Jump to content

Philip K. Dick's Electric Dreams (2018)


karatasiospa
 Share

Recommended Posts

Το βρεττανικο καναλι channel 4 ετοιμαζει μια αειρα/ανθολογια 10 επεισοδειων που θα στηριζονται σε διηγηματα του Phillip Dick. Παραγωγος ειναι ο Ronald Moore και θα παιζει ο ηθοποιος  Bryan Cranston, γνωστος απο το Βreaking Bad. Mε αυτο τον συνδοιασμο υπαρχουν αρκετες ελπιδες οτι η σειρα θα ειναι καλη. Δεν ειναι ακομη γνωστο αν η σειρα θα ξεκινησει φετος η του χρονου.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_Dreams:_The_World_of_Philip_K._Dick

Edited by Dreamer
Προστέθηκε το έτος που θα κυκλοφορήσει η σειρά στον τίτλο του topic καθώς και το τρέιλερ της σειράς
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...

Εδω μπορειτε να δειτε ποια διηγηματα θα υπαρχουν στην σειρα

 

http://www.denofgeek.com/us/tv/philip-k-dick-s-electric-dreams/255271/philip-k-dick-s-electric-dreams-adds-bryan-cranston-maura-tierney-essie-davis-and-more

Edited by karatasiospa
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Η σειρα ξεκινησε την κυριακη.Πρωτο διηγημα ηταν το Τhe Hood Maker. Ωραια ιστορια, εξαιρετικη παραγωγη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε υπερβολικά, ακόμη και για Φίλιπ Ντικ, ζοφερό. Αν και οι κουκούλες ήταν εξαιρετικά υποβλητικές. Οψόμεθα.

Edited by Ιρμάντα
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είδα μερικά, και θα συνεχίσω αργότερα μετά υπόλοιπα, και τα θετικά της σειράς μπορώ να πω είναι σίγουρα η καλή παραγωγή ανά επεισόδιο - ειδικά όταν αλλάζουν τόσο γρήγορα ιστορίες, σκηνικά, κουστούμια, ηθοποιοί κλπ - προσφέροντας μια ματιά εις βάθος στα έργα και την μεγάλη καριέρα του Dick.

Τα αρνητικά, ωστόσο, είναι ότι η ιστορία μερικές φορές φαίνεται... υποαναπτυγμένη, μιας και χρειάζεται να εξελιχθεί μέσα σε 50 λεπτά μόνο, αναγκάζοντας το κάθε επεισόδιο να κλείσει κάπως αόριστα, αφήνοντάς τα κάπως "όλα στον αέρα". Αυτό κάποιες φορές δουλεύει σχετικά καλά, άλλες όχι κι τόσο, και θεωρώ ότι θα είχαν βγει καλύτερα αν σε μερικά από αυτά είχαν απλώσει την ιστορία σε δύο επεισόδια αντί για ένα, δίνοντας έτσι μια μεγαλύτερη ανάπτυξη στην πλοκή αλλά και τους ίδιους τους χαρακτήρες.

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Philip K. Dick's Electric Dreams (2018)
  • 1 month later...

Τέλος και αυτή η σειρά. Συνολικά, μπορώ να πω, ήταν μια πολύ αξιοπρεπής σεζόν που προσπάθησε να περάσει τόσο τις απίστευτες ιδέες του Dick όσο όλα και τα μηνύματα που έκρυβαν από πίσω τους.

Προσωπικά, απόλαυσα περισσότερο τα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια αυτά θα ήταν σίγουρα: το The Commuter, που παρ' όλο την έλλειψη μεγάλων εφέ είχε μια από τις πιο μυστηριώδεις και ατμοσφαιρικές ιστορίες, το Father-Thing, που έδωσε πολλές δόσεις τρόμου μέσα από τον μικρό πρωταγωνιστή, το Real Life, με την εκπληκτική διπλή προσωπικότητα που δείχνει το μεγαλείο των ιδεών του Dick, και τέλος, σε ένα παρόμοιο στυλ, το Autofac, που δείχνει ότι δεν χρειάζεται να είσαι από σάρκα και οστά για να έχεις καρδιά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..