Jump to content

True Blood (2008-2014)


DinoHajiyorgi
 Share

Recommended Posts

post-1004-12772896125_thumb.jpg

 

Χθες βράδυ ο Ant1 ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της σειράς True Blood. Στην Αμερική μόλις ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος, κι αν δεν ολοκληρωθεί εκεί μάλλον δεν θα δούμε την συνέχεια από το εδώ κανάλι, όχι ότι κάτι τέτοιο είναι σίγουρο. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, ο κάθε κύκλος αντιστοιχεί σε μικρό αριθμό επεισοδίων.

 

post-1004-127728965812_thumb.jpg

 

Το True Blood είναι μία αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, δημιουργημένη από τον Alan Ball. Είναι βασισμένη από τη σειρά μυθιστορημάτων της Charlaine Harris, «The Southern Vampire Mysteries», τα οποία περιγράφουν τη συμβίωση ανθρώπων και βρικολάκων σε μια μικρή πόλη ονόματι Bon Temps της Louisiana. Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στην Sookie (Anna Paquin) και την οικογένειά της. Η Sookie είναι ερωτευμένη με τον Bill Compton, ο οποίος είναι βρικόλακας, αλλά η οικογένειά της μαζί με τους κατοίκους της πόλης κατακρίνει τη σχέση τους λόγω της φύσης του Bill.

 

post-1004-12772897369_thumb.jpg

 

Η σειρά μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράγεται επίσης από την HBO σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Ball, Your Face Goes Here Entertainment. Έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2008. Μέχρι τώρα έχει αποσπάσει σχετικά καλές κριτικές και η πρώτη σεζόν κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο ΕΜΜΥ. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, 2009.

 

Στο σύμπαν του True Blood, οι βρικόλακες έχουν βγει στα φανερά στα μάτια του κόσμου, και κινούνται ανάμεσα στους ανθρώπους σαν μια αμφιλεγόμενη μειονότητα, όπως π.χ. οι ομοφυλόφιλοι. Ο τίτλος της σειράς, True Blood, αναφέρεται σε ένα ποτό, ένα υποκατάστατο αίματος που αγοράζουν και πίνουν κυρίως οι βρικόλακες, αν και οι πιο παραδοσιακοί απεχθάνονται την γεύση του. Οι περισσότεροι βρικόλακες έχουν γύρω τους μια αυλή από υποτακτικούς, ανθρώπους, που εθελοντικά προσφέρουν τον εαυτό τους και το αίμα τους. Οι βρικόλακες πίνουν από αυτούς όσο χρειάζεται χωρίς να τους σκοτώνουν, αν και δεν είναι σπάνιο να «μετατρέπουν» κάποιους από αυτούς σε βρικόλακες, πάντα εθελοντικά βέβαια. Τέτοιες συμπεριφορές αποδοκιμάζονται από πολλούς καθώς πρέπει ανθρώπους, που στη σειρά βγαίνουν σαν ρατσιστές στην αντίληψη.

 

post-1004-127728978737_thumb.jpg

 

Υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι εθισμένοι στο να πίνουν αίμα βρικολάκων, καθώς οι παρενέργειες του είναι δυνατότερες από οποιοδήποτε συνηθισμένο ναρκωτικό. Κάποιοι σκοτώνουν βρικόλακες για να τους κλέψουν το αίμα, κι άλλοι το αγοράζουν από ειδικούς διακινητές που συνεργάζονται με ορισμένους βρικόλακες. Αυτό το συγκεκριμένο εμπόριο θεωρείται τρομερά κολάσιμο βάση των νόμων των βρικολάκων και επιφέρει σκληρή τιμωρία στους παραβάτες.

 

Επίσης, σε αυτό το σύμπαν δεν αποκλείονται και άλλα φανταστικά όντα, όπως μάγισσες, μαινάδες, μεταμορφωτές και λυκάνθρωποι. Η Sookie, μια απλή σερβιτόρα στο επάγγελμα, έχει την ικανότητα να διαβάζει την σκέψη των άλλων, κάτι που γνωρίζουν όλοι οι συγχωριανοί της. Μια νύχτα, στο μπαρ που δουλεύει μπαίνει ο Bill Compton, ένας βρικόλακας, που την ελκύει αμέσως, κυρίως γιατί είναι το μόνο άτομο του οποίου τη σκέψη δεν μπορεί να διαβάσει.

