Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/23/2020 in all areas

 1. 2 points
  Μετά την ξαφνική δολοφονία του ίδιου και της γυναίκας του, o πεζοναύτης Ray Garrison (Vin Diesel) αναγεννιέται από μια ομάδα επιστημόνων. Ενισχυμένος με νανοτεχνολογία, γίνεται μια υπεράνθρωπη, φονική μηχανή βιοτεχνολογίας με την ονομασία Bloodshot. Καθώς ο Ray ξεκινάει να προπονείται με τους συναδέλφους σούπερ-στρατιώτες, πασχίζει να θυμηθεί κάτι από το παρελθόν του. Όταν οι αναμνήσεις του επιστρέφουν και θυμάται τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει τον ίδιο και τη σύζυγό του, διψασμένος για εκδίκηση, δραπετεύει από τις εγκαταστάσεις στις οποίες βρίσκεται και στην πορεία ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την συνωμοσία από ότι είχε αρχικά καταλάβει. Σκηνοθέτης: 👈 Dave Wilson Σεναριογράφοι: Jeff Wadlow 👉 Eric Heisserer 👉 και 4 ακόμη Ηθοποιοί: Eiza González 👉 Sam Heughan 👉 Vin Diesel 👉 Guy Pearce 👉 Δείτε όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν εδώ.
 2. 1 point
  Τοποθετήθηκες λογικότατα. Όμως, ζούμε στην Ελλάδα και, όπως όλοι γνωρίζουμε, η λογική δεν σταθμεύει πια εδώ, πολύ καιρό τώρα. Θυμάμαι όταν είχα βγάλει το βιβλίο μου, μου έλεγαν διάφοροι φίλοι από τον χώρο να μιμηθώ στην προώθηση έναν άλλο συγγραφέα συνομίληκα μου, που απευθυνόμαστε λίγο έως πολύ στο ίδιο αναγνωστικό κοινό. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτή η παρότρυνση τους. Όντως, ο εν λόγω συγγραφέας είναι πολύ δραστήριος στην προώθηση των βιβλίων του. Θα έλεγα, εξωπραγματικά δραστήριος. Εγώ, και νομίζω οι περισσότεροι, δεν θα μπορούσα να τον παρακολουθήσω σε αυτή την διαδικασία, για πάρα πολλούς λόγους. Θα σταθώ μονάχα στην αφάνταστη έλλειψη χρόνου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου. Μου είναι αδύνατον, κυριολεκτικά, να πηγαίνω από βιβλιοπωλείο σε βιβλιοπωλείο για να προωθώ το βιβλίο μου. Εξάλλου, ο εκδοτικός οίκος ποια δουλειά κάνει; Και ελεύθερο χρόνο να είχα, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να το κάνω. Γενικότερα, στη χώρα μας τα επίπεδα του επαγγελματισμού, όχι μόνο στον χώρο του βιβλίου, αλλά παντού, βαθμολογείται κάτω από την βάση. Και όλα αυτά τα κακώς κείμενα στον χώρο του βιβλίου εκεί ακριβώς εντοπίζονται. Η μικρή αγορά είναι απλά μια πρόφαση για να δικαιολογηθεί η άρνηση μας να λειτουργούμε επαγγελματικά. Πολλά ακόμα θα μπορούσα να γράψω. Σταματώ διότι έχω γίνει αντιληπτός, νομίζω.
 3. 1 point
  Καλησπέρα, παιδιά και από εμένα. Έλειψα καιρό. Ελπίζω να είμαι πιο τακτικός από εδώ και πέρα. Διήγημα μου πρωτοδημοσιευμένο στο fractalart. https://www.fractalart.gr/ena-mikro-vrachykykloma/ Ελπίζω να το απολαύσετε. Παρατήρησα εκ των υστέρων κάποια θέματα με την επιμέλεια, αλλά έστω κι έτσι, σας το παραδίδω. Σας ευχαριστώ πολύ. Γιάννης.
 4. 1 point
  Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Η ταινία από την Νότια Κορέα Gisaengchung (Parasite) σε σκηνοθεσία Bong Joon Ho. Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου Renée Zellweger κέρδισε το Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου για την ενσάρκωση της θρυλικής ερμηνεύτριας Judy Garland στη βιογραφική ταινία Judy. Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου Laura Dern κέρδισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την για την ερμηνεία της στην ταινία Marriage Story. Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου Joaquin Phoenix για την μοναδική ερμηνεία του στην δραματική ταινία Joker. Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου Brad Pitt για την ερμηνεία του στην ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time ...in Hollywood. Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας Bong Joon Ho για την ταινία Gisaengchung (Parasite). Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου Taika Waititi για το Jojo Rabbit. Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου Bong Joon Ho για την ταινία Gisaengchung (Parasite). Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων Toy Story 4 Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους Hair Love Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ American Factory Όσκαρ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Learning to Skateboard in a Warzone (If You're a Girl) Όσκαρ Ταινία Μικρού Μήκους The Neighbors' Window Όσκαρ Κουστουμιών Little Women Όσκαρ Καλύτερης Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης Once Upon a Time ...in Hollywood Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας Gisaengchung (Parasite) Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ Ford v Ferrari, Andrew Buckland, Michael McCusker Όσκαρ Μοντάζ Ήχου Ford v Ferrari, Donald Sylvester Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ 1917 Όσκαρ Μιξάζ 1917 Όσκαρ Σκηνογραφίας Once Upon a Time ...in Hollywood του Quentin Tarantino Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού Elton John για το «(I'm gonna) Love me Again» από την ταινία Rocketman. Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής Joker, Hildur Guðnadóttir Όσκαρ Καλύτερου Μέικ-Απ και Κομμώσεων Bombshell
 5. 1 point
  Ο χάρτης είναι φετίχ. Όλα τα στοιχεία που τον συνθέτουν, το χρώμα, το ύφος των γραμματοσειρών... Ένας καλοφτιαγμένος χάρτης, ειδικά εαν παραπέμπει σε παλιό ή παλαιομένο, νομίζω ότι μας βάζει στο κατάλληλο κλίμα. Είναι κάτι σαν έργο τέχνης μιας άλλης εποχής, προ Desktop Publishing. Μου έκανε εντύπωση η καλαίσθητη αλλά και συνάμα σχετικά λιτή σχεδίαση του χάρτη της Μέσης Γης από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά παραγωγής Amazon Prime, Lord Of The Rings https://imgur.com/gallery/BC5n1FC
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..