Jump to content

Graphic Novels-Νέες κυκλοφορίες!


BladeRunner
 Share

Recommended Posts

1.

 

EB-00-934.jpg

 

Προτού ακόμα το πρόσωπό του εμφανιστεί σε μια αφίσα επικηρυγμένων με τις κατηγορίες για φόνο, ληστεία και εμπρησμό, ο Μπάλτιμορ Ο'Χάρα δραπετεύει στους ερημότοπους της Αγριας Δύσης. Ο πράκτορας της Πίκερτον και έμπειρος ιχνηλάτης Ρόνεγκαλ Ντώσον λαμβάνει την εντολή να φέρει το φυγά ενώπιον της δικαιοσύνης. Τώρα, οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια δραματική αναμέτρηση. Και οι δύο είναι μαχητές: ο ένας επιβάλλει το νόμο, ο άλλος πολεμά για την ελευθερία. Και οι δύο βαδίζουν στο μονοπάτι του Λύκου - μια πορεία που θα τους οδηγήσει στον κοινό τους προορισμό.

 

Το "Hombre", που φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων δημιουργών Peter Wiechmann Και Rafael Mendez, δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες στο περιοδικό YPS, ενώ περιλαμβάνει σελίδες με έξτρα υλικό για τη ζωή και το θάνατο στην Αγρια Δύση.

Τίτλος:Hombre, Το μονοπάτι του λύκου

Συγγραφέας:Peter Wiechmann

Εκδόσεις:Anubis

Μεταφραστής:Ηλίας Τσιάρας

Σελίδες:96

Τιμή:13,90-10%=12,51 ευρώ

Link to comment
Share on other sites

1.

EB-00-939.jpg

 

Ο Πωλ Μόουζες έχει αποσυρθεί ειρηνικά - μέχρι τη στιγμή που οι παλιοί του εργοδότες κρίνουν ότι είναι πολύ επικίνδυνος για να μείνει ζωντανός. Η CIA έχει ξεχάσει την εκπαίδευσή του... όμως ο Μόουζες θυμάται ακόμα.

Όταν μια ομάδα εκτελεστών διαταράσσει την απομόνωσή του, ο βετεράνος πράκτορας επιστρέφει στη δράση, σκορπώντας γύρω του το θάνατο, ενώ εκείνοι που ευθύνονται για την επιστροφή ενός αμείλικτου δολοφόνου κάθονται ασφαλείς στα γραφεία τους. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή τους. Όμως ο Μόουζες έχει διαφορετικά σχέδια...

 

Οι Warren Ellis και Cully Hamner ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αφηγηθούν την αιματοβαμμένη ιστορία δράσης που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστές τους Bruce Willis, Morgan Freeman και Hellen Mirren.

 

"Tα κορυφαία έργα του Ellis είναι θρίλερ με έμφαση στους χαρακτήρες, τα υψηλά ιδανικά και τη ζόρικη διάθεση."

- Booklist

 

Τίτλος:RED

Συγγραφέας:Warren Ellis

Εκδόσεις:Anubis

Μεταφραστής:Σπύρος Γιαννακόπουλος

Σελίδες:80

Τιμή:12,50-10%=11,25 ευρώ

2.

 

9789602358030.jpg

«Ή ήρωες θα γίνουμε ή μάρτυρες».

 

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη προσωπικότητα του εικοστού αιώνα που να λειτρούργησε τόσο πολωτικά, που να έζησε μια τόσο συναρπαστική και ταυτόχρονα αντιφατική ζωή, σαν τον ηγέτη της κουβανέζικης επανάστασης και μετέπειτα πρόεδρο της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.

