Jump to content

Trekker Ορμόνες


DinoHajiyorgi
 Share

Recommended Posts

Κυρίες και κύριοι, αλλά κυρίως κύριοι, κύριοι του φόρουμ, κύριοι trekkers. Σας καλώ προ των ευθυνών σας. Είμαστε άντρες, οι αρουραίοι του Τατουίν; Ο καθωσπρεπισμός έχει και τα όρια του. Ελευθερώστε τις ορμές σας, αφήστε τα σάλια σας να ρέουν ξεδιάντροπα, παραδεχτείτε τον εθισμό σας στις πράσινες κουκλάρες του Ωρίωνα.

 

Θέλω να γράψω για τις γυναίκες του Star Trek. Τεράστιο θέμα που αποκλείεται να το καλύψω μόνος, οπότε η οποιαδήποτε συνδρομή σας καλοδεχούμενη.

 

Είμαι αυτός που είμαι, έχω δηλαδή ένα πρόβλημα. Όποτε βλέπω μια σειρά, ή ακούω γυναικείο συγκρότημα, πρέπει οπωσδήποτε να αποφασίσω ποια είναι η «αγαπημένη» μου, αλλιώς δεν ησυχάζω, τυραννιέμαι στην αναποφασιστικότητα, αδυνατώ να συγκεντρωθώ, κάτι σαν ένα «μονογαμικό σύνδρομο» κατιτίς. Ούτε τους Abba δεν μπορούσα να απολαύσω αν δεν διάλεγα ποια μου αρέσει περισσότερο, η ξανθιά ή η μελαχρινή. Φαντάζεστε λοιπόν τι θέμα τίθεται με μια σειρά σαν το Star Trek. Γυναίκες που ερωτευτήκαμε όλοι μας, αγαπήσαμε, γυναίκες που μας άναψαν τα αίματα αλλά και μας λύγισαν τα γόνατα, κάποιες που μας έκαψαν και άλλες που μας γλύκαναν. Ουφ, κι από πού να αρχίσω, από πού θα άρχιζε κανείς;

 

Κατ’ αρχήν, είναι η γνώμη μου πως ο πιο τυχερός καπετάνιος, από όλους όσους υπηρέτησαν ένα Enterprise, υπήρξε ο James Tiberius Kirk, ο William Shatner, ο τυχερότερος των ηθοποιών. Πρωτίστως, σε σχέση με τους άλλους, τους πιο συντηρητικούς και συγκρατημένους, ο Kirk δεν καταλάβαινε τίποτα, τα έριχνε στα ίσια σαν αρσενικό και μπράβο του. Έπρεπε όμως να βάλει το πόδι του κάτω και να μην αντιστέκεται τόσο σε ένα φιλί προς την λιμπιστερή Uhura στο Plato’s Stepchildren, ίσως το μοναδικό του φάουλ. Δευτερευόντως, ενώ σε όλες τις άλλες σειρές οι προτιμήσεις μου παραμένουν κάπως σταθερές, στο Original Series δεν μπορώ να αποφασίσω ποτέ ποια είναι η ομορφότερη ή ποια θα διάλεγα για μένα. Ίσως να έχει να κάνει με την ηλικία μου και την ανάλογη ποιότητα των γυναικών της εποχής, ψηφίζω όμως τις γυναίκες της πρώτης σειράς σαν τις ωραιότερες.

 

Πώς να αμφισβητήσω την πρώτη μαύρη καλλονή του πληρώματος, την Uhura; Δεν ήταν αρκετή η γκαρνταρόμπα του πληρώματος στην πρώτη σειρά για να μας ξετρελαίνει, κοντό μίνι πάνω από μαύρες μπότες, μπήκαμε και σε ένα παράλληλο σύμπαν στο Mirror, Mirror για να δούμε και τον…σλουρπ…αφαλό της! Και η Majel Barret, αν της επιτρεπόταν η τσαχπινιά που είχε αργότερα σαν μητέρα της Troi, δεν θα έμενε τόσο άχαρη, στον άχαρο ρόλο της Νοσοκόμας Chappell. Αλλά η ψήφος μου, για το μόνιμο πλήρωμα πάει στην γλυκύτατη Grace Lee Whitney στον ρόλο της υπαξιωματικού Janice Rand. Απίστευτο μουτράκι.

 

Γιατί όσον αφορά της guest παρουσίες, πώς να αποφασίσει κανείς; Αν αρχίζαμε από το Cage, την αρχική εικόνα της σειράς, πώς να μην ξεμυαλιστείς με την Vina (Susan Oliver) την γυναίκα που μπορεί να είναι…τόσες γυναίκες; Θα ήθελα να προσπεράσω τις Γυναίκες του Mudd μην βραχυκυκλώσω, με προλαβαίνει όμως η γοητεία της Susan Denberg σαν Magda. Μετά η barbi Barbara Anderson στο The Conscience of the King, η Phyllis Douglas στο Galileo 7, η κατά τα άλλα αντιπαθής Joan Collins ζαχαρένια και ερωτεύσιμη στο City On The Edge Of Forever, η Leslie Parrish με τα υπέροχα μάτια στο Who Mourns for Adonis, η Shari Nims στο The Apple, όλες οι δίδυμες, βεβαίως-βεβαίως, στο I, Mudd, η Nancy Hedford στο Metamorphosis, και η κατοπινή πορνοστάρ (αουουουού…) Angelique Pettyjohn στο Gamesters of Triskelion.

