Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/30/2020 in Event Comments

 1. until

  Ναι, λοιπόν, το θέμα του πιο καυτού διαγωνισμού είναι η ΦΩΤΙΑ. Δώρο των θεών ή τιμωρία; Καταστροφή ή δημιουργία; Σύμβολο επανάστασης ή καταπίεσης; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τολμάς να βουτήξεις την πένα σου σε μια από τις αρχαιότερες καλλιτεχνικές θεματικές; Τολμάς να μεγαλουργήσεις; Έχεις ένα μήνα μπροστά σου και ο χρόνος σου αρχίζει ΑΠΟΨΕ!
  9 points
 2. until

  Πρώτα να ευχαριστήσω τον @Γιώργος77 για το όμορφο θέμα του διαγωνισμού αλλά και για την άψογη συνεργασία του στην διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων. Θερμά συγχαρητήρια στην @Roubiliana αλλά και σε όσους συμμετείχαν στον 55ο γενικό διαγωνισμό. Για τον 55ο γενικό διαγωνισμό έχουμε τα ακόλουθα στατιστικά: Καλύτερη Τεχνική Βαθμολογία 1. gismofbi 82,5 2. Roubiliana 82 3. Nakraal 78,5 4. Nick V. 77 5. KostisG 74 6. EmberRoar 73 7. Stone 70,5 8. Μάουρα 66 9. freyaO 36,5 Καλύτερη Προσωπική Βαθμο
  8 points
 3. until

  Επισυνάπτω και εγώ το αρχείο μου. Είμαι νέο μέλος, δίχως εμπειρία στη συγγραφή, οπότε αναμένω να ανοίξουν τα σχόλια για να βελτιωθώ. Ετοιμάστε καφέ/τσάι/ζεστή σοκολάτα και σας εύχομαι μια όμορφη ανάγνωση (και επιτυχία στους συμμετέχοντες!). https://community.sff.gr/topic/18682-βραδυφλεγείς-αντηχήσεις
  8 points
 4. until

  Η συμμετοχή μου για τον 54ο διαγωνισμό. Η Σκοπιά Καλή επιτυχία σε όλους.
  8 points
 5. until

  Συγχαρητήρια σε όλες και όλους. Ghost ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ιρμάντα ευχαριστώ για τη σταθερή παρουσία σου σε όλους τους διαγωνισμούς και τις αναλυτικές κριτικές σου. " Άγνωστοι ήρωες" του sff.gr που κάνετε το site αυτό να λειτουργεί και να ταξιδεύει χρόνια τώρα στον κυβερνοχώρο, σας ευχαριστώ κι εσάς. Καλή αντάμωση στον 56ο Διαγωνισμό...
  7 points
 6. until

  Και η δική μου. Επίσης καλή επιτυχία σε όλους!
  7 points
 7. until

  Ορίστε η δική μου συμμετοχή. Καλή επιτυχία σε όλους!
  7 points
 8. until

  55ος Διαγωνισμός διηγήματος sff.gr Θέμα: Οικογένεια Οικογενειακά πάθη, οικογενειακές τραγωδίες, θάνατοι στην οικογένεια, καταραμένες οικογένειες, οικογενειακά δείπνα σε στοιχειωμένα σπίτια, οικογενειακές απώλειες, ανίερες οικογένειες, μυστικά και ψέμματα... Πάντα με μια δόση του υπερφυσικού, του αλλόκοσμου και του τερατώδους. Το απαιτούν οι κανόνες των διαγωνισμών, μην το ξεχνάτε. Οικογένεια, λοιπόν. Όλο και κάποια θα έχουμε γνωρίσει...
  7 points
 9. until

  Μου αρέσει να δουλεύω αθόρυβα. Η αλήθεια είναι ότι το συγγραφικό μου επίπεδο, είναι πολύ "φτωχό" για να συμμετέχω σε ένα διαγωνισμό. Ίσως στο μέλλον, να το τολμήσω σε κάποιο συγγραφικό παιχνίδι. Παρακάτω, θα δείτε τα στατιστικά των βαθμολογιών.
  7 points
 10. until

  Και στην 1η θέση με 114 βαθμούς ο Γιώργος77 με το διήγημα Το λάδι και η φωτιά. Συγχαρητήρια στον νικητή, στους συμμετέχοντες αλλά και στην διοργανώτρια για το ωραίο θέμα του 54ου διαγωνισμού.
  7 points
 11. until

  Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση! Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοι που το Πάσχα το περνάνε τρώγοντας κι αυτοί που με ένα καφέ στο χέρι συγγράφουν. Ελπίζω να ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία και να γράφετε το διήγημα του διαγωνισμού.
  7 points
 12. until

  Συγχαρητήρια Βιβή! Συγχαρητήρια στην τριάδα του βάθρου και σε όλα τα παιδιά. Η ποιότητα των ιστοριών ήταν εξαιρετικά ανεβασμένη σε σχέση με άλλες φορές και ελπίζω να επαναληφθεί αυτό. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές, καταμετρητές ψήφων και όσους σχολίασαν. Να είμαστε καλά, Βιβή δεν τολμώ να φανταστώ καν τι θα μας ετοιμάσεις την επόμενη φορά!
  6 points
 13. until

  Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά οι ιστορίες είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο τούτη τη φορά. Θα με δυσκολέψει να ψηφίσω την πρώτη. Πραγματικά απόλαυσα όλες τις ιστορίες, και χαίρομαι που φιλοξενήθηκαν στον διαγωνισμό!!!
  6 points
 14. until

  Μιλάμε για τρελή συμμετοχή σε αυτό τον διαγωνισμό. Θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Να γίνουμε οκτώ. Ή κ 9, ποιος ξέρει ποιος άλλος θα στείλει τελευταία στιγμή. Το έχω έτοιμο απλά το χτενίζω.
  6 points
 15. until

  Καλημέρα σε όλους! Νέο μέλος, στο κάτωθι link θα βρείτε τη συμμετοχή μου. Καλή επιτυχία σε όλους
  6 points
 16. until

  Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε : τον Γιώργο με την καυτή δαιμόνισσα που τρέλανε τους φορτηγατζήδες (και δημιούργησε και μερικά ηφαίστεια στην πορεία), τον ΝίκοV με τον πυρομανή ζωγράφο, τον Clerk με τη φωτιά της συντροφικότητας (που τραβάει βέβαια και μερικά τέρατα), τη Starbuck που δε δίστασε να πυρπολήσει όλο τον πλανήτη, τη Berenice που τιμώρησε δια πυρός τον κακό Βασιλιά. Ανυπομονώ για τον επόμενο διαγωνισμό.
  6 points
 17. until

  Βέλια - Ιστορίες Φαντασίας - SFF.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος Χμ... ελπίζω να το έκανα σωστά το ανέβασμα... - αν όχι, σας παρακαλώ, υποδείξτε μου πώς να το κάνω, είμαι λίγο ανίκανη! Γεια σας! Έγραψα κι εγώ μία ιστορία για τον διαγωνισμό κι ελπίζω να μην σας κουράσω (έπιασα το ανώτερο όριο λέξεων, όπως συνηθίζω...) Καλή επιτυχία σε όλους!
  6 points
 18. until

  Στην 1η θέση με 165 βαθμούς η Roubiliana που διαλύει τις αυταπάτες μας με τη ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΕΙΝΑ.
  5 points
 19. until

  Χάι δερ Πολύ χαίρομαι που σας ξανα-βρήκα Κατάφερα να ανακτήσω password, να συνδεθώ, να βρω το calendar, να βρω πού να πατήσω για να σας βρω, κι όλα αυτά μόλις σε μια βδομάδα, ε; Ε; καταπληκτικό; 😅(Ρημάδια γεράματα χαχαχα) Τι μένει τώρα; Α! Σχεδιάγραμμα 🙄
  5 points
 20. until

  Γεια σας και από μένα. Αυτή τη φορά μου βγήκε το fantasy με την πρώτη και χωρίς να το απλώσω σαν τραχανά. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους.
  5 points
 21. until

  Συγχαρητήρια στο νικητή του διαγωνισμού και μπράβο σε όλους όσοι συμμετείχαμε. Καλή συγγραφική συνέχεια σε όλους.
  5 points
 22. until

  Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Μπράβο στη διοργανώτρια και στο διοργανωτή. Ευχαριστώ και τον κόσμο που διάβασε τις ιστορίες μας και άφησε τα πολύτιμα σχόλιά του. Δεν ήταν κακή η προσπάθειά μας. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε στον επόμενο διαγωνισμό...😈
  5 points
 23. until

