Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/12/2019 in Event Comments

 1. 12 points

  until

  Ανακοινωση θέματος: Ο Νικήτας έσκυψε μπροστά και κοίταξε κάτω. Πενήντα όροφοι μακριά του, άνθρωποι που έμοιαζαν με κινούμενες πινέζες, πήγαιναν κανονικά στη δουλειά τους, χαζολογούσαν στο πεζοδρόμιο, σταματούσαν ταξί, πετούσαν σκουπίδια στο δρόμο. Κανείς δεν τον είχε αντιληφθεί - πώς θα μπορούσε άλλωστε - ήταν μία μικροσκοπική κουκκίδα, με το ένα πόδι στον αέρα και το άλλο να πατάει οριακά στο περβάζι, μέσα στο χάος των ουρανοξυστών. Δεν ήξερε αν η ζωή του θα περάσει από μπροστά του σαν ταινία. Δεν ήξερε αν θα πεθάνει πριν την πτώση. Σε ένα φόρουμ είχε διαβάσει ότι, ενώ θες να κλείσεις τα μάτια, το σοκ της πτώσης δεν σε αφήνει και καθώς συναντάς το σκληρό δάπεδο, τα έχεις ορθάνοικτα. Ο Νικήτας δεν πίστευε ότι ήταν αλήθεια αυτό καθώς αυτός που το είχε γράψει θα πρέπει να το είχε κάνει από τον άλλο κόσμο. Πάντα του άρεσαν οι ανηφόρες. Από μικρός, όπου έβλεπε βουνοπλαγιά έτρεχε για να την ανέβει. Μετά, για κάποιον μυστήριο λόγο, δεν ήθελε καθόλου να επιστρέψει. Η κατηφόρα τον τρόμαζε. Φοβόταν ότι δεν θα ήλεγχε την ταχύτητά του, δεν θα έφτανε ποτέ στο έδαφος κι ότι θα κατρακυλούσε ασταμάτητα, σαν χάμστερ που τρέχει μανιωδώς σε έναν κύλινδρο. Και τώρα, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει οτιδήποτε στη ζωή του, είχε επιλέξει την "εύκολη" λύση. Την δραπέτευση από τα προβλήματα. Την παραίτηση από τη ζωή. Θα ήθελε να μπορούσε να καταδυθεί στον εαυτό του. Να ψάξει το βαθύτερο πρόβλημα. Να πέσει και να αναζητήσει τη λύση, να ψάξει στον πάτο, να βρει το φως, και μέσα από την κάθοδο να έρθει και πάλι στην αγαπημένη του άνοδο. Θα το ήθελε πολύ. Αλλά αυτοί οι πενήντα όροφοι έμοιαζαν τόσο δελεαστικοί. Κι ήταν σίγουρος ότι, σε αντίθεση με τη βουνοπλαγιά, τώρα θα έφτανε σίγουρα στο έδαφος. Ένα σκοτεινό υπόγειο. Μία σκάλα που οδηγεί στον Άδη. Μία κατηφόρα στο άδυτο της ψυχής μας. Μία κατάβαση σε ένα απύθμενο πηγάδι. Μία κάθοδος στη ζωή μας. Νομίζουμε πολλές φορές ότι το πιο δύσκολο είναι να ανεβαίνεις. Να αγκομαχάς και να κουράζεσαι. Για μένα, το πιο δύσκολο είναι να ψάχνεις. Να σκαλίζεις. Να πηγαίνεις βαθύτερα, χαμηλότερα, σκοτεινότερα. Γράψτε για την ΚΑΘΟΔΟ. Για χαρακτήρες που τόλμησαν να ανέβουν αλλά όχι να κατέβουν. Για ιστορίες που κρύβονται στα πιο χαώδη άδυτα της ψυχής μας. Για ανθρώπους που αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους κοιτώντας πίσω τους. Για την κάθοδο των μυρίων (καλά, όχι τόσο προφανές, καταλάβατε) Κάθοδος λοιπόν. Και καλή μας κατηφόρα.
 2. 8 points

