SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece: Περί ονείρων - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία & Φανταστικό (ΣΦΦ) - Science Fiction Fantasy Greece

Jump to content

Updates are coming ... fasten your seat belts!!!

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική ανάγνωση, αποκλειστικά προκειμένου για την άσκηση κριτικής. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε ιστορίας ή ποιήματος. Τα κείμενα που εκτίθενται στο forum δεν θεωρούνται "δημοσιευμένα", βάσει εθίμου καθιερωμένου σε παρόμοια fora και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε (προαιρετικά) την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ιστορίες:
Όνομα Συγγραφέα:
Είδος: (πχ, ηρωική φαντασία, επιστημονική φαντασία, τρόμος, κτλ)
Βία; (Ναι/Όχι)
Σεξ; (Ναι/Όχι)
Αριθμός Λέξεων:
Αυτοτελής; (Ναι/Οχι.) (Αν όχι, ποιο μέρος είναι αυτό; 1ο; 2ο; 3ο; κοκ)
Σχόλια: (Ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε)
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Περί ονείρων *το κείμενο έχει κατέβει*

#1 User is offline   odesseo 

• Group: Members
  • Όνομα:Παναγιώτης

Posted 28 March 2008 - 16:56

Η ιστορία έχει αφαιρεθεί μετά από απαίτηση του συγγραφέα
-the moderating team

This post has been edited by tetartos: 04 February 2009 - 10:21

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is online   Παρατηρητής 

• Riding the Storm
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Γιώργος

Posted 29 March 2008 - 09:54

Μια τρέλα όλη μου η ζωή. Θαμμένο όνειρο ενός μεθυσμένου ποιητή

Αυτό δεν θυμάμαι να το έχω σημειώσει στα Ονειροκριτικά του Αρτεμίδωρου...Ευχαριστώ πάντως που το τίμησες στο διήγημα σου.

Δεν μπορώ να πω ότι με άφησε αδιάφορο το διήγημα. Μια γλυκόπικρη αίσθηση μου τη δημιούργησε. Όμως για ακόμα μια φορά δυσκολεύτηκα να πιάσω το νόημα (τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής). Για αυτό θα ήθελα και από μερικούς άλλους αναγνώστες να αφήσουν τη γνώμη του.
Πώς πάντως καταφέρνεις κάθε φορά να με κάνεις να ψάχνομαι, δεν το έχω ακόμα καταλάβει! Μου αρέσει όμως αυτό το ζόρισμα. Μπορώ να πω ότι έχεις ένα δικό σου καθαρά προσωπικό ιδιαίτερο στιλ

This post has been edited by Παρατηρητής: 29 March 2008 - 12:00

http://talesofabrokenswordblospot.com - Ιστορίες ενός Σπασμένου Ξίφους

You’re chasing twilight and you know
You will be on your own

Blind Guardian - Sacred

#3 User is offline   odesseo 

• Group: Members
  • Όνομα:Παναγιώτης

Posted 29 March 2008 - 22:28

Αλίμονο, αν αποκλείσω την περίπτωση να με μποϋκοτάρουν, τότε μάλλον δεν αισθάνονται την ανάγκη ή δεν τους ενδιαφέρει να το σχολιάσουν. Σε κάθε περίπτωση, τους καταλαβαίνω (ιδιαίτερα εκείνους των οποίων κείμενα δεν έχω σχολιάσει ποτέ).

Μην ανησυχείς όμως, Παρατηρητή, για το ότι δεν θυμάσαι πότε και αν άφησες αυτή τη σημείωση στο βιβλίο του Αρτεμίδωρου: συμβαίνει συχνά να μη θυμόμαστε ύστερα από καιρό σκέψεις που μας ήρθαν κάποτε, όταν διαβάζαμε κάτι. Επίσης, συχνά, κάτι που μας έρχεται στο νου δεν μπορούμε να θυμηθούμε αν το διαβάσαμε κάπου ή αν είναι δική μας σκέψη και, τέλος, συμβαίνει συχνά να μη μπορούμε να θυμηθούμε μια ενδιαφέρουσα σκέψη που κάναμε κάποτε, παρά μόνο όταν τη διαβάζουμε γραμμένη σε ένα βιβλίο - συνήθως όχι δικό μας.

Το σημαντικό είναι ότι, ανάμεσα στα παραθέματα των σχολίων από το βιβλίο του Αρτεμίδωρου, αναγνώρισες μια φράση δική σου.

This post has been edited by odesseo: 30 March 2008 - 00:35

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users