 

post-1004-127728987468_thumb.jpg

Ο Eric είναι το άλλο "ωραίο" βαμπίρ της σειράς, βίκινγκ στην καταγωγή, κυρίαρχος και αφεντικό του Bill, που επίσης ποθεί την Sookie για τον εαυτό του.

 

Εκτός από την σχέση της Sookie με τον Bill, το κύριο μυστήριο της πρώτης σεζόν αφορά τις δολοφονίες γυναικών που συνδέονται με τον αδελφό της Sookie, Jason. Ο δεύτερος κύκλος ασχολείται με μια εκκλησιαστική οργάνωση στο Τέξας που ετοιμάζει ιερό πόλεμο κατά των βρικολάκων, ενώ στο Bon Temps εμφανίζεται μια Μαινάδα (η Michelle Forbes) που κυριαρχώντας στα μυαλά των κατοίκων της πόλης προκαλεί ένα αιματοβαμμένο χάος.

 

post-1004-127728982211_thumb.jpg

 

Ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά, ξενέρωσα γρήγορα και την παράτησα για λίγα επεισόδια και μετά κόλλησα πάλι για τα καλά. Πολλά που μου αρέσουν, αλλά και πολλά, περισσότερα, αυτά που με ενοχλούν. Είναι η σειρά σοβαρή, ή είναι κωμωδία; Πολλές φορές είμαι σίγουρος ότι εστιάζει την προσοχή της στο βλαχο-αμερικάνικο κοινό, στους ίδιους που γελοιποποιεί, ή σε άλλους που θεωρούν τους κατοίκους της Λουιζιάνα τόσο αφελείς ή τόσο ηλίθιους. Και η Λουιζιάνα, κατά την άποψη μου, μοιάζει να είναι η αηδιαστική μασχάλη των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη ζέστη και την υγρασία της, τους σάπιους βάλτους της, τα ψοφίμια στην άκρη του δρόμου και τους πιο οπισθοδρομικούς ανθρώπους της Αμερικής. Τα συνοψίζει όλα το μοντάζ των αρχικών τίτλων, με το υπέροχο και ταιριαστό τραγούδι που λέει “I want to do bad things with you” στους στίχους.

 

Πέφτει γέλιο, αγωνία, σαπουνόπερα, αφέλειες, έχουμε και εκείνους τους πτυσσόμενους κυνόδοντες που πετάγονται και μαζεύονται κατά βούληση, αλλά έχει και πολύ σεξ με άφθονο γυμνό. Τόση Anna Paquin δεν θα δείτε πουθενά αλλού. Όχι τα βαμπίρ της αρεσκείας μου, αλλά χάρη στον Bill και την Sookie κυρίως, έχω κολλήσει.

 

post-1004-127728968454_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Nihilio

    11

  • DinoHajiyorgi

    5

  • Drake Ramore

    10

  • Bloody Damsel

    3

Δεν κατάφερα να κολλήσω, και όπως νιώθω δεν θα περιμένω εναγωνίως τον τρίτο κύκλο (αν και μόλις βγει θα τον δω).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρει παραπάνω ο Ντίνος.

Είναι σοβαρή σειρά; Είναι κωμωδία; Είναι παρωδία; Είναι σάτιρα στους βλάχους της Λουιζιάνα;

Είναι λίγο απο όλα μήπως για να πιάσουμε το beat της εποχής που ζητάει αίμα, σεξ, και ροκ ν ρόλ...και βαμπίρ;

Πολλά "ενοχλητικά" επεισόδια , ελάχιστα καλά, και κάποια εντελώς σε στυλ Xenna warrior princess.

 

Respect για το τραγούδι που τα σπάει, αλλά σε μια αναζήτηση στο νετ είδα πως ο τραγουδιστής που το ερμηνεύει δεν έχει κάνει και τίποτα παραπάνω απο αυτό. Κάτι μέτρια Κάουντρι μόνο για τοπική Νoτιοαμερικάνικη κατανάλωση.

