SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece: Terraformers II, 9-11 Απριλίου 2010, στο Σούνιο - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece

Jump to content

Καλό καλοκαίρι ! (Το αφήνω εκεί για να ξεγελιέμαι λίγο ακόμα!)
  • (5 Pages) +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Terraformers II, 9-11 Απριλίου 2010, στο Σούνιο Επιστρέψαμε! Πιο πολλοί! Πιο δυνατοί! Πιο γενναίοι! Rate Topic: ***** 6 Votes

#1 User is offline   katsiro 

• Group: Members
  • Όνομα:katsiro

Posted 19 January 2010 - 22:44

Αγαπητοί τρεκκιες, τρεκκερς ή και απλώς φίλοι της επιστημονικής φαντασίας

Τελικά τα καταφέραμε για άλλη μια φορά στο www.sci-fi.gr και πάμε ολοταχώς για το Terraformers II.

Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί. Το σίγουρο είναι οτι θα περάσουμε καλά!

Για όποιες απορίες www.sci-fi.gr

Αν και νομίζω οτι οι τελάληδες που βγάλαμε κάνανε καλή δουλειά!

www.youtube.com/katsiri

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντα μας και να το φχαριστηθούμε "οικογενειακώς".

katsiro

• (5 Pages) +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5

Other Replies To This Topic

#81 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Δημήτρης

Posted 18 May 2010 - 12:23

Φωτογραφίες από το πρώτο ντουέτο, Παρασκευή βράδυ!

Attached File  b11.jpg (203.18K)
Number of downloads: 3 Attached File  b14.jpg (185K)
Number of downloads: 3 Attached File  b20.jpg (209.06K)
Number of downloads: 2 Attached File  b26.jpg (206.46K)
Number of downloads: 2

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι αποθανάτισαν με φωτογραφίες και βίντεο τη μοναδική αυτή στιγμή!

Όταν, μετά από αυτό, ήρθε και η υπέροχη ξενάγηση του André στον ουρανό να συμπληρώσει τη μαγεία, πραγματικά τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Αναρωτιόμουν, ήμουν στο holodeck, ήμουν στο μέλλον, ήμουν κάπου στο σύμπαν του Star Trek; Ήμουν, όμως, στην πραγματικότητα, πιο μαγική κι από τη φαντασία! Η πιο υπέροχη βραδιά!

This post has been edited by Spock: 18 May 2010 - 12:31

#82 User is offline   DinoHajiyorgi 

• Μαύρος Σκώληξ του Ευρίπου
  • Όνομα:Ντίνος

Posted 18 May 2010 - 12:44

Αυτό το Terraformers ήταν για σένα Δημήτρη! Μουδιάζω καθώς σκέφτομαι... Πως θα μπορούσε το Terraformers III να ξεπεράσει το ΙΙ;!
“The great tragedy of my life is that in my search for the Holy Grail everyone calls True Love, I see myself as Zorro, a romantic and mysterious highwayman - and the women I desire see me as Porky Pig.” (Harlan Ellison – Grail)

#83 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 20 May 2010 - 17:58

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τώρα για το τρίτο, όπως έλεγε κι ο chancellor Gorkon, 'το μέλλον είναι η ανεξερεύνητη χώρα', δεν ξέρουμε ποτέ τι μας επιφυλάσσει!

Μέχρι τότε, ιδού ένα βιντεάκι-μεζεδάκι, με χορό Salonika style!

http://www.facebook....115854528443796

Thanks for the video, Carol!

This post has been edited by Spock: 20 May 2010 - 18:02

#84 User is offline   DinoHajiyorgi 

• Μαύρος Σκώληξ του Ευρίπου
  • Όνομα:Ντίνος

Posted 20 May 2010 - 18:17

View PostSpock, on 20 May 2010 - 18:58, said:

Μέχρι τότε, ιδού ένα βιντεάκι-μεζεδάκι, με χορό Salonika style!

http://www.facebook....115854528443796

Είσαι απίστευτος. Τόσο cool αφού κατάφερες να χορέψεις! Εγώ θα μούδιαζα δίπλα της.
“The great tragedy of my life is that in my search for the Holy Grail everyone calls True Love, I see myself as Zorro, a romantic and mysterious highwayman - and the women I desire see me as Porky Pig.” (Harlan Ellison – Grail)

#85 User is offline   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 11 June 2010 - 13:47

Δυο links που σχετίζονται με τους καλεσμένους μας στο Terraformers II:

Το blog του Larry Nemecek: Trekland
Στο πιο πρόσφατο entry έχει μίνι συζήτηση με τη Μαρίνα Σύρτη.

Και το link για το Planetary Society, σημαίνοντα μέλη του οποίου είναι οι Andre Bormanis και Robert Picardo.

#86 User is offline   katsiro 

Posted 11 June 2010 - 16:08

View PostDinoHajiyorgi, on 18 May 2010 - 13:44, said:

Αυτό το Terraformers ήταν για σένα Δημήτρη! Μουδιάζω καθώς σκέφτομαι... Πως θα μπορούσε το Terraformers III να ξεπεράσει το ΙΙ;!

