robotis Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Βρε παιδια νομίζω ότι ξαναέκανα αυτή την ερώτηση, αλλά βλέπεις τα χρόνια..... Τι έγινε στα 12 γενέθλια της ΑΛΕΦ; Θα ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ εκεί, αλλά βλέπεις η απόσταση, η δουλειά..... Δεν θα έπρεπε να γράψετε κάτι και για εμάς τους απόντες; Καμμιά φωτογραφία γιατί μόνο μια τούρτα κατάφερα να δω μόνο και αυτή μόνη της. Θα ήθελα να ζήσω λίγο το γεγονός έστω και από αφηγήσεις και φωτογραφίες. Αλήθεια δώθηκαν όλα τα εισητήρια διαρκείας για το sff; Εμείς;;;;;; Ας κάνει κάποιος τον κόπο από τους τυχερούς της βραδιάς να απαντήσει . Ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Επειδή δεν είχαμε προγραμματισμένο κάτι σπουδαίο, δε δώσαμε και μεγάλη δημοσιότητα. Μια που ρωτάς ωστόσο, θα λάβεις απάντηση. Αλλά επειδή το γεγονός έχει ήδη παλιώσει κάπως, θα σου στείλω ένα pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ελπίζω να ανεβάσω φωτογραφίες το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotis Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Σας ευχαριστω πολύ για την προθυμία σας να μας βάλετε και εμας έστω και από μακριά στα γενέθλια. Θα περιμένω ανταπόκριση. Δεν μου απαντήσατε όμως αν τα εισητήρια πουλήθηκαν όλα ή θα μπορέσουμε να βρούμε και εμείς διαρκείας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotis Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 ΄Εμαθα για τα εισητήρια. Είχε την ευγενή καλοσύνη να μου αάντήσει με μήν. η Τiessa και να μάθω και τα γεγονότα από τα γενέθλια. Ελπίζω στα 13α να είμαι και εγώ εκεί μαζί σας. Θα περιμένω όμως να δω και φωτογραφίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Μερικές φωτογραφίες από το "event" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Πολύ καλή δουλειά Σπύρο, ιδιαίτερα να λάβει κανείς υπόψη του τον ελλιπή φωτισμό στο "Φαεινόν"! robotis, δεν χρειάζεται να περιμένεις τα επόμενα γενέθλια για να μας δεις από κοντά. Οι εκδηλώσεις της ΑΛΕΦ είναι κάθε δεκαπενθήμερο με πρώτη και καλύτερη το Φεστιβάλ ταινιών Φανταστικού SFF-rated (4-10/3). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotis Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Πολύ καλή δουλειά Σπύρο, ιδιαίτερα να λάβει κανείς υπόψη του τον ελλιπή φωτισμό στο "Φαεινόν"! robotis, δεν χρειάζεται να περιμένεις τα επόμενα γενέθλια για να μας δεις από κοντά. Οι εκδηλώσεις της ΑΛΕΦ είναι κάθε δεκαπενθήμερο με πρώτη και καλύτερη το Φεστιβάλ ταινιών Φανταστικού SFF-rated (4-10/3). Ευχαριστω πολύ για την πρόσκληση, αλλά είναι λίγο δύσκολο να είμαι μαζί σας κάθε δεκαπενθήμερο. Βρίσκομαι στην Κρήτη αν και παρακολουθώ όλες τις διοργανώσεις σας από εδώ. Γι΄αυτό ρώτησα για τα εισητήρια διαρκείας, γιατί σκέπτομαι να ανέβω στην Αθήνα αυτό το τριήμερο(αφού δεν έχω μαθήματα). Γράφω και εγώ ιστοριούλες (φιλόλογος είμαι τι στο καλό) και έχω λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς , όπως στο Αρχέτυπο που δυστηχώς δεν βλέπω αποτελέσματα στον αιώνα.........