  until

  Ανακοίνωση λοιπόν Άντε να το πάρει το ποτάμι... Το θέμα του 52ου Διαγωνισμού είναι: 😁 η μήπως αυτό… Πώς κολλάει τώρα η φέτα με το πιεσόμετρο και το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στην Μπολόνια; Καλά μαντέψατε. Το θέμα είναι: Απαγόρευση Αρκετά επίκαιρο αλλά και αρκετά γενικό νομίζω, οπότε μην περιοριστείτε στην απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας (το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό). Μερικά απλά παραδείγματα για να δούμε πόσο γενικό μπορεί να γίνει το θέμα: - Παιχνίδια σε escape room που πάνε στραβά (π.χ. απαγόρευση εξόδου) - Βιβλιοθήκες που απαγορεύουν την πρόσβαση σε αρχαίους τόμους - Απαγόρευση εισόδου στο μαγεμένο δάσος - Απαγόρευση εισόδου σε μια σχολική παρέα - Απαγόρευση σε μάγο να τρώει τυρί γιατί ανεβάζει πίεση όταν κάνει fireball - Απαγόρευση συμμετοχής σε διαγωνισμό συγγραφής λόγω παράβασης των κανονισμών - Απαγόρευση σε μια ψυχή να αναπαυθεί - Απαγορευμένη αγάπη Γράψτε μια ιστορία για τους υλικούς, ψυχικούς, ψηφιακούς, μαγικούς τοίχους που μόνοι μας υψώνουμε ή μας υψώνουν άλλοι. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, το θέμα πρέπει να είναι καθοριστικό για την έκβαση της ιστορίας. Μας νοιάζει η απαγόρευση και πώς αυτή επηρεάζει το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, πώς το αλλάζει και πώς το εξελίσσει. Ελπίζω να φέρει έμπνευση για ωραία πράγματα και να πω ότι απαγορεύεται η παράβαση των κανονισμών των Διαγωνισμών, στους οποίους ρίχνουμε χοντρό διάβασμα εδώ. Απαγόρευση λοιπόν. Verboten, πως το λένε😉 Καλή έμπνευση. Cheers
 3. 8 points

  until

  Θεωρώ ότι αν δώσω κι άλλο hint θα είναι αχρείαστο βάσει των όσων έχετε απαντήσει. Αύριο βραδάκι ανακοινώνω θέμα 😉
 4. 7 points

  until

  Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή το βράδυ λήγει η διορία για την ψηφοφορία του διαγωνισμού. Οπότε, οι συγγραφείς και όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να το έχουν στο νου τους, επειδή δεν έχει μείνει πολύς καιρός.
 5. 7 points

  until

  Ίσως, επαναλαμβάνω, ίσως γράψω. Νομίζω ότι στο 5ο account του Βαγγέλα πρέπει να του κάνουμε γενέθλια με κεράκια και τα ρέστα. Και στο τέλος να διοργανώσει έναν διαγωνισμό αυτός μόνος του με όλα τα Accounts του (από τα οποία, με κάποιον μαγικό τρόπο, θα καταφέρει πάλι να χάσει και να βγει τελευταίος. Θα έχω DiscoVolantosception).
 6. 7 points

  until

  Στην δεύτερη θέση με βαθμολογία 112,5 βρίσκεται η Roubiliana με το διήγημα ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΜΟΥ. και στην πρώτη θέση με βαθμολογία 132 βρίσκεται o South of Heaven με το διήγημα Happier than thou. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νικητή άλλα και σε όλους όσους συμμετείχαν στον 51ο διαγωνισμό. **Αύριο, θα δημοσιευτούν τα στατιστικά των βαθμολογιών για όλους τους συμμετέχοντες.
 7. 7 points

  until

  Άντε, να κάνει κάποιος την αρχή...
 8. 7 points

  until

  Κι εκεί που έλεγα προχθές ότι δε θα βρω κάτι να γράψω, μου ήρθαν όλα μαζεμένα. Είμαι στις 2300 λέξεις και δεν αργώ να τελειώσω. Και για να σας μπάσω λίγο στο κλίμα, το κομμάτι που μου έδωσε την αρχική έμπνευση
 9. 6 points