B) :devil2: :mf_sherlock: B) :whistling:

#87 User is offline   Nova 

• Όνομα:Νώντας

Posted 11 June 2010 - 20:14

Θα μπορούσε να ξαναξεκινήσει το Σταρ Τρεκ σε σειρά, το πραγματικό Τρεκ, όχι η π@π@...@ του Τζ. Τζ. και στο επόμενο ΤΙΙΙ να του προτείνουν να έχει ρόλο!
"Got it all wrong, Holy Man.
I absolutely believe in God.
And I absolutely hate the fucker."

-Riddick, Pitch Black

"Vietnam only made billionaires out of millionaires. Iraq is making trillionaires out of billionaires. Now I call that progress."
-Kurt Vonnegut

#88 User is offline   Nova 

Posted 01 July 2010 - 19:15

Οκ, ξέρω πως έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα προσπαθήσω να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα.

Attached File  SNC00205.jpg (981.12K)
Number of downloads: 3

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Αντρέ Μπορμάνις να μας μιλάει για την δουλειά του στην σειρά. Ήταν ο τύπος που συμπλήρωνε το technobabble. Μας έδειξε και παραδείγματα του πως το έκανε αυτό. Πχ κάποιος έγραφε στο σενάριο:

"Β'Elanna, what's wrong with the engine?"
"It's the TECH"

Εδώ ήταν που όταν το σενάριο έφτανε στον Μπορμάνις εκείνος κανόνιζε να γράψει κάτι που θα εξηγούσε (σε τεκνομπάμπλ) τι συνέβαινε.

Σε κάποιο από τα πάρτυ που έκανε η παραγωγή για τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, ο Αντρέ μας είπε πως είδε την Τέρρυ Φαρέλ (Τζατζία Νταξ) μόνη της και την πλησίασε για να της συστηθεί. Τον διάλογο δεν τον θυμάμαι ακριβώς έτσι όπως μας το είπε ο Αντρέ αλλά ήταν κάπως έτσι:

"Ηi, my name is Andre', I'm the guy who writes all the tech stuff."

Η Τέρρυ Φαρέλ σκύβει από πάνω του (μας είπε πως είναι ψηλή και εκείνος έχει μόνο μέτριο ανάστημα) τον πιάνει από τους γιακάδες και λέει:

"You f*ckin' a**hole! Why are you doin' this to me?"
Και μετά ξέσπασε σε γέλια.

Μετά και αφού ο Αντρέ προσπαθούσε να συνέλθει, συζητήσαν για το πως θα κάνουν ο ένας την δουλειά του άλλου ευκολότερη. Η Τέρρυ Φαρέλ το μόνο που είπε ήταν πως θα έπρεπε να μπαίνει λιγότερο τεκνομπάμπλ στις απαιτητικές σκηνές. Δηλαδή του εξήγησε πως ήταν δύσκολο για τους ηθοποιούς να πρέπει να είναι προσεκτικοί στο πως θα παίξουν την σκηνή και ταυτόχρονα να πρέπει να θυμηθούν μια σειρά από λέξεις που δεν είχαν και πολύ μεγάλο νόημα, τους χαλούσε την συγκέντρωση.

Ο Αντρέ τελείωσε και μαζί του τελείωσε και το πρωινό πρόγραμμα. Η Μαρία μας ανακοίνωσε πως είχαν μείνει αρκετά φαγητά για να φάμε και το μεσημέρι και δεν ήταν απαραίτητο να πάμε σε ταβέρνα.

Αυτά τα ποστ μου θα είναι μικρότερα από τα προηγούμενα. Οπότε κάπου εδώ τελειώνω για σήμερα.

-Riddick, Pitch Black

"Vietnam only made billionaires out of millionaires. Iraq is making trillionaires out of billionaires. Now I call that progress."
-Kurt Vonnegut

#89 User is offline   katsiro 

Posted 28 July 2010 - 11:29

Καλημέρα σε όλους! Όσους δεν βαρεθήκατε δηλαδή :dazzled:

Λοιπόν, αφού η Webmistress βρίσκεται και επισήμως σε άδεια απο το πρωινό χαμαλίκι, νομίζω οτι μπορεί πλέον να διαθέσει τον χρόνο της στο SCI-FI.GR! και το Terraformers!

Εχουμε και λέμε!

Επεισόδιο 1ο.

Ο Spock "στριμώχνει" τον Connor για μια συνεντευξούλα.

Ελπίζω να σας αρέσει! :friends:

The Whereabouts of Connor Trinneer

Και Stand By για τα επόμενα.

katsiro

#90 User is offline   DimitrisX 

• Κοσμοναύτης άνευ σκάφους
  • Όνομα:Δημήτριος (Dimitrios)

Posted 28 July 2010 - 12:53

Μπράβο, ρε Μαρία, και καλές διακοπές!:D
I ate @ Goody's with Andre Bormanis!!!

#91 User is offline   Nova 

Posted 28 July 2010 - 14:08

Για όσους συνεχίζουν να θέλουν να διαβάσουν (έστω και καθυστερημένα) για το Σούνιο.

