Jump to content

Co-Authoring


Alexz
 Share

Recommended Posts

Guys καλησπέρα,

 

Σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω να γράφω νέες ιστορίες γύρω από την Επ. Φαντασία, αλλά να το κάνω συνεργατικά. Θα ενδιέφερε κάποιον να συνεργαστούμε ή γνωρίζετε κάποιο network για co-authors?

 

Παλιότερα είχα ποστάρει εδώ και τη συγκεκριμένη ιστορία (reference για να δείτε πως περίπου γράφω) http://community.sff.gr/topic/12708-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%87%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-1%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%86-1%CE%BF/

 

Τα προηγούμενα χρόνια έφτιαξα επίσης και ένα blog ( http://howtodrawmangas.com/ ) γύρω από το πως να κάνει κάποιος manga, καθώς και ιστορίες αλλά λόγω χρόνου το είχα αφήσει, ακόμη όμως έχει 4-5 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα.

 

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος να συνεργαστούμε, θα ήταν προτιμότερο να το γράψουμε στα αγγλικά, μιας και υπάρχει μεγαλύτερο κοινό και επειδή έχω εμπειρία γύρω από το marketing, ίσως να βλέπαμε και το ενδεχόμενο να το κάνουμε self publish. Δεν με απασχολεί να βγάλω απ' αυτό, αλλά στο site μου που ανέφερα παραπάνω, ακόμη και τώρα που έχω χρόνια να ασχοληθώ, βγάζει περίπου 50 - 100€/μήνα, οπότε ίσως να είναι ένα καλό bonus αφού κάνουμε κάτι που μας αρέσει.

 

Σκέφτομαι να βγάζουμε μικρές ιστορίες 25 - 50 σελίδες με εικονογράφηση (που θα την κάνω εγώ) και να το κάνουμε διανομή μέσω amazon και άλλα epublishing δίκτυα. Να τονίσω ότι αν συνεργαστούμε δεν θα έχουμε ως κύριο μέλημα να βγάλουμε, αλλά να φτιάχνουμε κάτι που να το γουστάρει ο κόσμος.

 

Cheers!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Είσαι sci-fi βρε παιδάκι μου...και δεν πολυσκαμπάζω...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είσαι sci-fi βρε παιδάκι μου...και δεν πολυσκαμπάζω...

Sci-fi & Fantasy βασικά. Σε αυτά τα δύο έχω τρέλα  :shout:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα σου στείλω ένα pm πιο μετά, που θα είμαι σπίτι, αλλά με ενδιαφέρει ως ιδέα και από καιρό έψαχνα κάποιον που να είναι και illustrator για πιθανή συνεργασία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..