 

Υ.Γ Προτιμώ το the vampire diarieswink.gif

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα έχει κολλήσει με αυτήν τη σειρά. Κι εγώ έλεγα ότι δεν θα κολλήσω με αυτούς τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες. Αλλά να που βάζω τον ΑΝΤ1 και την βλέπω. Νομίζω ότι περισσότερο ωφείλεται στη Σούκι. Και φυσικά ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πως μια σειρά βιβλίων μπορούν να γίνουν μπεστ σελλερ στο εξωτερικό ;)

Link to comment
Share on other sites

Χουμ, δεν έχω δει καθόλου τη σειρά, αλλά από τα ένα δυο βιβλία της Σούκι που έχω διαβάσει είναι πιο... "σοβαρά" ας το πούμε απ' ό,τι περιγράφεις για τη σειρά... Είχε ενδιαφέρουσα πλοκή και μυστήριο που υπηρετούσε μια χαρά το είδος, χωρίς να φέρνει σε κωμωδία (είχε χιούμορ, ναι, αλλά όχι σε σημείο γελοιοποίησης...) Περίεργο λοιπόν να πρόσθεσαν τέτοιο τόνο στη σειρά.

 

Εντιτ: Νομίζω η σειρά (τα βιβλία) είχε ξεκινήσει πολύ πριν βγει το twilight και η βαμπιρομανία, αν και δεν ειμαι 100% σίγουρη.

Edited by trillian
Link to comment
Share on other sites

Είχε ενδιαφέρουσα πλοκή και μυστήριο που υπηρετούσε μια χαρά το είδος, χωρίς να φέρνει σε κωμωδία (είχε χιούμορ, ναι, αλλά όχι σε σημείο γελοιοποίησης...) Περίεργο λοιπόν να πρόσθεσαν τέτοιο τόνο στη σειρά.

 

Νομίζω φταίνε οι ηθοποιοί, κάποιοι δεν φαίνεται να έχουν πολύ ταλέντο και σου βγάζουν αυτό το "αστείο"

Link to comment
Share on other sites

Ωραία σειρά αλλα ως τώρα η τρίτη σαιζόν είναι απογοιτευτικά άσχετη με το βιβλίο

 

 

Link to comment
Share on other sites

Λατρεύω True Blood. Είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς μπορείς να πάρεις ένα συμπαθητικό, αν και derivative, βιβλίο και να βγάλεις κάτι πολύ ανώτερο.

Η σειρά είναι λίγο από όλα, αλλά τα ισορροπεί πολύ καλά. Ρομάντζο, δράμα, τρόμος, μυστήριο και μαύρο χιούμορ, αποτυπώνοντας το πώς θα ήταν ο κόσμος με τους βρυκόλακες σε "κοινή θέα". Και δη τη Νέα Ορλεάνη που, ελέω Ann Rice, είναι συνυφασμένη με τη βαμπιρική λογοτεχνία.

 

Έτσι λοιπόν έχουμε μια μικρή πόλη γεμάτη από βλάχους Αμερικάνους, με ένα μεγάλο καστ εκκεντρικών χαρακτήρων που, ενώ στο βιβλίο απλά αναφέρονται (αφού είναι όλο γραμμένο από την ΟΓ της Σούκι) στη σειρά ο κάθε ένας έχει τα δικά του subplots - και όταν έχεις μέσα στόκους όπως ο Jason Stackhouse και ο χαζός σερίφης τότε το γέλιο βγαίνει αναγκαστικά. Βάλτε μέσα και το Λαφαγιέ, την "κόρη" του Bill και τους βρυκόλακες του Fangtasia και έχετε ήδη ένα πολύ καλό καστ. Συν οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες, που πείθουν, ειδικά ο Bill ως παλαιομοδήτης κύριος-τέρας.

Προσωπικά περισσότερο βλέπω τη σειρά για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες παρά για την κυρίως ιστορία - το στόρυ με το δολοφόνο στην πρώτη σαιζόν ήταν συμπαθητικό, τα κεντρικά στόρυ της 2ης μέτρια, αν και η ιστορία με τη Μαινάδα με κράτησε περισσότερο.

 

Και ναι, παρακολουθώ και την τρίτη σαιζόν, που έχει δείξει ως τώρα 2 επεισόδια

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το λατρευω το True Blood. Δεν διεκδικει δαφνες πρωτης ποιοτητας, αλλα...αλλα ειναι μια χαρα για διασκεδαση. Απαραιτητο eye candy ο Bill (αντε κι η μανταμ Πακουιν για τους κυριους και τις bi curious κυριες), καλη δοση χιουμορ, ανατριχιλας (κολλησα με τον τροπο εξολοθρευσης της Μαιναδας που ειχε κι απο τα δυο..) και ρομαντζου, ατμοσφαιρα...Ο,τι πρεπει για βραδιες καλοκαιριου που βαριεσαι να βγεις

 

 

Link to comment
Share on other sites

το καλό με τη σειρά είναι ότι ο θεατής που μπορεί να μη βλέπει συνήθως σειρές φανταστικού τώρα μπορεί κάπως να είναι πιο ανοιχτός για τέτοιου είδους μη ρεαλιστικά στοιχεία.

 

 

Link to comment
Share on other sites

το καλό με τη σειρά είναι ότι ο θεατής που μπορεί να μη βλέπει συνήθως σειρές φανταστικού τώρα μπορεί κάπως να είναι πιο ανοιχτός για τέτοιου είδους μη ρεαλιστικά στοιχεία.

Αυτό ισχύει από την εποχή των X-files, κακά τα ψέματα. Απλά τώρα το fantasy μπορεί να το δει και η φαν των άρλεκιν (ελέω twilight)

Link to comment
Share on other sites

Eίχα διαβάσει τα 2 πρώτα βιβλία και είχα δει τα πρώτα 10-12 επεισόδια από την 1η σεζον.... βασικά... όχι δεν με κράτησε αρκετά για να το δω... ούτε και να το διαβάσω μετά το 2ο βιβλίο....

 

Αν και από ότι άκουσα πό άτομο που δεν είχε κάμια σχ'εση με το ε'ιδος (και ναι, κολλησε για τα καλά χιχιχι) ο 3ος κύκλος είναι άσχετος με το βιβλίο... οπότε... δεν με βλέπω καν να το ξαναδοκιμάζω... (Αν και ναι... Ο Μπιλ και ο Ερικ.... ε, οσο να πεις... μια χαρα βλέπονται... καμία σχέση με τον Κο Πάτισον και τους Κάλλεν)

Link to comment
Share on other sites

Υ.Γ Προτιμώ το the vampire diarieswink.gif

 

:eek: Μ’ έστειλες αδιάβαστη Drake…προτιμάς δηλαδή το ρομάντζο;;; Βασικά έχω διαβάσει όλη τη σειρά βιβλίων The Vampire Diaries. Η σειρά δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τα βιβλία, τα βιβλία –σε κάποια σημεία τους- είναι πολύ πιο σκοτεινά και τρομαχτικά απ’ ότι η σειρά. Δεν μπόρεσα να τα παρακολουθήσω τα επεισόδια, αν και μου άρεσαν πολύ τα βιβλία.

 

Για το true blood, επειδή έχω διαβάσει και αυτά τα βιβλία, οφείλω να πω πως, ως πλοκή, ακολουθούν πιστά τα βιβλία, αν και το κωμικό στοιχείο, μαζί με το σεξ είναι bonus για την τηλεόραση και μόνο. Στα βιβλία υπάρχει πιο πολύ μυστήριο και περιπέτεια και πολύ λιγότερο σεξ. Υπάρχουν επίσης και πολύ λιγότερα πρόσωπα, π.χ. η φίλη της η Τάρα και ο αδερφός της έχουν πολύ μικρότερους ρόλους στα βιβλία.

