SFF.gr - Science Fiction Fantasy Greece - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό: Metal Father - SFF.gr - Science Fiction Fantasy Greece - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό

Jump to content

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική ανάγνωση, αποκλειστικά προκειμένου για την άσκηση κριτικής. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ιστορίας ή ποιήματος. Τα κείμενα που εκτίθενται στο forum δεν θεωρούνται "δημοσιευμένα", βάσει εθίμου καθιερωμένου σε παρόμοια fora και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:
Όνομα Συγγραφέα:
Είδος: (πχ, ηρωική φαντασία, επιστημονική φαντασία, τρόμος, κτλ)
Βία; (Ναι/Όχι)
Σεξ; (Ναι/Όχι)
Αριθμός Λέξεων:
Αυτοτελής; (Ναι/Οχι.) (Αν όχι, ποιο μέρος είναι αυτό; 1ο; 2ο; 3ο; κοκ)
Σχόλια: (Ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε)
Share Topic:   facebook del-icio-us digg email google mixx reddit stumbleupon
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Metal Father

#1 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate
  • Group: SFF Moderators
  • Όνομα:Μιχάλης

Posted 25 November 2008 - 23:44

Είδος: Σάτιρα
Βία; Ναι
Σεξ; Ναι
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Για όσους διάβαζαν μεταλλάδικα περιοδικά στην αλλαγή της χιλιετίας
---

Γράμμα στο περιοδικό Metal Father:
Αγαπητό Metal Father,
είμαι 16 χρόνων, στρατιώτης του Μέταλ και φανατικός αναγνώστης σου. Γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω το δράμα το οποίο ζω: Καθημερινά οι γονείς μου με δέρνουν, οι καθηγητές μου με εξευτελίζουν και τα άλλα παιδιά στο σχολείο με αποφεύγουν. Όταν ήμουν μικρότερος ένας θείος μου μου έβαζε χέρι, αλλά πήγα σε ψυχολόγο και το ξεπέρασα και πέταξα τη δισκογραφία των ΧΙΜ. Το μόνο πράγμα που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να ζω είναι το Μέταλ. Χωρίς αυτό δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω τη μίζερη ζωή μου.
Αλλά ας σταματήσω τη φλυαρία και ας περάσω στο πρόβλημά μου. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν γουστάρω μια κοπέλα, αλλά αυτή με φτύνει άγρια. Τις έχω κάνει άπειρες καντάδες με τα άπαντα των Σκόρπιονς, αλλά ακόμα αντιστέκεται. Όταν λοιπόν διάβασα τον οδηγό σας για το μεταλλικό καμάκι αποφάσισα να ακολουθήσω τις οδηγίες σας. Επέλλεξα μάλιστα τον τρόπο του ντεθμεταλλά, που είναι πιο κοντά στα ακούσματά μου. Της έστησα λοιπόν καρτέρι, την αναισθητοποίησα με χλωροφόρμιο και την πήγα στο υπόγειό μου, όπου και την έδεσα με αλυσίδες σε έναν τοίχο. Εκείνη τη στιγμή όμως πρόσεξα ότι μου έλειπαν τα μαχαίρια, οι πένσες και ο πυρσός, και έτσι άλλαξα τακτική και ακολούθησα την επικομεταλλική τακτική. Έτσι λοιπόν φόρεσα ένα γούνινο σωβρακάκι, αλείφτηκα με λάδι και την έκανα σκλάβα με το σάρκινο ξίφος του έρωτά μου.
Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό ήρθε σπίτι μου η αστυνομία και με συνέλαβε. Έπειτα με έκαναν λιώμα στο ξύλο και με πέταξαν σε ένα κελί, ενώ η κοπέλα δε θέλει να με βλέπει. Πείτε μου, έκανα κάτι λάθος;
Ο πιστός σας αναγνώστης,
Νεκρομπουτσερ-σιξσιξσιξ

ΥΓ: Απέναντί μου βρίσκονται δύο Πακιστανοί που με κοιτάνε περίεργα. Τί να κάνω;

Αγαπητέ Νεκρομπούτσερ,
πρέπει να ξέρεις ότι στον κόσμο αυτό συχνά οι στρατιώτες του Μέταλ αντιμετωπίζουν την εχθρότητα και το χλευασμό του κόσμου. Δεν πρόκειται να σε καταλάβουν επειδή είσαι διαφορετικός, καλύτερος. Κάνε λοιπόν την καρδιά σου ατσάλι και άντεξε τα όσα η ζωή σου θα σου σερβίρει

ΥΓ: άρχισε να τραγουδάς το Prison Sex των Tool και, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το

Posted Image

- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

R.E. Howard - The Tower of the Elephant
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Oberon 

• Group: Members
  • Όνομα:.

