Jump to content

Ayu likes...

  • entries
    15
  • comments
    82
  • views
    1,725

9 Comments


Recommended Comments

Ypnovatis

Posted

Χμμμ... Με κάνεις να θέλω να απαντήσω με ένα εκατομμύριο νέρντικες ερωτήσεις αλλά ξέρω ότι πρέπεi να συγκρατηθώ... :S

Link to comment
aScannerDarkly

Posted

Κάποιοι επιζούν γιατί πρόλαβαν να πιαστούν από κάπου, πχ ένα κάγκελο. Πεθαίνουν από αφυδάτωση και ασιτία μερικές μέρες μετά.

Link to comment
Tiessa

Posted

Δε θα πεθάνουν από ασφυξία πολύ γρηγορότερα;

Link to comment
Ypnovatis

Posted

Είναι δύσκολο να αποσυνδέσεις την τάση του "επιστημονικού" μυαλού να απαντήσει στην πρόταση από τη φαντασία. Εγώ τουλάχιστον.

 

Εν προκειμένω, αν το πάω ρεαλιστικά είναι εντυπωσιακό μεν αλλά μπανάλ. Δεδομένου ότι η βαρύτητα ταξιδεύει ως δύναμη με ταχύτητα ίση σχεδόν με αυτή του φωτός, αν εξαφανιστεί από τη γη, σημαίνει πιθανότατα ότι έχει εξαφανιστεί και από τον ήλιο. Αυτά τα πραματάκια λοιπόν, λόγω στροφορμής και μόνο θα ξανααποκτήσουν βαρύτητα οπότε πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ κάτι.

 

Πέρα από το φοβερό θέαμα (πάλι στην περίπτωση του "μαγικού αν") του να σκάει ο ήλιος σε φλεγόμενο λιωμένο ήλιο και η γή να γίνεται μια μάζα από υλικά δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :Ρ

 

Τώρα σε πιο "φανταστικά πλαίσια"... Χμμ... Τα κτήρια θα μείνουν στη θέση τους αλλά οι άνθρωποι δε θα χρειάζονται ασανσερ πλέον. Απλά θα σκαρφαλώνουν στους τοίχους. Θα καταργηθούν τα ΜΜΕ και τα ΙΧ στις πόλεις αφού απλά θα χοροπηδάμε! Θα εφεύρουμε ειδικές στολες/παπούτσια με προωθητήρες για να κανουμε τα άλματα μεγαλύτερα και θα πίνουμε νερό ή φραπεδιά υπό πίεση στις ταράτσες των μνημείων!

 

 

Έχω κι άλλα αλλά τώρα βιάζομαι να πάω στη σχολή! :p

Link to comment
Ypnovatis

Posted

(συνέχεια)

 

Θα εξαλειφθεί το ρέψιμο παντελώς γιατί το στομάχι δε μπορεί να διαχωρίσει τα στερεά από τα αέρια. Πράγμα που σημαίνει ότι η πορδή θα γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το μεθάνιο θα συνεχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα λόγω πέρδους των θηλαστικών και έτσι η πλανήτης θα υπερθερμανθεί.

 

Το πιο ωραίο πιστεύω θα είναι το καλοκαίρι που όσοι πάνε στις παραλίες θα διώχνουν και κάποια ποσότητα νερού προς τη θάλασσα. Άλλος ας πούμε μπορεί να πάρει μια μεγάλη αγκαλιά από θάλασσα και να την πάει σπίτι του. Αλλά αυτό θα είναι εντάξει γιατί θα αντισταθμιστεί από το λιώσιμο των πάγων.

 

Πολλοί θα πεθάνουν γιατί θα αρχίσουν να πηγαίνουν προς το διάστημα για να δουν τι είναι εκεί και θα σκάνε σα σαπουνόφουσκες.

 

Αυτό θα δημιουργήσει μια νέα θρησκεία, αυτών που πιστεύουν ότι όταν εκραγείς γίνεσαι αστερόσκονη. Παγανισμός τέρμα.

 

Επίσης δεν έχει νόημα κανένα όπλο πλέον οπότε οι μεγάλες δυνάμεις θα κατασκευάζουν φορητά βαρυτικά πεδία για να κλείνουν εκεί μέσα χώρες ολόκληρες.

 

Κι άλλα χαζά μπορώ να σκεφτώ :p

Link to comment

Πολύ ωραία. Τράβα να γράψεις μια ιστορία τώρα :bleh:

Link to comment
Ypnovatis

Posted

Χμμμ... Θα δοκιμάσω κάτι στα ελληνικά γιατί νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον :p

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..