SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece: Star Trek movies - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece

Jump to content

Updates are coming ... fasten your seat belts!!!
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Star Trek movies Σας αρέσουν; Ποιες ξεχωρίζετε; Rate Topic: -----

#1 User is offline   heiron 

• Abandon all hope, ye who read this post
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Γιαννης

Posted 04 June 2006 - 22:15

Δεν εχω δει ολες τις ταινιες που εχουν βασιστει στη δημοφιλη σειρα αλλα απο μερικες που εχω δει...η αποψη μου ποικιλλει.Πχ,δεν τρελαινομαι με τη Generations(αν θυμαμαι καλα το ονομα).

Παντως ειναι αρκετα καλες για ταινιες βασισμενες σε σειρα της τηλεορασης!

Περιμενω γνωμες-αποψεις...
Now it is done and I am here.I shall always be here .
And if, as wise men tell me, time is cyclic,then I shall one day return to part of the cycle
I knew as twentyfirst century,for (it was no wish of mine) I am immortal.

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Darkchilde 

• Lady of Death
  • Group: Members
  • Όνομα:Darkchilde

Posted 06 June 2006 - 20:15

H καλύτερη για μένα είναι το First Contact. Δές την θα σου αρέσει. Δεν έχω δεί την τελευταία μόνο, το Nemesis το οποί έχω αγοράσει και θα το δώ κάποια στιγμή.

#3 User is offline   Celestial 

• Loremaster of Useless Lore
  • Όνομα:Marios

Posted 06 June 2006 - 23:38

δε μπορω να πω οτι μου αρεσε φοβερα το nemesis αλλα ειναι πιστο στο πνευμα του σταρ τρεκ παντως ολλες οι ταινιες νομιζω καλες ιταν ( το first contact malon to kalitero)
So deep, deep as the sky is high
In my sleep your song has spun my dreams
Darker than the night
Wider than the sea

#4 User is offline   Oberon 

• Όνομα:.

Posted 08 June 2006 - 02:22

Tις έχω δει όλες σαν "βαμμένος" Trekker. H σειρά προτίμησης μου είναι η παρακάτω:

First Contact (γιατί ήταν άπαιχτη από κάθε άποψη)

The Search for Spock (γιατί θύμιζε το παλιό καλό Τρεκ)

Ιnsurrection (εξαιρετική πλοκή και απόλυτα στο πνεύμα του Next Gen.)

The Motion Picture (γιατί μ΄άρεσε το θέμα του και η Ίλια)

Generations (γιατί είχε σε σημαντικό ρόλο τη Guinan)

The Undiscovered Country (γιατί ήταν η τελευταία των παλιών)

Nemesis (γιατί αν και θα ταίριαζε σε καλό διπλό επεισόδιο είναι η τελευταία των Next)

The Voyage Home (δεν μου πολυαρέσουν τα επεισόδια στον 20ο αιώνα αλλά δεν ήταν κακή και είχε και τις φάλαινες).

The Wrath of Khan (σίγουρα στο πνεύμα της παλιάς σειράς. Ο Κερκ κάνει τα κόλπα του. Αλλά εντάξει....το έχουμε ξαναδεί το σενάριο)

Τhe Final Frontier (Βλακώδες σενάριο, βαρετή πλοκή, αντιφάσκει προς όλη την ιστορία του Τρεκ, η λιγότερο "Τρεκ" ταινεία αν και καλογυρισμένο και με την Ουχούρα επιτέλους χωρίς στολή....και χωρίς ρούχα γενικά).

S
P
O
I
L
E
R

11η ταινία: Κάτι με τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας Κερκ και Σποκ, μάλλον. Με άλλους ηθοποιούς φυσικά. Αν ποτέ γυριστεί.
Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

#5 User is online   Spock 

• Tuxfleet Officer
  • Όνομα:Δημήτρης

Posted 07 February 2007 - 12:52

Η δική μου σειρά προτίμησης:

1 - First Contact (Η Πρώτη Επαφή, τα λέει όλα ο τίτλος! Τι να πρωτοσχολιάσω, εξαιρετικά όλα, σενάριο, πλοκή, σκηνοθεσία, ατμόσφαιρα..... α, και πρώτη εμφάνιση του καταπληκτικού NCC-1701-E)

2 - The Undiscovered Country (επίσης εξαιρετική πλοκή και σενάριο, και ο αποχαιρετισμός των παλιών (όχι όλων τελικά!))

