SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece: Terraformers: Άνθρωποι του Star Trek στην Ελλάδα για ένα φιλοπλανητικό γεγονός - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece

Jump to content

Καλό καλοκαίρι ! (Το αφήνω εκεί για να ξεγελιέμαι λίγο ακόμα!)
  • (6 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Terraformers: Άνθρωποι του Star Trek στην Ελλάδα για ένα φιλοπλανητικό γεγονός Σούνιο, 30 Μαίου - 1 Ιουνίου 2008 Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   katsiro 

• Group: Members
  • Όνομα:katsiro

Posted 21 February 2008 - 06:56

Αγαπητοί φίλοι,

Καλώς σας βρήκα στο SFF. Απο 30 Μαίου - 1 Ιουνίου θα βρίσκονται μαζί μας για ένα καλό σκοπόΤην χρηματοδότηση του ελληνικού τμήματος του WWF, Οι Connor Trinneer και Dominic Keating απο το StarTrek Enterprise και ή Lolita Fatjo μια εκ των παραγωγών των The next Generation και Deep Space Nine και στενή συνεργάτης του Roddenberry. Τους έχουμε προετοιμάσει ψυχολογικά να δεχτούν για ώρες τις ερωτησεις και τις απορείες όλων σας. Ότι θέλατε να ρωτήσετε για το startrek και δεν είχατε ποιόν να ρωτήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες,

www.sci-fi.gr/terraformers.htm

για απορίες εδώ!

This post has been edited by Dain: 11 May 2008 - 16:44

• (6 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Darkchilde 

• Lady of Death
  • Όνομα:Darkchilde

Posted 21 February 2008 - 08:09

Για πες λεπτομέρειες... Τι είναι το Terraformers, πως θα κλείσουμε θέσεις και άλλα τέτοια. Πάντως από Παρασκευή 30/05 μάλλον θα μπορέσω. Αλλά πες και διάφορα, πως πάνε μέχρι εκεί, αν έχει κάποιο ξενοδοχείο για να μην πηγαινοερχόμαστε (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ), και άλλες πληροφορίες. Ετοίμασε και μία πλήρης ανακοίνωση για την πρώτη σελίδα.

This post has been edited by Darkchilde: 21 February 2008 - 08:10

#3 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Δημήτρης

Posted 21 February 2008 - 11:14

Αγαπητέ/ή katsiro, κατ' αρχάς καλωσήρθες στο φόρουμ!
Για το Τerraformers, σ' ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον! Ετοίμασε και ένα ποστ με λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα, όπως λέει και η Darkchilde.

#4 User is offline   katsiro 

Posted 21 February 2008 - 14:00

View PostDarkchilde, on Feb 21 2008, 08:09, said:

Για πες λεπτομέρειες... Τι είναι το Terraformers, πως θα κλείσουμε θέσεις και άλλα τέτοια. Πάντως από Παρασκευή 30/05 μάλλον θα μπορέσω. Αλλά πες και διάφορα, πως πάνε μέχρι εκεί, αν έχει κάποιο ξενοδοχείο για να μην πηγαινοερχόμαστε (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ), και άλλες πληροφορίες. Ετοίμασε και μία πλήρης ανακοίνωση για την πρώτη σελίδα.

Ή ιδέα για το Terraformers ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2007 στην Alaska. Είμασταν στην καλοκαιρινή συνάντηση των φίλων του Startrek, με τους Trinneer, Fatjo, Crosby και Picardo) και είχαμε φρικάρει με τις φωτιές στην Ελλάδα. Τοτε σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια συνάντηση στην Ελλάδα με τα registration fees να πηγαίνουν σε ένα οικολογικό σωματίο. Σκεφτήκαμε, το ελληνικό τμήμα του WWF να εισπράξει όλο το ποσό του δικαιώματος παρακολούθησης και παράλληλα εμείς οι τρέκκερς να κάνουμε την πλάκα μας. Ο Trinneer και η Fatjo συμφώνησαν να έρθουν και έτσι το οργανώσαμε. Περιμένουμε απαντήσεις και απο κανα δυο ηθοποιούς / φίλους ακόμα, αλλά η διαδικασία έχει ήδη δρομολογηθεί.

