Jump to content

Τα Χρονικά της Αντάκρης - Κώστας Ζαφειρίου


demiraval
 Share

Recommended Posts

Το πρώτο βιβλίο της εξαλογίας ΟΝΕΙΡΕΝΙΑ θα κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 09 απ'τις εκδόσεις Μίνωας. Τίτλος του βιβλίου, «Η Μάγισσα του Μπιλθόρ.» Σχετικό group για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο facebook μαζί με άλλες πληροφορίες και items.

Δυστυχώς δεν μπορώ να παρέχω καινούρια δείγματα απο την εικονογράφηση που έχει αναλάβει με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα ο Μάνος Λαγουβάρδος.

Ελπίζω με το νέο έτος να ανεβάσω σχετικά κείμενα και εικόνες απ'το εν λόγω βιβλιαράκι. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. :)

 

 

Μενεστρέλ του Μιραβάλ

Edited by Sonya
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Nihilio

    4

  • Παρατηρητής

    13

  • xristosasp

    4

  • demiraval

    31

Συγχαρητήρια Κώστα και καλή επιτυχία. Εξαλογία must be a long way αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά! Αναμένουμε λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hello σε όλους και πάλι! :) Η σειρά της Ονειρένιας μετονομάσθηκε. Απο δω και στο εξής το βιβλίο θα είναι γνωστό ως τα Χρονικά της Αντάκρης και η Μάγισσα του Μπιλθόρ. Μέσα σε λίγες μέρες απ' τη στιγμή που έχει γραφτεί αυτό το ποστ, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε απο όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας. Ευχαριστώ για την προσοχή σας! :)

 

ΚΖ

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία στο βιβλίο και στις συνέχειες του.

Θα μπορούσες όμως να δώσεις μερικές παραπάνω πληροφορίες για αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Άντε πια, καιρός ήταν. Νόμιζα ότι δεν θα προχωρούσε τελικά, έπειτα από τόσον καιρό σιωπής.

 

Εξαλογία ε; Κύριε Ζερβέ το ακούτε;

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια Κώστα και καλή επιτυχία!

Άντε περιμένουμε να το πάρουμε στα χέρια μας.

Link to comment
Share on other sites

Εξαλογία ε; Κύριε Ζερβέ το ακούτε;

 

Ἀπ' ὅσο γνωρίζω, θὰ εἶναι τέτοια μέχρι νεωτέρας (δηλαδή, μπορεῖ καὶ νὰ ὑπερβεῖ τοὺς ἕξι τόμους... χε, χε!)

 

Τέλος πάντων, εὔχομαι καλὴ σταδιοδρομία στὴν νέα σειρὰ βιβλίων φαντασίας.

 

Καὶ λίγα λόγια γιὰ τὸ βιβλίο (ἔχω διαβάσει τὸ δακτυλόγραφο καὶ δὲν ξέρω ἂν ἔχουν γίνει ἀλλαγὲς ἀπὸ τότε - ὁ κ. Ζαφειρίου ἂς μὲ διορθώσει, παρακαλῶ):

 

Ὁ Μενεστρὲλ τοῦ Μιραβάλ, ψευδώνυμο κάποιου συμπολίτη μας, ἀνακαλύπτει ἕνα χειρόγραφο ἡμερολόγιο κάποιας Εὐγενίας Βασιλικοῦ. Κάνοντας τὶς ἔρευνές του, ὁ Μενεστρέλος μαθαίνει πληροφορίες γιὰ τὸ ἐν λόγῳ κορίτσι καὶ μᾶς μεταφέρει τοὺς καρποὺς τῆς ἔρευνάς του. Τί ἔχει ἀνακαλύψει; Χμ! Δὲν θέλω νὰ πῶ πολλὰ πράγματα, γιὰ νὰ μὴ χαλάσω τὸ ἐνδιαφέρον. Θὰ περιοριστῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχουμε δύο παράλληλες δράσεις - μία στὴν ἀληθινὴ Ἀθήνα καὶ μία σὲ κάποιον ὀνειρότοπο ποὺ ὀνομάζεται Ἀντάκρη. Τί συμβαίνει στοὺς δύο αὐτοὺς κόσμους καὶ πῶς ἀλληλοεπηρεάζονται, τί ρόλο παίζουν κάποια σκοτεινὰ κι ἀμφιλεγόμενα πρόσωπα, ποιά εἶναι ἡ Μάγισσα τοῦ Μπιλθὸρ καὶ ἄλλα πολλὰ ἐρωτήματα ἀναδύονται κατὰ τὴν ἀνάγνωση. Κάποια ἀπ' αὐτὰ τὰ ἐρωτήματα ἀπαντῶνται, κάποια ἄλλα ἀφήνονται ἀνοιχτὰ γιὰ τὴν ἑπόμενη περιπέτεια. Κι ἀφοῦ συμβαίνουν ὅλ' αὐτά, ποιός εἶναι ὁ ρόλος τοῦ Μενεστρέλου, πῶς μπλέχτηκε σὲ ὅλη αὐτὴν τὴν ἱστορία ποὺ μᾶς καταμαρτυρεῖ καὶ γιατί κρύβεται πίσω ἀπὸ ψευδώνυμο; Ὅλα παίζουν σὲ μιὰ ἱστορία μὲ ἔντονη φαντασία καὶ χιοῦμορ.

 

Δὲν θὰ πῶ ἄλλα γιὰ νὰ μὴν προκαταβάλω τοὺς ἀναγνῶστες. Ὅταν μὲ τὸ καλὸ κυκλοφορήσει τὸ πρῶτο βιβλίο ἐπισήμως, θὰ ἐπανέλθω.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον όλων σας. Συγγνώμη που δεν μιλάω πολύ για το βιβλίο. Η «σιωπή» προκύπτει διότι έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με αυτό τα τελευταία χρόνια, ώστε δεν μπορώ πλέον παρά να το αφήσω να πάρει τον δρόμο του στις καρδιές και το μυαλό του καθένα, ανεπηρέαστα και καθαρά. Πάντως ο Παναγιώτης έδωσε μέσα σε πέντε γραμμούλες, απλά και λιτά το βασικό σχέδιο του κειμένου, χωρίς να προδίνει μάλιστα και την πλοκή.

Απο βδομάδα ελπίζω να γίνεται κάτοχοι ενός αντιτύπου. Θα χαρώ φυσικά να κουβεντιάσουμε σε μακριά threads τη «Μάγισσα...».

Καλό μήνα!

 

ΚΖ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είδα το εξώφυλλο στη biblionet (μιας και ο Μίνωας έχει ξεχάσει πως είχε κάποτε ιστοσελίδα στο ίντερνετ). Πολύ καλό. Άντε να δούμε και το βιβλίο από κοντά.

Στη βιβλιονετ πάντως έχουν καταχωρήσει το βιβλίο στη μετεφρασμένη ελληνική λογοτεχνία. Κρίμα, και νόμιζα ότι το έγραψε Έλληνας. Είπα κι εγώ, θα έβγαζαν εξαλογία από πρωτοεμφανίζομενο Έλληνα; :atongue2:

Link to comment
Share on other sites

Ναι, και εγώ μπερδεύτηκα, ίσως επειδή μέρος της πλοκής εξελίσσεται στην Αθήνα. Άντε, με το καλό στα ράφια!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς υπήρξε μια τεράστια -αν και αρκετά λογική παρανόηση- μεταξύ σχεδόν όλων των βιβλιοπωλείων και των data amassing sites. Το ψευδώνυμο Μενεστρέλ του Μιραβάλ τους παρέπεμψε αυτόματα σε μεταφρασμένο και το πέρασαν σε αυτήν την κατηγορία. Άμεσα δεν μπορεί να διορθωθεί αυτό, μιας και έχουν ήδη γίνει οι καταλογογραφήσεις. Ωστόσο με ένα πρόγραμμα συνεντεύξεων, δημοσιεύσεων και συνεχούς προβολής απο τον Σεπτέμβριο πρόκειται να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο Μενεστρέλος κλπ κλπ. Συνακόλουθα, μιας και το διαφημιστικό υλικό ακόμη δεν έχει τυπωθεί, μπορούμε πάντα να «θυμήσουμε» ότι το βιβλίο είναι ντόπιο πάνω σε banners, flyers, σελιδοδείκτες κ.α.

Δεν ξέρω αν κάποιος απο εσάς το έχει ήδη αγοράσει, ωστόσο εδώ παραθέτω μερικά links κυρίως απ' τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία που προβάλουν τα χρονικά της Αντάκρης.

Εφεξής θα ενημερώνω τακτικά το topic με νέα του βιβλίου. Θα υπάρχει επίσης ενημέρωση σχετικά με τα διάφορα events, ελπίζω αρκετά έγκαιρα.

Απ' όσο γνωρίζω (παρακαλώ να με διορθώσετε αν κάνω λάθος) είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να κάνει εξαλογία φαντασίας στην Ελλάδα. Εύχομαι με την υποστήριξη όλων σας να γίνει και πραγματικότητα. :)

 

 

http://www.minoas.gr/book-2695.minoas

 

http://www.perizitito.gr/product.php?produ...9106&page=1

 

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=569938

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο Κόσμος της Αντάκρης

 

 

onir4.jpg

 

Ο Κόσμος της Αντάκρης εκτείνεται για χιλιάδες χιλιόμετρα απο ανατολή σε δύση καθώς και από βορρά προς νότο.

Στα δυτικά άκρα της Αντάκρης δεσπόζει η γή της Αριζάν, μία απέραντη έρημος με ανεξερεύνητα και επικίνδυνα εδάφη. Το δάσος Ντίμνολ αποτελεί φυσικό σύνορο της Αριζάν με τα δυτικά βασίλεια της Νελ Όντιελ και του Μιραβάλ, τις δύο λαμπρές Καστροπολιτείες. Στην Ανατολή η ήπειρος Λοσάντρια «αγκαλιάζει» τα κατεχόμενα εδάφη της Ποταμίας και το Προγονικό Βασίλειο της Βολντάνια, ενώ συνορεύει με τη σκιερή Ελεκέν, την απαραβίαστη γη του σκοτεινού (κατα πολλούς) Άρχοντα Ωχρόφαιου. Η Ελεκέν -τόπος εξορίας και βασανιστηρίων- ρίχνει τη σκιά της σε όλη την Ανατολή, ενώ αποτελεί και δίοδο προς το βόρειο πεδίο του Αναγκόριοθ και απο εκεί προς τις Εσχατιές του Κόσμου. Εκεί, στον μακρινό βορρά όπου κανείς άνθρωπος δεν έχει ταξιδέψει, σύμφωνα με το θρύλο, υπάρχει το ανάκτορο του ίδιου του Άρχοντα Νυχτοπόρου. Παγωμένο και απρόσιτο, άλυτο μέσα στους αιώνες, προστατευμένο απ' τους Πρώτους, τους τρομερότερους υπέρμαχους του σκότους, δεσπόζει στο φαράγγι της Απόκοσμης Ηχούς, το Άδρας Χιάουρ.

Αντίθετα, στον Νότο, φυλλώνει και ανθίζει απ' αρχής κόσμου το πολυθρύλητο δάσος Ιμάιαλ. Το παλιό σπίτι των Άθουιλ, της αρχαιότερης φύλης του κόσμου. Μυστήριο καλύπτει κι αυτόν τον τόπο, που η ιστορία του είναι περιπλεγμένη τόσο με τον μύθο, όσο και τα κλαδιά της δασοροφής του.

 

Η μεγάλη Θάλασσα Κυάνια που ενώνει όλες τις εσωτερικές ακτές της Αντάκρης είναι η εμπορική κοιτίδα της Αντάκρης. Για αμέτρητα χρόνια τώρα θαλασσοπόροι απ' όλη την οικουμένη χρησιμοποιούν αυτόν τον γαλάζιο παράδεισο για εμπόριο, αλιεία, ταξίδια εξερεύνησης και περιπέτειας και όχι μόνο.

Η Θάλασσα Κορρόνια που ενώνεται με τον Μεγάλο Ανατολικό Ωκεανό, είναι κατα το μεγαλύτερο μέρος της ανεξερεύνητη, μυστηριώδης κι επικίνδυνη.

 

Βέβαια αυτός ο μακροσκοπικός χάρτης της Αντάκρης μόνο ελλιπής μπορεί να χαρακτηριστεί, διότι με τη χρήση ενός νοητού μικροσκοπίου θα μπορούσαμε να «δούμε» σε μικρότερη κλίμακα, να ξεπετάγονται πάνω του μικρές πόλεις, χωριά, δάση, λαγκάδια, λόφοι, μικρά βουνά, κάστρα, παλιά οχυρά, ιεροί τόποι, αρχαία μνημεία και ερείπια, δρόμοι, ιδιαίτεροι φυσικοί σχηματισμοί και τόσα άλλα.

 

Αυτό είναι ένα ευρύ παράθυρο ας το πούμε έτσι, στην Αντάκρη. Μια κρυφή, πρώτη ματιά...