3 - The Voyage Home (οικολογία, καινούριο Enterprise NCC-1701-A και... άφθονο γέλιο)

4 - The Wrath of Khan (πολή καλή σαν περιπέτεια με την αναμέτρηση Kirk-Khan, η αυτοθυσία του Spock, πολύ ενδιαφέρον το project Genesis)

5 - Generations (Kirk-Picard μαζί, και οι τελευταίες στιγμές του Kirk)

6 - Nemesis (ελπίζω να μην είναι η τελευταία του TNG cast)

7 - The Search for Spock (Ευτυχώς που ήταν ανυπάκουος ο Kirk και 'έκλεψε' το Enterprise για να σώσει τον Spock, όπως φάνηκε στην επόμενη ταινία αν δε συνέβαινε αυτό δε θα γυρνούσαν πίσω με το μόνο πλοίο που θα μπορούσε να σώσει τη γη. Καταπληκτικό και το Excelsior)

8 - The Motion Picture (το καταπληκτικό refit του Enterprise και η ταινία που άνοιξε το δρόμο στις υπόλοιπες)

9 - Insurrection (Αρκετά καλή ταινία με καλό σενάριο, όχι εξαιρετική)

10 - The Final Frontier (ό,τι να'ναι από σενάριο, βαρετή πλοκή, με μία μόνο πολύ καλή σκηνή, αυτή στο Yosemite)

This post has been edited by spock2266: 12 July 2007 - 02:11

#6 User is offline   koloth 

• Όνομα:Giorgos

Posted 29 June 2007 - 14:08

Για πρώτο post ας δώσω την δική μου σειρά προτιμησης :
1. Wrath of Khan : Εξαιρετική ταινία+ βλεπετε ανετα και απο μη Trekkers + Εξαιρετικός "κακος" Η καλυτερη μακραν ερμηνεια που εδωσε ο Shatner στην καριερα του
2. First Contact : Τα ιδια με παραπάνω αλλα χωρις την εκπληξη Shatner
3. Undiscovered country : Πολυ καλο σενάριο & ερμηνείες, εκει επρεπε να τελειώσει η παρουσία των "Παλιών"
4. Voyage Home : Κωμική νότα, θανατερές ατάκες απο Bones & Spock
5. The Motion Picture : Η επιστροφή, εκπληκτικά εφε, ώραίο το Enterprise αλλα λιγο αργή...
6. Generations : Οι παλιοί επρεπε να μείνουν στο Undiscovered country,o Κιρκ πέθανε καπως αδοξα και το όλο σκηνικο με τον Data ηταν κάπως...
7. The Search for Spock : Αδιάφορη ταινια σε γενικές γραμμές ασε που έχει πολυ λιγο Spock
8. Nemesis : Έμοιαζε με remake του Wrath of Khan. Επιπλέον πέραν των Troi & Data οι άλλοι χαρακτήρες απλα υπήρχαν
9. Insurrection : Δεν μου αρεσε αλλα δεν μπορω να το εντοπίσω (κουλο ε?)
10. The Final Frontier : Η μονη που δεν εχω δει πανω απο 2 φορες, αυτο τα λέει όλα

#7 User is offline   Oberon 

• Όνομα:.

Posted 30 June 2007 - 09:20

Kαλώς ήρθες Koloth! Ωραία τα σχόλια που συνοδεύουν τη λίστα σου πιο πάνω. Μ'αρέσει να διαβάζω τα "γιατί" στις προτιμήσεις των άλλων, αντί για μια απλή παράθεση λίστας.

Ειδικά για το Insurrection το σχόλιό σου μου θύμησε και τη δική μου αντίδραση όταν το πρωτοείδα. Βέβαια τότε είχα δικαιολογήσει τη συγκριτικά "χλιαρή" μου εντύπωση από το γεγονός πως ήρθε μετά το άπαιχτο First Contact αλλά τελικά δεν ήταν μόνο αυτό.
Περιέργως όμως όταν είδα ξανά την ταινία κάμποσες φορές σε dvd άρχισε να μ'αρέσει πολύ περισσότερο, να παρατηρώ πόσο πολύ "Trek" ταινία ήταν, πόσο μέσα στο πνεύμα δηλαδή, και τελικά ανέβηκε πολύ στις προτιμήσεις μου.

This post has been edited by Dain: 30 June 2007 - 09:21

Posted Image

Το Ιστολόγιο της Μυθαστρίας Δύο νέες "ξεχασμένες" ιστορίες 19/09: Καταιγίδα - Απατηλές Φεγγαραχτίδες

#8 User is online   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 30 June 2007 - 11:13

Μάλλον στην περίπτωση Insurrection έφταιγε η σκηνοθεσία, γιατί από σενάριο ήταν πολύ καλή και όντως πολύ 'Τρεκ'.