Posted 25 November 2008 - 23:51

OK. Είναι απλά άπαιχτο! Φλασάκι ανέκδοτο, καυστικό, με χιούμορ και πραγματικά καλή σάτιρα! Το ευχαριστήθηκα πραγματικά, Μιχάλη. Αν σου "έρθουν" κι άλλα τέτοια, γράψτα, και ανέβασέ τα, pls!

Tα δύο Υστερόγραφα δε είναι όλα τα λεφτά! :roflmao:
Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

0

#3 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate

Posted 26 November 2008 - 00:02

Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια, Διονύση.
Posted Image

- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

0

#4 User is offline   tetartos 

• In transformation
  • Όνομα:Γιώργος

Posted 26 November 2008 - 01:06

Καλογραμμένο. Προσπάθησα να φανταστώ την κατάσταση αλλά... δεν πειράζει!
Πάντως η απάντηση του περιοδικού ήταν διασκεδαστική! (και αναρωτιέμαι-αμφιβάλλω αν ο αρθρογράφος τα πιστεύει αυτά που γράφει...)
0

#5 User is offline   Anime_Overlord 

Posted 26 November 2008 - 10:07

Μούρλια για φλασάκι. Μπορείς να κάνεις μια ανθολογία με τα καμώματα των καημένων χεβιμεταλάδων.
The TAFKAR from the land of R.AO.T. :)
0

#6 User is offline   kitsos 

• Living on a razors edge... balancing on a ledge!
  • Όνομα:Κώστας

Posted 26 November 2008 - 10:20

Ναι, είναι καλό.
$kitsos--;
I hear the silence so loud!
0

#7 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate

Posted 26 November 2008 - 11:27

View Posttetartos, on Nov 26 2008, 01:06, said:

Καλογραμμένο. Προσπάθησα να φανταστώ την κατάσταση αλλά... δεν πειράζει!
Πάντως η απάντηση του περιοδικού ήταν διασκεδαστική! (και αναρωτιέμαι-αμφιβάλλω αν ο αρθρογράφος τα πιστεύει αυτά που γράφει...)

Όποις διάβαζε Metal Hammer όταν το Heavy Metal ΔΕΝ ήταν η μουσική που άκουγαν οι "νεοκουλτουριάριδες", καταλαβαίνει.

View Postroriconfan, on Nov 26 2008, 10:07, said:

Μούρλια για φλασάκι. Μπορείς να κάνεις μια ανθολογία με τα καμώματα των καημένων χεβιμεταλάδων.

Δε νομίζω ότι έχω αρκετό υλικό για ανθολογία.

View Postkitsos, on Nov 26 2008, 10:20, said:

Ναι, είναι καλό.

Ευχαριστώ
Posted Image

0

#8 User is offline   Solonor 

• Όνομα:Antonis

Posted 26 November 2008 - 19:17

ΟΚ διάβαζα hammer την εποχή που λες και ναι, είσαι μέσα! Έπος, αν και πιστεύω πως έχεις κ άλλο υλικό να καλύψεις!
0

#9 User is offline   Nihilio 

• Devil's Advocate

Posted 26 November 2008 - 19:57

View PostSolonor, on Nov 26 2008, 19:17, said:

ΟΚ διάβαζα hammer την εποχή που λες και ναι, είσαι μέσα! Έπος, αν και πιστεύω πως έχεις κ άλλο υλικό να καλύψεις!

Κάτι θα βρω αν το ψάξω
Posted Image

0

#10 User is offline   Tiessa 

• Mostly Harmless
  • Όνομα:Βάσω

Posted 26 November 2008 - 20:17

Παρότι η επαφή μου με το Μέταλ είναι ελάχιστα καλύτερη από της κοπέλας που έγραψες (δεδομένου ότι ο αδελφός μου με κρατούσε σχεδόν αλυσοδεμένη, για να με αναγκάζει ν' ακούω τα χεβυμεταλάδικά του και να ... συγκινούμαι μαζί του), το κείμενο το βρήκα απολαυστικό. Απλώς δεν είμαι σίγουρη αν ταυτίστηκα με τον ήρωα ή με το θύμα... :)
Short cuts make long delays
όπως λέει και ο J.R.R.Tolkien στο LotR
Creatures of Fire, Towers of Stone
0

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users