Βία; Ναι
Σεξ; Όχι
Αριθμός Λέξεων:
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Μάλλον Dead skin mask παρά Raining blood...
Πατέρα συγχώρεσέ με γιατί αμάρτησα. Αυτό ψιθυρίζω στον εαυτό μου, καθώς περπατώ στους άδειους δρόμους μιας άδειας από νόημα πόλης. Την σκέφτομαι. Συνέχεια. Πρέπει να βγάλω τις αμαρτωλές σκέψεις από το κεφάλι μου.
Γύρω μου οι αμαρτίες μου χορεύουν σαν τρελές, γυμνά δέρματα με ανθρώπινη μορφή που με περιβάλλουν, με σφίγγουν, με πνίγουν.
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα αφήσω πίσω τον αμαρτωλό μου βίο. Και μετά είδα εκείνη. Ήταν τόσο λαμπερή, τόσο ζωντανή, με μεταξένια μαλλιά, μάτια που έκαιγαν με ζωή και δέρμα τόσο απαλό σαν μωρού. Καθόταν στην καφετέρια και μιλούσε σε μία φίλη της. Εγώ την παρακολουθούσα σιωπηλός, κουρνιασμένος στη γωνία μου. Και τότε οι απαγορευμένες σκέψεις μπήκαν στο κεφάλι μου. Εικόνες από απολαύσεις απαγορευμένες γέμισαν το μυαλό μου. Πνιγμένος από αυτές σηκώθηκα και έφυγα.
Κι όμως, η εικόνα της ακόμα γεμίζει τα μάτια μου, σαν πέπλο που με τυφλώνει και με οδηγεί στον όλεθρο. Με όλη μου τη δύναμη παρακαλώ το Θεό να μου στείλει ένα μήνυμα, να μου δώσει το κουράγιο να αντισταθώ στις πονηρές σκέψεις. Γιατί με έφτιαξε αδύναμο; Γιατί με έκανε να αμαρτάνω; Μήπως αυτό ήταν πραγματικά το θέλημά Του; Μήπως με έφτιαξε γιατί πρέπει να αμαρτάνω; Γιατί τότε με αφήνει στον πόνο μου; Μήπως και Αυτός είναι σαν κι εμένα; Αμαρτωλός, που απολαμβάνει να θέτει κανόνες στα παιδιά Του, ενώ ξέρει ότι θα τους σπάσουν, και τα παρακολουθεί για να απολαμβάνει τον πόνο τους; Αλλά όχι, δε πρέπει να χάνω την πίστη μου! Είναι ο αγαθός Πατέρας όλων. Σίγουρα δε θα με αφήσει στον πόνο μου και στην αμφιβολία.
Αστράφτει. Οι πρώτες σταγόνες της βροχής πέφτουν γύρω μου. Πάνω μου. Στρέφω το κεφάλι προς τον ουρανό. Η βροχή δυναμώνει. Τώρα πια βρέχει κανονικά. Αλλά όχι όπως συνήθως. Αυτή είναι μια ξεχωριστή βροχή. Μια βροχή σταλμένη από Αυτόν. Ένα μήνυμα. Είναι κόκκινη. Κόκκινη σαν αίμα.
Ευχαριστώ το Θεό για την ευσπλαχνία Του. Έλαβα το μήνυμα. Σφίγγω το μαχαίρι που κρύβω στο πανωφόρι μου και επιστρέφω στην καφετέρια. Αύριο το δέρμα της θα είναι μια ακόμα αμαρτία μου που θα χορεύει γύρω μου.
This post has been edited by Nihilio: 29 September 2005 - 17:04

Sign In
Register
Help

Back to top
MultiQuote