 

Πάντως, μπορείτε να δείτε την 3η σειρά επεισοδίων εδώ http://truebloodstreaming.blogspot.com/

 

Όπως καταλαβαίνετε είμαι μεγάλη φαν της σειράς. :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Υ.Γ Προτιμώ το the vampire diarieswink.gif

 

:eek: Μ’ έστειλες αδιάβαστη Drake…προτιμάς δηλαδή το ρομάντζο;;;

 

 

Όχι δεν προτιμώ το ρομάντζο, αλλά ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο consept στημένο πάνω σε θέμα με βρικόλακες.

Όχι στοιχεία (όπως μαινάδες, μινώταυροι, ολύμπιοι θεοί, άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες, βρικόλακες κλπ) χτυπημένα στο μπλέντερ για να συνδυαστούν ατυχώς και με το ζόρι.Καλά που δεν κατέβηκε και ο Δίας στο τέλος!

 

Γενικώς δεν είναι και το καλύτερό μου αυτό το genre, κι ας το παρακολουθώ άνετα.

Απλώς μεταξύ των δύο προτιμώ σαφώς το the vampire diaries.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα συνιστούσα πάντως σε όλους όσους τους αρέσει η μία ή η άλλη σειρά να διαβάσουν τα βιβλία, είναι πολύ καλύτερα από αυτό που βλέπουν στην οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση του True Blood το άφθονο σεξ που περιλαμβάνει η τηλεοπτική εκδοχή του βιβλίου το κάνει άκρως ελκυστικό (ειδικά στα κορίτσια!), αλλά στην περίπτωση του Vampire Dairies το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, από τη μεταφορά του στην οθόνη, και το λέω αυτό στον Drake ειδικά, γιατί ξέρω ότι του αρέσει ο τρόμος. Για την ιστορία πάντως, στο βιβλίο υπάρχει μαγεία και στην πορεία υπάρχουν και αρκετά φαντάσματα ( για το Vampire Dairies μιλάω), δηλαδή δεν περιορίζεται μόνον στη μυθολογία των βρικολάκων.

 

 

 

Και ναι, και οι δύο σειρές βιβλίων (ειδικά το Vampire Dairies γράφτηκε αρχές 90’ς) γράφτηκαν πολύ πριν το Twilight και από άποψη πλοκής, αν εξαιρέσουμε το love story θνητή-αθάνατος, είναι πολύ διαφορετικά, πολύ πιο καλοστημένα και πολύ πιο σκοτεινά, απ’ ότι το Twilight.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το Τρου Μπλαντ ήταν μία από τις λίγες περιπτώσεις που, κατά τύχη, είδα τη σειρά σε βίντεο πολύ προτού παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση. Οφείλω να ομολογήσω ότι, για πολλούς από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, κόλλησα άσχημα με την πρώτη σεζόν. Μα άσχημα λέμε. Έτσι, όταν βγήκε η δεύτερη την εξασφάλισα πάλι, την είδα σχεδόν μονορούφι, αλλά... η φάση με τις μαινάδες και τα άλλα αρχαιοελληνικά, σχεδόν με ξενέρωσε κιόλας. Γούστα αυτά. Ωστόσο το βαμπιροχαβαλεδοκομμάτι εξακολούθησε να μου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

 

Και μιλάμε και για ένα από τα κορυφαία ζενερίκ (ίσως μόνο του Carnevale να ήταν καλύτερο) και σίγουρα για το κορυφαίο τραγούδι τίτλων αρχής.

Link to comment
Share on other sites

Ο μόνος λόγος να δω το True Blood είναι το γυμνό και οι βλάχοι(έχω ένα κόλλημα με τον αμερικάνικο νότο.:lol: Άτιμοι Lynyrd Skynyrd). Από την άλλη λυπάμαι τον Bram Stoker γιατί μια γοτθική νουβέλα έγραψε και την έχουν ξεσκίσει εκεί στο Χόλλυγουντ.(Για να μην μιλίσω για το Twilight :death:)

Τέλως πάντων θα βρώ χρόνο να το δω κάποια στιγμή με το έταιρο ήμισυ αν και είδα λίγο απο το πρώτο επισόδιο και ήταν ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ!!!!:blush:

Link to comment
Share on other sites

Τα δύο πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου είναι υποσχόμενα πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω δει μόνο 12 επεισόδια, είσαστε όλοι πολύ προχωρημένοι για μένα :p

 

Ντάξει θα το δω, αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει στην πραγματικότητα. Δηλαδή... δεν πιάνω το χιούμορ του (ενώ ας πούμε εκτιμούσα δεόντος το χιούμορ του supernatural) δε μου αρέσουν οι ηθοποιοί... οκ, ίσως άντρες λίγο περισσότερο αλλά έχω σχεδόν κατασταλλάξει ότι αυτός που έχει κάνει το cast ήταν μισογύνης. Η μόνη γυναίκα που αξίζει τον κόπο εκει μέσα μέχρι στιγμής είναι η μεγάλη που "περιθάλπτει" την Τάρα... Οι διάλογοι, τι να πω??? Τέσπα το θεωρώ πάρα πολύ μέτριο σε σχέση με άλλα της HBO και μου κάνει εντύπωση.

 

Οι λόγοι για τους οποίους το βλέπω: Λαφαγιέτ - υπέροχος, ο μόνος ηθοποιός της προκοπής! To story οκ, είναι συμπαθητικό και τo soundtrack... απλά υπέροχο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

... the story begins some time after gays vampires decided to get out of their closet coffin...

 

 

2 επισόδεια είδα, το δεύτερο με το ζόρι. Όχι δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, μια χαρά παιδιά είναι, απλά η αναλογία μου φάνηκε γελοία για σειρά "τρόμου".

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούν την τρίτη σαιζόν, αλλά εκεί που ξεκίνησε αργά και μάλλον ανιαρά πλέον έχει γίνει ο χαμός με τα παιχνίδια εξουσίας των βρυκολάκων και τα subplots που παίζουν. Δεν ξέρω πώς θα τη λήξουν, 8 επεισόδια έχουν δείξει ως τώρα, αλλά προβλέπω ότι μέχρι το τέλος θα τη χαρώ αυτή τη σαιζόν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούν την τρίτη σαιζόν...

Έχω δει μέχρι το 7ο επεισόδειο. Κι εκεί που άρχισα να το βαριέμαι, πάλι, στο 6ο πήρε επιτέλους τα πάνω του. Βασικά, μάλλον θέλω περισσότερο Σούκι και Μπιλ, παρά τα άλλα sublots.

 

Στα ενδιαφέροντα: Ο Βασιλιάς Βαμπίρ του Μισισίπι είναι παντρεμένος με έλληνα βαμπίρ που στις υστερίες του βρίζει στα ελληνικά, "σου έδωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου" και άλλα κλασσικά "παραμελημένης συζύγου".

 

[Σχετικοάσχετα, το Star ξεκίνησε να προβάλλει το καλό, κατά τη γνώμη μου, αλλά αδικημένο Moonlight.]

Link to comment
Share on other sites

Δες και το προχθεσινό επεισόδιο Ντίνο, γιατί έχει ψωμί ακόμα η σειρά.

Link to comment
Share on other sites

To 9o τελείωσε με διπλό cliffhanger. Ανυπομονώ για το επόμενο, μας έχει μπριζώσει τρελά η σειρά στα τελευταία 3 επεισόδια.

 

Και bonus της σαιζόν ο Talbot που βρίζει στα Ελληνικά:

http://www.youtube.com/watch?v=3hNC2hTCsjM

Link to comment
Share on other sites

Το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Rolling Stone

 

post-1004-128248483802_thumb.jpg

 

Χθες Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010, η Anna Paquin (ετών 28) παντρεύτηκε τον καλό της, Stephen Moyer (ετών 40).

 

post-1004-128249592642_thumb.jpg

 

 

[Γιατί αυτό το τόπικ είναι στα Fantasy; Δεν νομίζω να το έβαλα εγώ εδώ, κι αν το έκανα έγινε λάθος. Δεν θα έπρεπε να είναι στα Τρόμου; - Όλοι θα μας κλέβουν τέλος πάντων; -]

Edited by DinoHajiyorgi
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to True Blood (2008-2014)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..