  Πάει και αυτός ο διαγωνισμός... να επισημάνω εδώ πως στο event υπάρχει ημερομηνία μέχρι 13 Ιουνίου για το πέρας της ψηφοφορίας, πράγμα που μπέρδεψε υποθέτω κάποιους, καθώς η ψηφοφορία τελείωσε χτες. Πρέπει να πω, χωρίς υπερβολή, πως μου άρεσαν όλες οι ιστορίες. Συνήθως υπάρχουν κάποιες που δύσκολα βρίσκουμε κάποια θετικά και κάποιες που ξεχωρίζουν, εδώ πιστεύω πως το επίπεδο ήταν σε γενικές γραμμές καλό. Και πάλι λοιπόν τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες και στον νικητή μας. Προσωπικά, η κατάρα που με κυνηγάει με τους διαγωνισμούς ακόμη δεν έσπασε. Ετοίμαζα διήγημα με θ
  5 points
 24. until

  Τα κατάφερα! 12:03
  5 points
 25. until

  Εμένα πάλι δεν μου βγήκε το fantasy... Μου ήρθε όμως μια ιδέα για κάτι σε τρόμο. Οπότε, παίζω τελικά κι εγώ.
  5 points
 26. until

  Καλησπέρα, η συμμετοχή μου στον 54ο διαγωνισμό με μια "ερωτική" ιστορία.
  5 points
 27. until

  Ήταν όλες και όλοι τους υπέροχοι: συγγραφείς και ιστορίες. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στον 53ο Διαγωνισμό🙏🏻. Ραντεβού στον επόμενο…
  5 points
 28. until

  Θερμά συγχαρητήρια και από μένα στην @Roubiliana (κοιμάται τέτοια ώρα ή κάνω λάθος;) αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και, φυσικά, στον άψογο, για ακόμα μια φορά, διοργανωτή @Γιώργος77 και τον υπέροχο, αθόρυβο @Ghost, βέβαια. Κρίμα που δεν ψήφισε η @Derrymaine14, ήταν μια ωραία συμμετοχή που θα ήθελα να την δω στην τελική κατάταξη. Στο τέλος του 54ου είχα ευχηθεί να αυξηθούν κατακόρυφα οι συμμετοχές. Ελπίζω (και εύχομαι, βέβαια) ο 56ος να ξεπεράσει την εικοσάδα. Ραντεβού στον επόμενο διαγωνισμό, λοιπόν.
  4 points
 29. until

  Ηθικό δίδαγμα: υπάρχει πρόβλημα με το θεσμό της οικογένειας στον τόπο μας. Κάτι πρέπει να γίνει...
  4 points
 30. until

  Να ενημερώσω εδώ τους συμμετέχοντες, κυρίως τους καινούργιους, ότι δεν σχολιάζουμε την ιστορία μας και δεν απαντάμε σε σχόλια που έγιναν στην ιστορία μας μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός. Έχουμε πέντε μέρες ακόμη παιδιά!
  4 points
 31. until

  Στις 28 Νοεμβρίου το βράδυ (00:00 π.μ.) λήγει το όριο για την αποστολή των ψήφων (και όχι απόψε, όπως γράφει το ποστ "Event details" στην αρχή του thread - πρόκειται περί λάθους, έτσι;). Υπενθυμίζω ότι όποιος-α διαγωνιζόμενος-η δεν ψηφίσει, αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4 points
 32. until

  Φαίνεται πως το θέμα οικογένεια και η κατηγορία τρόμος κάνουν καλό πάντρεμα (ελπίζω μονάχα να μην αντλούμε από προσωπικές εμπειρίες 🙃).
  4 points
 33. until

  4 points
 34. until

  Μίλτος Σαχτούρης (1919-2005) Η οικογένεια Στουπάθη Όταν ήμουν μικρός η θεία μου η Φίλη όλο για την οικογένεια Στουπάθη έλεγε, η οικογένεια Στουπάθη κι η οικογένεια Στουπάθη, τόσο που μου είχε γίνει έμμονη ιδέα είτε μέσα στο σπίτι ήμουνα είτε περίπατο έβγαινα η οικογένεια Στουπάθη έλεγα, τόσο που και τώρα που γέρασα όταν είμαι στενοχωρημένος — η οικογένεια Στουπάθη λ
  4 points
 35. until

  Λογικά ο θάνατος θα είναι αλλά αναμνήσεις αγάπης και σύγκρουσης δεν νιώθεις με θάνατο κάποιου ξένου. Αυτά τα βιώνεις σε οικογενειακό ή φιλικό κύκλο γι' αυτό και ο θάνατος ενός τέτοιου μέλους παραπέμπει σε απώλεια. Με προβλημάτισε λίγο η Σαγράδα Φαμίλια. Φαμίλια=οικογένεια αλλά ο Γκαουντί πέθανε πριν την ολοκληρώσει. Άρα θάνατος, απώλεια, οικογένεια, ίσως κάτι που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ακόμη, κάτι ανεκπλήρωτο... Χμ, ρε μπας και είναι στοίχειωμα;
  4 points
 36. until