αν και είπαν ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα είχαμε. Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφία σας , αν και σας έμαθα από τύχη. Βλέπεις έτυχε να ήμουν μια φορά μαζί σας από τύχη. Πίναμε μαζί καφέ και ΄΄εμαθα για εσάς αν και γράφω χρόνια διάφορα........ Σας είχα συναντήσει και στο Mall στον διαγωνισμό της t-short αν και δεν είχα γράψει τίποτε. Σε αυτό το διαγωνισμό όμως θα λάβω μέρος και θα σας συναντήσω. Μου φτάνει όμως που μαθαίνω διάφορα νέα από εσάς και διαβάζω τις διάφορες συζητήσεις σας. Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα αν και είμαι μακριά. Αντιπροσωπευτικές ( αν και λίγες) οι φωτογραφίες για τα γενέθλια και μαζί με την ανταπόκριση της tiessa(ευχαριστώ πολύ) αισθάνομαι ότι ήμουν και εγώ μαζί. Αλήθεια η τούρτα δεν είχε κεράκια; Φοβηθήκατε μην γίνει πανσέλινος και χαθεί ο πλανήτης; Γράψτε βρε παιδιά και κάτι κάτω από τις φωτογραφίες να μάθουμε και εμείς ποιός είναι ποιός. Μόνο τον κύριο Μαστοράκη αναγνώρισα που τον είχα ξαναδεί στην εκδήλωση της t-short ; στα διάφορα από την Ερμούπολη;.... και έναν νεαρό που νομίζω ότι είχα δει στην t-short , οι άλλοι;;;;;;;; Τώρα θα μου πείτε πολλά ζητάς βρε φίλε αλλα τι να κάνουμε......... Ευχαριστω παιδιά και συνεχίστε την υπέροχη προσπάθεια που κάνετε για την επιστημονική φαντασία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) ΟΚ, λεζάντες για τις φωτογραφίες με νουμεράκια από αριστερα προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω: 1. Καθιστός με την (ήδη δύο ετών παλιά!) πορτοκαλιά κονκάρδα των δέκα χρόνων της ΑΛΕΦ ο νικητής του περσινού πρώτου t-short Στάθης Νοδάρας (από τα σχετικά νέα μέλη, τον αιχμαλωτίσαμε εκείνο το απόγευμα). 2. Από αριστερά Κώστας Γερογιάννης (μεταφραστής και σύζυγος Tiessa), Δημήτρης Αρβανίτης (Εκδότης "Τρίτωνα"), Άγγελος Μαστοράκης (υπεύθυνος έκδοσης περιοδικού "9" της Ελευθεροτυπίας και νυν Πρόεδρος της ΑΛΕΦ), και ένας υπάλληλος των εκδόσεων "Φανταστικός Κόσμος" που δεν έτυχε να γνωρίσω από κοντά. 3. Μια (σχεδόν) οικογενειακή στιγμή: Η Τέτη deadend Θεοδώρου τα ψέλνει στον σύζυγό της Μιχάλη mman Μανωλιό (δεξιά). Στη μέση ο Αλέκος Παπαδόπουλος συγγραφέας και ψυχή του Φεστιβάλ ταινιών Φανταστικού SFF-Rated σε πολύ λεπτή θέση. 4. Το βαμπίρι της ΑΛΕΦ (προσέξτε χρώμα δέρματος) Δανάη Κατσαβού φωτογραφίζει την τούρτα. Στο βάθος όρθια με την ξανθή κώμη η πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα Αντωνία Κατσαβού. 5. Αν και δεν έκαναν τη χάρη να γυρίσουν στον φακό, η φωτογραφία αυτή έχει πολύ συγγραφικό ενδιαφέρον. Φαίνονται τρεις από τους τέσσερεις Έλληνες συγγραφείς του "Τρίτωνα": Παναγιώτης PiKei Κούστας (αριστερα στο μπαρ με το πορτοφόλι και τα φράγκα), Αλέκος Παπαδόπουλος (δίπλα του) και Κώστας khar Χαρίτος (με το σκούρο πουκάμισο σε πηγαδάκι). Στο βάθος, ακριβώς πίσω από την κοπέλα του μαγαζιού ο Σπύρος Κίντζιος, καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και συγγραφέας μερικών πολύ χιουμοριστικών διηγημάτων. 