Η συνάντηση θα γίνει στο Σούνιο 29/5 - 01/06 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: www.sci-fi.gr/terraformers.htm .

Σε περίπτωση που θέλετε μόνο να παρακολουθήσετε χωρίς να μείνετε στο ξενοδοχείο, πρέπει να με ενημερώσετε με e-mail γιατί η αίθουσα που έχουν είναι σχετικά μικρή και θα τηρηθεί σειρα πρωτεραιότητας.

Για ότι άλλο χρειαστείτε μου λέτε.

katsiro

Υ.Γ. Αν δεν θυμάστε ποιός είναι ο Trinneer δείτε αυτό http://www.sci-fi.gr...rview_month.htm

This post has been edited by Spock: 21 February 2008 - 19:03
Reason for edit:: διόρθωση του quote

#5 User is offline   Darkchilde 

• Lady of Death

Posted 21 February 2008 - 15:29

Μωρέ ξέρω τον Connor Trinneer... και τον Keating. (Trip και Malcolm στο Enterprise. είχαν και ένα καταπληκτικό επεισόδιο σε ένα shuttlepod μαζί.)

#6 User is offline   katsiro 

Posted 21 February 2008 - 15:39

View PostDarkchilde, on Feb 21 2008, 15:29, said:

Μωρέ ξέρω τον Connor Trinneer... και τον Keating. (Trip και Malcolm στο Enterprise. είχαν και ένα καταπληκτικό επεισόδιο σε ένα shuttlepod μαζί.)

Καλά παιδιά! Επι σκηνής δε πολύ δυνατοί.

κατσιρο

#7 User is offline   Oberon 

• Όνομα:.

Posted 21 February 2008 - 16:15

Απίστευτα ενδιαφέρον και θα κάνω τα πάντα για να έρθω, αν και δε νομίζω να μείνω στο ξενοδοχείο. Πάντως είδα στο .pdf στο site σας (με γειά κιόλας και αν θέλετε συνεργάτες για να γράψουν άρθρα κλπ εδώ είμαστε), κάτι να αναφέρεται για "κοστούμια". Θα υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις δηλαδή, όπως σε ένα κανονικό Convention?
Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

#8 User is offline   katsiro 

Posted 21 February 2008 - 17:40

View PostDain, on Feb 21 2008, 16:15, said:

Απίστευτα ενδιαφέρον και θα κάνω τα πάντα για να έρθω, αν και δε νομίζω να μείνω στο ξενοδοχείο. Πάντως είδα στο .pdf στο site σας (με γειά κιόλας και αν θέλετε συνεργάτες για να γράψουν άρθρα κλπ εδώ είμαστε), κάτι να αναφέρεται για "κοστούμια". Θα υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις δηλαδή, όπως σε ένα κανονικό Convention?

Λοιπόν, ποτέ δεν μου άρεσαν τα Conventions. Τα χειρότερα δε απο όλα είναι αυτά της Creation. Καί ξέρεις ούτε στους ηθοποιούς αρέσουν. Αποφασίσαμε λοιπόν, μια και είναι καθαρά μια συνάντηση παρέας, να μην τρέχουμε σαν τους τρελλούς μια εδώ και μια εκεί για να τα προλάβουμε όλα. Θα αναλύσουμε το τηγανητό καλαμαράκι (κατεψυγμένο) ως διαγαλαξιακό τέρας που επιτίθεται.... στα στομάχια μας. Το ouzaki σαν stunt weapon κάτι λέει.

