Jump to content
Sign in to follow this  
NZK

Μαριάννα

Recommended Posts

NZK

Όνομα συγγραφέα: Νικόλαος Κράλμος

Είδος: Ρομαντική

Βία; Όχι

Σεξ; Όχι

Αριθμός λέξεων: 777

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Μια σύντομη Ρομαντική ιστορία που έγραψα για το lesbian.gr. δυστυχώς, δε κατάφερα να διατηρήσω τη διαμόρφωση και το μέγεθος κειμένου του αρχικού αρχείου, γι' αυτό και ανεβάζω την ιστορία και σε attachment, ώστε να μπορείτε αν θέλετε να τη διαβάσετε στην κανονική της μορφή

 

Μαριάννα.pdf

 

 

Αφήνοντας το άδειο κουτί από μπύρα να πέσει στο χώμα, η Μαριάννα κάθισε σε μία από τις κούνιες της παιδικής χαράς. Τα καστανοκόκκινα μαλλιά της, που της άρεσε να τα αφήνει λυμένα, την κάνανε να μοιάζει μέσα στη νύχτα με πένθιμο τριαντάφυλλο.

 

Λίγο πιο πέρα, σε μια άλλη κούνια, καθόταν η Δανάη. Προετοιμασμένη για αυτό που θα ερχόταν, αλλά και κάπως θυμωμένη για την κατάσταση που υπήρχε, κοίταζε υπομονετικά τα σύννεφα, που ίσα-ίσα διακρίνονταν χάρη στο φως του φεγγαριού. Ήξερε τι σκεφτόταν η Μαριάννα. Θα της το έλεγε ξανά. Την πρώτη φορά ήταν ξαφνικό και δύσκολο. Τώρα ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν έπαψε να τις βασανίζει και τις δύο. Θα ήταν δύσκολο να την ξαναπληγώσει. Η Μαριάννα σήκωσε το βλέμμα της και χαμογέλασε ελαφρά στη Δανάη.

 

«Είσαι πολύ όμορφη κι απόψε» της είπε, περιμένοντας έστω και μία στοιχειώδη ανταπόκριση. Μετά από εκείνο το βράδυ, πριν από τέσσερις μέρες, που της αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, δε περίμενε ευχάριστη αντιμετώπιση.

 

Η Δανάη δε της απάντησε. Αναστέναξε, όμως, ως ένδειξη ότι είχε καταλάβει και πως δε της ήταν ευχάριστο αυτό που γινόταν. Τώρα στο πρόσωπό της υπήρχε το βλέμμα της απογοήτευσης. Η Μαριάννα αποφάσισε ότι θα συνέχιζε αυτό που ξεκίνησε πριν από τέσσερις μέρες. Η καρδιά της δεν ήθελε να έχει τέτοιου είδους πόνο μέσα της. Σηκώθηκε και πλησίασε τη Δανάη.

 

«Τι θέλεις να κάνουμε; Θέλεις να πάμε κάπου; Όπου θες εσύ!»

 

Της χαμογέλασε για να την κάνει να νιώσει ευχάριστα. Η Δανάη παρέμενε αμίλητη, κι όμως, τα μάτια της τρεμοπαίζανε. Η Μαριάννα γονάτισε μπροστά της.

 

«Να σου φέρω κάτι;» έκανε άλλη μια προσπάθεια. Η σιωπή είχε γίνει αφόρητη.

 

«Δε θέλεις τίποτα;». Ένας λυγμός είχε ακουστεί στη φωνή της, ένδειξη των βασανισμένων συναισθημάτων της.

 

Τελικά, η Δανάη χαμήλωσε το βλέμμα και είδε δάκρια στο πρόσωπο της κοπέλας. Ήθελε να τελειώνει αυτή η ιστορία, ακόμη κι αν πλήγωνε τη Μαριάννα περισσότερο.

 

«Δεν είμαι σαν εσένα» της είπε ψύχραιμα.

 

Η καρδιά της Μαριάννας ένιωσε οδυνηρό, απέραντο σκοτάδι. Δεν ήθελε να το ακούσει αυτό. Το φοβόταν πολύ. Η απάντηση αυτή ήταν τελεσίδικη, δεν άφηνε κανένα περιθώριο για ελπίδες. Είχε μπροστά της την κοπέλα που αγαπούσε και ένιωσε πως δε θα είναι μαζί της ποτέ. Έσκυψε το κεφάλι και έσφιξε τα χείλη της για να μην ακουστεί το κλάμα της. Η Δανάη δεν άντεξε να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Πήρε το κεφάλι της Μαριάννας στην αγκαλιά της και τη χάιδεψε για να την ηρεμήσει.

