Jump to content

Βιβλιοθήκη δωρεάν βιβλίων


Recommended Posts

post-2372-0-84409900-1308126922_thumb.jpg

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά στο site αυτό μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό διηγημάτων εφ από συγγραφείς όπως οι Isaac Asimov, Philip K. Dick, Roger Zelasny, Robert Sheckley, James G. Ballard, Harlan Ellison και δε συμμαζεύεται. Αναφέρω ενδεικτικά το ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΟΟΟ "Αιρέσεις του Υπέρογκου Θεού" του Brian Aldiss (έχει δημοσιευτεί στο "9", στο τεύχος 37, νομίζω), την κλασική "Απάντηση" του Fredrick Brown, το αξεπέραστο "Nightfall" του Asimov ("Η Νύχτα"), το αριστούργημα "Η Δεύτερη ποικιλία" του Dick (στην Ωρόρα Νο 5 με τον τίτλο "Η δεύτερη παραλλαγή"), "Το χρώμα από το διάστημα" του Lovecraft και 40 κεφάλαια (υποθέτω ολόκληρο, δηλαδή) του "Εμείς", του Zamyatin, από το οποίο πήρε, λέει, την ιδέα ο Όργουελ για να γράψει το "1984". Αν θέλετε τρόμο, έχει και δύο του Graham Masterton, "Το μανιτού" και "Η εκδίκηση του μανιτού".

Στον κο Χατζηγιώργη, που θέλει "την καρδιά του αναγνώστη στο παλούκι", προτείνω το διαμαντάκι "Όλα τα δάκρυα του κόσμου" και τον προκαλώ να μου πει αν θα κέρδιζε γι'αυτό ο Brian Aldiss τον τίτλο της Ερινύας... :lol:

Edited by Spark
Διαγράφηκε το link επειδή δεν λειτουργούσε.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • Φάντασμα changed the title to Βιβλιοθήκη δωρεάν βιβλίων

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..