Jump to content

ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠ'ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!


Blondbrained
 Share

Recommended Posts

Κι αφού πάνω στα καλύτερα (εκεί που είπα ν'ασχοληθώ με το νανόριμο) μας έσπασαν τα νεύρα απο το υπουργείο παιδείας, και μας τρόμαξαν με τον διαγωνισμό του ασεπ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστώ και να χάσω κάθε επαφή με την πραγματικότητα μέσα στα βιβλία παιδαγωγικών μου, κι αφού έπεσε ο ουρανός πάνω στο κεφάλι μου, και σχεδόν έμεινα χωρίς δουλειά (και διάφορα άλλα τα οποία μπορείτε να υποπτευθείτε απο τον τίτλο), έχοντας μείνει τις τελευταίες μέρες να κοιτάζομαι στον πρώτο τυχόντα καθρέπτη σαν φυτό, και να αναρωτιέμαι: "είμαι εγώ; είμαι εσύ; ποιά είσαι και γιατί;" μου ήρθε κι άλλο σφοντύλι σήμερα και με αποτελείωσε!

ΕΚΔΙΔΟΜΑΙ!!!! Και μάλιστα όχι με την Μαρμαρυγή, αλλά με την λατρεμένη μου, πολυαγαπημένη Τρελοφάνεια! Το πρώτο μου ολοκληρωμένο βιβλίο, και το πραγματικά αγαπημένο μου! Σε λίγες μέρες θα συναντηθώ με τον εκδότη για το συμφωνητικό και τα σχετικά...

Αν περάσω και στον διαγωνισμό του ασεπ θα είμαι πλήρης συναισθηματικά για το 2009!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ, και ακόμα δεν ξέρω πώς ν'αντιδράσω. Απλά περιφέρομαι στο σπίτι παραμιλώντας... Πού μυαλό τώρα να συνεχίσω το διάβασμα...εδώ θα με βλέπετε συνέχεια...

 

 

ΥΓ δεν έχω ιδέα που πρέπει να πάει αυτό το μήνυμα. ελπίζω να το έβαλα σωστά...αλλιώς παρακαλώ να το μεταφέρετε όπου νομίζετε.

ΥΓ2 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ (που έλεγε κι η ξανθιά πριν κάτι αιώνες)

ΥΓ3 όλο τον κόσμο αγαπώ τώρα, ελπίζω να μου περάσει συντόμως, νιώθω άβολα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν και όλοι αξίζουμε την αγάπη σου κι εσύ αξίζεις συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια, λοιπόν!

Άντε και εξώφυλλο!

Link to comment
Share on other sites

Χιλιάδες συγχαρητήρια! Και καλή επιτυχία στη συνέχεια!

Και χρυσά ράφια όταν έρθει η ώρα.

Θέλουμε λεπτομέρειες. Και για το βιβλίο και για τον εκδοτικό οίκο.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια. Και κάθε χρόνο να μας ξεκινάς με ένα τέτοιο νέο! :beerchug:

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια! Ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που πραγματοποιούν τους στόχους τους! Μακάρι αυτό να είναι απλά the very very beginning of your career!

 

ΥΓ: Να μην σου περάσει η αγάπη! Κάνει τον κόσμο να γυρίζει! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!

Πάντως θα το πώ, νομίζω οτι είστε γουρλίδικοι! Ένα χρόνο του το είχα στείλει το χειρόγραφο, και τώρα τα Χριστούγεννα το διάβασε! Ο εκδοτικός οίκος είναι η Χαραμάδα, με πολύ καλό συμφωνητικό, το βιβλίο μου είναι το πρώτο που ολοκλήρωσα ever, και το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερης γραφής (σε σχέση μ'αυτά τα λίγα που έχετε διαβάσει απο μένα), αλλά με αντιπροσωπεύει σε όλα τα δυνατά επίπεδα. Αν μπορούσα να διαλέξω ένα βιβλίο μου να εκδοθεί μόνο σε όλη μου την ζωή, αυτό θα ήταν, απ'όσα έχω γράψει, κι απ'οσα θα γράψω στο μέλλον, αυτό το βιβλίο ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ! ΤΕΛΟΣ!

