Jump to content

Airbourne's Blog

 • entry
  1
 • comments
  8
 • views
  1,387

Περί των απότομων αλλαγών στην ζωή μας...


Airbourne

1,686 views

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχα ενεργά σε αυτό το φόρουμ. Δεν το κρύβω ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να απέχω μακριά. Εντελώς απροειδοποίητα σταμάτησα να συμμετέχω. Δυστυχώς, η ζωή γράφει τα πιο απρόσμενα σενάρια και εμείς τότε συμμετέχουμε είτε μας αρέσει, είτε όχι. Θυμάμαι ήταν η εποχή που έγραφα μια ιστορία με τον φίλο Drake για το Ατάκα/εικόνα... την ιστορία δεν την τελείωσα, απομένει ένα μικρό μέρος της. Η αιτία ήταν ότι ο μικρός μου αδερφός (25ετών) εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα παρουσίασε καρκίνο. Για την εμπειρία αυτή θα γράψω όταν πρέπει. Το σημαντικότερο είναι ότι τα πράγματα εξελλίσονται καλά και ο αδερφός μου νιώθει και είναι καλά...χωρίς να παρουσιάζει κανένα θέμα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Σίγουρα τον ήθελε...και ελπίζω να συνεχίσει να τον θέλει. Έτσι λοιπόν...είχα αποφασίσει ότι όλο μου το βάρος και την προσοχή θα έπρεπε να το αφιερώσω σε αυτόν. Όπως και έγινε. Όφειλα να εξηγήσω για ποιόν λόγο σταμάτησα να συμμετέχω σε μια παρέα που ένιωθα σαν φίλος ανάμεσα σε φίλους. Σιγά σιγά...και εφόσον τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, θέλω να μπω σταδιακά σε ρυθμούς φόρουμ. Ελπίζω να τα καταφέρω μιας και ανάμεσα σε όλα αυτά που έγιναν σε έναν χρόνο είναι και ο άμεσος σχεδόν...(θέμα ημερών πιστεύω) ερχομός ενός νέου παιδιού...Αυτό λοιπόν για εμένα σημαίνει ανανέωση (όσο και περισσότερες υποχρεώσεις...χεχε..) Σας χαιρετώ λοιπόν...και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά...επειδή σίγουρα μου λείψατε... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

Χρήστος

 • Like 11

8 Comments


Recommended Comments

Δημήτρης

Posted

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους σας στη δοκιμασία που περνάτε. Να πάνε όλα καλά και με τον αδερφό σου και με το παιδί, και να σε έχουμε πάλι γρήγορα κοντά μας.

 • Like 1
Link to comment
Cassandra Gotha

Posted

Χαίρομαι που μαθαίνω νέα σου, Χρήστο! Σου εύχομαι όλα καλά από 'δω και πέρα.

 • Like 1
Link to comment
Airbourne

Posted

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όντως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αλλά έχω μάθει και πολλά μέσα από το βίωμα μιας τέτοιας εμπερίας. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς και έπειτα όλα γίνονται. Ευχαριστώ και πάλι...

 • Like 2
Link to comment
Lady Nina

Posted

Με αρκετούς μήνες καθυστέρηση, ελπίζω να πράγματα να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα τώρα, Χρήστο! Να έχει ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο ο αδερφός σου και το μωράκι σου να μεγαλώνει με υγεία και αγάπη! :)

Link to comment
Airbourne

Posted

Δεν ξέρω από που να αρχίσω....θα μπω όμως γρήγορα στο ψητό! Ο αδερφός μου πηγαίνει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, εξαιρετικά. Εδώ και δυόμιση χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως. Οι δείκτες του παραμένουν μηδενικοί. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι μέχρι να κλείσει πέντε χρόνια περίπου. Τόσο θεωρούν οι γιατροί ότι οι πιθανότητες να του παρουσιαστεί κάτι είναι μικρότερες. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά και υποστηρικτά σας λόγια. Άντε να αλλάξει λίγο και ο καιρός να γράψουμε και καμία ιστορία. Ε; :)

 • Like 6
Link to comment
Naroualis

Posted

Μόνο με εμότικον μπορώ να απαντήσω σε αυτό. :gossip: Με το καλό, ποτέ ξανά, και σε κανέναν! 

 • Thanks 1
Link to comment
Airbourne

Posted

There and back again!

Αρκετό καιρό μετά τα πράγματα συνεχίζουν να είναι σταθερά για τον αδερφό μου. Φυσικά ο σεναριογράφος της ζωής, μας έφερε άλλα δυο προβλήματα (γυναίκα και αδερφή), έτσι για να μην βαριόμαστε μετά από όλα όσα περάσαμε. Ευελπιστώ να τα ξεπεράσουμε και αυτά κάποια στιγμή και επιτέλους να μπορέσω να γράψω κάτι. Πραγματικά δεν έχω καθόλου διάθεση για συγγραφή ενώ ξέρω  ότι αυτό με γέμιζε πάντα. Τρομερο! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και το δικό σας σενάριο να είναι πιο χαρούμενο. Καλή συνέχεια!

Χρήστος

 • Like 1
Link to comment
Cassandra Gotha

Posted

Γεια σου, Χρήστο. Η δημιουργικότητα πάει κι έρχεται, πάει κι έρχεται.  Όταν θα σας αφήσει ήσυχους αυτός ο κομπλεξικός ο Δίας, θα δεις, θα ξαναβρεθείτε.

 • Like 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..