Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/30/2021 in Event Comments

 1. until

  Συγχαρητήρια σε όλες και όλους. Ghost ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ιρμάντα ευχαριστώ για τη σταθερή παρουσία σου σε όλους τους διαγωνισμούς και τις αναλυτικές κριτικές σου. " Άγνωστοι ήρωες" του sff.gr που κάνετε το site αυτό να λειτουργεί και να ταξιδεύει χρόνια τώρα στον κυβερνοχώρο, σας ευχαριστώ κι εσάς. Καλή αντάμωση στον 56ο Διαγωνισμό...
  7 points
 2. until

  Πρώτα να ευχαριστήσω τον @Γιώργος77 για το όμορφο θέμα του διαγωνισμού αλλά και για την άψογη συνεργασία του στην διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων. Θερμά συγχαρητήρια στην @Roubiliana αλλά και σε όσους συμμετείχαν στον 55ο γενικό διαγωνισμό. Για τον 55ο γενικό διαγωνισμό έχουμε τα ακόλουθα στατιστικά: Καλύτερη Τεχνική Βαθμολογία 1. gismofbi 82,5 2. Roubiliana 82 3. Nakraal 78,5 4. Nick V. 77 5. KostisG 74 6. EmberRoar 73 7. Stone 70,5 8. Μάουρα 66 9. freyaO 36,5 Καλύτερη Προσωπική Βαθμο
  6 points
 3. until

  Συγχαρητήρια Βιβή! Συγχαρητήρια στην τριάδα του βάθρου και σε όλα τα παιδιά. Η ποιότητα των ιστοριών ήταν εξαιρετικά ανεβασμένη σε σχέση με άλλες φορές και ελπίζω να επαναληφθεί αυτό. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές, καταμετρητές ψήφων και όσους σχολίασαν. Να είμαστε καλά, Βιβή δεν τολμώ να φανταστώ καν τι θα μας ετοιμάσεις την επόμενη φορά!
  6 points
 4. until

  Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά οι ιστορίες είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο τούτη τη φορά. Θα με δυσκολέψει να ψηφίσω την πρώτη. Πραγματικά απόλαυσα όλες τις ιστορίες, και χαίρομαι που φιλοξενήθηκαν στον διαγωνισμό!!!
  6 points
 5. until

  Θερμά συγχαρητήρια και από μένα στην @Roubiliana (κοιμάται τέτοια ώρα ή κάνω λάθος;) αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και, φυσικά, στον άψογο, για ακόμα μια φορά, διοργανωτή @Γιώργος77 και τον υπέροχο, αθόρυβο @Ghost, βέβαια. Κρίμα που δεν ψήφισε η @Derrymaine14, ήταν μια ωραία συμμετοχή που θα ήθελα να την δω στην τελική κατάταξη. Στο τέλος του 54ου είχα ευχηθεί να αυξηθούν κατακόρυφα οι συμμετοχές. Ελπίζω (και εύχομαι, βέβαια) ο 56ος να ξεπεράσει την εικοσάδα. Ραντεβού στον επόμενο διαγωνισμό, λοιπόν.
  4 points
 6. until

  Στην 1η θέση με 165 βαθμούς η Roubiliana που διαλύει τις αυταπάτες μας με τη ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΕΙΝΑ.
  4 points
 7. until

  Ηθικό δίδαγμα: υπάρχει πρόβλημα με το θεσμό της οικογένειας στον τόπο μας. Κάτι πρέπει να γίνει...
  4 points
 8. until

  Να ενημερώσω εδώ τους συμμετέχοντες, κυρίως τους καινούργιους, ότι δεν σχολιάζουμε την ιστορία μας και δεν απαντάμε σε σχόλια που έγιναν στην ιστορία μας μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός. Έχουμε πέντε μέρες ακόμη παιδιά!
  4 points
 9. until

  Στις 28 Νοεμβρίου το βράδυ (00:00 π.μ.) λήγει το όριο για την αποστολή των ψήφων (και όχι απόψε, όπως γράφει το ποστ "Event details" στην αρχή του thread - πρόκειται περί λάθους, έτσι;). Υπενθυμίζω ότι όποιος-α διαγωνιζόμενος-η δεν ψηφίσει, αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4 points
 10. until

