Jump to content

Mix Art - Νέο παιχνίδι


Drake Ramore
 Share

Recommended Posts

Βαρεθήκατε τους θεματικούς διαγωνισμούς; Μήπως τα write off που σας περιορίζουν σε εισαγωγές από τις οποίες δεν μπορείτε να ξεφύγετε,δεν είναι για εσας; Σας την δίνει που στα Ρακόρ απλά συνδέετε σε μια ιστορία τις εμπνεύσεις αναγνωρισμένων συγγραφέων. Θέλετε ένα παιχνίδι να σας εμπνεύσει, αλλά παράλληλα να σας δώσει χώρο και επιλογές;

 

 

 

Μην ψάχνετε άλλο! Το Mix Art δημιουργήθηκε για εσάς!

 

 

 

Οι κανόνες του είναι σχετικά απλοί…

 

Ο διοργανωτής έχει την υποχρέωση να επιλέξει μεταξύ όλων των δημιουργικών εκφάνσεων, έργα από τρεις από αυτές, για να χρησιμοποιηθούν για το παιχνίδι. Το εύρος των επιλογών είναι τεράστιο. Μπορεί να πάρει παραγράφους από έργα που έχουν ήδη δημοσιευτεί, ατάκες, πίνακες ζωγραφικής, παραγράφους δικής του έμπνευσης, βιντεοκλίπ, τραγούδια, trailer ταινιών, φωτογραφίες, graphic art και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί, αλλά μόνο από τρία είδη.

 

Αφού επιλέξει τα τρία είδη που θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι, πρέπει να επιλέξει δύο εκπροσωπήσεις για το κάθε είδος.

 

Παραδείγματος χάρη ο διοργανωτής διαλέγει τις εξής κατηγορίες :Ποίηση, Ζωγραφική, ατακες .Το επόμενο βήμα του είναι να βρει 2 έργα/εκπροσώπους για την κάθε κατηγορία που επέλεξε.

 

2 ποιήματα

 

2 πίνακες ζωγραφικής

 

2 ατάκες.

 

Εκεί τελειώνει η δουλειά του διοργανωτή.

 

 

 

Οι συμμετέχοντες συγγραφείς:

 

Πρέπει μεταξύ των δύο επιλογών σε κάθε κατηγορία που διάλεξε ο διοργανωτής να επιλέξουν μόνο μια. Έτσι με βάση το παραπάνω παράδειγμα θα πρέπει να επιλέξουν το ένα από τα δύο ποιήματα, τον έναν από τους δύο πίνακες, τη μια από τις δύο ατάκες.

 

 

 

(Το παράδειγμα αλλάζει φυσικά ανάλογα με το είδος τέχνης που έχει επιλέξει εξ αρχής ο διοργανωτής. Αντί για ατάκα μπορεί να υπάρχει φωτογραφία, ή παράγραφος από γνωστό έργο ή οτιδήποτε άλλο).

 

 

 

Οι συμμετέχοντες αφου έχουν διαλέξει ένα έργο από κάθε είδος που προτάθηκε από τον διοργανωτή, πρέπει να γράψουν μια ιστορία σχετική με τις επιλογές που εχουν κάνει. Να ενωσουν σε μια ιστορία στοιχεία από τα τρια διαφορετικά είδη τέχνης.

 

Σε ότι αφορά το πώς θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του κάθε έργου εναπόκειται αποκλειστικά στην κρίση του συγγραφέα. Όλα εκτός από την ατάκα (που πρέπει να μπει αυτούσια αν υπάρχει στις επιλογές του διοργανωτή) τα χρησιμοποιεί όπως επιθυμεί. Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει όλοκληρη την ιστορία ενός ποιήματος ή μονο μια φράση. Μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη την ιστορία από ένα βιντεοκλίπ ή μονο μια εικόνα του, ή απλώς μονο τους στίχους, ή κάποιον από τουςστίχους, ή ακόμα και μονο την αίσθηση που του δίνει (πχ το περιβάλλον στο οποίο εκτυλίσσεται). Σε μια φωτογραφιά ή πίνακα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία ή κάποια από τα στοιχεία, η τον ίδιο τον καλλιτέχνη του πίνακα κλπ. Τα πάντα είναι ανοικτά στην ερμηνεία που θα θελήσει να δωσει ο συγγραφέας.

 

Αυτό που οφείλει να κάνει ο κάθε συγγραφέας έπειτα, είναι να γράψει στα σχόλια ποια έργα έχει χρησιμοποιήσει ως έμπνευση (πχ Ποίημα#1,Πίνακας#2, ατάκα#1) για να διαπιστώσουμε οι αναγνώστες το πόσο καλή δουλειαέχει κάνει και πόσο καλά ενσωμάτωσε όλα τα στοιχεία που του δόθηκαν.

 

Διάρκεια διαγωνισμού :2 εβδομάδες (14 μέρες)

 

Διάρκεια αξιολόγησης: 2 εβδομάδες (14 μέρες)

 

Όριο Συμμετοχών: Εως και 5 συγγραφείς

 

Όριο λέξων: από 2000 εως 4000 (και βλέπουμε)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..