Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/18/2019 in all areas

 1. 7 points

  until

  Άντε, να κάνει κάποιος την αρχή...
 2. 7 points

  until

  Κι εκεί που έλεγα προχθές ότι δε θα βρω κάτι να γράψω, μου ήρθαν όλα μαζεμένα. Είμαι στις 2300 λέξεις και δεν αργώ να τελειώσω. Και για να σας μπάσω λίγο στο κλίμα, το κομμάτι που μου έδωσε την αρχική έμπνευση
 3. 6 points

  until

  Εγώ είμαι στο χιλιάρικο. Πιστεύω σε κανα διήμερο να τελειώσω.
 4. 6 points

  until

  Κι εγώ έχω γράψει. Θα το διορθώσω όταν τελειώσω ένα άλλο διήγημα που γράφω.
 5. 6 points

  until

  Επειδή σε κάθε διαγωνισμό γίνεται συνεχώς λόγος, αποφάσισα να συμμετέχω με διαστημική περιπέτεια, ελληνικό setting. Το ονόμασα "Η κάθοδος της Ελένης Αντωνιάδου"
 6. 5 points

  until

  Ορίστε!
 7. 5 points

  until

  Είμαι περίπου στα μισά. Θα το παλέψω. Teaser:
 8. 5 points

  until

  ok, κατάφερα και το τελείωσα. Βέβαια θέλει τις διορθώσεις του, αλλά τουλάχιστον θα έχω κάτι έτοιμο πριν τη λήξη του διαγωνισμού.
 9. 4 points

  until

  @Ballerond αν παίζει παρατασούλα ως τα ξημερώματα και συμφωνούν όλοι θα ήταν τέλεια. Να ξενυχτήσουμε με την άνεσή μας δηλαδή😛
 10. 4 points

  until

  Έλα, όλοι της τελευταίας στιγμής, απορώ από πού πήρατε τέτοια παραδείγματα 😛 @South of Heaven αν είναι θέμα λίγων ωρών, δίνουμε παράταση έως αύριο ξημερώματα.
 11. 4 points

  until

  Αύριο ανεβάζω κι εγώ. Στις τελευταίες πινελιές είμαι.
 12. 4 points

  until

  Πάνω στην ώρα! Η κάθοδος στον Άδη είναι μια κλασική λύση.
 13. 4 points

  until

  Ο Ballerond μάς αγχώνει....😨🙄🤪🤢😵
 14. 4 points

  until

  Λοιπόν εγώ τελείωσα! Επιμελούμαι, διορθώνω, προσθέτω, αφαιρώ και ανεβάζω!
 15. 4 points

  until

  Κι εγώ την πάτησα την μπανανόφλουδα φέτος. Καταραμένα ηλεκτρονικά γκατζετάκια, πατάς ένα κουμπί και βρίσκεσαι σ' ένα σκοτεινό μέρος όπου μόνο λέξεις περνούν μπροστά απ' τα μάτια σου, και μετά κι άλλες, και μετά κι άλλες, κι όλο αυτό δεν έχει τελειωμό, σε περικυκλώνει, σε καταπίνει, και μόνη σου ελπίδα... η πρώτη του Δεκέμβρη.
 16. 4 points

  until

  Σε 2 ημέρες τέλειωσα. Τελική διόρθωση σε 2 εβδομάδες. Εδώ θα ήθελα να πω ότι το ότι γράφουμε και τις τρεις κατηγορίες, σημαίνει ότι μπορούμε να συνδυάσουμε δύο από αυτές... μπορεί και τρεις. Το δικό μου όταν το βγάλω μάλλον θα το βρείτε στις διάφορες ιστορίες...
 17. 4 points

  until

  Αν προλάβω να τη γράψω, η δικιά μου ιστορία θα λέγεται "Τάρταρα"
 18. 4 points

  until

  Καλά, εντάξει, σε πειράζω. Μην ανησυχείς. Σου ετοιμάζω μια ιστορία μεταξύ φάνταζυ και εφ. Ας πούμε ότι δοκιμάζω κάτι καινούριο.
 19. 4 points

  until

  Εγώ πάντως τη μία και μοναδική φορά που αναγκάστηκα να δώσω λίγο άρωμα Ελλάδας σε ιστορία του Έντι Τζόουνς -ο πρωταγωνιστής εκεί, the infamous Jimmy Georgecock, είναι Έλληνας, πραγματικό πρόσωπο και πολύ καλός μου φίλος- πήρα παράπονο πως δεν ταίριαζε η αναφορά στην Καλαμάτα σε scifi κωμωδία. Σε άλλη ιστορία έχω βάλει τον Έντι να κατεβαίνει στη Γη για μπαρότσαρκα στα Γιάννενα και πιτόγυρα παρέα με την Μπλου (μια καλλίγραμμη εξωγήινη που το είδος της ανήκει στη χλωρίδα) και τον Ζι Τόρικ (πρώην γήινος, Έλληνας, Ζαφείρης Τορίκης), σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου οι πύραυλοι των Φις δεν την είχαν καταστρέψει κατά λάθος. Αλλά παρότι η Μπλου μόλις πάτησε χώμα και ένιωσε τον ήλιο μας στο κορμί της πέταξε τη διαστημική της φόρμα και ξάπλωσε ολόγυμνη και τρισευτυχισμένη στο γκαζόν της κεντρικής πλατείας να φωτοσυνθέσει δημιουργώντας μια σχετική αναμπουμπούλα τριγύρω, ούτε πληρωμένος δεν θα την ανέβαζα ποτέ.
 20. 3 points