  Καλημέρα παιδιά. Τώρα ξύπνησα. Και μπήκα αμέσως στο site. Ναι @Nick V.κοιμάμαι πριν τις 10. Έχω μωρό. Ναι, @Ιρμάντα καλά κάνεις και φοβάσαι για το επόμενο θέμα. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τους ψήφους και για τα σχόλια. Ευχαριστώ @Γιώργος77για το ωραίο θέμα που μας ενέπνευσε.
  3 points
 11. until

  Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τους διοργανωτές και όσους διάβασαν τις ιστορίες που γέννησε ο διαγωνισμός. Συγχαρητήρια σε όλους και στη νικήτρια, φυσικά!
  3 points
 12. until

  Στην 2η θέση με 164 βαθμούς ο gismofbi με τη συγκινητική «Ρέα».
  3 points
 13. until

  Στην 3η θέση με 159 βαθμούς ο Nakraal με την τρομερή ιαχή «Κλουκλού».
  3 points
 14. until

  Στην 4η θέση με 152 βαθμούς ο Nick V. με το ποιητικό φάνταζυ διήγημα «Ρούμι και Μπύρα και μια ξύλινη Λύρα».
  3 points
 15. until

  Στην 5η θέση με 151 βαθμούς ο KostisG με τον εφιάλτη του «Οικογενειακός Χρόνος».
  3 points
 16. until

  Στην 6η θέση με 144,5 βαθμούς ο EmberRoar με τις «Βραδυφλεγείς Αντηχήσεις» μιας ιδιότυπης οικογένειας.
  3 points
 17. until

  Φυσικά !
  3 points
 18. until

  Κρατήσου, ακολουθεί παιχνίδι συγγραφικό μετά. Εκεί να βγάλεις το άχτι σου!
  3 points
 19. until

  Σας ενημερώνω ότι η ημερομηνία λήξης του Event άλλαξε σε 30 Νοεμβρίου. Αυτό έγινε επειδή αν η ημερομηνία λήξης παρέμενε 28 Νοεμβρίου την αμέσως επόμενη ημέρα (29 Νοεμβρίου) θα εξαφανίζονταν εντελώς από τα Upcoming Events στην αρχική σελίδα του φόρουμ και δεν θα μπορούσε κάποιο μέλος να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό. Για να μπει κάποιο μέλος στο Event θα έπρεπε να ακολουθήσει την διαδρομή: Βιβλιοθήκη --> Διαγωνισμοί του SFF.gr --> 55ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Γενικός, Θέμα: Οικογένεια και από εκεί να κάνει κλικ στο event του διαγωνισμού ή εναλλακτικά θα έπρεπε να μπει
  3 points
 20. until

  Στην 7η θέση με 138 βαθμούς: Stone με το πρόβλημα που έχει «Η Ορφανή».
  2 points
 21. until

  Στην 8η θέση με 133,5 βαθμούς η Μάουρα με τον δαιμονικό Απρόσκλητο Επισκέπτη.
  2 points
 22. until

  Στην 9η θέση με 71 βαθμούς η freyaO με το διήγημα-ποίημα Μαγική μέρα.
  2 points
 23. until

  Κόπηκε το ρεύμα παιδιά. Επανήλθε, όμως. Μήπως μιλάμε για καταραμένο διαγωνισμό;
  2 points
 24. until

  Η ώρα πλησιάζει δώδεκα. Η ώρα του Βρυκόλακα 👹 και η ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών του sff.gr
  2 points
 25. until

  χειστουγεννιατικος τρόμος με μουσακά,απλα
  2 points
 26. until

  Στο συγγραφικό παιχνίδι είμαι μέσα.
  2 points
 27. until

  4.000 λέξεις , 31 Δεκεμβρίου και θα σε βάλω να επιλέξεις από δύο είδη γιατί είμαι καλός άνθρωπος. 1. Χριστουγεννιάτικος τρόμος 2. Steampunk. Εξέπληξέ με.
  2 points
 28. until

  Πόσες λέξεις, είδος και deadline. Challenge accepted!
  2 points
 29. until

  Τρεις είναι οι πιθανές τιμωρίες. 1. Στην πυρά. 2. Φριχτά βασανιστήρια και μετά στην πυρά. 3. Να γραψει ένα διήγημα με θέμα : ο μουσακάς.
  2 points
 30. until

  Δεν τολμώ να σκεφτώ πώς θα αποφασιστεί άνωθεν να τιμωρηθείς....😈
  2 points
 31. until

