Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/11/2012 in Events

 1. 11 points
  until
  Σκοτάδι έχει αρχίσει να απλώνεται πάνω απ' το SFF. Περίεργα πλάσματα μαζεύονται στις γωνίες και κρυφοκοιτούν μέσα απ' τις σκιές. Ο διαγωνισμός Τρόμου πλησιάζει. Μαζευτείτε-μαζευτείτε. Ο DinMacXanthi έχει υποσχεθεί plot twists... Πατήστε και το RSVP αν θέλετε να μπείτε στη συγγραφική παρέα του διαγωνισμού.
 2. 10 points
  until
  Ο 43ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας υπόσχεται να προσφέρει άφθονες μαγικές στιγμές σε συγγραφείς και αναγνώστες. Μείνετε συντονισμένοι. Η Ιρμάντα μαγειρεύει το θέμα στο τσουκάλι της. Μπορεί το θέμα του διαγωνισμού να μην έχει δοθεί ακόμα, αλλά το ζέσταμα έχει ξεκινήσει. Περάστε από το τόπικ του διαγωνισμού για να κάνετε κι εσείς τις προβλέψεις σας: 43ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας Έναρξη διαγωνισμού: 5 Σεπτεμβρίου Πέρας κατάθεσης διηγημάτων: 26 Σεπτεμβρίου
 3. 9 points
  until
  Ο 41ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας ανοίγει πόρτες σε άλλες διαστάσεις. Η περίοδος συγγραφής έχει ξεκινήσει. Μέχρι τις 24/1 μπορείτε να ανεβάζετε τις ιστορίες σας, με θέμα το Χρέος και μέγεθος από 500 έως 3.850 λέξεις.
 4. 8 points
  until
  O 44ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας καταφθάνει, για να γεμίσει τη Βιβλιοθήκη του φόρουμ με ιστορίες από άλλες διαστάσεις και άλλες χρονογραμμές, να μας ταξιδέψει στις άκρες του διαστήματος, αλλά και να μας βυθίσει σε παγωμένους ωκεανούς. Φορέστε τις στολές, λοιπόν, ο διαγωνισμός Επιστημονικής Φαντασίας είναι προ των χρονοπυλών.
 5. 8 points
  until
  Ο 42ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας έφτασε στο φόρουμ. Μέχρι να έρθει έκανε μια βόλτα σε στοιχειωμένα κτίσματα, σύρθηκε κάτω απ' τα κρεβάτια σας, πέρασε μερικές μέρες σε τρελοκομεία, έκανε πικνίκ σε νεκροταφεία... μια μικρή περιοδεία για να μαζέψει τα πλάσματα που θα χρειαστεί για τις ιστορίες του. Θέμα σας είναι οι Φοβίες Έναρξη υποβολής διηγημάτων: 18/4/16 Λήξη υποβολής διηγημάτων: 10/5/16 Μείνετε τρομοκρατημένοι...
 6. 8 points
  until
  Ιππότες, μάγοι, ξωτικά, ορκ, καλικάντζαροι και άλλα μαγικά πλάσματα, αρχίζουν να συγκεντρώνονται σιγά-σιγά από όλα τα βασίλεια, με σκοπό να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Φάντασυ, που ξεκινάει την 1η του Σεπτέμβρη, με οικοδεσπότη τον Morfea. Όσους σάς τρώει η πένα σας για περιπέτειες από άλλους κόσμους, πατήστε το RSVP. Περισσότερα σύντομα στο τόπικ του διαγωνισμού.
 7. 7 points
  until
  30 days of literary abaddon. Can you write a 50,000 word novel in just 30 days? What did you say? It is impossible? Many members beg to differ. Join here oh brave one to access the hall of the courageous few to enter this battle of litterary will and skill (and unedited texts). More info here. If you would like to attend the SFF-NoWriMo 2015 please RSVP using the button on the right. If you don't, even if you have access right now, you won't in the future. Access is given on a per year basis.
 8. 6 points
  until
  Είναι μαρτύριο να περιμένει κανείς το Νοέμβρη για να γράψει μια νουβέλα 50,000 λέξεων μέσα σε 30 μέρες! Γιατί να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το καλοκαίρι; Που δεν έχουμε υποχρεώσεις; Και που υπάρχουν περισσότεροι μήνες με 31 μέρες; Ελάτε στην παρέα του sff.gr για να ζήσουμε μαζί ένα Summer Writing Month ή, όπως είναι γνωστό στους συμμετέχοντες, SummerWriMo! Διαλέγεις όποιο συγγραφικό project θέλεις (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, δοκίμια), διαλέγεις όποιο ποσοτικό στόχο θέλεις (10-20-30-100 χιλιάδες λέξεις), φροντίζεις αυτό να συμβεί μεταξύ της 1ης και της 31ης Ιουλίου 2017 και βάζεις μπρος για τη νίκη. Ελάτε στον δεύτερο λογοτεχνικότερο Ιούλιο των τελευταίων 100 ετών (λέμε τώρα ) Ελάτε για την εμπειρία, μείνετε για την παρέα, παλέψτε για τη νίκη!
 9. 6 points
  Το WriteIn θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/2/2016, στο καφέ Αλντεμπαράν, Σόλωνος και Σουλίου 1, στις 17:00-20:00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κλασικό σουφουφο-meeting. Για συζητήσεις και χαβαλέ, ιδού το αντίστοιχο τόπικ. Σας περιμένουμε.
 10. 5 points
  until
  Είναι μαρτύριο να περιμένει κανείς το Νοέμβρη για να γράψει μια νουβέλα 50,000 λέξεων μέσα σε 30 μέρες! Γιατί να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το καλοκαίρι; Που δεν έχουμε υποχρεώσεις; Και που υπάρχουν περισσότεροι μήνες με 31 μέρες; Ελάτε στην παρέα του sff.gr για να ζήσουμε μαζί ένα Summer Writing Month ή, όπως είναι γνωστό στους περσινούς συμμετέχοντες, SummerWriMo! Διαλέγεις όποιο συγγραφικό project θέλεις (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, δοκίμια), διαλέγεις όποιο ποσοτικό στόχο θέλεις (10-20-30-100 χιλιάδες λέξεις), φροντίζεις αυτό να συμβεί μεταξύ της 1ης και της 31ης Ιουλίου 2015 και βάζεις μπρος για τη νίκη. Ελάτε στον δεύτερο λογοτεχνικότερο Ιούλιο των τελευταίων 100 ετών (λέμε τώρα ) Ελάτε για την εμπειρία, μείνετε για την παρέα, παλέψτε για τη νίκη!
 11. 5 points
  until
  Τα πλάσματα που ζούνε σε κρύπτες, κολάσεις και κάθε είδους αλλόκοτες διαστάσεις, σιγά-σιγά θα σηκωθούν από τη νάρκη τους και θα έρθουν προς τα μέρη μας. Μαζί μ' αυτά καταφτάνει κι ο 36ος Διαγωνισμός Σύντομης Σουφουφίτικης Ιστορίας, που θα είναι αφιερωμένος στον Τρόμο. Μπορεί οι ημερομηνίες να μην είναι απόλυτα ακριβείς, αλλά κάπου εκεί γύρω να τον περιμένετε. Ο northerain ετοιμάζει κάτι καλό. Μέχρι να έρθει ο καιρός του, περάστε για μια βόλτα από τους Κανονισμούς και, το βασικό, μην ξεχνάτε τις 3 κριτικές που χρειάζονται για να λάβετε μέρος.
 12. 4 points
  until
  Πλησιάζει ο καιρός που θα ανοίξουν και πάλι οι πύλες της Φαντασίας. Πλάσματα απ' όλο το φόρουμ, μαγικά και μη, αρχίστε σιγά-σιγά να μαζεύεστε. Σύντομα, ο Διαγωνισμός Φαντασίας, θα μας μαγέψει στο δικό του τόπικ... 46ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας Ο 46ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας είναι αφιερωμένος στον εκλιπόντα φίλο του φόρουμ Γιάννη alkinem Σδράλη, που άφησε αυτόν τον κόσμο στις 2 Ιουλίου 2017.