Σας εύχομαι καλό ταξίδι!

 

Εγκάρδιους χαιρετισμούς

Μενεστρέλ του Μιραβάλ

Edited by demiraval
Link to comment
Share on other sites

Οι Ήρωες

Μερικά απ' τα προσχέδια των τριών βασικών χαρακτήρων της ''Μάγισσας του Μπιλθόρ'' (εκδόσεις Μίνωας 2009). Δια χειρός Μάνου Λαγουβάρδου.

 

 

ch06.jpg

  • Η Ευγενία Βασιλικού με την ποδιά της Προτύπου Σχολής «Η Αγία Σουλπικία.»

«...κρεμασμένη ψηλά, μια μακρόστενη, μεταλλική επιγραφή, έγραφε: Πρότυπος Σχολή «Η Αγία Σουλπικία» «Πίστευε και μή ερεύνα.» Η Ευγενία ένιωσε προσβεβλημένη. Τίποτα δεν την ενοχλούσε περισσότεο απ' το να μην ξέρει. Κάτι της έλεγε πως δε θα της άρεσε πολύ αυτή η σχολή. Το λεωφορείο είχε παρκάρει έξω απ' την κεντρική δίφυλλη είσοδο του σχολείου και τα παιδιά κατέβαιναν σιωπηλά και πειθαρχημένα το ένα πίσω απ' τ' άλλο. Βημάτιζαν στοιχισμένα με τα δεξιά τους χέρια στους ώμους των μπροστινών τους και φορούσαν καθαρές άσπρες ποδιές με άσπρα πέτα...»

 

Τα Χρονικά της Αντάκρης: Η Μάγισσα του Μπιλθόρ

σελ.285-286

ch02.jpg

  • Ο Τίμοθυ Πάρκερ πριν χάσει την Χούπελαντ* του.

*Χούπελαντ: ένας φαρδύς και ζεστός μανδύας για τον χειμώνα. Συνηθίζουν να τον φορούν οι λόγιοι και οι μάγοι της Δύσης.

«... -Μια χούπε-τι; ρώτησε η Ευγενία. Και τι είναι τα ρεν; -Λεφτά, τα ρεν είναι χρήματα και η χούπελαντ...Οχ! Η χούπελαντ μου! θυμήθηκε ξαφνικά ο Τίμοθυ. Κίρσι, ξέχασα τη δικιά μου πίσω στο μαγαζί του Γκυγιώμ Κοκκινομύτη. -Ααα, τι κρίμα! Είμαι σίγουρη πως θα ξέχασε επίτηδες ότι την είχες πληρώσει και, μόλις πας πίσω για να τη ζητήσεις, θα σου πει ότι την πούλησε ξανά κατα λάθος. Μην ανησυχεις, όμως, ακόμη κάνει αρκετή ζέστη. Αν χρειαστεί θα σου δανείζω τη δικιά μου, γέλασε η Κίρσι. Ο Τίμοθυ βόγκηξε απογοητευμένος. -Και μου άρεσε τόσο το χρώμα!...»

Τα Χρονικά της Αντάκρης: Η Μάγισσα του Μπιλθόρ

σελ. 97

 

 

 

 

  • Η Κίρσι Τάννερ ετοιμάζεται να αμυνθεί με τη βοήθεια του Τόξου της

ch03.jpg

«...Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η χορδή του τόξου της Κίρσι να τραγουδάει και μια μυτερή σαΐτα έσκισε τον άερα και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του φιδιού διαπερνώντας το πέρα για πέρα.

- Ναι! φώναξε η Ευγενία καθώς το φίδι έπεφτε άψυχο μπροστά της ελευθερώνοντας το στενό μονοπάτι...»

 

Τα Χρονικά της Αντάκρης: Η Μάγισσα του Μπιλθόρ

σελ. 386

 

 

 

 

Τα δικαίωματα των εικόνων ανήκουν στον Μάνο Λαγουβάρδο

Τα δικαίωμα του κειμένου στον Μενεστρέλ του Μιραβάλ

Edited by demiraval
Link to comment
Share on other sites

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΚΡΗΣ

Η Μάγισσα του Μπιλθόρ

 

Μίνωας 2009

 

17019.jpg

 

Αν και κουρασμένος, είμαι ιδιαίτερα περήφανος γι' αυτό το πρώτο βήμα που τιμά τον εκδότη του προκαταβολικά.

