Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/05/2020 in Event Comments

 1. 7 points

  until

  Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή το βράδυ λήγει η διορία για την ψηφοφορία του διαγωνισμού. Οπότε, οι συγγραφείς και όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να το έχουν στο νου τους, επειδή δεν έχει μείνει πολύς καιρός.
 2. 6 points

  until

  Πάμε λοιπόν... Στην δεύτερη θέση με βαθμολογία 95 βρίσκεται η Starbuck με το διήγημα Τα Αρχικά, Μια Ιστορία της Τελευταίας Πόλης. και στην πρώτη θέση με βαθμολογία 100 βρίσκεται o Γιώργος77 με το διήγημα Ντρόντεκ. Πολλά συγχαρητήρια στον νικητή @Γιώργος77 αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για τις όμορφες ιστορίες που μας χάρισαν! Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους διάβασαν, σχολίασαν και ψήφισαν! Σας ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο σας! Αύριο θα ακολουθήσουν και αναλυτικότερες βαθμολογίες. Καλή συνέχεια σε όλους και τα ξαναλέμε στον επόμενο Διαγωνισμό!
 3. 5 points

  until

  Συγχαρητήρια Γιώργο για την πρωτιά! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν! Συγχαρητήρια για το θέμα και τη διοργάνωση, γιατί χωρίς αυτά πολύ πιθανόν να μην υπήρχαν αυτά τα διηγήματα! Ένα μεγάααλο ευχαριστώ και πάλι που δεχτήκατε τη συμμετοχή μου! 😊 Ήδη τα σχόλιά σας με βοηθούν σχετικά με το πώς θα αναπτύξω την ιστορία μου, και αυτός ήταν ο σκοπός εξ' αρχής.
 4. 5 points

  until

  Μπράβο σε όλες και όλους, τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τη διοργάνωση. Λίγα και καλά τα διηγήματα, ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να μαζευτεί περισσότερος κόσμος. Να βρίσκουμε και το κουράγιο να γράφουμε, είναι μια κάποια εκτόνωση σ' αυτές τις στενόχωρες εποχές...
 5. 5 points

  until

  Καλημέρες σε όλους, καλή εβδομάδα να έχουμε! Τα ξημερώματα κατάφερα να ολοκληρώσω επιτέλους την πρώτη γραφή του διηγήματος με θέμα την Απαγόρευση! Μόνο που ξεπέρασε τις 6,000 λέξεις... Θα δω πώς θα πάει στο σουλούπωμα, αλλά αμφιβάλλω ότι θα καταφέρω να το φέρω στο κατάλληλο word count για τον διαγωνισμό. Όπως και να έχει πάντως, λέω να το ανεβάσω (είτε εντός είτε εκτός συναγωνισμού), μια και μου έχει λείψει το μοίρασμα εδώ μέσα. Σας φιλώ!!
 6. 4 points

  until

  Όντως πολύ ωραίος διαγωνισμός κ ωραίο θέμα. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να γράψω φλασάκι. Άντε, κ κάποιοι χρωστάτε σχόλια, νομίζω.
 7. 4 points

  until

  Μπράβο Γιώργο! Μπράβο σε όλους σας, μακάρι να είμαστε περισσότεροι την επόμενη φορά!
 8. 4 points

  until

  Συγχαρητήρια Γιώργο! Και συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές! (εγώ από μεριάς μου ευχαριστώ πολύ για το ασημένιο!) Στο πινάκλ συνεχίζω να χάνω ακάθεκτη αλλά έχω τριξει λίγο τα δόντια.
 9. 4 points

  until

  Στην τρίτη θέση με βαθμολογία 78 βρίσκεται η Lady Nina με το διήγημα Στίγματα. Δύο ακόμα ιστορίες μένουν που θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο έπαθλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterSFFWriter. Τα ξαναλέμε σε λίγο...
 10. 4 points

  until

  Οι κάλπες έκλεισαν και επίσημα και οι ψήφοι μετρήθηκαν, οπότε έχουμε… Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Επειδή ως γνωστόν είμαστε ανάποδοι άνθρωποι, ξεκινάμε από την τελευταία θέση και πάμε σιγά-σιγά προς την πρώτη. Έχουμε και λέμε: Εκτός κατάταξης και δυστυχώς με 0 βαθμούς (κατόπιν μηδενισμού της συμμετοχής του, αφού δεν ψήφισε), βρίσκεται ο 4_Aces με το διήγημα Vanishing Point. Στην τέταρτη θέση με βαθμολογία 74,5 βρίσκεται η Roubiliana με το διήγημα Σοκολατένια Ποτάμια. Συνεχίζουμε σε λίγο με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, γιατί ακόμα τα μαγειρεύουμε, εεε... για να κρατήσουμε την αγωνία...
 11. 4 points