 

Στο Return to Tomorrow έχουμε την Diane Muldaur, ψυχρή ομορφιά, καμία σχέση με την κατοπινή, εκνευριστική εμφάνιση της στο Next Generation, αν και η ηλικία μιας ωραίας γυναίκας καμία σχέση δεν έχει ποτέ με την γοητεία της κύριοι. Στο ψυχρό κλίμα της γοητείας ακολουθούν οι Barbara Bouchet και Lizlie Dalton στο By Any Other Name, η Lois Jewell στο Bread and Circuses και ζεσταινόμαστε λίγο με την, αγαπητή και από αλλού, Terri Garr στο Assignment Earth.

 

Όλες οι κοπέλες, υπεύθυνες για την κλοπή του Spock’s Brain, η ινδιάνα Sabrina Scharf στο Paradise Syndrome, η κλασσική, πράσινηYvonne Craig στο Whom Gods Destroy, η γλυκιά Jan Shutan στο The Lights of Zetar, η Diana Ewing στο Cloud Minders, η Mary Lind Rapelye στο The Way to Eden, η (γιαμ!) Louise Sorel στο Requiem for Methuselah, η τραγική Mariette Hartley στο All Our Yesterdays, η νοστιμότατη Kathie Brown στο Wink Of An Eye, και (νιάου) η Lee Meriwether στο That Which Survives.

 

Αναφέρω τελευταία, και σαν κύρια προτίμηση μου (με έχει γοητεύσει και από αλλού) την Kate Woodville στο For The World Is Hollow and I Have Touched the Sky.

 

Όποιες παραλήψεις μου, είναι δικές σας να τις αποκαταστήσετε.

 

Ερχόμαστε στο Next Generation. Από τις μόνιμες, για τα γούστα μου, ήταν πάντοτε μια χλιαρή κατάσταση. Όχι όμως αμελητέα.

 

Η Gates McFadden ως Beverly Crusher σταθερή αξία γοητείας από την αρχή ως το τέλος. Κοκκινομάλλα, το περιθωριακό φετίχ μου. Πολλές οι φορές που θέλησα να πλακώσω τον Πικάρντ στα χαστούκια για την ανεκδιήγητη του στάση (κόμπο το’χε δέσει;)

Η Marina Sirtis άρχισε να μου αρέσει όταν έχασε τον κότσο και άφησε τα μαλλιά της κάτω, και όταν της βελτίωσαν φυσικά την γκαρνταρόμπα. Τι μάτια, τι στόμα, κλασσική ελληνική ομορφιά, μοιάζει να ξεπήδησε από πρόσοψη αττικού βάζου. Κι ο Ράϊκερ ήθελε ένα χεράκι ξύλο, και εδώ μπορούμε να αναλογιστούμε πόσοι από τους άρρενες του κόσμου του Trek ήταν για κλάματα, πάντα συγκριτικά με τον ανεπανάληπτο Kirk. Τέλος πάντων, δεν θα συγχωρέσω και τους παραγωγούς που μας στέρησαν τον γυμνό γάμο της Troi στον Betazed.

 

Το μόνο απροκάλυπτα σεξουαλικό θηλυκό στο Έντερπραϊζ του Next Generation, ήταν η Denise Crosby σαν Tasha Yar, αυτή όμως μας έφυγε νωρίς. Δεν είχε εκείνα τα μάτια, το βλέμμα που έμοιαζε να σε γδύνει; Πόσοι ευχόσασταν να είστε ο Data στο The Naked Now; (Σαν romulan αργότερα απογοητεύει.)

 

Υπήρξαν ωραίες guest παρουσίες κι εδώ για να νοστιμίσουν την συνταγή. Η γοητευτικότατη κακιά, Karen Montgomery σαν ηγέτης Beata στο Angel One, η υπέροχη Michelle Phillips στο We’ll Always Have Paris, η Beth Toussaint ως Ishara Yar στο Legacy, η γλυκιά Susan Diol σαν Carmen Davilla στο Silicon Avatar και η Shannon Fill ως Sito στο Lower Decks, η βεβαίως-βεβαίως Famke Janssen σαν Kamala στο Perfect Mate και η Robin Curtis σαν η romulan Tallera στο Gambit (Αργότερα στις ταινίες σαν Saavic η Curtis δεν έλεγε και πολλά).

 

Υπάρχουν και τα ιδιαίτερα γούστα, εδώ τα δικά μου, η –πάρε το μαστίγιο σου και χτύπα με- Carolyn Seymour σαν romulan στα Contagion και Face Of The Enemy. Το κορίτσι που θα ήθελα να ερωτευτώ στο γυμνάσιο, η Hallie Todd σαν Lal στο The Offspring. Και η αξιαγάπητη Melinda Culea σαν Soren στο Outcast, που με κάνει να αναρωτιέμαι πως θα έβλεπα το επεισόδιο αν ο ρόλος ήταν παιγμένος από άντρα.

 

Και κλείνω με την Suzie Plakson, σαν πρώτη επιλαχούσα, γοητευτικότατη στις εμφανίσεις της στη σειρά σαν vulcan αλλά και σαν klingon. Περιέργως, ίσως χάνει κάτι χωρίς το μέικ-απ, αλλά είναι ωραία γυναίκα.

 

Και την ψήφο μου για τις guest στο Next Generation παίρνει η Michelle Forbes σαν bajoran σημαιοφόρος Ro Laren, με την «μύτη» ή χωρίς, χαμογελαστή ή κατσουφιασμένη, πανέμορφη.

 

Πάμε Deep Space Nine. Εδώ τα πράγματα βελτιώνονται μεν, δυσκολεύουν δε.

 

Κατ’αρχήν, θα βγάλω από την μέση αυτή που είμαι σίγουρος είναι για όλους η πρώτη, η πιο εμφανής επιλογή. Η άψογη, η πανέμορφη Terry Farrell ως Jadzia Dax. Ίσως νιώθω κατώτερος της, ίσως με τσάτισε που δεν έδωσε στον ήλιο μοίρα για τον φουκαρά γιατρό Bashir, ή και να με χάλασε που διάλεξε τον –μπρρρ- Worf σαν ταίρι. (Ίσως οι κυρίες να διαφωνούν μαζί μου εδώ). Απλά, με την Jadzia ήμουν πάντα cool.

 

Πρώτη αναπληρωματική, η χαζούλα με το υπέροχο ντεκολτέ, η dabo girl Leeta, ερμηνευμένη από την γλυκιά και sexy Chase Masterson. Τυχερότατος ο Rom.

 

Και πρώτη μου επιλογή στην κατηγορία κεραυνοβόλος καψούρα και μασώ την λαμαρίνα, η Nana Visitor ως Kira Nerys. Τη γουστάρω κυρίως όταν τσατίζεται. Μου αρέσει πολύ σαν «τύπισσα», ειδικά με την χαρακτηριστικά λαϊκή, νεοϋρκέζικη προφορά της. Δεύτερη, σε απόσταση αναπνοής, η Nicole deBoer σαν Ezri Dax, αν και δείχνει τόσο μινιόν που σχεδόν αισθάνομαι παράνομος μόνο που την κοιτάζω ερωτικά. Στις συνεντεύξεις της προδίδει ένα μικρό ψεύδισμα που την κάνει ακόμα πιο λατρευτή. Πάλι καλά για τον Bashir.

 

Στον τομέα guest εμφανίσεων τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα. Ίσως έχει να κάνει με την μονόδρομη πλοκή της σειράς. Θα μνημονεύσω την γοητευτική Dey Young σαν Arissa στο A Simple Investigation. Την μοναδική Meg Foster με τα υπνωτικά μάτια ως Onaya στο Muse. Και την περίεργα αισθησιακή Hillary Shepard Turner ως Lauren, η γενετικά μεταλλαγμένη γυναίκα ενός αμίμητου τρίο, στο Chrysalis.

 

Είστε ελεύθεροι να συμπληρώσετε οποιαδήποτε όμορφη κυρία του DS9 διέφυγε της προσοχής μου.

 

Να ‘μαστε και στο Voyager. Ακόμα πιο δύσκολα να διαλέξω από τις μόνιμες κυρίες.

 

Εξ’αρχής, με μια ειδική αδυναμία στη γυναίκα ξωτικό, πώς να μην μου λυγίζουν τα γόνατα με την Kes, την πανέμορφη Jennifer Lien; Την πρόσεχα καλά μέσα από όλες της τις ερμηνείες στη σειρά, και ενώ πάντα έμενα γοητευμένος, χαμένος μέσα σε εκείνα τα μάτια, πάντα διαισθανόμουν κάτι αρνητικό να υποβόσκει από πίσω, στις πιο δραματικές της στιγμές. Είμαι σίγουρος, αν και δεν βρήκα στοιχεία για να ακολουθήσω το παρασκήνιο, πως έφυγε με δική της βούληση από την σειρά, και όχι με τις πιο ήπιες συνθήκες. Νομίζω πως η επιστροφή της στο Fury έβγαλε στα φανερά εκείνο ακριβώς το άσχημο παρασκήνιο. Βλέποντας εκείνο το τελευταίο της επεισόδιο αναρωτήθηκα αν ήμουν σίγουρος πως θα την ήθελα σαν girlfriend.

