Jump to content

Μια...."Τρομακτική" προσπάθεια!


Esperos
 Share

Recommended Posts

Μιας και βρήκα επιτέλους ανθρώπους που αγαπάνε αυτό το είδος είναι μια ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου. Σας νέος συγγραφέας όπως καταλαβαίνετε θέλω και εγώ να φτιάξω μια δικιά μου κατηγορία, κάτι το διαφορετικό και να γίνω γνωστός αποκτώντας την δική μου ταυτότητα μέσα από αυτό (όλοι αυτό δε θέλουν άλλωστε;). 

 

Καταρχάς να σας ξεκαθαρίσω ότι πέρα από Stephen King δεν έχω διαβάσει κανέναν άλλο συγγραφέα. Οπότε συγχωρέστε με αν μου διαφεύγει κάτι!

 

Πριν γράψω το πρώτο μου βιβλίο έκατσα και έβαλα τις σκέψεις μου σε μια σειρά. Ποια τακτική μου αρέσει να ακολουθήσω, τι μονοπάτι να χαράξω. Και αποφάσισα να μην ακολουθήσω το κλασικό μονοπάτι των ταινιών θρίλερ-τρόμου που σου δείχνει έναν πρωταγωνιστή ξερά και μετά στον βάζει να περνάει τα πάνδεινα. Δημιουργώντας μεν ένα κλήμα αχαλίνωτης δράσης και φόβου αλλά υστερώντας σε συναίσθημα!

 

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να τα μοιράσω αυτά τα δύο. Ξεκινάω λοιπόν ας μου επιτραπεί ο ανύπαρκτος όρος "αρλεκινίζοντας" με το να κάνω τον αναγνώστη να δεθεί πάρα πολύ με τον πρωταγωνιστή. Οι γυναίκες αναγνώστριες να θέλουν υποσυνείδητα έναν τέτοιο άντρα στην ζωή τους και οι άντρες να θέλουν να τον μιμηθούν. Και όταν κρίνω μέσα από μερικά  κεφάλαια ότι πλέον έμαθαν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για αυτόν ξεκινάω το νταβαντούρι! Κάνοντας τον αναγνώστη να κλάψει (αφού πλέον θα έχει ταυτιστεί με αυτόν) αλλά και να τρομοκρατηθεί μέσα από μια αλληλουχία φανταστικών συμβάντων.  

 

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να την γνώμη σας στην προσπάθεια μου αυτή είτε στέλνοντας σας το pdf του πρώτου βιβλίου (αλλά με ιδιαίτερη προσοχή μιας και το βιβλίο κυκλοφορεί) είτε στέλνοντας σας το teaser του επόμενου βιβλίου που γράφω τώρα. Θα ήθελα πολύ να κριθώ για αυτό αλλά και να συμβουλευτώ γιατί μόνο έτσι θα γίνω καλύτερος σε αυτό που αγαπώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Στις βιβλιοθήκες του φόρουμ μπορείς να ανεβάσεις οποιοδήποτε κείμενό σου θέλεις, στην αντίστοιχη κατηγορία (τρόμος, Εφ κτλ),  και να το θέσεις στη διάθεση των αναγνωστών.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..