  until

  Σφυρίζω επισήμως τη λήξη και πάω να ανοίξω το ψυγείο τις κάλπες...
 12. 4 points

  until

  Ψήφισα. Συγχαρητήρια παιδιά για όλες τις συμμετοχές και καλή επιτυχία!
 13. 4 points

  until

  Τα κατάφερα! Τα κατάφερα! Τα κατάφερα; Εάν θεωρηθεί εντός συναγωνισμού (στις λέξεις τα κατάφερα, στον χρόνο δεν ξέρω) μπορείτε να βρείτε το διήγημά μου εδώ: Στίγματα Πάω να πέσω ξερή! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
 14. 4 points

  until

  Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Σίγουρα θα το ανεβάσω το διήγημα. Φαίνεται ότι θα μαζευτεί αρκετά τελικά, ίσως και να καταφέρω να το φέρω εντός του ορίου των λέξεων. Έχω χρόνο μέχρι απόψε για να σας το επιβεβαιώσω;
 15. 4 points

  until

  Καλημέρες! Ένα heads up κι από εμένα! Κάνω πυρετωδώς διορθώσεις στο διήγημά μου και θα το ανεβάσω (εντός της ημέρας, καλώς εχόντων των πραγμάτων). Λόγω καθυστερημένου χρόνου υποβολής και λόγω μεγάλης έκτασης του διηγήματος, ίσως είναι πιο δίκαιο να το ανεβάσω εκτός συναγωνισμού. Μόνο σε περίπτωση που συμφωνήσετε όλοι (mods, διοργανωτές και, κυρίως, συμμετέχοντες) θα χαιρόμουν πολύ να παίξω μαζί σας! 😊 Εδίτιον το καλημεριστήριον.
 16. 3 points

  until

  Τα πρώτα exit poll τα έχουμε παίδες, αλλά περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα και το κλείσιμο των κάλπεων στις 23.59, όπου θα έχουμε και την ενσωμάτωση από όλη την επικράτεια. Μέχρι τότε ο ενημερωτικός μαραθώνιος συνεχίζεται! (Εντωμεταξύ πάω να φτιάξω πανακότες για τη λιγούρα...😁 ) Stay tuned και τέτοια!
 17. 3 points

  until

  ιδέα: Πάτε σε ένα φυτώριο ή και σε ένα μικρότερο «άνθη-φυτά», διαλέγετε ένα με συμπαθητικούς ανθρώπους που αγαπάνε τα φυτά, οι υπόλοιποι είναι απλά σπαστικοί, διαλέγετε καλλωπιστικά, μυρωδικά, αναρριχώμενα ή και βρώσιμα (ακόμα προλαβαίνετε γι' αυτά τα τελευταία) που σας γυαλίζουν το μάτι, διαλέγετε γλαστρούλες που σας αρέσουν, προμηθεύεστε χαλίκι για τον πάτο και ένα απλό φυτόχωμα, κάνετε τις μεταφυτεύσεις σας και τοποθετείτε τις γλάστρες στις κατάλληλες, για τα φυτά πρώτα και έπειτα για σας, θέσεις. Παίρνετε ένα ψεκαστήρι (σαν αυτό στα κομμωτήρια), το γεμίζετε με νερό και μια κουταλίτσα πράσινο τριμμένο σαπούνι (εγώ βάζω και λίγο οινόπνευμα) και ψεκάζετε κάθε δεύτερη εβδομάδα ή όποτε κριθεί απαραίτητο. Συμβουλεύεστε τα μυστικά του κήπου και είστε έτοιμοι, εσείς και το μπαλκόνι σας! Γιέιιι! Υ.Γ. Τα μυρωδικά είναι must γιατί μπαίνουν από την γλάστρα κατευθείαν στο φαγητό! Αυτά! Καλή τύχη! Τώρα πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει 😛
 18. 3 points

  until

  Σήμερα είναι η τελευταία μέρα ψηφοφορίας. Αν κάποιος θέλει μικρή παράταση ας το πει έγκαιρα. @Γιώργος77 @Starbuck και @4_Aces περιμένουμε τις ψήφους σας.
 19. 3 points