 

Η Kate Mulgrew ως Kathryn Janeway. Ίσως για πολύ ιδιαίτερα γούστα, αλλά μ’αρέσει. Αφού συνηθίσεις την φωνή της μετά προσέχεις και την γυναίκα. Στην αρχή της σειράς, ενώ ο κότσος της έδινε εικόνα γεροντοκόρης, πώς να μην σκιρτήσει ξαφνιασμένος κανείς, ευχάριστα, στην θέα της ξέπλεκης χαίτης της στις ιδιαίτερες εκείνες στιγμές που την ξεσήκωναν στα μισά της νύχτας; Είχαμε την ευκαιρία να την δούμε μέσα και από την οπτική των αντρών που γοητεύτηκαν από αυτή (γιατί ξεστράτισαν οι σεναριογράφοι το ενδιαφέρον του Chakotay, δεν μπορώ να μαντέψω.) Αργότερα, το κοντό μαλλί βελτίωσε πολύ την γοητεία της.

 

Η Roxann Dawson σαν B’Elanna Torres. Μια κρύο μια ζέστη. Υπέροχα χείλη, σαν ρουμπίνια. Αναμφισβήτητα μια όμορφη γυναίκα αν και την προτιμώ με το klingon μέτωπο κι εκείνο το μαλλί παρά με την αληθινή της εμφάνιση. (Η αρρώστια του trekker.)

 

Κάποιοι, μαντεύω, θα έγραφαν κεφάλαια ολόκληρα για την Jeri Ryan, την Seven Of Nine. Αισθησιακή, κλασσική ομορφιά (τύπος Ava Gardner για όποιον ξέρει). Υπέροχα χείλη, λακκάκι στο πηγούνι και μια στολή που τονίζει δύο τορπίλες να σε σημαδεύουν απροκάλυπτα, χωρίς ίχνος αιδούς. Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει μια τέτοια γυναίκα που θα τον ρωτούσε Do you wish to copulate? Ποιοι θα ήθελαν να πάρουν σειρά με μια σιδερόβεργα να σαπίσουν τον Harry Kim στο ξύλο για την απάντηση του; Υπέροχη με τα μαλλιά πάνω ή αφημένα κάτω.

 

Λίγο δύσκολο να προσέξεις τις guest με τέτοιο cast, υπάρχουν όμως αξιοπρόσεχτες περιπτώσεις.

 

Πώς να αγνοήσεις την θεά (θεά!) Virginia Madsen στο Unforgettable; Ή την Suzie Plakson που επιστρέφει σαν Q στο The Q ant the Gray; Έχουμε ξανά την Susan Diol (από το Silikon Avatar) σαν την vidiian Denara Pel στο Lifesign, όπου έχει και ο γιατρός μιαν άσπρη μέρα. Η Kristanna Loken (του Terminator 3) και όλα τα άλλα θηλυκά του πλανήτη Taresia στο Favorite Son, όλες στα πόδια του τυχερού/άτυχου Harry Kim. Και η μοναδική ice borg queen από το First Contact, η Alice Krige επιστρέφει στο διπλό φινάλε, Endgame. (Την ερωτεύτηκα πολύ παλαιότερα, στο Ghost Story, όποιος το θυμάται.)

 

Ακολουθούν, με την ξεχωριστή τους γοητεία η Robin McKee στο Ex Post Facto, η Marjorie Monaghan σαν ολόγραμμα-βίκινγκ Freya στο Heroes and Demons, η γοητευτική Sharon Lawrence σαν Amelia Earhart στο The 37s, η Jennifer Gatti σαν Libby, η φιλενάδα του Harry Kim πίσω στη Γη, στο Non Sequitor, η γλυκούλα αστρονόμος Rain Robinson ερμηνευμένη από την Sarah Silverman στο Future’s End, η εξωγήινη-ολόγραμμα Sandra Nelson στο Alter Ego, η γοητευτικότατη Kate Vernon σαν Είδος 8472 Valerie Archer στο In The Flesh, η Musetta Vander σαν η παράνομη σχέση του Harry Kim, Tal, στο Disease, η Claire Rankin στο Alice, το γλυκύτατο ξωτικό Kim Rhodes σαν Lyndsay Ballard στο Ashes to Ashes, και η μη αμελητέα, ψυχρή και γοητευτική Susan Thompson σαν borg queen στα Dark Frontier και Unimatrix Zero.

 

Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια ή ταλέντο για την Jolene Blalock να δημιουργήσει το Vulcan ύφος της T’Pol; Γνώμη μου πως είχε χρόνια να το εξασκίσει σε αμέτρητους φουκαράδες που τόλμησαν να της κάνουν καμάκι σε κάποιο μπαρ, πολύ πριν εμφανιστεί το Enterprise. Ο χαρακτήρας της με κέρδισε αργά, σταδιακά, κυρίως μέσα από την ανθρωπιά του Connor Trinneer στον ρόλο του Charles Trip Tucker. (Του οποίου την «σεναριακή έξοδο» βρήκα τελείως αψυχολόγητη, όταν μάλιστα στηνόταν κάτι τόσο όμορφο, ειδικά στο επεισόδιο Home.) Καμία άλλη χαρακτήρας στις σειρές Star Trek δεν μας χάρισε τόσο γυμνό όσο η T’Pol (Harbinger).