  until

  Πάμε λοιπόν... Στην δεύτερη θέση με βαθμολογία 95 βρίσκεται η Starbuck με το διήγημα Τα Αρχικά, Μια Ιστορία της Τελευταίας Πόλης. και στην πρώτη θέση με βαθμολογία 100 βρίσκεται o Γιώργος77 με το διήγημα Ντρόντεκ. Πολλά συγχαρητήρια στον νικητή @Γιώργος77 αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για τις όμορφες ιστορίες που μας χάρισαν! Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους διάβασαν, σχολίασαν και ψήφισαν! Σας ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο σας! Αύριο θα ακολουθήσουν και αναλυτικότερες βαθμολογίες. Καλή συνέχεια σε όλους και τα ξαναλέμε στον επόμενο Διαγωνισμό!
 10. 6 points

  until

  Η ιστορία με τίτλο Ντρόντεκ είναι η συμμετοχή μου στον 52ο Διαγωνισμό.
 11. 6 points

  until

  Η πόρτα άνοιξε ξανά ύστερα από πέντε μήνες. Η φωτιά άναψε και ζέστανε τους πέτρινους τοίχους. Οι καρέκλες βγήκαν απ’ την αποθήκη και στήθηκαν γύρω απ’ τα τραπέζια. Ο πάγκος ξεσκονίστηκε. Οι κανάτες πλύθηκαν και η χύτρα γέμισε νερό και μπήκε στη φωτιά. Η ταβέρνα γέμισε αρώματα μελιού, κανέλας και φρέσκιας μπύρας. Κι όταν όλα ήταν έτοιμα, μια ξύλινη ταμπέλα κρεμάστηκε έξω απ’ την πόρτα: "52ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας. Πρόσκληση ενδιαφερομένων". Ήταν, όμως, όλα έτοιμα; Μια δεύτερη αράδα από σκαλιστά γράμματα στην ταμπέλα έμενε μισή: "Θέμα Διαγωνισμού …" Γεια χαρά σε όλες και όλους! Πρώτα απ’ όλα ελπίζω να είστε όλοι καλά και υγιείς! Να περνάτε όσο καλύτερα γίνεται και κυρίως να προσέχετε. Και όσο έχετε χρόνο να γράφετε. Όπως καταλάβατε ο 52ος Διαγωνισμός πλησιάζει. Ελάτε στην ταβέρνα, καθίστε γύρω απ’ τη φωτιά και πείτε μας μια ιστορία φαντασμάτων, φαντασίας, μελλοντικών κόσμων, μυστηρίου. Κερνάμε τηγανιτά αυτιά γκόμπλιν σε σούπα από λίπος καλικάντζαρου και μαύρη μπύρα αφροζύμωτη. Αναλόγως τον χρόνο απ’ τον οποίο προέρχεται ο κάθε επισκέπτης προσφέρουμε και αντισηπτικό χεριών: 1) Ελαιόλαδο με στάχτες ευκαλύπτου, 2) Αλκοολούχος λοσιόν 70%, 3) Διάλυμα με νανορομπότ(;!) Και φυσικά προσφέρουμε ζωντανή μουσική. Σήμερα μαζί μας οι Arise From Thorns: Και για να μπαίνουμε σε κλίμα έμπνευσης, ορίστε και οι στίχοι: This is a story that will only take place in the imagination of the reader So the people, places and creatures here will be different on all accounts Let yourself become one The only one who perceives all that in a place within your own mind It is a simple transferring of imagery and atmosphere and let us go So I shall begin here Eyes closed shut and fear in my heart, I crouch low down to the ground My hands are wrapped around the back of my head to shelter my face from the cold Don't close your eyes Let yourself become one The thunder crashes within my own heart, I won't stop running Cold wet and shivering, I think of warm sun, can't open my eyes Let yourself become one The smell is that of wet leaves and fresh rain, the dark trees surround me The great warm sun only a memory, I open my eyes Θα επανέλθω με εικονίτσες, ενδεικτικές του θέματος σε λίγο. Cheers
 12. 6 points

