Jump to content

Online δημιιουργική γραφή


christina
 Share

Recommended Posts

Τι γνώμη έχετε για την online δημιουργική γραφή; Έχω βρεί έναν συγγραφέα- γνωστό- ο οποίος προσφέρει τις γνώσεις του μέσω διαδυκτίου φυσικά με πληρωμή. Το κόστος κυμαίνεται απο 80-140 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τις ώρες και τη συχνότητα των διαδυκτιακών μαθημάτων.

 

Πέρα απο το αν μπορεί να επιτύχει κάτι τέτοιο, είναι και το θέμα οτι αυτό τον καιρό βρίσκομαι σε αδράνεια-όπως εχω ήδει πει σε άλλο ποστ- οπότε δεν ξέρω αν θα είμαι συνεπής και αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Οπότε, εαν κλείσω τα μαθήματα και δεν παρουσιάζομαι τις ώρες που θα συννενοηθώ, θα πληρώνω, φαντάζομαι ούτως ή άλλως.

 

Θα μου πείτε, οτι μέσα απο το φόρουμ και μέσα απο εσάς που έχετε αρκετή εμπειρία και γνώσεις, είναι σαν να παρακολουθούμε δημιουργική γραφη, ομως το αντικείμενο μου δεν ειναι ακριβώς φανταζυ ή επιστημονικής φαντασίας, μιας που προσανατολίζομαι περισσότερο στο παιδικό παραμύθι ή μυθιστόρημα, οπότε για κάποιους μπορεί να είναι βαρετό να ασχοληθούν με ιστορίες πέρα του ενδιαφέροντος τους.

 

Ευχαριστώ...

Edited by christina
Link to comment
Share on other sites

Με πολύ λιγότερα χρήματα, σου προτείνω να σαρώσεις την αγορά για βιβλία περι creative writing, γενικά για CW αλλά και για παιδικό μυθιστόρημα/fairy tale κλπ. Βοηθούν ιδιαίτερα, από πρακτικά ως ακόμα και ψυχολογικά.

Καλό γράψιμο :)

Link to comment
Share on other sites

Mάλλον θα το δοκιμάσω. Απ' ότι μίλησα μαζί του, χώρια οτι δεν εχω πολύ ελευθερο χρόνο, αν τελικά το κάνω, θα είναι για 1-2 ώρες την εβδομάδα(1 φορα δηλαδη). Κι εγω δεν θα μπορούσα παραπάνω-πόσο μάλον που θα ''μιλάμε'' βραδυνή ώρα συν οτι με βολευει για το οικονομικό που μειώνεται αρκετά. Προς το παρον , θέλει δείγμα δουλειάς μου κι ύστερα το συζητάμε πάλι. Εύχομαι να μη το μετανιώσω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Νομίζω πως αυτό κολλάει εδώ. Εκτενέστατο και λεπτομερέστατο. Εγώ το βρήκα γκουγκλάροντας τη λέξη "infodumping", που τη διάβασα κάπου εδώ μέσα και δεν την είχα ξαναδεί. Προσωπικά δεν το έχω ξεψαχνίσει και πολύ, αλλά μια φίλη που της το έστειλα (και που γράφει αρκετά καλά και η ίδια) με ευχαρίστησε ενθουσιασμένη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..