 

Η συμπαθέστατη Linda Park, στον ρόλο της γλωσσολόγου Hoshi Sato, δεν ενδιαφέρθηκε διόλου να δημιουργήσει κάποια ερωτική εικόνα για τον εαυτό της, παρόλα αυτά έχασε στο Shockwave το μπλουζάκι της και έμεινε να καλύπτει τα πρέποντα με τις χούφτες της. Και αυτή είναι η δεύτερη πιο γυμνή εμφάνιση χαρακτήρα σε όλες τις σειρές του Star Trek. (Η Troi, και με το Menage a Trois, απλώς υπονοούσε το γυμνό, κυρίως με τους ακάλυπτους ώμους της.)

 

Και σε ένα ψυχρό περιβάλλον σαν αυτό του πρώτου Enterprise (που έχει την αισθητική υποβρυχίου) υπήρξαν ελάχιστες αλλά σημειωτέες θηλυκές εμφανίσεις. Η όμορφη φαρμακοποιός Diane DiLascio ως Riann στο Civilization, η εξωτική Padma Lakshmi σαν Kaitaama στο Precious Cargo, η προσωπικά αγαπημένη μου Joanna Cassidy (η γυναίκα με τα φίδια στο Bladerunner) ως T’Les, μητέρα της T’Pol, στο Home, η Ada Maris ως Erika Hernandez που χαρίζει ρομαντικό ενδιαφέρον στον Archer, επίσης στο Home, και η γοητευτική, τσαχπίνα Melinda Page Hamilton, παρά το εξωγήινο μέικ-απ, ως Feezal, μία από τις τρεις συζύγους του γιατρού Phlox, που φλερτάρει ασύστολα τον Trip στο επεισόδιο Stigma.

 

Φτάνοντας στα τελευταία της, η σειρά μας θύμισε γενναιόδωρα τον κόσμο με τον οποίο υπήρξαμε ερωτευμένοι για χρόνια, ήρθαμε ξανά στον πλανήτη Risa και τις γαργαλιστικές γυναίκες του στο Two Days and Two Nights, με τον καπετάνιο Archer να γοητεύεται με την Dey Young ως Keyla (επίσης ως Arissa στο A Simple Investigation του DS9). Σκοντάψαμε σε σκλαβοπάζαρο στο Rajiin, με υπέροχες σκλάβες σε μινιμάλ ρουχισμό, με την όμορφη και επικίνδυνη Nikita Ager στην νυχτικιά της να τραβάει το μάτι, αλλά επιστρέφουν και οι πράσινες γυναίκες του Ωρίωνα στο Bound, ε, και τι άλλο να ζητήσει κανείς. Ο κύκλος κλείνει.

 

Κύριοι, δεν προσφέρω επίλογο. Δεν κλείνω το πόνημα μου. Απαιτώ συνέχεια. Αρνούμαι να το χορτάσω. Έχετε να προσθέσετε τίποτα;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Oberon

    39

  • nikosal

    6

  • DinoHajiyorgi

    127

  • Spock

    107

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κατ' αρχάς καταπληκτικό post Ντίνο! :clap:

Τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοσχολιάσω, τα έχεις πει όλα!

Προσωπικά, ο μεγάλος μου έρωτας και φυσικά το αγαπημένο μου Τρεκ θυληκό είναι η θεικής ομορφιάς Jadzia Dax της Terry Farrell.

Η Μαρίνα Σίρτις επίσης είναι από τις αγαπημένες μου, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την Denise Crosby.

Επίσης μου είχε αρέσει πάρα πολύ η Roxanne Dawson στο επεισόδιο που τη βλέπουμε χωρίς το Klingon makeup. Με το makeup δε μου άρεσε και τόσο.

Πολύ - πάρα πολύ σέξυ οι T'Pol, 7of9 και Leeta (α ρε Rom, τι κορίτσι μας πήρες!).

Να συμφωνήσω επίσης ότι γενικότερα, οι περισσότερες ωραίες παρουσίες ήταν όντως στο κλασικό Τρεκ.

Edited by spock2266
Link to comment
Share on other sites

Η Tasha Yar και ο αφαλός της στο Naked Now...

 

post-1004-1172569502_thumb.jpg

 

...και ο τυχερός Data (λυγμ!)

 

post-1004-1172569731_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το γλυκό μουτράκι της Grace Lee Whitney ως υπαξιωματικός Janice Rand στο Original Trek.

 

post-1004-1172574085_thumb.jpg

 

Δεκατρία χρόνια μετά επιστρέφει στον ίδιο ρόλο στο Star Trek - The Motion Picture. Εδώ γίνεται μάρτυρας τραγικού ατυχήματος διακτινισμού.

