mman, on Dec 4 2007, 23:58, said:
Ένα ολόκληρο δικό σου βιβλίο είναι τελείως διαφορετικό από τη δημοσίευση ενός μόνο διηγήματος. Σου εγγυώμαι ότι όταν το πιάσεις στα χέρια σου, η χαρά σου δεν θα περιγράφεται εύκολα σε κάποιον που δεν το έχει ζήσει. Είναι κάτι σαν το πρώτο φιλί ένα πράγμα: once in a lifetime!
Πρέπει να φανείς γενναία: Τέτοια λαθάκια είναι αναπόφευκτα. Όσο και να τα ψειρίζεις, δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα

Αυτό είναι ακριβώς που σκεφτόμουνα. Αν και η γενναιότητα δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει... Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, ειδικά από κάποιον που τα έχει περάσει αυτά, είναι πολύ σημαντική!
heiron, on Dec 5 2007, 01:06, said:
αν και...ο τιτλος ρε συ Ευθυμια δεν ειναι και ο πιο πρωτοτυπος!Βεβαια δε νομιζω να αναφερεσαι στην Προς Κορινθιους η σε κατι σχετικο,μπατ στιλ(οχι "νυχτεριδα ατσαλι"!)...
Ε, είπαμε, στην τηλεόραση και τη λογοτεχνία ισχύει ό,τι και στη φύση: δεν υπάρχει παρθενογένεση, πριν το κάνεις εσύ, το έχει ήδη κάνει κάποιος άλλος,
Nienor, on Dec 5 2007, 03:46, said:
θέλω κι εγώ να το πιάσω στα χέρια μου πάρα πάρα πολύ.
Το οποίον μου θυμίζει το Λάμπρο Κωνσταντάρα: "Αχ, πώς θέλω να το πιάσω!" (εκείνος το τηλέφωνο, εγώ κι εσύ το βιβλίο...)