  until

  Τον Ιούλιο έχει δηλώσεις εισοδήματος (σιγά μη δεν πάρουν παράταση), ΑΠΔ για το δώρο του Πασχα (αυτό έχει ήδη παράταση), ΦΠΑ (αυτό είναι στην ώρα του) και ό,τι άλλο κατέβει στο υπουργείο με τις καταστάσεις αυτές. Ε και; Δεν θα γράψουμε; Μη γένοιτο! Δηλώνω συμμετοχή με μια αποστολή χαμένη στην αρκτική και μια ομάδα ηρώων να καταδιώκονται από κάθε τι που μπορεί να εξαπολυθεί εναντίον τους στην Έρεμορ, και αν προκύψει και τίποτα άλλο δεν θα του πούμε όχι!
 20. 3 points

  until

  Νομίζω πως εγώ είμαι αυτή που πρέπει να σας ευχαριστήσει! 😊 @South of Heaven, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το θέμα που έδωσες. Ήρθε κι έδεσε με μια ιδέα που είχα στο μυαλό μου, και μου δόθηκε το κίνητρο για να στρωθώ να τη γράψω. Και φυσικά για να επανέλθω στους διαγωνισμούς του φόρουμ μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης θα ήθελα να δώσω σε όλους σας, που δεχτήκατε τη συμμετοχή μου έστω και τόσο αργά! Καλή μας ανάγνωση!
 21. 3 points

  until

  Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου @Lady Nina και συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια να φέρεις την ιστορία στο όριο των λέξεων! Θυμάμαι σε παλιότερο διαγωνισμό που έπρεπε να κόψω 200 λέξεις και είχα ιδρώσει. 5 συμμετοχάρες λοιπόν. Ψηφίζουμε ως τις 21 Ιουνίου στις 23:59. Καλή ανάγνωση!
 22. 3 points

  until

  Καλά πάει, καλά πάει, καλά πάει, κοντεύωωωωω... (Μπορεί να μην προλάβω μέχρι τις δώδεκααααα ) Αλλά είναι σίγουρα μέσα στο όριο!!
 23. 3 points

  until

  @Lady Nina go for it, το 'χεις!👍 Σύντομα θα ανεβάσω και 'γω τα σχόλιά μου για όλες τις ιστορίες.
 24. 3 points

  until

  Γεια σου, Lady. Να το ανεβάσεις οπωσδήποτε το διήγημά σου, αλλά είναι μεγαλύτερο του προβλεπομένου θα ήταν πιο σωστό να μην συμμετέχει. Αν μπορείς να το φέρεις στα μέτρα του διαγωνισμού, θα ήταν πολύ ωραίο να είχαμε και η δική σου συμμετοχή. Για τα διαδικαστικά, τώρα. Επειδή πλησιάζει και ο καιρός που τελειώνει ο διαγωνισμός και θα πρέπει να ψηφίσουμε, τις ψήφους τις στέλνετε στον @South of Heaven και σε μένα.
 25. 2 points

  until

  Από Τίνα και Τάνια θα προτιμούσα το δεύτερο.
 26. 2 points

  until

  Από τους αόρατους εισβολείς;
 27. 2 points

  until

  Αρχίζοντας από αύριο θα πρέπει να γράφεις κάπου 715 λέξεις τη μέρα, δεν είναι δύσκολο.
 28. 2 points

  until

  Λοιπόν, το σκέφτηκα. Θα κρατήσω τις 50κ που έγραψα Νοέμβρη κ θα συνεχίσω από κει που είχα μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το βιβλίο. Ο στόχος θα είναι άλλες ,50κ.
 29. 2 points

  until

  Ένα τεταρτάκι ακόμα και πάμε με λίγη μουσική αγωνίας... (Καλή τύχη στο πινάκλ @Starbuck, τίναξε την μπάνκα στον αέρα)
 30. 2 points

  until

  Στείλε καμιά φωτογραφία. Ψάχνει η γυναίκα μου ιδέες για το δικό μας. 🤣
 31. 2 points

  until

  Καλημέρα σε όλους! Ψήφισα κι εγώ. Δεν έχω προλάβει ακόμα να ανεβάσω τα σχόλιά μου, αλλά θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις συμμετοχές τους! Καλή επιτυχία!
 32. 2 points

  until

  Αν δεν έχεις καθόλου λέξεις ναι είναι τόσες. Μη φοβάσαι, εδώ είμαστε να σου κάνουμε παρέα!
 33. 2 points

  until

  1333 λέξεις την ημέρα από σήμερα ως τις 31/8. Δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να συνεργαστεί και το μωρό! Λοιπόν.. Βόρεια λες.. Βόρεια θα πάμε. Τι είναι βόρεια; Κάλαμος; Ωρωπός;
 34. 2 points