 

post-1004-1172574120_thumb.jpg

 

Στο Star Trek III: The Search for Spock, πέντε χρόνια αργότερα και κοκκινομάλλα, βλέπει ένα τραυματισμένο Enterprise να εισέρχεται στον διαστημικό σταθμό.

 

post-1004-1172574153_thumb.jpg

 

Άλλα εφτά χρόνια και Commander Rand τώρα, στο Undiscovered Country.

 

post-1004-1172574196_thumb.jpg

 

Επίσης, στο επεισόδιο Flashback του Voyager (Τρίτη περίοδος).

 

post-1004-1172574428_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΠΙΟ ΓΥΜΝΟ TREK EVER: ENTERPRISE

 

T'Pol και Trip στο Harbinger.

 

post-1004-1172576088_thumb.jpg

 

Η Hoshi χάνει το μπλουζάκι της στο Shockwave.

 

post-1004-1172575941_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

SAAVIK ή SAAVIK;

 

Η υπέροχη Kirstie Alley σαν Saavik στο The Wrath of Khan.

 

post-1004-1172579781_thumb.jpg

 

Κάνει εντύπωση στον Kirk με ξέπλεκα μαλλιά.

 

post-1004-1172580572_thumb.jpg

 

Η Robin Curtis σαν Saavik στο Search for Spock.

 

post-1004-1172579115_thumb.jpg

 

post-1004-1172579151_thumb.jpg

 

Εσείς ποιαν προτιμάτε;

Edited by DinoHajiyorgi
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτο το κείμενο σου Ντίνο, στο είπα εξ άλλου και με PM, μου έφτιαξε τη μέρα όταν το διάβασα. Με εξαίρεση την Denise Crosby που δεν μου έλεγε και πολλά σαν γυναίκα, αν και όμορφη, όλες οι άλλες που ανέφερες ήταν από τις ομορφότερες σε όλο το Σταρ Τρεκ.

Δεν ξέρω αν απλά είναι θέμα οτι γεννήθηκα στα 60ς και οι πρώτες γυναίκες που αθώα ερωτεύτηκα ήταν ηθοποιοί της εποχής, όπως η Elizabeth Montgomery του Βewitched ή ή Shirley MacLaine, αλλά ειλικρινά καμμία γυναίκα στις επόμενες σειρές, γήινη ή εξωγήινη, δε μου φάνηκε τόσο εξωτική όσο εκείνες του κλασσικού Τρεκ.

 

Πάντως, μία Τρεκ-lady ακόμα την οποία βρίσκω άκρως ερωτεύσιμη, και πάρα πολύ σέξυ, αν και δε φαίνεται ίσως με την πρώτη ματιά, είναι η Guinan, που ενσάρκωσε η Whoopie Goldberg, μια ηθοποιός την οποία συμπαθοόυσα πάντα.

Aν ποτέ βρισκόμουν στο Enterprise, τα πρώτα 3 πράγματα που θα έκανα θα ήταν:

 

Nα πάω να μιλήσω με τη Guinan στο Ten-Forward ( Το κόλλημά μου με τη Guinan είναι τεράστιο. Όταν γραφόμουν στο φόρουμ πριν 3 περίπου χρόνια, τα δύο ονόματα για τα οποία αμφιταλαντεύτηκα να επιλέξω ήταν Dain και Εl-Aurian).

 

Nα πάω να δω τη γέφυρα.

 

Να πάω στο Holodeck!

 

Η Guinan έχει έναν κρυφό ερωτισμό, ηφαιστιακού τύπου θα έλεγα, που δεν φαίνεται εύκολα. Υποθέτω γι'αυτό παντρεύτηκε και 23 φορές! :lol:

Link to comment
Share on other sites

(Η Troi, και με το Menage a Trois, απλώς υπονοούσε το γυμνό, κυρίως με τους ακάλυπτους ώμους της.)

 

Παρόμοια κατάσταση με τη Leeta στο 'Doctor Bashir, I Presume?', και τη 7of9 στο 'Tinker, Tenor, Doctor, Spy'

Edited by spock2266
Link to comment
Share on other sites

LOL!

 

Leeta - Quark

 

"I have brains."

"Sure you do, honey. That's why I hired you. Now eat up and then take those brains back to the dabo wheel where the customers can get a good long look at them."

post-1077-1172673315_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Περιμέναμε πολλά χρόνια για να μας χαρίσει αυτό η Uhura. (The Final Frontier).

 

post-1004-1172688777_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mα την ανώτατη θεότητα της El-Auria! (Για Guinan και Uhura λέω). :tongue: :cool2:

 

Kατά διαβολική σύμπτωση μόλις ακούω το τραγούδι που τραγούδησε η Ουχούρα στο 5 (η καλύτερη στιγμή της ταινίας ίσως) το οποίο είχα να ακούσω πάνω από δεκαετία!

 

 

Όσο για τη σκηνή με τον Quark και τη Leeta είναι επίσης από τις άπαιχτες!