  Στην 2η θέση με 110,5 βαθμούς ο Nick V. με το διήγημα Το τηλεφώνημα.
  4 points
 37. until

  Στην 3η θέση με 104,5 βαθμούς ο Clerk1038 με το διήγημα Η Σκοπιά.
  4 points
 38. until

  Στην 4η θέση με 99 βαθμούς η Starbuck με το διήγημα Οικογενειακές υποθέσεις.
  4 points
 39. until

  Επειδή η Roubiliana είχε κάποιες υποχρεώσεις, θα σας ανακοινώσω εγώ τα αποτελέσματα. Στην 5η θέση με 97,5 βαθμούς η Berenice με το διήγημα Βέλια.
  4 points
 40. until

  υπάρχουν κι αυτοί που συγγράφουν τρώγοντας παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο το θέμα του διαγωνισμού που έβαλες @Roubiliana
  4 points
 41. until

  "Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"! Ντάντε Αλιγκιέρι! (Από την Κόλαση, φυσικά). Έχεις δίκιο @Roubiliana, θα μπορούσε να είναι ο πρωτοπόρος του fantasy το 1200!
  4 points
 42. until

  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και από μένα. Μπράβο και στον Γιώργο για το φοβερό θέμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που σχολίασαν. Όχι μόνο για τη δική μου ιστορία αλλά για όλες όσες συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Η ευκαιρία που μου δώσατε για να δω τα πράγματα από τελείως διαφορετικές οπτικές γωνίες, τόσο σαν «συγγραφέας» όσο και σαν «κριτής», είναι πραγματικά πολύτιμη.
  4 points
 43. until

  Ξεχάστηκα! Τώρα θυμήθηκα ότι σήμερα λήγει η ψηφοφορία! Συγχαρητήρια Nick V. για την πρωτιά! Έτσι να τιμάς πάντα το ένδοξο φανταστικό! 😛 😊 Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους! Άντε πάμε για τον επόμενο τώρα 🙂 (όχι δεν θα γλιτώσετε από τις δυστοπίες μου! ακόμα τουλάχιστον! 🙃 )
  4 points
 44. until

  Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τους διοργανωτές και όσους διάβασαν τις ιστορίες που γέννησε ο διαγωνισμός. Συγχαρητήρια σε όλους και στη νικήτρια, φυσικά!
  3 points
 45. until

  Στην 3η θέση με 159 βαθμούς ο Nakraal με την τρομερή ιαχή «Κλουκλού».
  3 points
 46. until

  Στην 5η θέση με 151 βαθμούς ο KostisG με τον εφιάλτη του «Οικογενειακός Χρόνος».
  3 points
 47. until

  @freyaO Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως στέλνουμε ένα καινούργιο μήνυμα στο αρχικό post του Event (πάνω-πάνω). Εκεί θα δεις ένα link που παραπέμπει στον εικονογραφημένο οδηγό του φόρουμ.
  3 points
 48. until

  Μόλις τελείωσα το διηγηματάκι μου. Θα το χτενίσω λιγάκι τις επόμενες μέρες για να μοιάζει όσο γίνεται σενιαρισμένο και θα το ανεβάσω στη βιβλιοθήκη της ε.φ. Εσείς σε τι φάση βρίσκεστε;
  3 points
 49. until

  O @Spark κάνει αθόρυβη δουλειά, βέβαια, αλλά πολύ σημαντική και, απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι και απίκο. Νομίζω πως στον επόμενο διαγωνισμό θα πρέπει να το δει αλλιώς και, έτσι για αλλαγή, να παίξει κι αυτός με μια ιστορία του. Ε, @Spark, τι λες, ψήνεσαι;
  3 points
 50. until

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Spark, χάρη στον οποίο έχουμε τα ακόλουθα στατιστικά: Τεχνική Βαθμολογία 1. Nick V. 37,5 2. Roubiliana 36,5 3. Starbuck 35,5 4. John Ernst 34,5 Προσωπική Βαθμολογία 1. Nick V. 40,5 2. Starbuck 37,5 3. Roubiliana 37 4. John Ernst 35,5
  3 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information? (STRONGLY RECOMMENDED)

  Sign Up
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..