Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Παραγγελία από Ψυχογιό: Το Παιχνίδι των Θεών - Κατριν Κλεμαν 4,43€ Η Αθήνα στισ Φλόγες - Garland Robert 4,7€ Γιατί Ο Ομηρος έχει σημασία - Nicolson Adam 4,43€ Νοέμβριος - Galan Jorge 7.75€
 3. Γιώργος77

  Βραδυφλεγείς Αντηχήσεις

  Ένα σχόλιο κι από μένα: Τα επίθετα είναι πολλά, όμως αυτή η αδυναμία υποχωρεί προς το τέλος του κειμένου. Επίθετα και επιρρήματα μπορούν να κόψουν κάπως την ροή του κειμένου. Πέραν αυτού, ο εφιάλτης παρουσιάζεται με σωστό ρυθμό και το σασπένς διατηρείται. Προοικονομίες όπως οι αστυφύλακες που πετούν την ιερόδουλο στο νερό δείχνουν ότι έχεις δουλέψει αρκετά την πλοκή των κειμένων σου και πριν από τις «Βραδυφλεγείς αντηχήσεις». Μου έκανε εντύπωση η αντίστιξη του ποιητικού σου στυλ με τις φρικιαστικές, στα όρια του σπλάτερ, εικόνες. Επειδή κι εγώ είμαι φαν του σουρρεαλιστικού τρόμου, θα ήθελ
 4. Παρελαβα παραγγελια με τα δυο βιβλια του Ηλια Φουντουλη, "Κατι Χαμογελαει στις Σκιες" και "Χαρτι και Καλαμαρι".
 5. BladeRunner

  50 Βιβλία για το 2021

  Το παλάτι του Φεγγαριού. Σχόλιο εδώ: Paul Auster -Δεκέμβριος 128. Πολ Όστερ - Το παλάτι του Φεγγαριού (σελ. 402). 9/10
 6. BladeRunner

  Paul Auster

  Το παλάτι του Φεγγαριού Άλλο ένα βιβλίο του Πολ Όστερ που μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και πραγματικά πιστεύω ότι όλα του τα βιβλία, όταν με το καλά τα διαβάσω, θα είναι το ίδιο ενδιαφέροντα, καλογραμμένα και απολαυστικά όπως αυτά που έχω ήδη διαβάσει ("Τριλογία της Νέας Υόρκης", "Η μουσική του πεπρωμένου", "Τιμπουκτού" και το "Το παλάτι του Φεγγαριού" που μόλις τελείωσα). Έχει αυτό το κάτι στη γραφή και τον τρόπο που αφηγείται μια ιστορία, που καταφέρνει και με καθηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος. Να, ας πούμε, αυτό το βιβλίο, έτσι όπως είναι χωρισμένο σε επτά μεγάλα κεφάλαια,
 7. until

  Πρώτα έχουμε το: και μετά ... Να μας βάλεις σε αναμμένα κάρβουνα για μήνες θες; 😝
 8. 73. Η αρρώστια των βουνών - Δήμητρα Κολλιακου, σελ 303 (7/10) Τυχαία και με χαμηλή τιμή έπεσε στο χέρι μου αυτό το βιβλίο. Τέσσερις νουβέλες που αφηγούνται τέσσερα είδη πόθου. Το στυλ γραφής με κούρασε, ένας εσωτερικός μονόλογος των ηρώων που ήθελε προσοχή στην ανάγνωση.
 9. Ghost

  Centaurworld (2021)

  Η 2η σεζόν κάνει πρεμιέρα 7 Δεκεμβρίου.
 10. Ghost

  Dogs in Space (2021)

  In the not-so-distant future, Earth's scientists send a fleet of genetically enhanced dogs to explore the galaxy in search of a new planet to call home. Δημιουργοί: Jeremiah Cortez (μη διαθέσιμη φωτο) | James Hamilton 👉 Adam Henry (μη διαθέσιμη φωτο) Ηθοποιοί: Haley Joel Osment 👉 Sarah Chalke 👉 Kimiko Glenn 👉 Δείτε όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν εδώ.
 11. Ναι, αλλά δεν κουοτάρισα εσένα αλλά την Κίρκη, σε παλιότερο μήνυμα, που δεν το απάντησα εγκαίρως επειδή πάλευα με την εργασία μου.
 12. vaggelis

  50 Βιβλία για το 2021

  Νοέμβριος 108. Η κόρη του βασιλιά της χώρας των ξωτικών - Λόρδος Ντάνσανι (262) 10/10 109. Πίτερ Παν και Γουέντι - Τζέιμς Μ. Μπάρι (216) 10/10 110. Ο άνεμος στις ιτιές - Κένεθ Γκράχαμ (322) 10/10 111. Απομνημονεύματα - Νικήτας Σταματελόπουλος (158) 10/10 112. Στα βουνά της τρέλας - Χ. Φ. Λάβκραφτ (219) 10/10 113. Η ονειρική αναζήτηση της άγνωστης Καντάθ - Χ. Φ. Λάβκραφτ (235) 9,5/10 114. Ο τρόμος του Ντάνγουιτς - Χ.Φ. Λάβκραφτ (169) 9,5/10 115. Ο ναός του τρόμου - Χ.Φ. Λάβκραφτ (210) 9/10 116. Το ασημένιο κλειδί - Χ.Φ. Λάβκραφτ (215) 9/10 117. Ο τύμβος - Χ.Φ. Λάβκραφτ (1
 13. freyaO