  until

  Μένω σε ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται υπόλοιπο Αττικής. ,40 λεπτά από Μαρούσι, 1 ώρα από κέντρο, με θέα στη θάλασσα αλλά χωρίς το υψηλό κόστος ζωής των Νοτίων προαστίων.
 35. 2 points

  until

 36. 2 points

  until

  Εγώ δε μένω καν Αθήνα. Χαχα!
 37. 2 points

  until

  Θα σε περιμένουμε! Σε ζηλεύω που θα φύγεις από τη ζέστη της Αθήνας.
 38. 2 points

  until

  Εγώ λέω να σας κάνω (να μου κάνετε) παρέα από τις 21 του μηνός, για να παρηγορηθώ που θα έχω γυρίσει από τα μέρη της Ιουλίας. Κλασικά, ή διορθώσεις Κοχύλι ή κανένα διήγημα, καλοκαιριάτικα.
 39. 2 points

  until

  Α μην ανησυχείς, θα σε κυνηγώ εγώ που θέλω να μάθω τι έγινε παρακάτω! (εμένα θα με κυνηγάει για τον ίδιο λόγο η Ρούμπι υποθέτω).
 40. 2 points

  until

  Εγώ ελπίζω να έχω τελειώσει με το τρίτο μέρος του ψευδοαραβικού μου ως την 1η Ιουλίου, ώστε εντός του Ιουλίου να πιεστώ και να διορθώσω το τέσσερα το πέντε και το έξι. Δεν νομ΄ζιω πως θα τα καταφέρω, αλλά θα το παλέψουμε, νο;
 41. 2 points

  until

  Κι αυτή τη φορά θα τελειώσω το μυθιστόρημα μου 🤣 (λέμε τώρα)
 42. 2 points

  until

  Είμαστε πεντάδα!
 43. 2 points

  until

  Εγώ πάντως θα ήθελα να το διαβάσω. Αν είναι υπερβολικά μεγάλο ίσως καλύτερα να μην συμμετέχει, αλλά θα χαρώ να το διαβάσω.
 44. 1 point

  until

  Τάνια και εγώ, πολύ καλό.
 45. 1 point

  until

  Όποιος θέλει να ψηφίσει υπάρχει ακόμα χρόνος. 1 λεπτο...
 46. 1 point

  until

  Ναι ναι ακριβώς!
 47. 1 point

  until

  Δηλαδή Ραφήνα, Νέα Μάκρη;
 48. 1 point

  until

  Τέλεια, φανταστικά, καταπληκτικά! Εγώ ακούω chill συνήθως, οτιδήποτε άλλο με αποσπά αρκετά και ιδρώνω ακόμα και για μία παράγραφο πλέον (μήπως αυτή η λέξη είναι καλύτερα να αντικατασταθεί με αυτήν; μήπως εδώ να αφαιρέσω αυτήν την περιγραφή; τα φύλλα θροΐζουν ή χορεύουν; τι χρώμα έχει το σπίτι; είναι νύχτα ή μέρα;). Οπότε παραθέτω κι εγώ: 1. lofi hip hop radio - beats to relax/study to 2. Emancipator - Baralku full album O Emancipator είναι ο αγαπημένος μου σύγχρονος συνθέτης και μουσικός παραγωγός αυτή τη στιγμή, Αμερικάνος, με επιρροές από την αφρικανική και την ανατολική μουσική γενικότερα, πέρα από τα δυτικά του ακούσματα. Ό,τι δικό του κι αν ακούσετε, αξίζει. 💗
 49. 1 point

  until

  Γενικά όταν γράφετε ακούτε μουσική ή προτιμάτε μούγκα στη στρούγκα; Εγώ χωρίς μουσική δεν μπορώ να γράψω ούτε άρθρο. Λες και έχω ξεχάσει το αλφάβητο. Συνήθως τη βγάζω με post-rock, soundtrack, retro-synth-electro, dark-ambient πράγματα, με ακουστικά σε χαμηλή ένταση. Τελευταία έχω κολλήσει με αυτό, το οποίο προσφέρεται κυρίως για sci-fi ή urban fantasy καταστάσεις:
 50. 1 point

  until

  άνετα έγραφα κάτι γι' αυτό το θέμα😄 ή "Κθουλιανά μηνύματα σε δίσκους των pink floyd όταν τους παίζεις ανάποδα και τους ακούς μέσα σε escape room"
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..