 

 

Και μιλώντας πιο πάνω για "διαβολικές" συμπτώσεις, να μια άλλη ερωτικότατη κυρία με "σατανική" σαγηνευτικότητα. Η Μarta Du Bois ως Ardra (Διάβολος) στο επεισόδιο Devil's Due. Κρίμα που δεν μπόρεσα να βρω εικόνα της σκηνής όπου προσπαθεί να ξελογιάσει τον Picard φορώντας εκείνο το αραχνούφαντο μέσα από το οποίο διακρίνονται όλα τα ελέη της. ;)

Kόλαση, μιλάμε!! :D

 

post-59-1172691526_thumb.jpg

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Τσκ-τσκ-τσκ! Ντροπής πράγματα. «Δεν φεύγεις από δω αν δεν κάνουμε πρώτα έρωτα» λέει η Lanel στον Riker στο τηλεοπτικό First Contact της τέταρτης περιόδου στο Next Generation. Αμέσως μετά ο Riker φεύγει χωρίς άλλο σκηνοθετικό σχόλιο, που σημαίνει πως…ενέδωσε ο γήινος.

 

post-1004-1172694349_thumb.jpg

 

(Πως μου ξέφυγε;) Η κατά τα άλλα νοστιμότατη Bebe Neuwirth.

 

post-1004-1172694266_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εκεί είχε πει και την απίστευτη ατάκα "I've always wanted to make love with an alien!" με τη γλώσσα έξω η νεαρά kinky γιατρίνα. Ο alien βέβαια ήταν ο Riker.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο η ανατομία τους ήταν συμβατή. Πάντα είχα αυτή την απορία με αυτό το επεισοδιο. Δηλαδή τα χέρια, και προφανώς και τα πόδια τους ήταν εντελώς διαφορετικά με βεντούζες! Θυμηθείτε πόσο είχαν εκπλαγεί οι γιατροί όταν είδαν τα δάχτυλα του Riker και θεώρησαν πως ον με δάχτυλα ήταν επιστημονικά αδύνατο.

 

Βέβαια γενικά ήταν ανθρωποειδείς, αλλά χμμ δεν θα έπρεπε να υπήρχαν και άλλες, πως να το πω, ανατομικές ασυμβατότητες?

 

Κρίνοντας πάντως από το χαμόγελο της νεαράς μετά, μάλλον πολλές συμβατότητες υπήρχαν!! :lol:

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Και μιλώντας πιο πάνω για "διαβολικές" συμπτώσεις, να μια άλλη ερωτικότατη κυρία με "σατανική" σαγηνευτικότητα. Η Μarta Du Bois ως Ardra (Διάβολος) στο επεισόδιο Devil's Due. Κρίμα που δεν μπόρεσα να βρω εικόνα της σκηνής όπου προσπαθεί να ξελογιάσει τον Picard φορώντας εκείνο το αραχνούφαντο μέσα από το οποίο διακρίνονται όλα τα ελέη της. ;)

Kόλαση, μιλάμε!! :D

 

post-1004-1172734987.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Ε, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Σου βγάζω το καπέλο, σε προσκυνώ, είσαι μάστερ, και μετά λέω οτι είμαι Τρεκκερ κλπ κλπ :thmbup:

 

Ω, ναι. Κόλαση, μιλάμε. Η σκηνή αυτή με έχει σημαδέψει! (Συγνώμη αλλά τρέχουν σάλια.....Επιτρέπεται αυτό, στο τόπικ ετούτο, no? :tease: )

Link to comment
Share on other sites

Είναι ψιλοσχετικό με το topic (forum του Star Trek το κάνατε εδώ μέσα! :tongue: ). Το γνωστό ανδρικό περιοδικό Maxim έκανε ένα poll τον Φεβρουάριο για την πιο καυτή γυναικεία παρουσία στο χώρο του Sci-fi και του fantasy (ή αλλιώς, "The biggest nerd crush"). Τα αποτελέσματα:

 

1. Carrie Fisher/"Princess Leia" (Star Wars, πιο συγκεκριμένα Return of the Jedi και το περίφημο μεταλικό μπικίνι...)

2. Gillian Anderson/"Dana Scully" (The X-Files)

3. Carrie Ann Moss/"Trinity" (The Matrix)

4. Grace Park/"Lt. Sharon 'Boomer' Valerii" (Battlestar Galactica)

5. Lara Croft (Tomb Raider) (το computer sprite, όχι η Jolie!)

6. Famke Janssen/"Jean Grey" (X-Men)

7. Jeri Ryan/"Seven of Nine" (Star Trek: Voyager)

8. Aeon Flux (Aeon Flux) (η animated εκδοχή, όχι η Theron)

9. Jennifer Garner/"Sydney Bristow" (Alias)

10. Natasha Henstridge/"Sil" (Species)

11. Milla Jovovich/"Leeloo" (The Fifth Element)

12. Liv Tyler/"Arwen" (The Lord of the Rings)

Link to comment
Share on other sites

Ε, εξ ίσου εύκολα μπορεί να γίνει και Star Wars forum και Stargate forum και Babylon 5, Galactica κλπ forum. Aπλά ανοίξτε τα σχετικά τόπικς και θα συμμετέχουμε. Δεν είμαστε μόνο Τρεκκερς. ;)

