Jump to content

Χτύποι της νύχτας - Αντώνης Κατσαρός


Naroualis
 Share

Recommended Posts

Χτύποι της νύχτας

Αντώνης Κατσαρός


post-532-0-34811600-1497795855.jpg


Από τη Βιβλιονέτ:

Εκδόσεις iWrite.gr, 2016
Σελ. 82
ISBN 978-618-5218-32-4
Τιμή € 10,00


Ένας φοιτητής έρχεται αντιμέτωπος με μια καλά κρυμμένη ιστορία, η περίεργη διακοπή ρεύματος φέρνει παράξενα αντικείμενα στο σπίτι του Λόγκαν, οι υποψίες ενός αστυνομικού για την ύπαρξη λυκανθρώπων στη πόλη του επιβεβαιώνονται, ένας ψυχοπαθής έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο τρόμο του, μια παράξενη βροχή απλώνει το τρόμο στη Βολιβία, μια αποτυχημένη απόδραση από τις φυλακές του Παρεμορέμο και ένα συγγενικό πρόσωπο φυλάει μια απρόσμενη έκπληξη στην οικογένεια του Ανδρέα.

7 καθηλωτικές ιστορίες φαντασίας και τρόμου του Αντώνη Κατσαρού, έρχονται για να σας συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή τους και τα ανατρεπτικά γεγονότα που επιφυλάσσουν. Ολοζώντανες περιγραφές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα τρόμου και αγωνίας είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα συναντήσετε στην γραφή του συγγραφέα.



---------------------

Ο Αντώνης (ο οποίος παλιότερα κυκλοφορούσε και εδώ γύρω μe το νικ AdNoctum) έχει πολλά και όμορφα και θαυμαστά πράγματα μέσα του κι αυτό φαίνεται από τις ιδέες του και το πώς τις χειρίζεται, τι περιμένει να φέρουν στο φως καθώς ξεδιπλώνονται στο χαρτί. Ξέρω πως δουλεύει και πως προσπαθεί και θα περιμένω το επόμενο βιβλίο του με την ίδια λαχτάρα που διάβασα και αυτό.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εδώ είμαι ακόμα, απλά έχω αφωσιωθεί στο βιβλίο μου και σε δύο-τρεις άλλες... περιπετειούλες που μου έχουν κατέβει στο κεφάλι.

Ευχαριστώ για το ξεχωριστό post! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..