  until

  Η τελευταία πόλη Με πολλή πολλή αγάπη
 13. 6 points

  until

  Μετά από συνεννόηση με τον Ballerond (διοργανωτή του 51ου διαγωνισμού), θα σας παρουσιάσω εγώ τα αποτελέσματα. Θα ξεκινήσω ανάποδα, από την τελευταία θέση προς την πρώτη. Στην έκτη θέση με βαθμολογία 76,5 βρίσκεται ο Unicron με το διήγημα The arc of descent. Στην πέμπτη θέση με βαθμολογία 95 βρίσκεται η Starbuck με το διήγημα Το Δώρο. Στην τέταρτη θέση με βαθμολογία 101,5 βρίσκεται ο gismofbi με το διήγημα Το κατώφλι του πεπρωμένου. Στην τρίτη θέση με βαθμολογία 105,5 έχουμε ισοβαθμία, βρίσκεται ο John Ernst με το διήγημα Το μαντείο του κάτω κόσμου και ο Γιώργος77 με το διήγημα Τάρταρα. Μπορείτε (αν θέλετε) να αρχίσετε να μαντεύετε για το ποιος βρίσκεται στην 2η και στην 1η θέση. Θα σας το ανακοινώσω σε λίγα λεπτά μέχρι τις 12:20.
 14. 6 points

  until

  Στην καρτέλα του Event, είχα βάλει μέχρι τις 15 (Παρασκευή), γιατί αν έβαζα 13 (Τετάρτη) που λήγει η προθεσμία του σχολιασμού και της ψηφοφορίας -μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας- θα εξαφανιζόταν το event από τα UPCOMING EVENTS στην αρχική σελίδα. Θυμάμαι μου είχε συμβεί αυτό στον 50ο διαγωνισμό, για αυτό τον λόγο στην καρτέλα του event έβαλα μερικές ημέρες παραπάνω. Διόρθωσα στο αρχικό ποστ την ημερομηνία σχολιασμού και ψηφοφορίας, έβαλα την ίδια που υπάρχει και στην καρτέλα του Event, μέχρι Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.
 15. 6 points

  until

 16. 6 points

  until

  Εγώ είμαι στο χιλιάρικο. Πιστεύω σε κανα διήμερο να τελειώσω.
 17. 6 points

  until

  Κι εγώ έχω γράψει. Θα το διορθώσω όταν τελειώσω ένα άλλο διήγημα που γράφω.
 18. 6 points

  until

  Επειδή σε κάθε διαγωνισμό γίνεται συνεχώς λόγος, αποφάσισα να συμμετέχω με διαστημική περιπέτεια, ελληνικό setting. Το ονόμασα "Η κάθοδος της Ελένης Αντωνιάδου"
 19. 6 points

  until

  Να σας βάλω εγώ ένα θέμα, να βάλει λουκέτο το site;
 20. 5 points

  until

  Συγχαρητήρια Γιώργο για την πρωτιά! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν! Συγχαρητήρια για το θέμα και τη διοργάνωση, γιατί χωρίς αυτά πολύ πιθανόν να μην υπήρχαν αυτά τα διηγήματα! Ένα μεγάααλο ευχαριστώ και πάλι που δεχτήκατε τη συμμετοχή μου! 😊 Ήδη τα σχόλιά σας με βοηθούν σχετικά με το πώς θα αναπτύξω την ιστορία μου, και αυτός ήταν ο σκοπός εξ' αρχής.
 21. 5 points

  until

  Μπράβο σε όλες και όλους, τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τη διοργάνωση. Λίγα και καλά τα διηγήματα, ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να μαζευτεί περισσότερος κόσμος. Να βρίσκουμε και το κουράγιο να γράφουμε, είναι μια κάποια εκτόνωση σ' αυτές τις στενόχωρες εποχές...
 22. 5 points

  until

  Καλημέρες σε όλους, καλή εβδομάδα να έχουμε! Τα ξημερώματα κατάφερα να ολοκληρώσω επιτέλους την πρώτη γραφή του διηγήματος με θέμα την Απαγόρευση! Μόνο που ξεπέρασε τις 6,000 λέξεις... Θα δω πώς θα πάει στο σουλούπωμα, αλλά αμφιβάλλω ότι θα καταφέρω να το φέρω στο κατάλληλο word count για τον διαγωνισμό. Όπως και να έχει πάντως, λέω να το ανεβάσω (είτε εντός είτε εκτός συναγωνισμού), μια και μου έχει λείψει το μοίρασμα εδώ μέσα. Σας φιλώ!!
 23. 5 points

