Terraformers II, 9-11 Απριλίου 2010, στο Σούνιο Επιστρέψαμε! Πιο πολλοί! Πιο δυνατοί! Πιο γενναίοι!
Posted 19 January 2010 - 22:44
Τελικά τα καταφέραμε για άλλη μια φορά στο www.sci-fi.gr και πάμε ολοταχώς για το Terraformers II.
Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί. Το σίγουρο είναι οτι θα περάσουμε καλά!
Για όποιες απορίες www.sci-fi.gr
Αν και νομίζω οτι οι τελάληδες που βγάλαμε κάνανε καλή δουλειά!
www.youtube.com/katsiri
Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντα μας και να το φχαριστηθούμε "οικογενειακώς".
katsiro
Other Replies To This Topic
Posted 20 January 2010 - 00:28
http://community.sff...?showtopic=7132
και
http://community.sff...?showtopic=7836
See you all in Sounion!!!
Posted 20 January 2010 - 00:50
Spock, on 20 January 2010 - 00:28, said:
http://community.sff...?showtopic=7132
και
http://community.sff...?showtopic=7836
See you all in Sounion!!!
I look forward to seeing you in Sounion again, Spock LL&P
Posted 20 January 2010 - 00:52
Posted 20 January 2010 - 10:47
Αλλά υπάρχει η ερώτηση που μας καίει:
Είναι για αρχαρίους; Μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν επαφή μόνο με TOS και TNG ή θα νιώθουμε μερικούς αιώνες πίσω;
Posted 20 January 2010 - 11:51
Tiessa, on 20 January 2010 - 10:47, said:
Αλλά υπάρχει η ερώτηση που μας καίει:
Είναι για αρχαρίους; Μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν επαφή μόνο με TOS και TNG ή θα νιώθουμε μερικούς αιώνες πίσω;
Τρεκοκανόνας Νο 01. Δεν μαστιγώνουμε
Τρεκοκανονας Νο 02. Δεν κολλαμε ετικέτες.
Τρεκοκανονας Νο 03. Δεν κάνουμε τους σοβαρούς. την πλακα μας κάνουμε και είμαστε εκεί για να το ευχαριστηθούμε και όχι να γίνουμε δυσκοίλιοι. Αρκετή δυσκοιλιότητα έχει η καθημερινότητά μας. Στο Alternate Universe τουλάχιστον ας λειτουργεί το εντερό μας κανονικά
Τρεκοκανόνας Νο 04. Για να καταλάβετε, γιατί μιλάμε, δειτε κι αυτό το βιντεάκι! Dominic Keating στην Ταβέρνα
Τρεκοκανόνας Νο 05. Κατω οι σοβαροφανείς, ζήτω οι άνθρωποι με τη χαλαρή διάθεση.
κατσιρο
Posted 21 January 2010 - 19:53
SEE YOU IN SOUNION!
Snippets and Other Stories from the Net. - To αγγλίκό Blog
Ελληνικό Forum για άθεους/αγνωστικούς
Rational Skepticism
Posted 21 January 2010 - 20:05
Έχουμε κάνει ήδη το registration στο sci-fi.gr, αλλά δεν μπορώ από το μεσημέρι να πιάσω γραμμή στο ξενοδοχείο για την κράτηση, μου βγάζει ότι η σύνδεση δεν είναι εφικτή. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία της κράτησης μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα τους, περιμένω απάντηση.
This post has been edited by Spock: 21 January 2010 - 20:14
Posted 21 January 2010 - 20:32
Spock, on 21 January 2010 - 20:05, said:
Έχουμε κάνει ήδη το registration στο sci-fi.gr, αλλά δεν μπορώ από το μεσημέρι να πιάσω γραμμή στο ξενοδοχείο για την κράτηση, μου βγάζει ότι η σύνδεση δεν είναι εφικτή. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία της κράτησης μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα τους, περιμένω απάντηση.
Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωϊ κατά τις 10-11 και μου απαντήσανε σχεδόν αμέσως και έκλεισα. Μήπως θα έπρεπε να πάρεις πιο νωρίς τηλέφωνο;
Snippets and Other Stories from the Net. - To αγγλίκό Blog
Ελληνικό Forum για άθεους/αγνωστικούς
Rational Skepticism
Posted 21 January 2010 - 21:17

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες
Posted 22 January 2010 - 15:40
Τώρα θα φορέσουμε κι εμείς τα γαλόνια μας.
Posted 22 January 2010 - 15:58
Tiessa, on 22 January 2010 - 15:40, said:
Τώρα θα φορέσουμε κι εμείς τα γαλόνια μας.
Καλώς ορίσατε, περάστε περάστε!
Και γαλόνια, και καπέλα, και στολές.
Οποιαδήποτε αμφίεση είναι αποδεκτή. Ακόμη και αυτή με τα στενά μανικάκια που σταυρώνουν εμπρός και δένουν πίσω
σσσσσ!! μεταξύ μας, την έχω σε όλα τα χρώματα!
katsiro
Υ.Γ. Ναί Oberon και σε κόκκινο, που κρατάει λίγο!
Posted 22 January 2010 - 17:56
katsiro, on 22 January 2010 - 15:58, said:
Υ.Γ. Ναί Oberon και σε κόκκινο, που κρατάει λίγο!
Προτιμώ κάποιο άλλο χρωματάκι γιατί.... χμμ... μου είπε ο "γκουρού" μου πως το κόκκινο (ειδικά σε στολή Τρεκ, είπε) είναι κακό για την αιθερική μου αύρα!
Tο σκέφτομαι πάντως να έρθω "ένστολος" αν βρω σωστό νουμεράκι για τη στολή στο Ιντερνετ.

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες
Posted 24 January 2010 - 18:47
Υπάρχουν πολλοί φίλοι του τρεκ στην Ελλάδα που όμως απο οτι φαίνεται απο τα μηνύματα που παίρνω στο sci-fi.gr δεν ξέρουν τι γίνεται σε μιά μάζωξη τρεκάδων.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αλλά μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, έφτιαξα
ένα αναδρομικό τρέιλερ.
Terraformers I, Sounio June 2008
Ελπίζω να σας αρέσει
κατσιρο
Υ.Γ. Θυμηθείτε Terraformers! Οι ντομάτες δεν είναι στην εποχή τους!
Posted 26 January 2010 - 18:40
Ο Γιώργης ο Τερλάκης που μας βοηθάει στο ξενοδοχείο Αιγαίον, κατεβάζει κι άλλο την τιμή του δωματίου, απο τα 130 ευρώ στα 120.
Και δεν χρειάστηκε καν να τον βασανίσω. Όχι πολύ... τουλάχιστον...
Κατσιρο
Υ.Γ. Αυτό ισχύει και για τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει και είναι αρκετές. Κυριος ο Γιώργης.
Posted 28 January 2010 - 08:05
I absolutely believe in God.
And I absolutely hate the fucker."
-Riddick, Pitch Black
"Vietnam only made billionaires out of millionaires. Iraq is making trillionaires out of billionaires. Now I call that progress."
-Kurt Vonnegut
Posted 31 January 2010 - 12:02

Sign In
Register
Help

Back to top
MultiQuote