  until

  Ο μάγος Σφερελμαπόσλεβι άφησε το ελάφι πάνω στον φλεγόμενο βωμό και γύρισε να αντικρίσει τους πιστούς από κάτω, στη βάση της πυραμίδας. Σήκωσε τα χέρια του και κατέβηκε ένα σκαλοπάτι, έτοιμος να φωνάξει τη βούληση των θεών. Δεν υπολόγισε στην μακριά του ρόμπα, στην οποία σκάλωσε το γυριστό του πασουμάκι. Χάθηκε ο ουρανός από πάνω του και ώμοι, πλευρά, γοφοί και γόνατα ήρθαν σε επώδυνη επαφή με τα σκαλοπάτια της πυραμίδας, και τα εβδομήντα πέντε από αυτά. Ούτε που κατάλαβε πότε βρέθηκε ανάμεσα στους λάτρεις, που τον κοίταζαν ανάποδα προβληματισμένοι. Πήγε να πει κάτι, αλλά η κλίση του εδάφους είχε άλλα σχέδια. Οι αφορισμένοι είχαν παραμερίσει και η πορεία του συνέχισε στο μονοπάτι που χρησιμοποιούσαν για να ανεβούν το βουνό. Είδε τους κέδρους που πλαισίωναν την ιερή κορυφή να στροβιλίζονται γύρω του, κάπου είχε face to face με ένα ζαρκάδι, η ρόμπα του έμεινε σε κάποιο κλαδί πίσω και κάνοντας ένα γκελ στην άκρη ενός γκρεμού βρέθηκε στον αέρα πάνω από τα νερά της σκοτεινής λίμνης. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος της εποχής του που έζησε την αδρεναλίνη του sky diving, αλλά για λίγο. Έσκασε μέσα στο παγωμένο νερό και πιασμένος στη δίνη του υπόγειου ποταμού εκτοξεύτηκε στους απύθμενους καταρράκτες που έσκιζαν το άπατο φαράγγι στα δύο… -Εδώ θα σε σταματήσω. -Γιατί; -Δεν τη βγάζεις με αυτό. Μας δουλεύεις; -Μα… -Μου! Άλλη ιδέα. -Φακ.
 21. 3 points

  until

  Cyberpunk, όχι σεξ, μόνο βία
 22. 3 points

  until

  Θα ξαναζήσουμε το πορνόριμο του '11.
 23. 3 points

  until

  Starbuck... Starbuck... τι μου θυμίζει αυτό το όνομα; Κάτι πίσω από την αχλή του sff χρόνου... 🤫 😮Αααα!!! Roubiliana τρέξε!! Η "εξαφανισμένη" έσκασε μύτη!!! Αγαπητή Starbuck, γνώριζε ότι έχει βγει συμβόλαιο στο όνομα σου. Οποιαδήποτε απόπειρα σου να συμμετάσχεις σε παιχνίδια του sff χωρίς την εκπλήρωση εκκρεμούντων υποχρεώσεων σου θα έχει βαρύτατα αποτελέσματα εναντίων σου. Έχεις προειδοποιηθεί. 🧐
 24. 3 points

  until

  Χαίρομαι που βλέπω δημιουργικότητα. Πολλοί, απ' ότι φαίνεται, κρύβουμε μία κάθοδο μέσα μας. Απομένουν 18 ημέρες για την ολοκλήρωση της ιστορίας σας. Ξεσκίστε λίγο τους χαρακτήρες, τσαλακώστε τους, γράψτε 30 λέξεις και σβήστε τις 29, να πατάτε πάτα ctrl+S στο Word (όσοι την έχουμε πατήσει ξέρουμε), κατεβείτε βαθειά, πολύ βαθειά...
 25. 3 points

  until

  Εμένα δε με ενέπνευσε κάποιο τραγούδι, αλλά όταν ξεκίνησα να γράφω (1400 λέξεις ως τώρα) θυμήθηκα ένα τραγούδι με ένα όμορφο βιντεοκλίπ που παιζόταν πριν μερικά χρόνια και θα μπορούσε να ντύσει το διήγημά μου.
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..