Ελπίζω η συνέχεια της ιστορίας να γίνει γνωστή σύντομα, καθώς οι ανατροπές συνεχίζονται μεταξύ των δύο κόσμων. Η ασημένια χορδή που τους ενώνει πάλλεται και εναντιώνεται σε κάθε τι παλιό και ξεπερασμένο...

 

Μενεστρέλ του Μιραβάλ

Edited by demiraval
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και καλές πωλήσεις

 

ΥΓ

Απ' όσο γνωρίζω (παρακαλώ να με διορθώσετε αν κάνω λάθος) είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να κάνει εξαλογία φαντασίας στην Ελλάδα. Εύχομαι με την υποστήριξη όλων σας να γίνει και πραγματικότητα. :)

Κάποιο πουλάκι μου έλεγε κάτι για... επταλογία πρόσφατα.

Edited by Nihilio
Link to comment
Share on other sites

Είναι η εισαγωγή για κάποιο έπος or something;

 

 

Είναι ο χάρτης της Αντάκρης και προέρχεται απ' το καινούριο μου μυθιστόρημα, με τίτλο, τα Χρονικά της Αντάκρης. Είναι μια σειρά για young readers (και όχι μόνο ασφαλώς). Η πρώτη προσθήκη στη σειρά ονομάζεται Η Μάγισσα του Μπιλθόρ και κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα απ' τις εκδόσεις Μίνωας.

Έχω αναρτήσει και διαφορα άλλα σχετικά posts. Παλαιότερα, το topic ονομαζόταν ΟΝΕΙΡΕΝΙΑseries, αυτό όμως άλλαξε.

Edited by demiraval
Link to comment
Share on other sites

Τέσσερα ξεχωριστά τόπικ για ένα βιβλίο; Α, αυτό πρέπει να είναι ΤΟ βιβλίο! Εντάξει, θα το αγοράσω. Οκ, είπαμε, θα το αγοράσω. Ε όχι τώρα, αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά. Καλά, θα το παραγγείλω απόψε...

Εχθές το πήρα στα χέρια μου. Εντυπωσιακό τόσο σαν στήσιμο βιβλίου, εικονογραφημένο (συγχαρητήρια στο Μάνο), όπως επίσης ο χάρτης στο τέλος μου άρεσε πολύ. Καλό και το εξώφυλλο αλλά πολύ βαρύ και με λιγο αταίριαστα μεταξύ τους χρώματα. Βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα πουθενά. Αγνοείται η ελληνική του ταυτότητα. Καλή κομπίνα αλλά δεν ξέρω αν θα μπω στο κόλπο να το πλασάρω ως ξένο. Αν από μόνοι μας ακυρώνουμε το ελληνικό φάνταζι, πώς θα πείσουμε τον κόσμο για την ιδιότητα του;

Anyway άντε καλό δρόμο και είθε να σε διαβάσουνε από άκρη σε Αντάκρη.

Link to comment
Share on other sites

Τέσσερα ξεχωριστά τόπικ για ένα βιβλίο; Α, αυτό πρέπει να είναι ΤΟ βιβλίο! Εντάξει, θα το αγοράσω. Οκ, είπαμε, θα το αγοράσω. Ε όχι τώρα, αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά. Καλά, θα το παραγγείλω απόψε...

Εχθές το πήρα στα χέρια μου. Εντυπωσιακό τόσο σαν στήσιμο βιβλίου, εικονογραφημένο (συγχαρητήρια στο Μάνο), όπως επίσης ο χάρτης στο τέλος μου άρεσε πολύ. Καλό και το εξώφυλλο αλλά πολύ βαρύ και με λιγο αταίριαστα μεταξύ τους χρώματα. Βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα πουθενά. Αγνοείται η ελληνική του ταυτότητα. Καλή κομπίνα αλλά δεν ξέρω αν θα μπω στο κόλπο να το πλασάρω ως ξένο. Αν από μόνοι μας ακυρώνουμε το ελληνικό φάνταζι, πώς θα πείσουμε τον κόσμο για την ιδιότητα του;

Anyway άντε καλό δρόμο και είθε να σε διαβάσουνε από άκρη σε Αντάκρη.

