Η νεραϊδοφωνή Μια βιβλιοπρόταση...
Posted 29 Νοέμβριος 2009 - 23:34
Λέγεται η Νεραϊδοφωνή και είναι ένα παραμύθι. Προς το παρόν μπορεί κανείς να το βρει στην Πρωτοπορία (είτε σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης, όπως το Σεξπηρικόν και η Πυξίδα).
Η νεραϊδοφωνή
Σαν anomanter είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε κάποιες όμορφες συζητήσεις. Χαιρετίζω όσους υπήρξαν mods κατά το 2005...
Μετά τιμής
Δημήτρης
Other Replies To This Topic
Posted 23 Απρίλιος 2010 - 19:48
στο τέλος του κόσμου υπάρχει η αρχή
Posted 24 Απρίλιος 2010 - 00:42
Posted 27 Απρίλιος 2010 - 14:16
Posted 06 Μάιος 2010 - 11:10
Είναι ένα ζεστό, ευχάριστο στην ανάγνωση, παραμύθι με πρωτότυπη αφήγηση. Οι χαρακτήρες αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα σύλληψη και έξυπνα προσθέτει ο καθένας τους το δικό του λιθαράκι στο ξετύλιγμα της ιστορίας. Τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου στον συγγραφέα ο οποίος αναγκάζει μικρούς και μεγάλους να χρησιμοποιήσουν το μυαλουδάκι τους!
I hear the silence so loud!
Posted 07 Μάιος 2010 - 00:42
Δημήτρη, εύχομαι πάντα τέτοια κι ελπίζω να μην αργήσει το επόμενο (όχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω κι άλλο παραμύθι από την παραμυθού
Posted 07 Μάιος 2010 - 09:02
Posted 07 Μάιος 2010 - 21:38
http://noela-world.blogspot.com - Το Τραγούδι του Χρόνου
You’re chasing twilight and you know, You will be on your own
Blind Guardian - Sacred
Posted 08 Μάιος 2010 - 13:50
Εγώ ανέλαβα απλά να κλείσω την εκδήλωση με έναν μικρό λόγο. Ίσως πιο μικρό από όσο θα έπρεπε. Όπως παρατήρησε κι ένας φίλος μου, θα έχουν δίκιο όσοι θα λένε στο εξής: "το λακωνίζειν εστί Φιλοκωστείν". Αλλά δεν είχα τίποτα περισσότερο να πω απ' όσα μοιράστηκαν μαζί μας οι φωνές των παιδιών.
Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του φόρουμ που μας τίμησαν με την παρουσία τους...
Posted 17 Μάιος 2010 - 13:04
http://www.youtube.c...h?v=uEP1fzR4oJA
ΥΓ: Η Νεραϊδοφωνή πλέον κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γνώση (και όχι Γράμματα, όπως νόμισα -ανήκουν στον όμιλο της Πρωτοπορίας αμφότεροι οι εκδοτικοί οίκοι). Η γραμματοσειρά μεγάλωσε αρκετά και το βιβλίο έγινε πιο βιβλίο από πριν...
Posted 17 Μάιος 2010 - 18:18
Posted 03 Ιούνιος 2010 - 07:53
Μετά τιμής
Δημήτρης
Posted 03 Ιούνιος 2010 - 10:56
anomanter, on 03 Ιούνιος 2010 - 07:53, said:
Μετά τιμής
Δημήτρης
Καλη επιτυχία κι εκεί Δημήτρη. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε θα ερχόμουν.
Έχω και κάτι να προσθέσω.
Πήρα το βιβλίο δώρο σε μία φίλη μου (εγώ δεν το είχα διαβάσει ακόμα, αλλά είχα αποκομίσει την αίσθηση ότι είναι κάτι αξιόλογο).
Πηγαίνοντας την επόμενη μέρα σπίτι της, είδα το βιβλίο σε ένα τραπέζι. Γενικά θα περιμέναμε να έρθουν μερικοί φίλοι για να δούμε ταινία (το "Book of Eli", μέτριο ήταν).
Αφού υπήρχε χρόνος και εκείνη έπλενε πιάτα, αποφάσισα να διαβάσω όσο προλάβω απ' τη Νεραϊδοφωνή.
Και έφτασα μέχρι τη μέση περίπου.
Λοιπόν, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παραμύθια που έχω διαβάσει.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μου άρεσε, χωρίς να ακουστώ υπερβολικός.
Για μένα είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω διαβάσει τον τελευταίο χρόνο.

Help