#9 User is offline   tetartos 

• In transformation
  • Όνομα:Γιώργος

Posted 31 August 2008 - 11:49

Δεν ήξερα που αλλού να το ποστάρω αυτό:
Μόλις διάβασα τα αντίστοιχα κόμικ από τις περισσότερες ταινίες του Σταρ Τρεκ. Δεν μπορώ να πω ότι συγκρίνεται η εμπειρία με αυτή του να βλέπεις την ταινία, ήταν όμως συμπαθητικά! Και νομίζω είναι άθλος που κατάφεραν να συμπυκνώσουνε ολόκληρες ταινίες σε λίγα στρατηγικά διαλεγμένα καρέ! Κόμικ: μια γρήγορη επανάληψη των ταινιών!

Και, όσο παράδοξο κι αν αυτό ακουστεί, ευχαριστώ τον araquel που μου τα έδωσε!

#10 User is online   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 31 August 2008 - 11:53

View Posttetartos, on Aug 31 2008, 12:49, said:

Και, όσο παράδοξο κι αν αυτό ακουστεί, ευχαριστώ τον araquel που μου τα έδωσε!

What??? Είχε ο araquel τέτοια κόμιξ σπίτι του;;; Οποία έκπληξις! [/αχρείαστο αλλά μη συγκρατήσιμο ποστ]

#11 User is offline   tetartos 

• In transformation
  • Όνομα:Γιώργος

Posted 31 August 2008 - 12:16

View PostSpock, on Aug 31 2008, 12:53, said:

What??? Είχε ο araquel τέτοια κόμιξ σπίτι του;;; Οποία έκπληξις! [/αχρείαστο αλλά μη συγκρατήσιμο ποστ]
Χμμ.... είπα εγώ "σπίτι του"; Αν είπα, μάλλον εννοούσα "στον υπολογιστή του" :rolleyes:

#12 User is online   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 31 August 2008 - 12:33

View Posttetartos, on Aug 31 2008, 13:16, said:

Χμμ.... είπα εγώ "σπίτι του"; Αν είπα, μάλλον εννοούσα "στον υπολογιστή του" :rolleyes:

Δεν παύει να μου κάνει έκπληξη, πάντως! Anyway, σε σχέση με τα κόμιξ, δεν τα έχω διαβάσει και, για να πω την αλήθεια, δε με συγκινεί ιδιαίτερα να διαβάσω Τρεκ σε κόμικ, γενικότερα. Δεν ξέρω, δεν μου 'κολλάει' καλά.

#13 User is offline   Niels 

• Όνομα:--

Posted 11 November 2009 - 00:17

Τις έχω δει και τις 11.Στα περισσότερα συμφωνώ με τον koloth αλλα για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι οι ταινίες δεν μπορούν να πλησιάσουν καν την μαγεια της τηλεοπτικής σειράς(με μοναδική εξαίρεση ίσως το Wrath of Khan).

1)Wrath of Khan
2)Star Trek Zero(?)
3)Voyage Home
4)Undiscovered country
5)First Contact
6)The Search of Spock
7)Insurrection
8)Generations
9)The Motion Picture
10)Nemesis
11)The Final Frontier

This post has been edited by Niels: 11 November 2009 - 00:18

"You will be assimilated. Resistance is futile." -- The Borg

#14 User is online   Spock 

• Tuxfleet Officer

Posted 19 March 2010 - 00:23

Μόλις ξαναείδα για... αμετρητιοστή φορά το The Undiscovered Country. Τι καταπληκτική ταινία...

#15 User is offline   DimitrisX 

• Κοσμοναύτης άνευ σκάφους
  • Όνομα:Δημήτριος (Dimitrios)

Posted 14 April 2010 - 16:18

View PostSpock, on 19 March 2010 - 01:23, said:

Μόλις ξαναείδα για... αμετρητιοστή φορά το The Undiscovered Country. Τι καταπληκτική ταινία...

Την έχω δει περισσότερο από κάθε άλλη Trek ταινία, αλλά με συγκινεί ιδιαίτερα το "Γενέες".
Αν, μάλιστα, παρουσίαζαν καλύτερα την έξοδο των πρωταγωνιστών από το Nexus, ίσως ήταν η καλύτερη από όλες.
Αμέσως μετά κατατάσσω την πρώτη του 1979.
I ate @ Goody's with Andre Bormanis!!!

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users