6. Η Βάσω Tiessa Χρήστου σφάζει αλύπητα την τούρτα. 7. Το σπλάττερ. 8. Το εφεδρικό stand by θύμα. Edited March 3, 2010 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotis Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 ΟΚ, λεζάντες για τις φωτογραφίες με νουμεράκια από αριστερα προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω: 1. Καθιστός με την (ήδη δύο ετών παλιά!) πορτοκαλιά κονκάρδα των δέκα χρόνων της ΑΛΕΦ ο νικητής του περσινού πρώτου t-short Στάθης Νοδάρας (από τα σχετικά νέα μέλη, τον αιχμαλωτίσαμε εκείνο το απόγευμα). 2. Από αριστερά Κώστας Γερογιάννης (μεταφραστής και σύζυγος Tiessa), Δημήτρης Αρβανίτης (Εκδότης "Τρίτωνα"), Άγγελος Μαστοράκης (υπεύθυνος έκδοσης περιοδικού "9" της Ελευθεροτυπίας και νυν Πρόεδρος της ΑΛΕΦ), και ένας υπάλληλος των εκδόσεων "Φανταστικός Κόσμος" που δεν έτυχε να γνωρίσω από κοντά. 3. Μια (σχεδόν) οικογενειακή στιγμή: Η Τέτη deadend Θεοδώρου τα ψέλνει στον σύζυγό της Μιχάλη mman Μανωλιό (δεξιά). Στη μέση ο Αλέκος Παπαδόπουλος συγγραφέας και ψυχή του Φεστιβάλ ταινιών Φανταστικού SFF-Rated σε πολύ λεπτή θέση. 4. Το βαμπίρι της ΑΛΕΦ (προσέξτε χρώμα δέρματος) Δανάη Κατσαβού φωτογραφίζει την τούρτα. Στο βάθος όρθια με την ξανθή κώμη η πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα Αντωνία Κατσαβού. 5. Αν και δεν έκαναν τη χάρη να γυρίσουν στον φακό, η φωτογραφία αυτή έχει πολύ συγγραφικό ενδιαφέρον. Φαίνονται τρεις από τους τέσσερεις Έλληνες συγγραφείς του "Τρίτωνα": Παναγιώτης PiKei Κούστας (αριστερα στο μπαρ με το πορτοφόλι και τα φράγκα), Αλέκος Παπαδόπουλος (δίπλα του) και Κώστας khar Χαρίτος (με το σκούρο πουκάμισο σε πηγαδάκι). Στο βάθος, ακριβώς πίσω από την κοπέλα του μαγαζιού ο Σπύρος Κίντζιος, καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και συγγραφέας μερικών πολύ χιουμοριστικών διηγημάτων. 6. Η Βάσω Tiessa Χρήστου σφάζει αλύπητα την τούρτα. 7. Το σπλάττερ. 8. Το εφεδρικό stand by θύμα. Σε ευχαριστώ πολύ βρε Μιχάλη mman , τώρα σίγουρα νομίζω ότι ήμουν μαζί σας, αλλά τι να σας πω σας ζηλεύω(με την καλή έννοια φυσικά) πρέπει να είναι υπέροχες οι συναντήσεις σας. Έχω αρχήσει να σκέπτομαι να ζητήσω μετάθεση για να ζήσω και εγώ λίγο αυτές τις στιγμές, αλλά ποιός ακούει την γυναίκα μου , ο ψαλμός που σου έκανε η γυναίκα σου δεν θα είναι τίποτε σε αυτό που θα πάθω εγώ από την δικήμου και όσο αν γράφουμε ιστοριούλες καμμιά επιστημονική φαντασία δεν θα μπορεί να την πιάσει. Τώρα όταν θα διαβάζω θα ξέρω κάποιοι πως είσαστε. Τελικά είχα δίκιο για τον κύριο Μαστοράκη και ο νεαρός που θυμόμουν από την t-short ήταν αυτός με την κονκάρδα. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί είχε πάρει δυο βραβεία ,αλλά δεν θυμόμουν το όνομά του. Σε ευχαριστώ και πάλι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts