Jump to content

Η αρχή του Απείρου - Γ. Παπαθανασίου


Recommended Posts

post-302-0-33069900-1372343456.jpg

Κυκλοφορεί ήδη από τις ΣΔ, μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας πιστεύω πως θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία πώλησης.

 

Δελτίο Τύπου (μίνι βερσιόν):

Διαστάσεις: 21 x 14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Κατηγορία: επιστημονική φαντασία
Σελίδες: 544
Τιμή: 17 ευρώ

 

Κυκλοφορεί το πρώτο μυθιστόρημα του Γιάννη Παπαθανασίου, το υπαρξιακό, διαχωροχρονικό, πολιτικό θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας, «Η Αρχή του Απείρου».
Ένα σκληρό αλλά και ρομαντικό κείμενο, με έντονη αγωνία και ανατροπές που διαδραματίζεται σε ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό κόσμων καθώς ξεχασμένα πλάσματα θεοί περιφέρονται ανάμεσα στα άστρα.
Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει από την πρώτη σελίδα και θα σας οδηγήσει βήμα-βήμα στην ύστατη αναζήτηση!

 

Δυο λογάκια για τον ήρωα:

Ο Μάρκαν Πέρεττ, κατάγεται από την Βοσνία, αλλά είναι Βρετανός πολίτης. Είναι ένας καθώς πρέπει άνθρωπος της εποχής του, που βαριέται τις Τετάρτες μέχρι που εκείνη την Τετάρτη, στις 27 Οκτωβρίου του 2021, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά και μάλιστα χωρίς ο ίδιος να το πάρει χαμπάρι. Μια γυναίκα από το παρελθόν του θα εμφανιστεί στη ζωή του ξανά, εκεί που βρίσκεται τώρα - σε ένα άλλο πού κι ένα άλλο πότε όπως ο ίδιος το περιγράφει - της οποίας η παρουσία όσο τον ενοχλεί άλλο τόσο του είναι αδύνατον να της αντισταθεί. Χωρίς να ξέρει τίποτα από αυτά που του επιφυλάσσουν οι Διαχειριστές θα μπλέξει σε μια κοσμογονική περιπέτεια από την οποία φυσικά δε θα βγει ίδιος μα ούτε και αλώβητος. Το πιο σημαντικό: θα ξέρει πλέον ποιος είναι αληθινά και θα γνωρίζει πράγματα που ένας απλός ανθρώπινος νους δε θα μπορούσε να τα χωρέσει.

 

Κι άλλα δυο για τον συγγραφέα:

Ο Γιάννης Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Α.Π.Θ (Bachelor of Science) και έχει Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το University of Nottingham (Master of Arts). Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

 

Η γραφή του είναι απλή και ντόμπρα και το βιβλίο, παρόλο που αριθμεί 530 σελίδες κείμενο, είναι ευκολοδιάβαστο και γραμμένο σε στυλ αστυνομικού μυθιστορήματος, σε κάνει να θέλεις να γυρίσεις τη σελίδα να δεις τι θα συμβεί παρακάτω. Σε περίπτωση που το πάρετε μαζί σας διακοπές, φαντάζομαι ότι δε θα σας φτάσει, τελειώνει μάλλον πριν το καταλάβεις :)

 

Ο Γιάννης επίσης κυκλοφορεί εδώ ανάμεσά μας, καιρό τώρα, αλλά θα τον αφήσω να δηλώσει μόνος του ποιος είναι -αν θέλει. Ε, να μην τον δώσω κι όλας στεγνά! :p

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον φαίνεται. Το βάζω και στο τόπικ Η Παραγωγή ελληνικού Φανταστικού το 2013.

 
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ναι, φαίνεται ενδιαφέρον.

 

Εύχομαι να πάει καλά!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Καλημέρα σας,

 

Για όσους από Καλαμάτα ενδιαφέρονται, το βιβλίο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 14/01/2017 στο καφέ Botega στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 19.00, παράλληλα με την παρουσίαση της συλλογής μικρών ιστοριών Ιστορίες Μέσα και Εξω από το Χρόνο.

 

Η παρουσίαση γίνεται και ενόψη της αναμενόμενης έκδοσης εντός των επόμενων μηνών του δεύτερου βιβλίου με τους ίδιους ήρωες, το οποίο διαβάζεται και ανεξάρτητα αλλά και σαν συνέχεια της Αρχής του Απείρου.

 

Ευχαριστώ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..