Δανειστική βιβλιοθήκη
Posted 04 Ιανουάριος 2008 - 21:01
Posted 04 Ιανουάριος 2008 - 22:22
Αν είσαι Αθήνα τότε στην Εθνική Βιβλιοθήκη θα βρεις σίγουρα Λαβκραφτ. Η εθνική βιβλιοθήκη διαθέτει και online ευρετήριο, καθώς και δυνατότητα online κράτησης, κλπ.
Στη Θεσσαλονίκη δοκίμασε στη δημοτική βιβλιοθήκη (δυστυχώς δεν έχει online ευρετήριο). Δεν ξέρω αν θα βρεις Λαβκραφτ (βλέπεις εφτά χρόνια ζω εδώ και δεν έχω πάει ποτέ
Για άλλες πόλεις δεν ξέρω, αλλά μερικές έχουν online ευρετήριο που μπορέις να τις βρεις εδώ
Τώρα όσον αφορά το ελληνικό ίντερνετ υπάρχει το ένα και μοναδικό altfactor, που όμως εδώ και μερικά χρόνια έχει σταματήσει τη λειτουργία του. Ωστόσο το αρχείο του υπάρχει εδώ και θα βρεις πάμπολλα διηγήματα και νουβέλες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, καθώς και άλλα σχετικά.
Posted 05 Ιανουάριος 2008 - 08:07
Posted 05 Ιανουάριος 2008 - 10:26
Όμως αν ψάχνεις για e-books στα ελληνικά υπάρχουν αρκετά στο eBookshop: http://www.e-booksho...ateg=Literature
Βέβαια θα βρεις δωρεάν μόνο Βιζυηνούς και Παπαδιαμάντηδες, αν θες κάτι πιο πρόσφατο (με δικαιώματα δηλαδή) θα πρέπει να πληρώσεις. Δεν είναι τυχαίο, όμως ότι και τα δέκα δημοφιλέστερα του site είναι από κλασική ελληνική λογοτεχνία.
Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Ερωτόκριτος.
KingdomOfArachnida Βορειοδυτικές
στο τέλος του κόσμου υπάρχει η αρχή
Posted 05 Ιανουάριος 2008 - 11:34
Posted 06 Ιανουάριος 2008 - 16:32
Posted 06 Ιανουάριος 2008 - 19:09
And if, as wise men tell me, time is cyclic,then I shall one day return to part of the cycle
I knew as twentyfirst century,for (it was no wish of mine) I am immortal.
Posted 06 Ιανουάριος 2008 - 21:51
KingdomOfArachnida Βορειοδυτικές
στο τέλος του κόσμου υπάρχει η αρχή
Posted 06 Ιανουάριος 2008 - 22:39
And if, as wise men tell me, time is cyclic,then I shall one day return to part of the cycle
I knew as twentyfirst century,for (it was no wish of mine) I am immortal.
Posted 13 Μάρτιος 2008 - 18:12
http://e-vivlia.blogspot.com/
από το οποίο κατεβάζεις βιβλία δωρεάν.
Υ.Γ. Αργεί να φορτώσει η σελίδα, υπομονή. Αριστερά έχει μενού με κατηγορίες βιβλίων
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users