Απόγευμα Σαββάτου:

Ξεκινάει το πάνελ του Κόνορ Τρινίαρ.

Μας λέει διάφορα, αλλά όπως πάντα θα σταθώ στα σημαντικότερα:
Του έκανα την ερώτηση σχετικά με το πόσα χρόνια θα έπρεπε να κρατήσει η σειρά και μου είπε πως όταν τον επέλεξαν του είπαν πως είχε κερδίσει το λαχείο: 'αγόρασε καινούργιο αμάξι, πάρε στεγαστικό δάνειο για σπίτι' αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια του. Όλοι τους περίμεναν πως η σειρά θα κρατήσει επτά χρόνια, όπως οι περισσότερες μέχρι εκείνη την στιγμή.
Attached File  SNC00206.jpg (993.74K)
Number of downloads: 1
Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, μια μέρα μιλώντας με την Τζολίν Μπλέιλοκ συζητούσαν για παιδιά και την ρώτησε αν ήθελε να κάνει. Η αντίδρασή της ήταν να δείξει το σώμα της και να του πει:
'And f**k up a body like this?'.

Mε την συμπρωταγωνίστριά του είχε να μας πει ακόμα ένα αστείο συμβάν. Σε κάποιο επεισόδιο η Τζολίν έπρεπε να εμφανιστεί μπροστά του γυμνόστηθη. Ο Κόνορ περίμενε την σκηνή, μέχρι που αντί για εκείνη εμφανίστηκε μια butterface. Οκ ούτε και εγώ κατάλαβα τι σήμαινε αυτό την πρώτη φορά, αλλά την δεύτερη με την κατάλληλη προφορά κατάλαβα πως δέν ήταν ακριβώς butterface, αλλά but-her-face. Με λίγα λόγια η κοπέλα είχε πολύ ωραίο σώμα, αλλά το πρόσωπό της... πως να το θέσουμε, δεν ήταν ακριβώς τηλεοπτικό...
Ένα πράγμα που ρώτησα (και δεν θυμόμουν καλά) ήταν αν στην σειρά Stargate είχε εκείνο το στόμα στο χέρι, δηλαδή άν το είχε κρατήσει (handgina το ονομάζαν), αλλά μου θύμησε πως ο χαρακτήρας του ήταν πάντα ένα υβρίδιο και πως δεν είχε κάτι τέτοιο μόνο μια γραμμή. (Οκ, έγινα ρεζίλι, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής ήταν Σταρ Τρεκ Convention και όχι Stargate.)

Αμέσως μετά το πάνελ του Τρινίαρ ήταν εκείνο του Γιατρού.
Attached File  SNC00208.jpg (710.95K)
Number of downloads: 1
Ο Πικάρντο μας είπε διάφορα πράγματα και μας έδειξε ένα θεατρικό που έπαιρνε μέρος κάνοντας τον εαυτό του, όπου διακωμωδούσε το ότι δυσκολεύεται να πει όχι σε ότι του ζητάνε οι φαν του. Ερχόταν ο ένας μετά τον άλλο και οι φαν και ζητούσαν ό,τι κουλό τους ερχόταν στο κεφάλι: από τα πιο απλά, να τους υπογράψει δηλαδή σε διάφορα μέρη του σώματος, να υιοθετήσει τα παιδιά τους, να φάει ένα σάντουιτς, μέχρι να πάρει πιστόλι και να πυροβολήσει κάποιους. Έχει ταλέντο (κατά την γνώμη μου) και είναι κρίμα που δεν τον βλέπουμε σε κωμικές σειρές.
Μας μίλησε (εμείς την ξανακούγαμε την ιστορία) για την νέα σειρά που πήρε μέρος στον πιλότο και κάνει τον κακό. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως εκέινη την στιγμή του έκανα και την ερώτηση γιατί παίζει όλο κακούς χαρακτήρες τώρα τελευταία και μου απάντησε πως έπαιζε για χρόνια στο Voyager και πριν από εκείνο στη σειρά China Beach, όπου πάλι έκανε τον γιατρό. Ο κόσμος τον συνδέει πολύ εύκολα με τον ρόλο του γιατρού και για κάποιον λόγο τα τελευταία χρόνια 'τραβάει' τους ρόλους των κακών.

Στο επόμενο επεισόδιο έχουμε το πάνελ την Μαρίνας και την υπογραφή των αυτογράφων.

-Riddick, Pitch Black

-Kurt Vonnegut

#92 User is offline   katsiro 

Posted 28 July 2010 - 21:13

View PostDimitrisX, on 28 July 2010 - 13:53, said:

Μπράβο, ρε Μαρία, και καλές διακοπές!:D

Thanks! and Stay Tuned! More is coming in the next few days! :devil2:

katsiro

#93 User is offline   Nova 

Posted 23 August 2010 - 10:02

Δωράκι της Μαρίας: ΤΙΙ, Janet Nemecek & Lolita Fatjo

This post has been edited by Spock: 05 September 2010 - 12:10
Reason for edit:: typos

-Riddick, Pitch Black

-Kurt Vonnegut

• (5 Pages) +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users