  Εγώ την έκανα, έχεις απόλυτο δίκιο και απολογούμαι... 😞
  2 points
 32. until

  Ρίχνει κεραυνούς έξω. Δεν κάνω πλάκα. Ελπίζω να μην κοπεί τώρα το ίντερνετ.
  1 point
 33. until

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω παλιά και νέα μέλη για τις πολλές και ωραίες ιστορίες που μας χάρισαν.
  1 point
 34. until

  Απόψε να υποθέσω; Βέβαια εγώ θα κοιμάμαι. Θα τα μάθω αύριο τα αποτελέσματα.
  1 point
 35. until

  Να, δες εδώ. Μπορείς να δηλώσεις παρουσία! Μόλις τελειώσει ο τρέχων διαγωνισμός θα σας φτιάξω όμορφο παιχνιδάκι!
  1 point
 36. until

  Τι ακριβώς θα είναι;,μπορεί ναι
  1 point
 37. until

  Θα συμμετάσχεις κι εσύ στη συγγραφική άσκηση;
  1 point
 38. until

  Εξαιρετικά. Ακόμη ένας ο @KostisG, να υποθέσω; Ευκαιρία εξιλέωσης θα το πω.
  1 point
 39. until

  Το διόρθωσα. 28/11, οι κάλπες κλείνουν την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα.
  1 point
 40. until

  Πέσανε τα κουκιά, ψήφισα.
  1 point
 41. until

  Φαίνεται πως το θέμα οικογένεια και η κατηγορία τρόμος κάνουν καλό πάντρεμα (ελπίζω μονάχα να μην αντλούμε από προσωπικές εμπειρίες 🙃).
  1 point
 42. until

  Γεια σας και από μένα. Αυτή τη φορά μου βγήκε το fantasy με την πρώτη και χωρίς να το απλώσω σαν τραχανά. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους.
  1 point
 43. until

  Επισυνάπτω και εγώ το αρχείο μου. Είμαι νέο μέλος, δίχως εμπειρία στη συγγραφή, οπότε αναμένω να ανοίξουν τα σχόλια για να βελτιωθώ. Ετοιμάστε καφέ/τσάι/ζεστή σοκολάτα και σας εύχομαι μια όμορφη ανάγνωση (και επιτυχία στους συμμετέχοντες!). https://community.sff.gr/topic/18682-βραδυφλεγείς-αντηχήσεις
  1 point
 44. until

  55ος Διαγωνισμός διηγήματος sff.gr Θέμα: Οικογένεια Οικογενειακά πάθη, οικογενειακές τραγωδίες, θάνατοι στην οικογένεια, καταραμένες οικογένειες, οικογενειακά δείπνα σε στοιχειωμένα σπίτια, οικογενειακές απώλειες, ανίερες οικογένειες, μυστικά και ψέμματα... Πάντα με μια δόση του υπερφυσικού, του αλλόκοσμου και του τερατώδους. Το απαιτούν οι κανόνες των διαγωνισμών, μην το ξεχνάτε. Οικογένεια, λοιπόν. Όλο και κάποια θα έχουμε γνωρίσει...
  1 point
 45. until

  Στην παραπάνω εικόνα, βλέπουμε τον Μπάτμαν (πραγματική ταυτότητα: Μπρους Γουέην) να κρατάει το άψυχο σώμα του Ρόμπιν (πραγματική ταυτότητα: Τζέισον Τοντ). Ο Τζέισον Τοντ δολοφονήθηκε από τον Τζόκερ (τον μεγαλύτερο εχθρό του Μπάτμαν) και είναι ο δεύτερος χαρακτήρας που υποδύεται τον Ρόμπιν (ο πρώτος ήταν ο Ντικ Γκρέησον). Ο Τζέισον Τοντ είναι γιος των Τζόζεφ Τοντ και Τρίνα Τοντ οι οποίοι ήταν ακροβάτες τσίρκου και σκοτώθηκαν από έναν εγκληματία που ονομαζόταν Κίλερ Κροκ (εχθρός του Μπάτμαν) αργότερα ο Τζέισον υιοθετείται από τον Μπρους Γουέην. Πηγές: https://en.wikipedia.org/wiki/J
  1 point
 46. until

  Εκτός κατάταξης -αφού δεν ψήφισε- το διήγημα "Η γυναίκα με το καρότσι" της Derrymaine14
  0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
 • Upcoming Events

×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..