 13. 4 points
  until
  Την Τετάρτη, 19/2/2014, θα ανοίξουμε τόπικ για να συζητήσουμε πότε θα γίνει ο 10ος -πωπω! πότε γίναν κιόλας δέκα;- διαγωνισμός Flash Fiction Live! Το θέμα προβλέπεται να ταράξει τα νερά. ;) Stay Tuned for updates
 14. 3 points
  Λίγο μετά τις Απόκριες, για ποτό, φαγητό ενδεχομένως, ζουμερές συζητήσεις, καλλιτεχνικούς προβληματισμούς, τρυφερό θάψιμο, ξέρετε εσείς (κι αν δεν ξέρετε θα μάθετε). Χρόνος: Παρασκευή 18/3/2016 Τοποθεσία: HOPS BEER AND BURGERS (πρώην Βύνη), Δράκου 10, Κουκάκι, Αθήνα, κατά τις 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τόπικ του...
 15. 3 points
  until
  Ο 39ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας είναι αφιερωμένος στον Τρόμο και έρχεται σύντομα για να μας προσφέρει ανατριχίλες και άυπνα βράδια. Όσοι ψήνεστε να συμμετέχετε πατήστε το RSVP για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες, στο τόπικ του διαγωνισμού.
 16. 2 points
  until
  Η Ειρήνη Μαντά και η Αταλάντη Ευριπίδου παρουσιάζουν το "Περί Συγγραφής" στο ΦantastiCon 2016 Τόπος: Αίθουσα Σεμιναρίων, 4ος όροφος Ώρα: Κυριακή 02 Οκτωβρίου, 13:00 – 14:00 Στο κατώφλι της Γραφής: πώς αποφασίζουμε ότι μία ιστορία αξίζει να γραφτεί. Η Γραφή ως δημιουργική και θεραπευτική διαδικασία. Κατασκευή Κόσμων και Χαρακτήρων. Διάλογοι. Πλοκή. Μυθιστόρημα, διήγημα, θέατρο, ποίηση. Το μυθιστόρημα ως το πληρέστερο είδος του γραπτού λόγου. Οπτικές γωνίες αφήγησης. Τα μετά της συγγραφής. source: https://www.fantasticon.gr/programma/ Topic συζήτησης: http://community.sff.gr/topic/16912-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-sffgr-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86antasticon-2016/
 17. 2 points
  until
  Ο 7ος Διαγωνισμός Ποίησης είναι γεγονός, με Διοργανώτρια/Μούσα τη Lady Nina! Το θέμα σας είναι τα Ζώα. Ελάτε μια βόλτα για να διαβάσετε, να σχολιάσετε, να ψηφίσετε και να περάσετε καλά.
 18. 2 points
  Πρωτοχρονιάτικο SFF-ο-meeting Πού; Στο HOPS BEER AND BURGERS (πρώην Βύνη), Δράκου 10, Κουκάκι, Αθήνα (ένα λεπτό περπάτημα από το μετρό Συγγρού-Φιξ) Πότε; Το Σάββατο 9/1/2016, στις 21:00. Για περισσότερες λεπτομέρειες: Πρωτοχρονιάτικο SFF-ο-μίτινγκ 2016.
 19. 2 points
  until
  Ο 38ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας είναι αφιερωμένος στην Επιστημονική Φαντασία. Κάθε λογής τεχνητές νοημοσύνες, εξωγήινοι, ρομπότ, αλλά και άνθρωποι, είναι ευπρόσδεκτοι. Παρακαλούμε τσεκάρετε το RSVP όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Περισσότερα στο σχετικό τόπικ.
 20. 2 points
  Καλοκαιρινό Μιτίγκιο το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014. Ώρα 21:00 στη Βύνη Δράκου 10, Κουκάκι (μετρό Συγγρού-Φιξ) Το φόρουμ θα μαζευτεί για την καλοκαιρινή ετήσια μάζωξη, όπου θα γνωριστούμε με τα νέα μέλη και θα συναντήσουμε ξανά με τα παλαιότερα! Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!Το bookcrossing θα γίνει ξανά σε κάποιο από τα ξύλινα τραπέζια της Βύνης. Η παραλία στην εικόνα ίσως να είναι παραπλανητική, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το μιτίγκιο, όπου θα πιούμε μπύρες και θα έχουμε ζεσταθεί αρκετά, όλοι θα παρακαλάνε για μια παραλία! Η συζήτηση για το event γίνεται εδώ.
