Jump to content

Events happening today

  1. 10
    PM


    06 November 2022 10:00 PM      04 December 2022 10:00 PM

    Το SFF.gr. σας καλωσορίζει στο καινούριο μας μάθημα: YAH1-1: Young Adult Horror
     
    Αλήθεια, πόσοι και πόσες σκεφτήκαμε να γράψουμε παιδική και εφηβική λογοτεχνία; Είναι ευκολότερο από τη λογοτεχνία ενηλίκων ή δυσκολότερο; Είναι συγγενής η εφηβική λογοτεχνία με τη λογοτεχνία είδους; Τι πρέπει να έχουμε στο νου μας, όταν γράφουμε για παιδιά και νέους; Ποιες οι παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε;  Τι εμπνέει έναν συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας; Μπορεί κάποιος να γράφει για παιδιά με την ίδια άνεση που γράφει για ενήλικες, να μεταπηδά από τη ίδια ηλικία στην άλλη;  Ηλικιακό target group και τέρατα PG και PG-13. Brainstorming ασκήσεις γραφής.
    Το μάθημα θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Από την επόμενη Δευτέρα λοιπόν συντονιστείτε εδώ.
    Όπως πάντα, η είσοδος στο μάθημα και η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.
     
    Ανακοίνωση:
    Φίλες και φίλοι
    Το παρόν μάθημα θα κλείσει στις 5 Δεκεμβρίου και όχι στις 28 Νοεμβρίου, όπως προβλεπόταν. Τούτο συμβαίνει προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν τις ασκήσεις, ιδίως τις υπ' αριθμό 1.9 και 2.9.
    Σας ευχαριστώ
     
    [art by Olga Cornacchia]
     

    Event details


    Calendar 0 Comments
×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..