Και ποτέ, μα ποτέ δεν περίμενα οτι θα εκδοθεί, αν κι έχω ακούσει τα καλύτερα (πολλές φορές πολύ καλύτερα απ'ο,τι άντεχα ν'ακούσω, παρότι ψωνάρα ολκής), γιατί δεν είναι ο τύπος βιβλίου που θα πούλαγε. Το αστείο είναι πως κι ο εκδότης το ξέρει, αν και αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά του άρεσε πολύ και ήθελε να το εκδόσει... Εγώ του τό'πα πάντως, είναι θαραλλέος άνθρωπος, κι αν δεν έχει χασούρα στο τέλος, και εκδόσει και τα υπόλοιπα, μόνο αυτόν θα προτιμώ απο τις ουρές εκδοτών που θα με κυνηγάνε! :p To αξίζει νομίζω!!! Εϊχε πολύ πλάκα πάντως, τον ρώταγα συνέχεια: "είστε σίγουρος, το σκεφτήκατε καλά;"

Νίπτω τας χείρας μου, ο άνθρωπος θέλει να κάνει το μεγάλο -ποιοτικό....λολ- άλμα!

Παιδιά, ειλικρινά ακόμα δεν το έχω χωνέψει...το πιο αστείο είναι που μετά πανικοβλήθηκα, γιατί σκέφτηκα οτι σε τρείς μήνες που θα βγεί στα βιβλιοπωλεία, και που θ'αρχίσουν οι παρουσιάσεις, εγώ θα είμαι με την κοιλιά τούρλα! Ενδείκνυται αυτό?! ΜΠΑ! Δεν με νοιάζει!!!

Κι εννοείται πως θα είστε καλεσμένοι στην παρουσίαση στην Αθήνα, και θα πιώ για χάρη σας κι ένα ποτηράκι!

 

Παναγιά μου, τώρα βγήκε να εκδοθώ, που δεν μπορώ να καπνίσω ένα τσιγάρο...πήγα να φάω τα νύχια μου απο την πλάκα που έπαθα!

Edited by Blondbrained
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια Blondie, και για το βιβλίο αλλά και για το μωρό. Τουλάχιστον θα εκδοθείς πριν αρχίσουν τα ξενύχτια, και οι πάνες... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Ο εκδοτικός οίκος είναι η Χαραμάδα, με πολύ καλό συμφωνητικό, το βιβλίο μου είναι το πρώτο που ολοκλήρωσα ever, και το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερης γραφής (σε σχέση μ'αυτά τα λίγα που έχετε διαβάσει απο μένα), αλλά με αντιπροσωπεύει σε όλα τα δυνατά επίπεδα.

Το αστείο είναι πως κι ο εκδότης το ξέρει, αν και αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά του άρεσε πολύ και ήθελε να το εκδόσει... Εγώ του τό'πα πάντως, είναι θαραλλέος άνθρωπος, κι αν δεν έχει χασούρα στο τέλος, και εκδόσει και τα υπόλοιπα, μόνο αυτόν θα προτιμώ απο τις ουρές εκδοτών που θα με κυνηγάνε! :p To αξίζει νομίζω!!! Εϊχε πολύ πλάκα πάντως, τον ρώταγα συνέχεια: "είστε σίγουρος, το σκεφτήκατε καλά;

το πιο αστείο είναι που μετά πανικοβλήθηκα, γιατί σκέφτηκα οτι σε τρείς μήνες που θα βγεί στα βιβλιοπωλεία, και που θ'αρχίσουν οι παρουσιάσεις, εγώ θα είμαι με την κοιλιά τούρλα! Ενδείκνυται αυτό?!

 

Να ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη!

Θα σε γνωρίσουμε κι από κοντά λοιπόν.

Η Χαραμάδα είναι πάρα πολύ αξιόλογος εκδοτικός οίκος, γιατί έχει φτιαχτεί με αγάπη από έναν πάρα πολύ αξιόλογο άνθρωπο. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια!

Παρουσίαση με κοιλιά: Πολύ συν στο στυλ.

Link to comment
Share on other sites

ΕΚΔΙΔΟΜΑΙ!!!!

Μην τα πετάς αυτά έτσι απότομα, γιατί...εκτίθεσαι! :tongue: Πήγε να μου φύγει το τσιγάρο απ' το στόμα! (Νια νια νια-νια νιααα)

 

Αν και δεν γνωριζόμαστε, το post σου μ' έκανε να χαμογελάω σαν χαζή από τη χαρά! Διπλά συγχαρητήρια, αφού...και εκδίδεσαι και θα γίνεις μαμά! :beerchug: (Χυμός είναι αυτό).

