Metal Father
Posted 25 November 2008 - 23:44
Βία; Ναι
Σεξ; Ναι
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Για όσους διάβαζαν μεταλλάδικα περιοδικά στην αλλαγή της χιλιετίας
---
Γράμμα στο περιοδικό Metal Father:
Αγαπητό Metal Father,
είμαι 16 χρόνων, στρατιώτης του Μέταλ και φανατικός αναγνώστης σου. Γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω το δράμα το οποίο ζω: Καθημερινά οι γονείς μου με δέρνουν, οι καθηγητές μου με εξευτελίζουν και τα άλλα παιδιά στο σχολείο με αποφεύγουν. Όταν ήμουν μικρότερος ένας θείος μου μου έβαζε χέρι, αλλά πήγα σε ψυχολόγο και το ξεπέρασα και πέταξα τη δισκογραφία των ΧΙΜ. Το μόνο πράγμα που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να ζω είναι το Μέταλ. Χωρίς αυτό δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω τη μίζερη ζωή μου.
Αλλά ας σταματήσω τη φλυαρία και ας περάσω στο πρόβλημά μου. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν γουστάρω μια κοπέλα, αλλά αυτή με φτύνει άγρια. Τις έχω κάνει άπειρες καντάδες με τα άπαντα των Σκόρπιονς, αλλά ακόμα αντιστέκεται. Όταν λοιπόν διάβασα τον οδηγό σας για το μεταλλικό καμάκι αποφάσισα να ακολουθήσω τις οδηγίες σας. Επέλλεξα μάλιστα τον τρόπο του ντεθμεταλλά, που είναι πιο κοντά στα ακούσματά μου. Της έστησα λοιπόν καρτέρι, την αναισθητοποίησα με χλωροφόρμιο και την πήγα στο υπόγειό μου, όπου και την έδεσα με αλυσίδες σε έναν τοίχο. Εκείνη τη στιγμή όμως πρόσεξα ότι μου έλειπαν τα μαχαίρια, οι πένσες και ο πυρσός, και έτσι άλλαξα τακτική και ακολούθησα την επικομεταλλική τακτική. Έτσι λοιπόν φόρεσα ένα γούνινο σωβρακάκι, αλείφτηκα με λάδι και την έκανα σκλάβα με το σάρκινο ξίφος του έρωτά μου.
Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό ήρθε σπίτι μου η αστυνομία και με συνέλαβε. Έπειτα με έκαναν λιώμα στο ξύλο και με πέταξαν σε ένα κελί, ενώ η κοπέλα δε θέλει να με βλέπει. Πείτε μου, έκανα κάτι λάθος;
Ο πιστός σας αναγνώστης,
Νεκρομπουτσερ-σιξσιξσιξ
ΥΓ: Απέναντί μου βρίσκονται δύο Πακιστανοί που με κοιτάνε περίεργα. Τί να κάνω;
Αγαπητέ Νεκρομπούτσερ,
πρέπει να ξέρεις ότι στον κόσμο αυτό συχνά οι στρατιώτες του Μέταλ αντιμετωπίζουν την εχθρότητα και το χλευασμό του κόσμου. Δεν πρόκειται να σε καταλάβουν επειδή είσαι διαφορετικός, καλύτερος. Κάνε λοιπόν την καρδιά σου ατσάλι και άντεξε τα όσα η ζωή σου θα σου σερβίρει
ΥΓ: άρχισε να τραγουδάς το Prison Sex των Tool και, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το
- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.
R.E. Howard - The Tower of the Elephant
Other Replies To This Topic
Posted 25 November 2008 - 23:51
Tα δύο Υστερόγραφα δε είναι όλα τα λεφτά!

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες
Posted 26 November 2008 - 00:02
- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.
Posted 26 November 2008 - 01:06
Πάντως η απάντηση του περιοδικού ήταν διασκεδαστική! (και αναρωτιέμαι-αμφιβάλλω αν ο αρθρογράφος τα πιστεύει αυτά που γράφει...)
Posted 26 November 2008 - 10:07
Posted 26 November 2008 - 10:20
Posted 26 November 2008 - 11:27
tetartos, on Nov 26 2008, 01:06, said:
Πάντως η απάντηση του περιοδικού ήταν διασκεδαστική! (και αναρωτιέμαι-αμφιβάλλω αν ο αρθρογράφος τα πιστεύει αυτά που γράφει...)
Όποις διάβαζε Metal Hammer όταν το Heavy Metal ΔΕΝ ήταν η μουσική που άκουγαν οι "νεοκουλτουριάριδες", καταλαβαίνει.
roriconfan, on Nov 26 2008, 10:07, said:
Δε νομίζω ότι έχω αρκετό υλικό για ανθολογία.
kitsos, on Nov 26 2008, 10:20, said:
Ευχαριστώ
Posted 26 November 2008 - 19:17
Posted 26 November 2008 - 19:57
Solonor, on Nov 26 2008, 19:17, said:
Κάτι θα βρω αν το ψάξω
Posted 26 November 2008 - 20:17
όπως λέει και ο J.R.R.Tolkien στο LotR
Creatures of Fire, Towers of Stone

Sign In
Register
Help

Back to top
MultiQuote