Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/11/2019 in all areas

 1. 6 points

  until

 2. 5 points

  until

  He's back...
 3. 5 points

  until

  Ορίστε!
 4. 4 points

  until

  @Ballerond αν παίζει παρατασούλα ως τα ξημερώματα και συμφωνούν όλοι θα ήταν τέλεια. Να ξενυχτήσουμε με την άνεσή μας δηλαδή😛
 5. 4 points

  until

  Έλα, όλοι της τελευταίας στιγμής, απορώ από πού πήρατε τέτοια παραδείγματα 😛 @South of Heaven αν είναι θέμα λίγων ωρών, δίνουμε παράταση έως αύριο ξημερώματα.
 6. 4 points

  until

  Αύριο ανεβάζω κι εγώ. Στις τελευταίες πινελιές είμαι.
 7. 4 points

  until

  Πάνω στην ώρα! Η κάθοδος στον Άδη είναι μια κλασική λύση.
 8. 4 points

  until

  Ο Ballerond μάς αγχώνει....😨🙄🤪🤢😵
 9. 4 points

  until

  Λοιπόν εγώ τελείωσα! Επιμελούμαι, διορθώνω, προσθέτω, αφαιρώ και ανεβάζω!
 10. 3 points

  until

  Ελπίζω να πρόλαβα...!
 11. 3 points

  until

  Η συμμετοχή μου για τον 51ο διαγωνισμό.
 12. 2 points
  until
  Ο @DinoHajiyorgi καθόταν στο γραφείο του με το κεφάλι σκυμένο πάνω από έναν σωρό χαρτιά. Πότε πότε έξυνε την μικρή φαλάκρα του με το ένα χέρι, πότε σάλιωνε το πίσω μέρος του μολυβιού που κρατούσε στο άλλο. Κοιτούσε τα χαρτιά με βλοσυρό βλέμμα κι ήταν σίγουρος ότι τον κοιτούσαν κι αυτά. Έμπνευση; Μηδενική. Ο πισινός του είχε αφήσει το σημάδι του στην καρέκλα αλλά το κείμενο μπροστά του περίμενε, εδώ και ώρες, απελπιστικά άδειο. Ξάφνου, κάποιος χτύπησε την πόρτα. Ο Ντίνος πετάχτηκε πάνω, ρίχνοντας όλα τα χαρτιά στο έδαφος. «Πανάθεμά σε, όποιος κι αν είναι. Δεν μπορώ, λείπω! Εργάζομαι! Αγοράσαμε ήδη!» «Χατζηγιώργη, άσε τις μπαλαματιές κι άσε με να μπω. Ο Mesmer είμαι. Έχεις έναν διαγωνισμό να οργανώσεις». Ο Ντίνος χτύπησε το κούτελό του με την παλάμη του. Το είχε ξεχάσει τελείως. «Ποιος τους χεζ...εεε.. ναι, αγαπητέ μου Το ξέρω. Έχω πολλή δουλειά όμως, δεν προλαβαίνω. Δεν μπορεί κανείς άλλος;» Για λίγα δευτερόλεπτα απάντηση από τον Mesmer δεν ακούστηκε. Ο Ντίνος θεώρησε ότι είχε απογοητευτεί και τον είχε αφήσει στην ησυχία του. Ένα απότομο χτύπημα στο τζάμι του παραθύρου τον έκανε να τιναχτεί. «Άει στον κόρακα, βλάκα, με κοψοχόλιασες. Τι θες;» «Αλήθεια; Θα αφήσεις ΑΥΤΟΝ να τον διοργανώσει; Δεν μας λυπάσαι καθόλου;» «Δεν με απασχολεί, Mesmer. Πρέπει να τελειώσω το λυκανθρωπικό μου έπος με τίτλο "Η Λαίδη Τσάτερλι κι ο λυκάνθρωπος της Καρδίτσας". Δεν έχω χρόνο για χάσιμο για διαγωνισμούς όπου λαμβάνουν μέρος 50 άτομα και πάντα κερδίζει η elgalla». Ο Mesmer έσκυψε το κεφάλι με απογοήτευση. Μέσα του, βαθειά, ήξερε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση. Τον διαγωνισμό έπρεπε να τον διοργανώσει ΕΚΕΙΝΟΣ." ___________________________________________________________________________________________ *Διαβάστε προσεκτικά τους νέους κανονισμούς. ___________________________________________________________________________________________ Περίοδος Συγγραφής: 16 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου (1 μήνας χωρίς παράταση) Όριο Λέξεων: 500 έως 3.850 λέξεις Περίοδος Σχολιασμού και Ψηφοφορίας: 16 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου (4 εβδομάδες) *Τις ψήφους σας τις στέλνετε στον Ballerond και στον Dreamer Θέμα: Κάθοδος Τα διηγήματα του 51ου διαγωνισμού είναι 7, και είναι τα εξής: gismofbi - Το κατώφλι του πεπρωμένου John Ernst - Το μαντείο του κάτω κόσμου Roubiliana - ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΜΟΥ South of Heaven - Happier than thou Starbuck - Το Δώρο Unicron - The arc of descent Γιώργος77 - Τ ά ρ τ α ρ α
 13. 2 points