  until

  Είμαι υπέρ κάθε διάρκειας παράτασης. Όσο πιο πολλοί διαγωνιζόμενοι - ες, τόσο το καλύτερο!
 24. 5 points

  until

  Όπως έγραψα και παραπάνω, ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί σ' αυτήν την περίπτωση, οπότε δεν βάζουμε κάποιο χρονικό όριο αλλά ας μην ανέβει η ιστορία την τελευταία εβδομάδα του διαγωνισμού. Δηλαδή, το αργότερο μέχρι στις 14 του Ιούνη.
 25. 5 points

  until

  Τέλεια, φανταστικά, καταπληκτικά! Εγώ ακούω chill συνήθως, οτιδήποτε άλλο με αποσπά αρκετά και ιδρώνω ακόμα και για μία παράγραφο πλέον (μήπως αυτή η λέξη είναι καλύτερα να αντικατασταθεί με αυτήν; μήπως εδώ να αφαιρέσω αυτήν την περιγραφή; τα φύλλα θροΐζουν ή χορεύουν; τι χρώμα έχει το σπίτι; είναι νύχτα ή μέρα;). Οπότε παραθέτω κι εγώ: 1. lofi hip hop radio - beats to relax/study to 2. Emancipator - Baralku full album O Emancipator είναι ο αγαπημένος μου σύγχρονος συνθέτης και μουσικός παραγωγός αυτή τη στιγμή, Αμερικάνος, με επιρροές από την αφρικανική και την ανατολική μουσική γενικότερα, πέρα από τα δυτικά του ακούσματα. Ό,τι δικό του κι αν ακούσετε, αξίζει. 💗
 26. 5 points

  until

  Βάρδους βέπω, nice! Φαντάζομαι θα του απαγορεύεται το τραγούδι στα πανδοχεία λόγω κακοφωνίας😛
 27. 5 points

  until

  Έγραψα πολύ πρόχειρα μια ιδέα που με ήρθε στο μυαλό πριν κάνα μισαώρο Ιτιπς ενυονεμ.
 28. 5 points

  until

  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους διοργανωτές Ballerond και Dreamer, καθώς και όσες και όσους μας διάβασαν και μας χάρισαν το πολύτιμο δώρο της Κριτικής, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι...
 29. 5 points

  until

  Ουάου! Σήμερα είχα και τα γενέθλιά μου και τελικά η μέρα έκλεισε με ένα τέλειο δωράκι! Ευχαριστώ πολύ παίδες και χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε η ιστορία μου. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες στον διαγωνισμό και κυρίως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να διαβάσουμε ελληνικό φανταστικό! Πολλά μπράβο σε όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό, σε όσους διάβασαν και ψήφισαν και φυσικά στους διοργανωτές!!! Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!😃
 30. 5 points

  until

  He's back...
 31. 5 points

  until

  Ορίστε!
 32. 5 points

  until

  Είμαι περίπου στα μισά. Θα το παλέψω. Teaser:
 33. 5 points

  until

  ok, κατάφερα και το τελείωσα. Βέβαια θέλει τις διορθώσεις του, αλλά τουλάχιστον θα έχω κάτι έτοιμο πριν τη λήξη του διαγωνισμού.
 34. 5 points

  until

  Μπα σε καλό σου, Γιάννη. Δύσκολο θέμα έβαλες. Αν δε βρω κάτι καλό σύντομα, θα γράψω για την Κάθοδο των Μυρίων με τον Ξενοφώντα να μεταμορφώνεται σε ζόμπι και να τρέφεται από Πέρσες χωρικούς. Και θα φταις εσύ.
 35. 4 points

  until

  Στην τρίτη θέση με βαθμολογία 78 βρίσκεται η Lady Nina με το διήγημα Στίγματα. Δύο ακόμα ιστορίες μένουν που θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο έπαθλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterSFFWriter. Τα ξαναλέμε σε λίγο...
 36. 4 points

  until

  Σφυρίζω επισήμως τη λήξη και πάω να ανοίξω το ψυγείο τις κάλπες...
 37. 4 points

  until

  Τα κατάφερα! Τα κατάφερα! Τα κατάφερα; Εάν θεωρηθεί εντός συναγωνισμού (στις λέξεις τα κατάφερα, στον χρόνο δεν ξέρω) μπορείτε να βρείτε το διήγημά μου εδώ: Στίγματα Πάω να πέσω ξερή! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
 38. 4 points