 

 

Είναι υπερβολή τα τοπικς, αλλά προέκυψε καθαρά απο κακή χρήση του φόρουμ εκ μέρους μου. Θα το σουλουπώσω άμεσα όμως. Όποτε ναιδερ κατ νορ νταματζ. χχεχεχεεχ

Όσον αφορά το στυλιστικο κομμάτι δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Μ' αρέσει πολύ το εξώφυλλο, αλλά αυτό φαντάζομαι εγκειται καθαρά στην προσωπική κρίση του καθενός. :)

Τώρα εκεί που πρέπει να δώσω δίκιο στον Γιώργο είναι στο ότι απο καθαρά δική μου (και λανθασμένη) επιλογή «αποκρύφθηκε» η ελληνική ταυτότητα του βιβλίου. Δεν πρόκειται για κομπίνα ή εμπορικό κόλπο, αλλά για δική μου επιλογή, η οποία μάλιστα δε βοηθάει τις πωλήσεις. Όλοι γνωρίζουμε οτι το μεταφρασμένο δεν κινείται αναγκαστικά καλύτερα απ' το Ελληνικό. Πόσο μάλλον αυτά τα δύο τελευταία χρόνια όπου όλοι αναφέρονται στην αναβίωση του φανταστικού στη χώρα.

Όπως και να χει όμως, δουλεύουμε ήδη την ανατυπωση, οπότε και θα προστεθεί βιογραφικό, καλύτερο οπισθόφυλλο καθώς επίσης θα διορθωθούνε κάποια άλλα μικρολάθη της πρώτης έκδοσης.

Επίσης πρέπει να ξέρετε πως με έκραξαν και μένα απ' τον Μίνωα για το θέμα της ελληνικότητας, οπότε ας μην τα ρίχνουμε όλα στους εκδότες a priori. Μαγαζί έχουν, αλλά έχουν και γνώμη. ;)

 

ΚΖ

Link to comment
Share on other sites

Καλό ταξίδι λοιπόν!

Ο χάρτης πάντως, ειλικρινά με προδιαθέτει να τον ψάξω αυτό τον κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

φίλος δεν είναι το στύλ λογοτεχνίας που προτημώ, αλλα σου ευχομαι κάθε επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

Topics merged, unnecessary posts deleted. Λυπηθείτε το section μιας ανάπηρης μοντ που έχει πλέον ΔΥΟ χέρια σε νάρθηκα και απαγορεύεται να παίζει με το πισί της. :Ρ

Edited by Sonya
Link to comment
Share on other sites

Topics merged, unnecessary posts deleted. Λυπηθείτε το section μιας ανάπηρης μοντ που έχει πλέον ΔΥΟ χέρια σε νάρθηκα και απαγορεύεται να παίζει με το πισί της. :Ρ

 

Sorry Sonya, exeis dikio. Excuse our mental disability. hihihihiihih.

Link to comment
Share on other sites

Sorry Sonya, exeis dikio. Excuse our mental disability. hihihihiihih.

 

This is VERY difficult from my intelligence's vantage point, but I'll do my best. :p

 

Spam over, get on with the novel, guys.

 

Συγχαρητήρια για την έκδοση demiraval. :)

Link to comment
Share on other sites

This is VERY difficult from my intelligence's vantage point, but I'll do my best. :p

 

Spam over, get on with the novel, guys.

 

Συγχαρητήρια για την έκδοση demiraval. :)

 

 

Ευχαριστώ Sonya να σαι καλά. Και ευχαριστώ και όσους αγοράσατε το βιβλίο (οι υπόλοιποι, να σας καεί το βίντεο!) :D

 

ΥΓ. Εγκυρες πηγές μου είπαν πως η πρώτη έκδοση κοντεύει ήδη να εξαντληθεί. Πάμε για δεύτερη τον Σεπτέμβριο η οποία θα είναι αρκετά ανανεωμένη με πιο ωραίο outlook, και ελπίζω, με πιο καλοτυπωμένο και μεγάλο χάρτη. Ασφαλώς έχω λάβει υπόψιν μου όλες τις παρατηρήσεις που γίναν και σε αυτό το forum. (Παρατηρητη πρότεινε μου καινούρια χρώματα! ;) )

Επισης για να μην ξεχάσω, κρατήστε κατα νου ότι πρόκειται να γίνει παρτάκι φοβερό και τρομερό μέσα στον Ιούνιο για παρουσίαση και υπογραφές αντιτύπων απ' τον Μενεστρέλ του Μιραβάλ, με συναυλία και έκθεση original artwork απ' τον Μάνο Λαγουβάρδο.

 

ΚΖ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..