 

Όμως η Μαριάννα ένιωσε χειρότερα. Ήξερε ότι το χάδι που ένιωθε ήταν συμπονετικό, ίσως φιλικό. Δεν ήταν ερωτικό. Σηκώθηκε όρθια και κοίταξε τη Δανάη με αποφασιστικότητα. Δεν έκλαιγε πια, αλλά τα δάκρια από τα μάτια της δεν είχανε φύγει ακόμη. Η Δανάη σηκώθηκε κι εκείνη. Κοιταχτήκανε για λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα, η Μαριάννα αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Την αγαπούσε πολύ για να την εγκαταλείψει χωρίς να είναι απολύτως σίγουρη.

 

«Την πρώτη φορά είπες ότι δεν είσαι ερωτευμένη μαζί μου. Τώρα, λες ότι δεν είσαι σαν εμένα. Είναι η σειρά μου να σου πω τι νιώθω εγώ για σένα».

 

Πέρασε τα χέρια της γύρω από τη μέση της Δανάης.

 

«Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Όταν σε κοιτάζω, νιώθω την ανάγκη να σε σφίξω στην αγκαλιά μου και να σε φιλάω. Όταν σε σκέφτομαι, ξέρω ότι θέλω να είμαστε μαζί. Θέλω να είμαι η κοπέλα σου, αυτή που θα σε φροντίζει και θα σε προστατεύει από ό,τι συμβεί. Θέλω να προσπαθήσω να σε κάνω ευτυχισμένη και να σου δείξω τι σημαίνεις για μένα».

 

Πλησίασε τα χείλη της στα χείλη της Δανάης. Ήθελε να τη φιλήσει. Κι όμως, παρόλο που το ήθελε όσο τίποτα άλλο, δε το έκανε. Δεν έπρεπε ούτε μια στιγμή να την αναγκάσει να κάνει κάτι. Μόνο την κοίταζε.

 

«Σ’ αγαπάω» της ψιθύρισε.

 

Η Δανάη ανατρίχιασε. Τα συναισθήματα που ένιωθε στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν πολύ έντονα. Έβλεπε στα μάτια της μια ερωτευμένη κοπέλα. Ένιωθε την αγάπη της και τον έρωτά της στο δέρμα του δικού της προσώπου. Ήταν σα να την έκαιγε η αγάπη της Μαριάννας. Έκλεισε τα μάτια της για μια στιγμή. Τη φίλησε. Άνοιξε τα μάτια της. Η Μαριάννα κοιτούσε έκπληκτη. Κάτι προσπάθησε να πει, αλλά η Δανάη τη σταμάτησε:

 

«Μη μιλήσεις».

 

Την ξαναφίλησε. Πέρασε τα χέρια της γύρω από το λαιμό της Μαριάννας και φιληθήκανε ξανά. Και ξανά και ξανά. Την έσφιξε στην αγκαλιά της δυνατά, φοβήθηκε ξαφνικά μήπως τη χάσει.

 

«Σε θέλω» ψιθύρισε η Δανάη, αναστενάζοντας, εκπέμποντας απρόσμενα ερωτική επιθυμία.

 

«Κι εγώ σε θέλω μωρό μου» μουρμούρισε μέσα από τα δόντια της η Μαριάννα. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που ακούστηκε σα να ήταν θυμωμένη.

 

Πέσανε στο χώμα, την ίδια στιγμή που τα σύννεφα καθάρισαν από τον ουρανό και το φεγγάρι φάνηκε ολόκληρο, κάνοντας τις κοπέλες να λάμπουν στο σκοτάδι, σαν όνειρα στον κόσμο των παραμυθιών.

 

Edited by Loader

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eric Draven

Όμορφο, σύντομο και περιεκτικό. δε με κούρασε καθόλου.

 

Καταστάσεις στις οποίες λίγο πολύ έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι, είτε απ'τη μεριά του 'θύματος' ή του 'θύτη'. well done.

 

lesbian.gr? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NZK

hey ευχαριστώ για την άποψή σου :)

 

και, ναι, έχω μεγάλη αδυναμία στις λεσβίες :Ρ

Edited by Loader

Share this post


Link to post
Share on other sites
Solonor

Χμ, αρκετά καλά γραμμένο, όμορφο και μετρημένο. Και οκ, αν δεν ταιριάζει αυτό το κείμενο στο lesbian.gr ε, τότε ποιο ταιριάζει δηλαδής;

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cassandra Gotha

Είναι γραμμένο με τέτοιον τρόπο, που σε βάζει στη θέση της Μαριάννας. Εγώ, για παράδειγμα, ανησυχώ για το μέλλον αυτής της σχέσης. Μήπως η Δανάη απλά είπε "Τι στην οργή! Ας το δοκιμάσω κι αυτό" και πειραματίζεται με τη Μαριάννα, ενώ η άλλη η καημενούλα την αγαπάει; Γιατί η Μαριάννα της είπε "Σ' αγαπώ", ενώ η Δανάη της είπε μόνο "Σε θέλω", πράγμα φυσικό, αλλά δεν ξέρω... Πολύ με προβληματίσανε. :unsure:

 

(Το ότι με προβληματίσανε είναι καλό :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..