  Μαγική μέρα

  Για να κλείσω λίγο μαυτό,(έχω αρχίσει να το το μετανιώνω λίγο)),κυρίως ήθελα να βγει μια "λογοτεχνική"μαχητικότητα ας πούμε ,προς κάθε ενδιαφερόμενη κατεύθυνση,!
 14. Δεν λέω καλέ για το δικό σου διήγημα! Εδώ για τις Ωρόρες συζητάμε και για τα διηγήματα που είχαν δημοσιευτεί εκεί. Λέω για ένα διήγημα που είχε δημοσιευτεί στην Ωρόρα με τίτλο ο Κος Αρκιουλάρις, του συγγραφέα Κονραντ Άικεν. Να το διαβάσεις, γιατί έχει ψυχολογικό υπόβαθρο. Το οτι είναι στενάχωρο δεν το λέω για κακό, μου είχε αρέσει πολύ. Όχι το δικό σου, μπορεί να είναι πολύ καλό, αλλά δεν το ξέρω, του Κόνραντ Άικεν ο κος Αρκιουλάρις.
 15. Γεια σου νίκη ,αναφέρεσαι στο διήγημα μου που ήταν και στο διαγωνισμό (αρχίζω να μετανιώνω γιαυτο!), αν ναι σευχαριστω για τα σχόλια,τελικά ήταν ένα δύσκολο θέμα και απαιτούσε προσοχή και χειρισμό,μάλλον στη δυσοίωνη εικόνα που παρουσιάστηκε για το θέμα ταιριάζει η δύσκολη εικόνα που παρουσιάζεται,σαν διευκρίνιση επιπλέον απλά να πω ότι η περιγραφή εκεί έχει ενα λίγο φιλοσοφικό υπόβαθρο ,γιατι απλά ασχολουμαι με κάτι τέτοιο εγώ,λίγο ψυχολογικό και υπαρξιακό και εν τέλει αυτό που μου ήρθε μετά βλέποντας και τις υπόλοιπες ιστορίες είναι ότι θα μπορούσε να είναι ο οποισδηποτε από την "οικογένεια"
 16. Roubiliana

  55ος Διαγωνισμός Διηγήματος - Γενικός

  until

  Καλημέρα έχω βρει τέλειο θέμα για τον επόμενο διαγωνισμό. Δεν θα το πιστεύετε όταν το δείτε.
 17. Yesterday
 18. Επ' αυτού ό,τι θέλετε. Δεν έχω σκεφτεί πόσοι πρέπει να είναι.
 19. Ωραίο θέμα, Ειρήνη. Εγώ διάβασα αυτό το «όλοι» στην αρχή και φαντάστηκα καμιά 10ρια άτομα. Τους έχω στο μυαλό μου και περιμένουνε όρθιοι (και με κοιτάνε και με αμήχανα βλέμματα). Να τους καθίσω και αυτούς ή γράφουμε μόνο για Αγνή, Χαρά και Πέτρο;
 20. until

  Ο επόμενος διαγωνισμός θα αργήσει να τρέξει. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να παίξεις μαζί μας στο write off. Λεπτομέρειες θα βρεις εδώ.
 21. Ευχαριστώ αλλά δεν θα ήταν δίκαιο προς τα υπόλοιπα παιδιά οπότε ήδη κάνω τις αλλαγές.
 22. Αν ταιριάζει μην το αλλάξεις. Εννοώ, αν έχεις ταιριάξει τον πρόλογο και με το να είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα μην το αλλάξεις. Απλά εγώ στο νου μου το είχα για ένα πρόσωπο.
 23. Εγώ πάντως το κατάλαβα ως Στενάχωρο διήγημα, πράγματι, αλλά πολύ ωραία η απόδοση του ονείρου! Βέβαια, μικρή σημασία έχουν οι ταξινομήσεις.😊 Σε πολλές κατηγορίες του φανταστικού και ταξινομήσεις φανταστικών πλασμάτων τα όρια δεν είναι σαφή. Οπότε, ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει κάθε αναγνώστης έχει και διαφορετική άποψη για αυτά. Καλέ, τι εφετζούδικα εξώφυλλα είχαν οι ωρώρες! Τα είδα σε ένα σάιτ και βγάζουν κάτι αξιαγάπητα ρετρό.😍 ΥΓ: Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, άλλα πάλευα με την εργασία του μεταπτυχιακού
 24. Σε νιώθω! Edit: πάνε οι πρώτες 1000 λέξεις!
 25. Γιώργος77

  Ρέα

  Ένα σχόλιο κι από μένα: . Απέδειξες εδώ, σε λίγες γραμμές, ότι η Επιστημονική Φαντασία είναι πολλές φορές και Πολιτική Φαντασία. Καλή συνέχεια!
 26. Ωχ εγώ δεν το κατάλαβα. Νόμιζα ότι είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα κι έφτιαξα την ιστορία μου έτσι. Πρέπει να τα αλλάξω όλα τώρα.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..