SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece: Ερωτήσεις για συνεντεύξεις - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece

Jump to content

Updates are coming ... fasten your seat belts!!!
  • (2 Pages) +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ερωτήσεις για συνεντεύξεις Please contribute Rate Topic: -----

#1 User is offline   trillian 

• Ταξιδευτής
  • Group: Members
  • Όνομα:Αλεξάνδρα

Post icon  Posted 08 April 2006 - 22:17

Λοιπόν, εδώ θα συγκεντρώσουμε διάφορες ερωτήσεις για τις συνεντεύξεις που κυνηγάμε. Γενικού ενδιαφέροντος καταρχάς, σχετικά με συγγραφή, συγγραφείς, βιβλια και ό,τι άλλο σκεφτείτε. Και όταν έχουμε κανονίσει κάτι, θα το ανακοινώνουμε για να μαζέψουμε και συγκεκριμένα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μια συνέντευξη με τον Greg Bear (courtesy of heiron :) ), οπότε αν τον ξέρετε, ή αν έχετε καμιά ερώτηση για ΕΦ (μιας και τέτοια γράφει) shoot.

Ας προσπαθήσουμε να ειμαστε πρωτότυποι! Θα προτεινα βασικά να ρίξουμε μια ματιά σε παλιά μας θέματα, βγαίνουν πολλές ωραίες ερωτήσεις απο κει. Εγώ έχω ήδη κάποιες υπόψη, θα τις μαζέψω και θα τις βάλω, ίσως και αύριο.

Και θυμίζω ότι αν έχετε υπόψη σας το mail ή το blog ή το site κάποιου από τον οποίο θέλετε να παρουμε συνέντευξη, πείτε το να επικοινωνήσουμε. Για ό,τι θέλετε (αποριες, ιδέες, προτάσεις κτλ) στο άλλο thread που ειναι επισης pinned ή με pm σε μένα ή στο heiron.

Για τον Bear, επειδή ήδη το έχουμε καθυστερήσει, ας βάλουμε όριο μια βδομάδα για να μαζέψουμε ερωτήσεις. Nα τις ξεδιαλύνουμε το άλλο σ/κ και να τις στειλουμε. (Μην περιμένει και ο άνθρωπος).

Aνασκουμπωθείτε! :whip:

:beerchug:

This post has been edited by trillian: 08 April 2006 - 22:21

When you dream, sometimes you remember. When you wake, you always forget. -The Sandman

...Ετσι κι αλλιώς όλα είναι προσωπικές οπτασίες

• (2 Pages) +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#21 User is offline   heiron 

• Abandon all hope, ye who read this post
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Γιαννης

Posted 23 November 2008 - 16:43

Έστειλα αυτό το ΣΚ email με ερωτήσεις,κατόπιν συμφωνίας με τον ατζέντη.Οπότε πιστεύω σε μερικές μέρες θα έχω τις απαντήσεις. Μόνο που δεν έχω καθημερινά τον υπολογιστή μου οπότε πάει πίσω το πρόγραμμά μου.
Παλιότερα είχα και μια συνέντευξη που δεν μπήκα στον κόπο να την μεταφράσω καν.Ήταν πολύ μικρή.Α,δοκίμασα και με ηθοποιούς(!) αλλά εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα γιατί δεν υπάρχει άμεση σχέση με το είδος.
Τριλλιαν μην κολλάσ...Ο Χάντλεμαν με ξέχασε θυμάμαι και μετά του είπα "τι θα γίνει ρε φίλε?" και φιλοτιμήθηκε να απαντήσει. -_- -_-
Now it is done and I am here.I shall always be here .
And if, as wise men tell me, time is cyclic,then I shall one day return to part of the cycle
I knew as twentyfirst century,for (it was no wish of mine) I am immortal.

• (2 Pages) +
  • 1
  • 2

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users