Link to comment
Share on other sites

Στα είπα και διά του τηλεφώνου, κοριτσάκι, ας σου τα πω κι από δω...

 

Δεν σου λέω συχαρήκια, αλλά τα λέω στον εκδότη σου που κέρδισε ένα γαμάτο βιβλίο από μια απίστευτη γυναίκα και συγγραφέα. Επίσης στον κύριο Λουξ που σε κατάφερε δεύτερη φορά. :Ρ Και -ντρέπομαι και που το λέω, ξέρεις τις πεποιθήσεις μου, αλλά τι να κάνουμε, η ανάγκη βλέπεις- ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ! :Ρ

 

Στο 'χα πει, δεν στο 'χα πει; Άντε, κοριτσάρα μου, να μπεις και στον ΑΣΕΠ και να... εκδοθείς για τα καλά. :Ρ

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια κι ἀπὸ ἐμένα. Ἀνυπομονῶ νὰ τὸ πιάσω στὰ χέρια μου. Ἄντε, βρέ! Πάντα τέτοια! :beerchug:

Link to comment
Share on other sites

Πολλά συγχαρητήρια για όλα τα καλά νέα κι ακόμη περισσότερα αφού αυτό που θα εκδοθεί είναι το έργο που λες ότι έχεις αγαπήσει πιο πολύ κι ότι αυτό είσαι εσύ. Δε θα μπορούσε να συμβεί τίποτα καλύτερο από εκδοτικής πλευράς.

Link to comment
Share on other sites

Νά'στε καλά βρε παιδιά! και στα δικά σας! Μέσα απο την καρδιά μου σας το εύχομαι! Τέτοια χαρά που πήρα, διπλή και τριπλή και τετραπλή να την πάρετε εσείς! Δεν ήξερα πόσο όμορφο είναι να πραγματοποιείται ένα όνειρό σου! Δεν μού'χε ξανατύχει! Μακάρι να τυχαίνει σε όλο τον κόσμο. :)

 

Παρουσίαση με κοιλιά: Πολύ συν στο στυλ.

Ω, λές ε?! :lol:

 

ΥΓ είμαι ήδη μαμά, το μικρό γουρλίδικο είναι το δεύτερο :)

ΥΓ2

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ!

μην σ'ακούσει ο Λούξ μόνο που θέλει να νιώσει λίγη βαρβατίλα στο σπίτι, του έχουμε αλλάξει τα φώτα αι γυναίκαι του! :p

Link to comment
Share on other sites

Η Χαραμάδα είναι πάρα πολύ αξιόλογος εκδοτικός οίκος, γιατί έχει φτιαχτεί με αγάπη από έναν πάρα πολύ αξιόλογο άνθρωπο. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια!

Ναί, φίλε μου... αυτός ο άνθρωπος χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Η πρώτη μου εντύπωση, η οποία ενισχύθηκε στην πορεία είναι πως πρόκειται για έντιμο, και καλλιεργημένο άνθρωπο (κι όχι με την έννοια του διαβασμένου απλά). Ανοικτός, συζητήσιμος -και ευέλικτος όταν πρέπει- και με απέραντη αγάπη γι'αυτό που κάνει! Του το αναγνωρίζω, θέλει κότσια να εκδίδεις μόνο αυτά που σ'αρέσουν και σ'εκφράζουν, και σ'αυτό ήταν ακλόνητος...

Είμαι πολύ τυχερή, αυτό το πιστεύω.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα είδα αυτό το καταπληκτικό νέο! Σπάνια περίπτωση το ένα μικρό θαύμα να συναγωνίζεται το άλλο. Πάντως θα σου πώς αυτό που είχα πει και στην Naroualis: Αν νομίζεις ότι τώρα είσαι χαρούμενη, περίμενε μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου... Έτσι όπως σε κόβω, είσαι υποψήφια για να πάθεις την πλάκα της ζωής σου. Το πρώτο βιβλίο είναι πολύ ξεχωριστή αίσθηση.

Συγχαρητήρια και για τα... τρία! (Γιατί θα κάτσει κι ο ΑΣΕΠ τώρα που πήρες φόρα...) Ανυπομονούμε να σε δούμε κι από κοντά με το (χάρτινο) παιδί σου ανα χείρας.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..