 

Ο Ράινχαρτ Κλάιστ ζωγράφισε με εκρηκτικά χρώματα και τολμηρές γραμμές τη ζωή του «Maximo Lider»: Από την πρώτη εργατική εξέγερση που προσπάθησε να υποδαυλίσει ο νεαρός Φιντέλ στη finca, το πατρικό του αγρόκτημα, μέχρι την επιτυχημένη επανάσταση κατά της κυβέρνησης του Μπατίστα, την αποτυχημένη απόβαση της CIA στον Κόλπο των Χοίρων και την «Κρίση των πυραύλων». Μέχρι τις δεκαετίες της ανέχειας και της δίωξης όσων εναντιώνονταν στον Κάστρο ζητώντας μια δικαιότερη κοινωνία.

 

«Η ζωγραφική και χαρακτηρολογική απεικόνιση του Φιντέλ Κάστρο σε έναν χρονικό ορίζοντα μισού αιώνα σε μαγνητίζει με την αυθεντικότητά της και ταυτόχρονα σε συναρπάζει και σε διασκεδάζει».

 

Φόλκερ Σκιέρκα

 

Τίτλος:Κάστρο

Συγγραφέας:Reinhard Kleist

Εκδόσεις:Γνώση

Μεταφραστής:Αντώνης Μπίκος

Σελίδες:288

Τιμή:11-10%=9,90 ευρώ

 

Edited by BladeRunner
Link to comment
Share on other sites

EB-00-925.jpg

 

Για ό,τι έκαναν... θα πληρώσουν το υπέρτατο τίμημα!

 

O κόσμος των υπερηρώων δέχεται επίθεση! Ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν ολόκληρο το Μανχάτταν, η ανατολική Ευρώπη έχει καλυφθεί από πάγο και χιόνι, ενώ εκρήξεις ηφαιστείων πλήττουν τη Νότια Αμερική. Τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια και οι υπερήρωες σαστισμένοι προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Πλέον το σκηνικό για την απόλυτη σύγκρουση είναι έτοιμο. Η έκβαση της τρομερής αυτής αναμέτρησης θα κρίνει τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη.

 

Ο Jeph Loeb και o David Finch υπογράφουν τη συναρπαστική ιστορία που θα φέρει και το τέλος του Ultimate Universe έτσι όπως το γνωρίζαμε!

Τίτλος:Ultimatum, Απόλυτη σύγκρουση

Συγγραφέας:Jeph Loeb

Εκδόσεις:Anubis

Μεταφραστής:Πέτρος Παπαλιανός

Σελίδες:144

Τιμή:22,90-10%=20,61 ευρώ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

EB-00-928.jpg

 

ULTIMATE SPIDER-MAN

 

 

To μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του Ultimate σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel ξεκίνησε! Μετά το θάνατο των παιδιών του, ο Μαγκνέτο κηρύσσει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας. Στόχος του είναι ολόκληρος ο πλανήτης και όποιοι υπερήρωες τολμήσουν να του αντισταθούν. Η Νέα Υόρκη δέχεται το μεγαλύτερο χτύπημα, καθώς ένα τεράστιο παλλιροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν τη μισή πόλη. Μέσα σε αυτό το σκηνικό καταστροφής, ένας ήρωας θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να κάνει το καθήκον του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπάιντερ-Μαν ή αλλιώς Πήτερ Πάρκερ.

 

Ο Πήτερ περιπλανιέται στην κατεστραμμένη πόλη προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιζώντες και παράλληλα να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής. Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για όσα πρόκειται να ζήσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ, που θα αλλάξει για πάντα το μύθο του διάσημου ήρωα. Το "Ultimate Spider-Man: Ultimatum" μας καλεί να ακολουθήσουμε τον Σπάιντερ-Μαν σε έναν κόσμο όπου τίποτε δεν είναι πια το ίδιο...

 

Οι Βrian Michael Bendis και Stuart Immonen μας μεταφέρουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο καθοριστικές περιπέτειες στα χρονικά του Ultimate Universe της Marvel!

Τίτλος:Ultimatum, Παράπλευρες απώλειες

Συγγραφέας:Brian Michael Bendis

Εκδόσεις:Anubis

Μεταφραστής:Σάββας Αργυρού

Σελίδες:160

Τιμή:21,90-10%=19,71 ευρώ

Ανήκει στη σειρά Ultimatum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..