  until

  Παράταση, παράταση! Κι αν χρειαστεί, πέναλτι...
 14. 2 points

  until

  Έχω κάποιες μικρές διορθώσεις που θα γίνουν το απόγευμα μετά τη δουλειά. Αν προλάβω ως τα μεσάνυχτα θα ανεβάσω.
 15. 2 points

  until

  Είμαι σχεδόοοοοον έτοιμη κι εγώ! Σε λίγη ώρα ανεβαίνει! Αν είμαστε μόνο τρία διηγήματα τότε σίγουρα όλα θα πάρουν μετάλλιο! Αν είμαστε τέσσερα τότε το τέταρτο θα νιώθει απέραντη μοναξιά εκτός μεταλλίων γι' αυτό πρέπει να είμαστε οπωσδήποτε από πέντε και πάνω.
 16. 2 points

  until

  Ερώτηση (που θα αγχωσει τον Γιάννη, χεχεχε) : αν είμαι η μοναδική συμμετοχή, θα πάρω την πρώτη θέση στον διαγωνισμό;
 17. 2 points

  until

  Ντίνο, βρήκα δύο τραγούδια να ντύσουν μουσικά το απόσπασμά σου. Ποιο από τα δύο σε εκφράζει καλύτερα; https://www.youtube.com/watch?v=8xvKEv0zJVI ή https://www.youtube.com/watch?v=C1oIUhyiGL0&list=PL1WxjRF1ADbuP_CDYnt4mK-Vz-MaThHo_ Μπορείτε και οι υπόλοιποι να ψηφίσετε. Ένας μικρός προ-διαγωνισμός.
 18. 1 point

  until

  Εγώ είμαι απόλυτα σύμφωνη! 😎😊
 19. 1 point

  until

  κάποιοι το ξενυχτάνε για το διαγωνισμό (να πω καλύτερα κάποιες, να μην παρεξηγηθώ)
 20. 1 point
  Η εξηκοστή συνάντηση της λέσχης ανάγνωσης φανταστικού του sff.gr (μήνας κλασσικής λογοτεχνίας) όπου θα συζητηθεί το βιβλίο "Λόγια Φτερά" του Χρήστου Α. Χωμενίδη Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο καφέ Αλντεμπαράν Σόλωνος και Σουλίου 5 το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30. Θα υπάρξει πρόσκληση για παρουσία του συγγραφέα στην εκδήλωση. Η επιλογή του βιβλίου έγινε από τα μέλη της λέσχης στην 59η συνάντηση.Η συζήτηση για το βιβλίο γίνεται εδώ.
 21. 1 point

  until

  Ξεκάθαρα ψάχνεις αφορμές.
 22. 1 point

  until

  α πολύ ωραία! πολύ-πολύ ωραία!
 23. 1 point

  until

  Να διαβάσεις κ το Στάχτη στα Μάρμαρα, το νέο του βιβλίο. Υπάρχει κ σχετικό τοπικ στο σάιτ για να αφήσεις κριτική. Εγώ άφησα.
 24. 1 point

  until

  Πώς προχωράμε; Τελειώνουμε; Ξεκινάμε; Δεν το γλυτώνετε το μαστίγιο μάλλον. Η περίοδος συγγραφής τελειώνει την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, στις 23:59. Παράταση δεν θα υπάρξει. Αναμένουμε τα διηγήματά σας!
 25. 1 point

  until

  Το ΘΕΜΑ θα το βάλω εγώ κι αφήστε τα σάπια. Εσείς θα γράψετε αλλιώς θα σας βάλω για τιμωρία να διαβάσετε τα απαντά της Δημουλιδου
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..