TheSea IsBurned 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ας αφοσιωθούμε τώρα στο παιχνίδι μας, έτσι; Έτσι, έτσι. Παρακαλούνται οι κουλτουριάρηδες να αποχωρήσουν από το παρόν τόπικ. Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Το ξέρω ότι συνήθως αυτό γίνεται, αλλά αν γίνουμε τέσσερις φοβάμαι μην πέσει καμία τέτοια πρόταση κι από τώρα δηλώνω ότι είμαι κατά! Γιατί βρε; Εγώ λέω να ψηφίσουμε, με μόνο όρο να μην ψηφίσουμε τον εαυτό μας! Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Δεν ξέρω, αν θέλει κι ο Σταμάτης, εντάξει. Αλλά προσωπικά πιστεύω πως καλύτερα να τ' αποφύγουμε. Εννοείται πως δεν είχα σκοπό να ψηφίσω εμένα! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Δεν ξέρω, αν θέλει κι ο Σταμάτης, εντάξει. Αλλά προσωπικά πιστεύω πως καλύτερα να τ' αποφύγουμε. Εννοείται πως δεν είχα σκοπό να ψηφίσω εμένα! Καλά, ας πιστεύεις ό,τι θες. Θα ψηφίσεις Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Το Σταμάτη θα ψηφίσω, να σκάσεις! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Το Σταμάτη θα ψηφίσω, να σκάσεις! Ωραία, γιατί κι εγώ τον Σταμάτη θα ψηφίσω! Quote Link to post Share on other sites
Eugenia Rose 933 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Και έχουμε νικητή πριν καν βγουν τα κείμενα. Σταματη Συγχαρητήρια! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Και έχουμε νικητή πριν καν βγουν τα κείμενα. Σταματη Συγχαρητήρια! Ναι, συγχαρητήρια! Μπορείς να περάσεις να παραλάβεις το βραβείο σου και να μας αφήσεις και την ιστορία βγαίνοντας Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Και έχουμε νικητή πριν καν βγουν τα κείμενα. Σταματη Συγχαρητήρια! χαχαχαχαχα! οχι για τους τύπους θα περιμένουμε μέχρι τέλη της ψηφοφορίας! Quote Link to post Share on other sites
Adicto 328 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 χαχαχαχαχα! Παιδική χαρά το κάνατε;! Πίσω στα δωμάτιά σας νεαροί!!! Έχετε να γράψετε! υγ cool! 2-0 ήδη και δεν έχω γράψει ούτε λέξη! me likes this write off... Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 (edited) Γιώργο πρέπει να σου αποκαλύψω ένα μυστικό: Η Σάντι τροχίζει την τανάλια της στις άκρες για καλύτερο αποτέλεσμα. Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να την προκαλείς; Παιδική χαρά το κάνατε;! Πίσω στα δωμάτιά σας νεαροί!!! Έχετε να γράψετε! Πόσων, , χρονών είναι ο Σταμάτης; Ερωτώ γιατί δεν είμαι καθόλου περίεργος. Edited October 25, 2011 by Mindtwisted Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Επίσης, έχω κι άλλα φονικά όπλα... Πολλά... Quote Link to post Share on other sites
Tiessa 1,214 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Δελτίο τύπου: Ο βοηθός πλοηγού είναι ετοιμοπόλεμος. Η δεσποσύνη με την τανάλια ετοιμάζεται να περιποιηθεί δαχτυλάκια. Ο μασκοφόρος σαλτιμπάγκος, άσπρος σα γάλα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κι ο παρανοϊκός ξανθούλης λούφαξε στον υπόνομό του μέχρι το πέρας των αιματοχυσιών. Ετοιμάστε τα μολύβια σας, ωρέ! Και οι μισοί θεατές στις κερκίδες έχουν πρασινίσει από τη ζήλεια που δεν γράφουν με τέτοια εισαγωγή! Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Γιώργο πρέπει να σου αποκαλύψω ένα μυστικό: Η Σάντι τροχίζει την τανάλια της στις άκρες για καλύτερο αποτέλεσμα. Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να την προκαλείς; Παιδική χαρά το κάνατε;! Πίσω στα δωμάτιά σας νεαροί!!! Έχετε να γράψετε! Πόσων, , χρονών είναι ο Σταμάτης; Ερωτώ γιατί δεν είμαι καθόλου περίεργος. Δε φοβάμαι τίποτα, κύριε εισηγητά! Ήταν μην αρχίσω τα ραιτ-όφια, τώρα δε με πιάνει κανείς! Ας φέρει όλα τα εργαλεία του saw αν θέλει, εγώ θα της γλιτώσω και στο τέλος θα της κόψω... την υπερηφάνεια της!! Εγώ κάνω την πλάκα μου, Σταμάτη αλλά μεταξύ μας: Έγω βρει ιστορία κι έχω ήδη γράψει την αρχή Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Ό,τι πεις, Tregorian! Θα τον αφήσω στις παραισθήσεις του τον καημένο! Εγώ ξεμπερδεύω με κάτι υποχρεώσεις και ξεκινάω να γράφω... Αν και σκέφτηκα να τη γράψω τα τελευταία 90 λεπτά, φαίνεται ότι θα έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω έτσι Quote Link to post Share on other sites
Oceanborn 216 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Εξαιρετική εισαγωγή... Ανυπομονώ να διαβάσω τα διηγήματα...! Καλή επιτυχία σε όλους! Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Παιδιά τι όριο θα έχουμε στις λέξεις; Το αρχικό ποστ του northerain έλεγε 3000 αλλά στο προηγούμενο write - off είδα ότι ο Nihilio είχε δώσει 3500. Να το έχουμε στις τόσες κι εμείς, τι λένε συμμετέχοντες και εισηγητής; Εγώ είμαι υπέρ των 3500, καλύτερα να έχουμε χώρο για να βγουν καλές ιστορίες. Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι δηλαδή... Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 Νομίζω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να πάμε στις 3500, αλλά όχι παραπάνω. (Είσαστε και τρεις τώρα) Λοιπόν, λοιπόν. Να δώσουν όλοι το παρόν παρακαλώ. Πού βρισκόμαστε; Γράφουμε; Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Νομίζω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να πάμε στις 3500, αλλά όχι παραπάνω. (Είσαστε και τρεις τώρα) Λοιπόν, λοιπόν. Να δώσουν όλοι το παρόν παρακαλώ. Πού βρισκόμαστε; Γράφουμε; Ναι ναι, όχι παραπάνω, τ' ορκίζομαι! Εγώ είμαι στα μισά, ίσως και λίγο παραπάνω! Αν και τρέχω με διάφορα θα είμαι στην ώρα μου εδώ, φυσικά! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Εγώ ξεκίνησα δειλά-δειλά να γράφω, κάπου 300 λέξεις έχω προσθέσει Έχω ιδέα αλλά είναι δύσκολη στην υλοποίησή της και έχω αλλού το μυαλό μου Έχουμε καιρό όμως! Quote Link to post Share on other sites
Adicto 328 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Παιδιά εγώ είχα όλη την καλή διάθεση αλλά πέσανε πολλά με δουλειά και οικογένεια την τελευταία εβδομάδα... Θα προσπαθήσω και αύριο, αλλά χλωμό με κόβω τελικά Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Παιδιά εγώ είχα όλη την καλή διάθεση αλλά πέσανε πολλά με δουλειά και οικογένεια την τελευταία εβδομάδα... Θα προσπαθήσω και αύριο, αλλά χλωμό με κόβω τελικά Κρίμα.... Δεν ντρέπεσαι να μ' αφήσεις μόνο μ' αυτό το τέρας τη θάλασσα;;;; Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς είχες ήδη δύο ψήφους, δε μας συνέφερες! Ελπίζω να τα καταφέρεις τελικά, Σταμάτη! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Κι εγώ ελπίζω να τα καταφέρεις! Όχι επειδή με θεωρεί τέρας ο Tregorian, σκασίλα μου, εγώ είμαι ένα αθώο κοριτσάκι με τανάλια Quote Link to post Share on other sites
Eugenia Rose 933 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Ένα έχω να πω για όλα αυτά. ωχ Ωχ ΩΧ!!!! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Ένα έχω να πω για όλα αυτά. ωχ Ωχ ΩΧ!!!! Εσύ για ποιο λόγο ανησυχείς, καλή μου; Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts