SFF.gr - Science Fiction Fantasy Greece - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό: Το κοριτσάκι με τα piercing - SFF.gr - Science Fiction Fantasy Greece - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό

Jump to content

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική ανάγνωση, αποκλειστικά προκειμένου για την άσκηση κριτικής. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ιστορίας ή ποιήματος. Τα κείμενα που εκτίθενται στο forum δεν θεωρούνται "δημοσιευμένα", βάσει εθίμου καθιερωμένου σε παρόμοια fora και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:
Όνομα Συγγραφέα:
Είδος: (πχ, ηρωική φαντασία, επιστημονική φαντασία, τρόμος, κτλ)
Βία; (Ναι/Όχι)
Σεξ; (Ναι/Όχι)
Αριθμός Λέξεων:
Αυτοτελής; (Ναι/Οχι.) (Αν όχι, ποιο μέρος είναι αυτό; 1ο; 2ο; 3ο; κοκ)
Σχόλια: (Ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε)
Share Topic:   facebook del-icio-us digg email google mixx reddit stumbleupon
  • (2 Pages) +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Το κοριτσάκι με τα piercing Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά την

#1 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate
  • Group: SFF Moderators
  • Όνομα:Μιχάλης

Posted 12 June 2005 - 20:11

(πνευματική) υγεία:

Είδος: Σάτιρα
Βία; Όχι
Σεξ; Ναι
Αριθμός Λέξεων:

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι με πολλά piercing. Μια μέρα λοιπόν η μαμά της, της είπε να πάρει ένα καλαθάκι με φαί και της είπε να το πάει στη γιαγιά της στο δάσος. Το κοριτσάκι με τα piercing...
Γαμώτο. Τσαλακώνω το χαρτί και κοιτάζω έξω από το παράθυρο. Η μούσα μου δε με τιμάει με την παρουσία της.
Κάθομαι λίγο σκεφτικός. Πρέπει να γράψω κάτι, της το οφείλω. Είναι η μούσα μου, μια σταγόνα δροσιάς στην έρημο της καθημερινότητας. Ένα πλάσμα τόσο αγνό που μόνο ένα παραμύθι μπορεί να την περιγράψει.
Πιάνω πάλι το στυλό και ξαναγράφω όσα έγραψα πριν. Το κοριτσάκι με τα piercing λοιπόν πήρε το καλαθάκι με το φαγητό και βγήκε στο δρόμο. Φορώντας το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό της άρχισε να πηγαίνει προς το…
ΤΟ ΠΙΟ;;;;;
Τι γράφω ο ηλίθιος;
Πρέπει να συγκεντρωθώ!
Πρέπει να τελειώσω το παραμύθι.
Αλλά την βλέπω. Είναι στην αυλή της, δίπλα στην πισίνα, με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και χαίρεται τον ήλιο. Απλώνει λάδι στο νεανικό κορμί της και ξαπλώνει στο γρασίδι.
Είναι απόλαυση για τα μάτια μου. Πρέπει όμως να τα τραβήξω από πάνω της και να τα σύρω με το ζόρι στο χαρτί. Τώρα που την είδα κάτι ξύπνησε μέσα μου. Πρέπει να το βγάλω έξω με το γραπτό μου.
Στο δρόμο της λοιπόν συνάντησε τον πονηρό λύκο. "Γεια σου κουκλί," της είπε "θες να σε πετάξω πουθενά με το μηχανάκι μου;"
"Α-"
"-ντε παράτα μας ρε μαλάκα! Που να τρέχουμε τώρα; Έλα άραξε εδώ."
Τώρα είναι όρθια, δίπλα στα κάγκελα της αυλής. Από έξω ένας μαντράχαλος με ξυρισμένο κεφάλι και μηχανάκι. Θεέ μου, τι μπορεί να θέλει το αγγελικό αυτό πλάσμα με αυτόν τον αλήτη;
Πηγαίνω στην κουζίνα να πιω λίγο νερό. Και τότε την ακούω να φωνάζει. Αρχίζω να τρέχω έξω, ενώ μέσα στο μυαλό μου γράφεται το υπόλοιπο παραμύθι.
"Αφήστε καλύτερα κύριε," είπε το κοριτσάκι, "η μαμά μου, μου έχει πει να μη μιλάω σε αγνώστους."
Ο λύκος, που ήταν πονηρός, την άρπαξε και την ανέβασε με το ζόρι στο μηχανάκι του.
"Βοήθεια!!!" φώναξε το κοριτσάκι.
Και τότε ο κυνηγός που ήταν εκεί κοντά, όρμησε και άρχισε να παλεύει με τον Λύκο. Ο Λύκος, θρασύδειλος όπως ήταν το έβαλε στα πόδια.
"Είσαι καλά μικρή μου;" ρώτησε το κοριτσάκι ο κυνηγός;
"Ναι, ευχαριστώ κύριε!" του είπε αυτή και τον φίλησε στο μάγουλο.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Τρέχω έξω και βλέπω τον μαντράχαλο να την έχει αρπάξει με τις χερούκλες του και να την σηκώνει στον αέρα, ενώ αυτή του βαράει γροθιές και φωνάζει.
Τρέχω και τον αρπάζω από τον ώμο. Ο τσόγλανος γυρνάει και, πριν προλάβω να κάνω τίποτα, μου χώνει μια μπουνιά.
Τι τους ταΐζουν τους νέους σήμερα; Βλέπω αστεράκια από το χτύπημα. Αυτή τρέχει στο σπίτι. Ο τσόγλανος με σηκώνει. "Είσαι καλά παππού;" με ρωτάει. Το κεφάλι μου κουδουνίζει τόσο ώστε να μη μπορώ να σκεφτώ κάποια απάντηση. Αυτή επιστρέφει και μου βάζει πάγο στο κεφάλι, εκεί που με χτύπησε ο τσόγλανος.
"Χίλια συγνώμη," μου λέει, "απλά παίζαμε και δε ξέραμε ότι θα νομίζατε ότι κάποιος θα έτρεχε για βοήθεια. Πάντως ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σας που ήρθατε να βοηθήσετε."
Είναι πράγματι ένας άγγελος. Νιώθω την φροντίδα των χεριών της καθώς μου βάζει τον πάγο.
"Χίλια συγγνώμη" μου ξαναλέει. "Και μην πείτε τίποτα στους δικούς μου αν γίνεται…"
Δεν πρόκειται. Δε θα μπορούσα να αρνηθώ τίποτα στα δύο αυτά αγγελικά ματάκια. Γυρνώντας στο σπίτι σκίζω το γραπτό μου και κάθομαι σκεφτικός στην πολυθρόνα μου. Θα πρέπει να σοβαρευτώ! Μεγάλος άνθρωπος και να γράφω παραμυθάκια για την κόρη του γείτονα; Αν είναι δυνατόν! Τι μπορεί να σκεφτόμουν;
Από αύριο θα βγάλω από την αποθήκη τον εξοπλισμό ζωγραφικής. Μόνο ένας πίνακας μπορεί να εκφράσει την αθωότητά της.

This post has been edited by Nihilio: 16 September 2005 - 00:45

Posted Image

- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

R.E. Howard - The Tower of the Elephant
0

• (2 Pages) +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Elsanor 

• Myrddin Wyllt
  • Group: Members
  • Όνομα:Χρήστος

Posted 12 June 2005 - 20:42

Ιδιαίτερος τρόπος γραφής, που δεν τον έχω ξαναδεί. Αυτό και μόνο μου άρεσε πολύ! Και η ιστορία της κοκκινοσκουφίτσας κάπως πιο παραλαγμένη, περισσότερο punk. :D

Κοινώς καφρίλα μέγιστη! :thmbup:

Ας προσέχει ο συγγραφέας όταν ζωγτραφίσει, διότι η μούσα μπορεί να του παίξει περίεργο παιχνίδι! :chinese:
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας
να 'ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω
και στα ρουθούνια του ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας
τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω.

I shall with wize men learn; and as the seasons turn, I'll raise a tower of light where in the flame of hope shall burn.
0

#3 User is offline   Bardoulas© 

• Χαζόφατσα!
  • Όνομα:Πέτρος

Posted 12 June 2005 - 21:44

Καταπληκτικός!
Κάπου 'κει έξω τριγυρίζω

Nowhere
do we go
0

#4 User is offline   Βάρδος 

Posted 12 June 2005 - 21:51

Μου το είχες πει ενώ βολτάραμε την προηγούμενη φορά, νομίζω, ε; Έχει πολύ γέλιο. :D

Αλλά κόψε το μαύρο. :tease:
0

#5 User is offline   laas7 

• in the road of existence

Posted 12 June 2005 - 23:21

Εμένα μου θύμισε τον πικάσο στα τελευταία του που είχε ξεμωραθεί εντελώς και ζωγράφιζε σκίτσα με γέρους να χαιδεύουν μικρά ανήλικα κορίτσια και μινώταυρους να βιάζουν αμαζόνες, να κρατάνε ενα σπαθί όρθιο σαν φαλλικό σύμβολο, να παίρνουν μέρος σε όργια με γυναίκες κτλ κτλ κτλ

Επίσης μου θύμισε το "λολίτα"

This post has been edited by laas7: 12 June 2005 - 23:22

0

#6 User is offline   Oberon 

• Όνομα:.

Posted 13 June 2005 - 01:06

Xμμμμ, η προσέγγισή σου, ο τρόπος γραφής και η αίσθηση του χίουμορ σου, είναι πρωτότυπη, ενδιαφέρων και αληθινά αστεία. Μια σουρεαλιστική βινιέτα που έχει κάτι να πει. Το καλύτερο είναι πως θα μπορούσε να γίνει κόμικ, κόμικ στριπ, καρτούν ή και σκετσάκι ακόμα.
Έχω την εντύπωση πως σου βγήκε απόλυτα αυθόρμητα πάντως!
Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

0

#7 User is offline   Μελδόκιος 

• Όνομα:Φώτης

Posted 13 June 2005 - 10:05

Χαχχααχ! Η μούσα τρελάθηκε!
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σ’ ένα μικρό κόκκινο δωματιάκι, υπό την υπνωτιστική ομιλία του πάπα.
0

#8 User is offline   Nienna 

• Deſideri Regina Omnium atque Pruprucorum ac Micium Genetrix
  • Όνομα:Αταλάντη (Αλίνα) Αντωνίου, ενίοτε Μικ.

Posted 13 June 2005 - 11:11

Ενδιαφέρον!
Ο παππούς πως και ήξερε τη λέξη piercing αλήθεια; :P
Her hair spread out in fiery points glowed into words,
then would be savagely still.
– T. S. Eliot, The Waste Land.

[ ποίησηκαιτέτοια * οπτικάπράμματς * μεγάλ'ηχάρητης ]
0

#9 User is offline   Illidan 

• Της φυλακής τα σίδερα...
  • Όνομα:Δημήτρης

Posted 13 June 2005 - 12:47

laas7, on Jun 13 2005, 12:21 AM, said:

Μια που το' φερε η κουβέντα, το έχει αύριο στην TV.
Το παραμύθι/αφήγηση τώρα... Ό,τι και να λέμε, συμπαθητικό. Ιδιαίτερη πλάκα είχε ο παππούς όταν άρπαξε τη μπούφλα (τι τους ταΐζουν τους νέους σήμερα; ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ! :P ) Ιδιαίτερος τρόπος γραφής και καλά δομημένο, αλλά πού ήξερε ο παππούς τα piercing????
Posted Image

Some men pray for miracles... Heroes fight for them.
0

#10 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate

Posted 13 June 2005 - 13:00

Για αρχή ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια.
Περίο "παππού" τώρα: Ο πρωταγωνιστής είναι γύρω στα 50 και, όπως φαίνεται από το κείμενο καλιεργημένος, άλλο αν δε το λέω. Το "παππού" το λέει μόνο ο "μαντράχαλος", επειδή είναι μεγάλος. Άρα το βρίσκω απόλυτα λογικό νια έχει ακούσει την λέξη piercing.
Και εξάλλου τόσες κουλαμάρες γράφω εκει μέσα, αυτό σας πείραξε; :P
Posted Image

- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

0

#11 User is offline   Eroviana 

• Δούκισσα της Μουχλιασμένης Κωμόπολης
  • Όνομα:Μαρίνα

Posted 13 June 2005 - 13:42

laas7, on Jun 12 2005, 11:21 PM, said:

Εμένα μου θύμισε τον πικάσο στα τελευταία του που είχε ξεμωραθεί εντελώς και ζωγράφιζε σκίτσα με γέρους να χαιδεύουν μικρά ανήλικα κορίτσια και μινώταυρους να βιάζουν αμαζόνες, να κρατάνε ενα σπαθί όρθιο σαν φαλλικό σύμβολο, να παίρνουν μέρος σε όργια με γυναίκες κτλ κτλ κτλ

laas καλύτερα να τα γράφουν/ζωγραφίζουν παρά να τα κάνουν...

Το κειμενάκι το λέτρεψα και μου θύμισε πάρα πολύ τις τεχνικές που ανέλυα στο ποστ για τα "φανφικ". Μπράβο!Μπράβο!Μπράβο! Μην αλλάξεις τίποτα, είναι τέλειο, ακόμα κι ο παππούς που ξέρει το piercing.

Το μόνο που θα'θελα είναι να καταλάβαινα απ'την αρχή την ηλικία του ήρωα. Είχα εσένα σαν εικόνα για τον συγγραφέα κι εκεί προς το τέλος μεταλλάχτηκες ξαφνικά σ'έναν καημένο γεράκο(η ηλικία δεν καθορίζεται στο κείμενο. Μόνο αν έβαζες και την οπτική κάποιου άλλου εκτός των δύο που τον βλέπουν "παππούλη"). Δεν ξέρω όμως πώς θα μπορούσες να το αποδώσεις :chinese:
There is no such thing as a moral or an immoral book.
Books are well written or badly written.

Oscar Wilde, "The Picture of Dorian Gray"

Eroviana's sadness index

Kingdom of Present

Useless Blog
0

#12 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate

Posted 13 June 2005 - 15:13

Εμένα; Φανταζόσουν εμένα για κεντρικό χαρακτήρα; :o
Ε, λογικό είναι, δεν έχω προσδιορίσει την ηλικία παρά μόνο στον διάλογο στο τέλος και εκεί εντελώς υποκειμενικά. Τεσπα, δε θα το αναλύσω το θέμα περισσότερο γιατι δε σηκώνει ανάληση, πέρα από το πόσο ανόητους μας κάνει μερικές φορές ο έρωτας και δε βλέπουμε το προφανές.
Cheers. :beerchug:
Posted Image

0

#13 User is offline   Throgos 

• ΣΕ ΜΙΣΩ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ
  • Όνομα:Χάρης

Posted 13 June 2005 - 15:31

Μπαχαχα! Στην αρχή νόμιζα ότι θα παρωδήσεις ( :P ) το κοριτσάκι με τα σπίρτα (ταιριάζει πιο πολύ ακουστικά - piercing=σπίρτα).

Πολύ πλάκα πάντως. Κάπου-κάποτε είχα διαβάσει για ένα θεατρικό που γινόταν που λεγόταν "Μαυροσκουφίτσα", στο οποίο η Μαυροσκουφίτσα ήταν βαποράκι - το ξέρει κανείς;

:bangin: :bangin: κακιά εξεταστική!

Αι υπογραφαί στερούνται ουσίας

Θρώγκος ο Έκτοτε Εξωφορουμικός
Ohm
Καληνύχτα...
0

#14 User is offline   Bardoulas© 

• Χαζόφατσα!
  • Όνομα:Πέτρος

Posted 13 June 2005 - 16:14

Περίο "παππού" τώρα: Ο πρωταγωνιστής είναι γύρω στα 50 και, όπως φαίνεται από το κείμενο καλιεργημένος, άλλο αν δε το λέω. Το "παππού" το λέει μόνο ο "μαντράχαλος", επειδή είναι μεγάλος. Άρα το βρίσκω απόλυτα λογικό νια έχει ακούσει την λέξη piercing.

Ο παππούς, βάση της επιστημονικής μεθόδου της δυαδικής αναζήτησης, είναι 63. Μην αρχίσω τώρα! Και πόσο πετυχημένος συγγραφέας μπορεί να είναι, που προσπαθεί να γράψει μοντέρνα έκδοση της Κοκκινοσκουφίτσας. Πιστεύω στη ζωγραφική θα τα πάει καλύτερα
Κάπου 'κει έξω τριγυρίζω

Nowhere
do we go
0

#15 User is offline   Balidor 

• Υπογαλαξιακή Ψαρόσουπα απο αγελάδα με μαγνησιο !!!
  • Όνομα:Δημητρης

Posted 13 June 2005 - 22:23

Έλ Όου Έλ = LOL

Ελεος , ΠΟΛΥ λολ !!!
και πολυ προτωτυπος τροπος γραφής, δεν ξέρω περίεργο αλλά ελεϊνά περιίεργο ετσι ωστε γινεται εξαιρετικο και γενικα.. μπερδευτικα !!!
:(
«Κρυφτήκανε οι ποιητές, βαθιά στα όνειρά τους,
και οι τσαρλατάνοι χαίρονται, που ήρθε η σειρά τους»
!

Χίλια δυό κομμάτια...(blog)! ! !
...

Posted Image
0

#16 User is offline   Atrelegis 

• Αλί και τρισαλί! Εχάθη το χαμστεροδεντρί!
  • Όνομα:Κωνσταντίνος

Posted 14 June 2005 - 12:11

Nihilio, on Jun 13 2005, 04:13 PM, said:

Εμένα; Φανταζόσουν εμένα για κεντρικό χαρακτήρα; :o
  Cheers. :beerchug:

Να σου πω την αλήθεια ναι! Ορίστε, σκέφτηκα! Για αυτό δε γράφει τον τελυταίο καιρό! Αφού παίρνει μάτι τη γειτόνισσα, πώς να κάτσει να γράψει;
Never about the whys, always about the why nots

Auguste Augure
0

#17 User is offline   Orpheus 

• His moſt Eminent Highneß ye Royall Court Compoſer
  • Όνομα:Αναστάσιος Ιάσων

Posted 14 June 2005 - 14:40

Κι εγώ είχα την ίδια εντύπωση, Nih. Ίσως επειδή είναι 'νεανικές' κάπως οι σκέψεις.

ο.Ο

Οι Μούσες μαζί σου,
-Ορφέας
And behold, man ſpake Wiſdom, and it was writ, and it was true.
0

#18 User is offline   month 

• Baka Red: The hunt for the one who will not get away
  • Όνομα:Μηνάς

Posted 16 June 2005 - 11:10

Ειδικά το σημείο όπου πέρνει μάτι την μικρή με το μπικίνι... Άρε τέτιοι παπούδες μάτσο τριγυρνάνε, και μετά λένε τους πιτσιρικάδες ανόμαλους που σφυρίζουν στα κοριτσάκια στο δρόμο. Εχμμμ, στο θέμα μας...

Τα έσπασες αγόρι μου!! Γουστάρω!!! :worshippy: :worshippy: :worshippy:
Άντε και στο επόμενο παραμύθι· το ασχημόπαπο (η τραγική ιστορία ενός νεαρού, που θέλει να βάψει το παπί του)!!!
Posted Image

Το μόνο πρόβλημε με την μετενσάρκωση, είναι η κατ' επανάληψη μάθηση του να πηγαίνεις τουαλέτα.
0

#19 User is offline   iliosporos 

• Όνομα:Ηλίας

Posted 26 June 2007 - 02:46

Η μηχανή του χρόνου με έφερε μπροστά σε αυτή την πολύ όμορφη ιστοριούλα του 2005.
Εμπνευσμένος τίτλος, πολύ ενδιαφέρον κεντρικός χαρακτήρας ο συγγραφέας που είδε τη μούσα του στο πρόσωπο της κόρης του γείτονα.
Μου αρέσει και το μπλέξιμο του παραμυθιού με τους σύγχρονους προβληματισμούς του -Τι ταϊζουν τα παιδιά σήμερα.
Μετά θα το ρίξει στη ζωγραφική και αν δεν του βγει και αυτό στη μουσική.
There is a secret song at the center of the world, and its sound is like razors through flesh...
I'm here, to turn up the volume

"Pinhead" - Hellraiser 3
0

#20 User is offline   Dune 

• Υδραυλικός
  • Group: Banned
  • Όνομα:ΞΕΝΟΦΩΝ

Posted 14 July 2007 - 22:07

Krak. Αυτο νομίζω ότι τους ταίζουν τους νέους σήμερα.

Μου άρεσε η πλοκή της ιστορίας, η έμπνευσή της και κυρίως η γραφή. Ζωντανή, προσεγμένη να μήν σ'αφήνει να βαριέσαι, με νόημα, και χωρίς πυροτεχνήματα επίτηδες φτιαγμένα.
Ο παραλληλισμος με την κοκινοσκουφίτσα όμως στην διάρκεια της ιστορίας θα προτιμούσα ο λύκος να ήταν ο ήρωας και όχι ο μαντράχαλος. Αλλωστε εξ ορισμού αυτος που τελικά πήδάει τη κοκινοσκουφίτσα έιναι ο κυνηγός που (δυστυχώς) σφάζει τον (γερο-παπου) λυκο οπότε ο μαντράχαλος θα έπρεπε νομιζω να είναι κάπου ο κυνηγός. Τϊ λέω τώρα βέβαια όμως ο καθε ένας λέει τις εντυπώσεις του σωστά;
Απόψεις της κοινής γνώμης: www.koini-gnomi.gr
0

• (2 Pages) +
  • 1
  • 2

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users