  until

  Καλημέρες! Ένα heads up κι από εμένα! Κάνω πυρετωδώς διορθώσεις στο διήγημά μου και θα το ανεβάσω (εντός της ημέρας, καλώς εχόντων των πραγμάτων). Λόγω καθυστερημένου χρόνου υποβολής και λόγω μεγάλης έκτασης του διηγήματος, ίσως είναι πιο δίκαιο να το ανεβάσω εκτός συναγωνισμού. Μόνο σε περίπτωση που συμφωνήσετε όλοι (mods, διοργανωτές και, κυρίως, συμμετέχοντες) θα χαιρόμουν πολύ να παίξω μαζί σας! 😊 Εδίτιον το καλημεριστήριον.
 39. 4 points

  until

  Να ενημερώσω, επίσης, ότι στο νέο προφίλ του Unicron ή Disco Volante ή /george/ έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα να κάνει σχόλια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να απαντάτε στο σχόλιό του, μιας και ήδη έχουμε σπαταλήσει αρκετές λέξεις με την πάρτη του. Πιο σημαντικό στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να δούμε αν θέλουν κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, ώστε να δοθεί παράταση.
 40. 4 points

  until

  Μπράβο παιδιά για τις συμμετοχές σας!!!! Αναμένουμε ως το βράδυ στις 23:59 λοιπόν!!!
 41. 4 points

  until

  Τα Αρχικά_Μια ιστορία της Τελευταίας Πόλης Και ναι! Έχουμε διαγωνισμό
 42. 4 points

  until

  Σήμερα που κόντεψα να πάθω νευρική κρίση από την δουλειά (τελευταίο βράδυ ευελπιστώ απόψε) ο βαρδούκος μου με κράτησε συντροφιά και έφτασα τις 1093 λέξεις. Λογικά θα με φάτε στη μάπα...
 43. 4 points

  until

  Τσα!
 44. 4 points

  until

  Όχι, αλλά έχω ραντεβού με μαιευτήριο μέσα Μαρτίου. Άσε, θα χάσετε για λίγο, εμένα κ τα ρομαντικά μου διηγήματα.
 45. 4 points

  until

  Θα ήθελα να προτείνω, -αν δεν έχει αντίρρηση ο διοργανωτής- παράταση της διάρκειας σχολιασμού και ψηφοφορίας μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, έτσι ώστε να προλάβουν όσοι συμμετέχοντες δεν το έχουν κάνει να διαβάσουν να σχολιάσουν και να ψηφίσουν. Τονίζω το τελευταίο, γιατί -σύμφωνα με τους κανονισμούς- όλοι οι συγγραφείς που συμμετέχουν στον διαγωνισμό είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν, αν δεν το κάνουν, η ιστορία τους θα αποκλείεται από τον διαγωνισμό και θα μηδενίζεται η βαθμολογία τους.
 46. 4 points

  until

  Έχετε δίκιο, δεν το πρόσεξα. Ας το πάμε έως τις 15 τότε. @Dreamer αν μπορείς διόρθωσε την ημερομηνία στο αρχικό ποστ.
 47. 4 points

  until

  Ο Ballerond μάς αγχώνει....😨🙄🤪🤢😵
 48. 4 points

  until

  Σε 2 ημέρες τέλειωσα. Τελική διόρθωση σε 2 εβδομάδες. Εδώ θα ήθελα να πω ότι το ότι γράφουμε και τις τρεις κατηγορίες, σημαίνει ότι μπορούμε να συνδυάσουμε δύο από αυτές... μπορεί και τρεις. Το δικό μου όταν το βγάλω μάλλον θα το βρείτε στις διάφορες ιστορίες...
 49. 4 points

  until

  Αν προλάβω να τη γράψω, η δικιά μου ιστορία θα λέγεται "Τάρταρα"
 50. 4 points

  until

  Αν είναι κατήφορος, να σου θυμίσω ότι έχει γίνει ταινία με τη Λάσκαρη.
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..