Jump to content

Ρέιμοντ Ε. Φάιστ (Raymond E. Feist)


Βάρδος
 Share

Recommended Posts

On 9/30/2020 at 10:09 PM, clayman said:

εγώ είμαι στην μέση του riftwar (βοτάνι) δεν ξετρελαίνομαι με την φάση, λίγο απλοικο βρισκω το γράψιμο και το στυλ αλλά θα τελειώσω την τριλογία και ισως προχωρήσω και στα επομενα.

Τι έγινε τελικά; Την διάβασες;

Εγώ μόλις τελείωσα την επόμενη, Darkwar Saga, στα Ελληνικά εννοείται. Σε μεταφραστικό τουλάχιστον επίπεδο γιατί τα πρωτότυπα ακολουθούν άλλη χρονολόγηση. Καλή ήταν, ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. Μάλλον επειδή ήταν και η πιο πολεμική. Ευχάριστη αλλαγή στο ύφος με τον αιμοσταγή, μιλιταριστικό κόσμο των Ντασάτι. Αληθοφανής όσο και breathtaking ο τρόπος μετάβασης στην επικράτεια τους. Με την αυτοκτονική αποστολή που τους περίμενε. Ωραίο το Κρυφτό και το Λευκό με τις ατελείωτες ίντριγκες όπου κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Αν η επόμενη στιγμή θα φέρει κάποια κερδοφόρα συμμαχία ή αν το κεφάλι θα πρέπει να πει αντίο στο σώμα. Λίγο με χάλασε η μη εκτενής εμφάνιση του Λέσο Βάρεν στο προσκήνιο, καλύφθηκε όμως από αυτή του αινιγματικού Νέικορ. Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, περισσότερο και από τον Παγκ. Επειδή από εκείνον, όλα θα μπορούσε να τα περιμένει κανείς. Ναι, αυτή η κατάλυση κάθε στερεότυπου ήταν κάτι που μου άρεσε. 

Ωραία λοιπόν και αυτή, καλή. Περιμένω την μετάφραση του επόμενου που καθυστέρησε ελέω συνθηκών. Θα ήθελα όμως να διαβάσω και κάτι εκτός Riftwar, είμαι περίεργος να δω πως θα μου φανεί. 

Edited by Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

δεν εχω διαβασει το βιβλιο (ο Μαγος) εκτος απο καμμια 50ρια σελιδες, αλλα εμενα ρε παιδια οσο ειδα δεν μου αρεσει. Εξυπνακισμοι, ανουσια τρεχαλητα, μετρια αισθητικη, μετρια ονοματα και βαθος 0 και λορ 0. Που εγκειται η αξια του?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

τωρα τελευταια το διαβασα ολοκληρο. χαλια. γενικα η αισθηση μου συνεχως ηταν σαν η διαφορα του με το κανονικο φαντασυ να αντιστοιχει στη διαφορα στρατιωτακια-αληθινο πεδιο μαχης. πολυ χαμηλο επιπεδο. διαλογοι καφενειου.

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Ρέιμοντ Ε. Φάιστ (Raymond E. Feist)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..