Οπότε,

Χαλαρό ξύπνημα, συνάντηση για πρωινό, ένα δύωρο για Q&A, μετά μπανάκι, φαγάκι, κανένα χαπενινγκ χαλαρό, πολύ κουβέντα, και την πεμπτη το βράδυ παρτάκι χαλαρό στην παραλία του ξενοδοχείου, και θα κυλήσουν 4 μέρες χαλαρά. Τα παιδιά που έρχονται είναι πολύ καλά παιδιά, χωρίς ύφος. Εξάλλου, όλοι θέλουν κάτι διαφορετικό απο τα τυπικά conventions. Ελπίζω εμείς εδώ στην Ελλάδα να κάνουμε την διαφορά. Αν έχετε κάποια ιδέα, μπορούμε να την συζητήσουμε.

κατσίρο

#9 User is offline   Darkchilde 

• Lady of Death

Posted 21 February 2008 - 18:52

Λοιπόν αυτό είναι καλύτερο από convention. έτσι γνωρίζεις αυτά τα άτομα τις ιδέες τους, συζητάς μαζί τους...

Θα κοιτάξω να κανονίσω να είμαι εκεί από τις 29 Μαϊου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω κλείσει και δωμάτιο αν είναι. Ελπίζω μόνο να μπορέσουμε να κάνουμε κανά μπάνιο... Γιατί αν η θερμοκρασία είναι κάτω των 30 εμένα ξεχάστε με. Είμαι ολίγον τι κρυουλιάρα (εως πολύ).

#10 User is offline   Oberon 

Posted 21 February 2008 - 18:52

Ναι, απλώς εδώ δεν έχει ποτέ κανένα τέτοιο Convention, οπότε για μας θα ήταν κάτι πολύ *διαφορετικό*. Υποθέτω πως όταν κάποιος έχει πάει σε 40 Cons ίσως τα βαριέται πια αλλά όταν δεν έχει πάει σε κανένα, μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα. Προσωπικά έχω πάει σε 2 στην Αγγλία και ήταν απίστευτες εμπειρίες και τα δύο.

Όπως και να έχει όμως, σίγουρα θα είναι εξ ίσου ενδιαφέρουσα εμπειρία και αυτή που σχεδιάζετε.
Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

#11 User is online   DinoHajiyorgi 

• Μαύρος Σκώληξ του Ευρίπου
  • Όνομα:Ντίνος

Posted 21 February 2008 - 23:14

View PostDain, on Feb 21 2008, 18:52, said:

Ναι, απλώς εδώ δεν έχει ποτέ κανένα τέτοιο Convention, οπότε για μας θα ήταν κάτι πολύ *διαφορετικό*. Υποθέτω πως όταν κάποιος έχει πάει σε 40 Cons ίσως τα βαριέται πια αλλά όταν δεν έχει πάει σε κανένα, μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα. Προσωπικά έχω πάει σε 2 στην Αγγλία και ήταν απίστευτες εμπειρίες και τα δύο.

Όπως και να έχει όμως, σίγουρα θα είναι εξ ίσου ενδιαφέρουσα εμπειρία και αυτή που σχεδιάζετε.

Ζηλεύω και γουστάρω. Δεν ξέρω πως θα είμαι εκείνες τις μέρες, όποιος όμως οδηγάει αυτοκίνητο και έχει σκοπό να πάει και να έρθει εκεί (Αθήνα-Σούνιο), και δεν θα τον ενοχλούσε η παρέα μου, θα το σκεπτόμουν λίγο πιο σοβαρά.
“The great tragedy of my life is that in my search for the Holy Grail everyone calls True Love, I see myself as Zorro, a romantic and mysterious highwayman - and the women I desire see me as Porky Pig.” (Harlan Ellison – Grail)

#12 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 22 February 2008 - 00:13

Θέλω πάρα πάρα πάρα πολύ να πάω! Ελπίζω να τα καταφέρω.
Πάντως πολλά μπράβο στη διοργάνωση, πραγματικά! :starfleet:

This post has been edited by Spock: 22 February 2008 - 00:17

#13 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 17 April 2008 - 01:48

Σ' αυτό το τόπικ στις Ανακοινώσεις θα δημοσιευτούν σύντομα οι λεπτομέρειες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Στο παρόν τόπικ μπορούμε να συζητάμε οτιδήποτε σχετικό με το θέμα. Αυτό που έχω να πω εγώ αυτήν τη στιγμή είναι ότι το Terraformers ξεπερνάει κατά πολύ και όνειρα που θα μπορούσαμε να έχουμε για τη διοργάνωση κάτι αντίστοιχου στην Ελλάδα, σε σχέση με το Σταρ Τρεκ, και μάλιστα γίνεται για φιλοπλανητικό σκοπό. Πραγματικά αξίζουν πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, εκ των οποίων είναι και το μέλος του φόρουμ μας, katsiro. Όλοι εκεί λοιπόν!!! (Α, ως 'σπόιλερ', ας πω τώρα ότι ενεργή συμμετοχή στην Τρεκ εκδήλωση θα έχουμε ο Dain κι εγώ!).

#14 User is offline   Darkchilde 

• Lady of Death

Posted 07 May 2008 - 17:11

Εγώ έκλεισα την θέση μου. Και έκλεισα και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Πέμπτη 29/05/2008 το απόγευμα θα είμαι στο ξενοδοχείο, θα κάνω check-in και θα περάσω καλά.

#15 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 07 May 2008 - 17:43

Θαυμάσια! Εγώ Αθήνα θα κατέβω κάπου μεταξύ 27-29 και στο Σούνιο θα καταθέσω το παρόν στις 30 το πρωί!

#16 User is offline   katsiro 

Posted 09 May 2008 - 09:45

:thumbsup: :band: :party:
Συγνώμη για την βαβούρα στην κορυφή, αλλά τα καλά νέα πρέπει να αναγγέλονται με θόρυβο. Το WWF ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας για φτηνότερη συμμετοχή στους φοιτητές και σπουδαστές με φοιτητική κάρτα σε ισχύ. :graduated: Το ποσό του "φοιτητικού" ανέρχεται στο ποσό των 35 ευρώ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ 75 ΕΥΡΩ ή AIRLOCK!!! :hitler:

KATSIRO

#17 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 09 May 2008 - 10:38

Θαυμάσιο νέο! :thumbsup:
Θα πάρω μαζί μου τη φοιτητική μου ταυτότητα και από την Starfleet Academy! :lol: :starfleet:

#18 User is offline   katsiro 

Posted 11 May 2008 - 12:18

Αγαπητοί φίλοι,

Το πρόγραμμα του Terraformers αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Πάρτε μια ιδέα εδώ:

http://www.sci-fi.gr...ary_program.doc

Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Αυτή, βέβαια, μπορεί να μην είναι η τελική του μορφή! Εξ άλλου το Sci-Fi.gr και οι φίλοι του ακόμα μαγειρεύουν !!! :flirt: :w00t:

κατσιρο!

#19 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 11 May 2008 - 17:40

Μπορώ να πω πως έχω φτιαχτεί!!!

#20 User is offline   Oberon 

Posted 11 May 2008 - 18:16

Kαι γω το ίδιο αν και με αγχώνει η ομιλία που θα κάνω. Δεν έχω ξανακάνει μπροστά σε κοινό, και άγνωστο μάλιστα. Αν φόραγα μια μάσκα Klingon ίσως βοηθούσε! :atongue2:

Πάντως θα περάσουμε τέλεια. Αυτό είναι σίγουρο!!

Γίνονται και προσπάθειες να μπει και πούλμαν, ή έστω έξτρα δρομολόγια λεωφορείων, για όσους θέλουν να γυρίσουν στην Αθήνα κάθε βράδι.
Posted Image

• (6 Pages) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users