 

Στο θέμα τώρα. Καλά η Famke Janssen, η Jeri Ryan και η Mila Jovovich, αλλά να βγει hot babe η Carrie Fisher (έστω και με το μεταλλικό μπικίνι ή την τσαχπινιά της γιατί τσαχπίνα είναι!) ή η Gillian Anderson εντύπωση μου κάνει. Ειδικά για τις δύο αυτές τις έχω δει στον πάτο σχετικών polls. Kαι 12η η Lyv Tyler? Mε τίποτα!! Στην κορυφή έπρεπε να είναι! :o

 

Mια που ο Ντίνο μου έκανε το δώρο της εικόνας με τη Marta Du Bois ας κάνω και γω άλλο ένα, μια που ανέφερε στην αρχή-αρχή του πρώτου ποστ του τις "πράσινες κουκλάρες του Ορίωνα". Ιδού:

 

http://lightspeedimages.com/orion_slave_girl_galle.htm

 

Προσοχή: Το παραπάνω λινκ οδηγεί σε ιστοσελίδα που περιέχει καλλιτεχνικό και ημίγυμνο ή γυμνό bodypainting . Αν δεν είστε σε κατάλληλη ηλικία να το δείτε, μην πάτε στη σελίδα αυτή!! **

 

 

** Επειδή οι νεαροί του φόρουμ θα το δουν έτσι κι αλλιώς ακριβώς λόγω της παραπάνω προειδοποίησης, ως "κατάλληλη ηλικία" εννοώ όσους πάσχουν από υπέρταση και άλλα τέτοια. :lol:

 

Kαι μην ξανακούσω οτι το sff είναι πολύ σοβαρό και πολύ συντηριτικό. Το τόπικ αποδεικνύει την αλήθεια! ;)

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, κοιτάω το top 10 και έχω να πω ένα πράγμα: ΕΛΕΟΣ!!!

Το να μπαίνει η Gillian Anderson και η Carrie Ann Moss πάνω από την Famke Janssen, την Jennifer Garner, τη Natasha Henstridge Milla Jovovich ή την Lyv Tyler το θεωρώ προσβολή (την Aeon Flux δεν την μετράω κι ας ρίχνει σε όλες επειδή είναι χάρτινη :p). Μήπως είμαστε λίιιγο fanboys;

 

ΥΓ: Την πρωταγωνίστρια του Star wars δεν τη θυμάμαι για να την κρίνω.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, κοιτάω το top 10 και έχω να πω ένα πράγμα: ΕΛΕΟΣ!!!

Το να μπαίνει η Gillian Anderson και η Carrie Ann Moss πάνω από την Famke Janssen, την Jennifer Garner, τη Natasha Henstridge Milla Jovovich ή την Lyv Tyler το θεωρώ προσβολή (την Aeon Flux δεν την μετράω κι ας ρίχνει σε όλες επειδή είναι χάρτινη :p). Μήπως είμαστε λίιιγο fanboys;

 

Σε μας απευθύνεσε ή στα αμερικανάκια nerds; Ουδεμία σχέση με μας η λίστα. Δώξα τω Θεό, ρίξε άλλη μια ματιά στο χαρέμι μας, έχουμε...γυναίκες. Κι όποιος μπαίνει να κλείνει την πόρτα για να μην μπάζει από άλλους τίτλους. (Fan του Star Wars είμαι εγώ(δεκαετίες), αυτός εδώ όμως είναι τόπος Star Trek.)

Link to comment
Share on other sites

Μετά το Porky’s και πολύ πριν το Sex and the City, η πολυσεξουαλική Kim Cattrall είναι η Valeris στο Undiscovered Country.

 

post-1004-1172953207_thumb.jpg

 

Πολλοί θεώρησαν αυτή σαν σκηνή βουλκάνιου βιασμού.

 

post-1004-1172953300_thumb.jpg

 

Λέγεται πως σε διάλειμμα των γυρισμάτων η Kim μπήκε κρυφά μαζί με έναν φωτογράφο στο πλατό της γέφυρας του Enterprise, με το μέικ-απ του ρόλου της, και πόζαρε σε πολλές γυμνές πόζες. Τους ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Leonard Nimoy και τους πέταξε με τις κλοτσιές έξω. Η Kim άκουσε τα εξ αμάξης και επίσης, ο Leonard κατάσχεσε το φιλμ της φωτογράφησης και (κλαψ) το κατέστρεψε.

Link to comment
Share on other sites

Το γούστο του Picard στο Insurrection. Προσωπικά, εγκρίνω. Η Donna Murphy ως Anij.

 

post-1004-1173118786_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..