Jump to content

Μωρά στις ιστορίες τρόμου


Παρατηρητής
 Share

Recommended Posts

ΜΙΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ (και αγοράκια, αλλά με τα κοριτσάκια έχει παραγίνει το κακό) ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ!

 

Νισάφι πια, με τα ring και τα Silent Hill και τις προφητείες και τους εξορκιστές και κάθε ταινία που 'χει ένα βλαμμένο πιτσιρίκι να τραβάει την υπόθεση και να κάνει ταρζανιές. Τα μισώ ΟΛΑ! Κυρίως τα τρισχαριτωμένα δαιμονισμένα και καταραμένα κοριτσάκια.

 

Στην συγγραφή, δύο πιτσιρίκια συμπαθώ. Το ένα είναι το μωρό της Ρόζμαρι (κι αυτό γιατί αναφέρεται δυο σελίδες πριν το τέλος και ΤΕΛΟΣ) και τον Darien στο Υφαντό της Φιόναβαρ που δεν είναι τρόμου, αλλά είναι γιος κακού θεού, όπως και να το κάνουμε και το 'χει πολύ το evil κι έτσι. Α, είναι και κάτι πιτσιρίκια σε βιβλία του King και του Masterton, αλλά τα μισώ. :)

 

Καλά ναι, και γω πλέον τα έχω βαρεθεί, μπορεί ναναι τρομακτικά, αλλά έχουν γίνει κοινότυπο. Η κλασική κοπέλίτσα με τα κατράμι-μαυρο-μες-στα-μουτρα-μαλλί και το διαβολικό πιτσιρίκι με το αγγελικό πρόσωπο. Θα προτιμούσα η κακία τους να μην είναι υπερφυσική αλλά να βγαίνει απ'τον ψυχισμό τους, από μέσα τους, ετσι είναι πιο σοκαριστικό. Ένα καλό παράδειγμα είναι η ταινία 'Ο Καλός Γιος' με τον χαμένο Μακάλει Κάλκιν (Μονος στο σπίτι).

Πάντως όσον αφορά το διαβολικό πιτσιρίκι με το αγγελικό πρόσωπο, βγαίνει μια ταινία που μου τράβηξε την προσοχή για 2 λόγους. Πρώτον τοχει γράψει ο Goyer (Batman begins,Dark Knight) και παίζει ο Gary Oldman. Η ταινία τιτλοφορείται 'The Unborn'

 

Τσεκάρετε trailer εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Κι άλλο δαιμονισμένο? Jesus Christ!!!!

 

(θα το δώ μόνο για τον Gary, αν και μ'έχει απογοητεύσει οικτρά πολλές φορές)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..