 21. 2 points
  until
  Είναι μαρτύριο να περιμένει κανείς το Νοέμβρη για να γράψει μια νουβέλα 50,000 λέξεων μέσα σε 30 μέρες! Γιατί να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το καλοκαίρι; Που δεν έχουμε υποχρεώσεις; Και που υπάρχουν περισσότεροι μήνες με 31 μέρες; Ελάτε στην παρέα του sff.gr για να ζήσουμε μαζί ένα Summer Writing Month ή, όπως θα γίνει ευρύτερα γνωστό, SummerWriMo! Διαλέγεις όποιο συγγραφικό project θέλεις (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, δοκίμια), διαλέγεις όποιο ποσοτικό στόχο θέλεις (10-20-30-100 χιλιάδες λέξεις), φροντίζεις αυτό να συμβεί μεταξύ της 1ης και της 31ης Ιουλίου 2014 και βάζεις μπρος για τη νίκη. Ελάτε στο λογοτεχνικότερο Ιούλιο των τελευταίων 100 ετών (λέμε τώρα ) Ελάτε για την εμπειρία, μείνετε για την παρέα, παλέψτε για τη νίκη!
 22. 2 points
  Η δέκατη τρίτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Φανταστικού στην οποία θα συζητηθεί το βιβλίο "Τι είδε η Γυναίκα του Λωτ;" της Ιωάννας Μπουραζοπούλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00 στον πολυχώρο Αίτιον, Τζιραίων 8 - 10 και Μακρυγιάννη. Θα υπάρξει παρουσία της συγγραφέως. Η επιλογή του βιβλίου έγινε από τα μέλη της ΛΑΦ στην 12η συνάντηση. Η συζήτηση για το βιβλίο γίνεται εδώ.
 23. 2 points
  until
  Θέμα του διαγωνισμού το «Στοίχειωμα»! Ανεβάζετε τις ιστορίες σας μέχρι τα μεσάνυχτα της 5ης Μαΐου, εκτός κι αν υπάρξει παράταση. Όταν ανεβάσετε τις ιστορίες σας, στέλνετε και τα 3 απαιτούμενα σχόλια στη Nienor με pm. Ανυπομονούμε να μας στοιχειώσετε...
 24. 2 points
  until
  30 days of literary abaddon. Can you write a 50000 word novel in just 30 days? What did you say? It is impossible? Many members beg to differ. Join here oh brave one to access the hall of the courageous few to enter this battle of litterary will and skill (and unedited texts) More info at: http://community.sff.gr/topic/14731-sff-nowrimo-2012 If you would like to attend the SFFnowrimo 2012 please RSVP using the button on the right. If you don't, even if you have access right now, you won't in the future. Access is given on a per year basis.
 25. 1 point
  until
  Είναι μαρτύριο να περιμένει κανείς το Νοέμβρη για να γράψει μια νουβέλα 50,000 λέξεων μέσα σε 30 μέρες! Γιατί να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το καλοκαίρι; Που δεν έχουμε υποχρεώσεις; Και που υπάρχουν περισσότεροι μήνες με 31 μέρες; Ελάτε στην παρέα του sff.gr για να ζήσουμε μαζί ένα Summer Writing Month ή, όπως είναι γνωστό στους συμμετέχοντες, SummerWriMo! Διαλέγεις όποιο συγγραφικό project θέλεις (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, δοκίμια), διαλέγεις όποιο ποσοτικό στόχο θέλεις (10-20-30-100 χιλιάδες λέξεις), φροντίζεις αυτό να συμβεί μεταξύ της 1ης και της 31ης Ιουλίου 2016 και βάζεις μπρος για τη νίκη. Ελάτε στον δεύτερο λογοτεχνικότερο Ιούλιο των τελευταίων 100 ετών (λέμε τώρα ) Ελάτε για την εμπειρία, μείνετε για την παρέα, παλέψτε για τη νίκη!
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..