Eugenia Rose 933 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Όχι για σένα πάντως Ποιος μας μένει; Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Όχι για σένα πάντως Ποιος μας μένει; Τσ,τσ,τσ... Δεν του κάνω τίποτα, μόνο και μόνο που είναι αρκετά γενναίος για να ανταγωνιστεί μαζί μου, τον σέβομαι Quote Link to post Share on other sites
Eugenia Rose 933 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Νταξ Γιώργο καθάρισα μπορείς να γράψεις τώρα, είπε μπορείς να κρατήσεις τα δάχτυλα σου. Τι; Και τα δεκα θες; Α δεν υπόσχομαι τίποτα. Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Φοβερή εισαγωγή έτσι??? καλά άμα δεν μας δώσετε διαμαντια δεν δικαιολογιστε.... Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 (edited) Νταξ Γιώργο καθάρισα μπορείς να γράψεις τώρα, είπε μπορείς να κρατήσεις τα δάχτυλα σου. Τι; Και τα δεκα θες; Α δεν υπόσχομαι τίποτα. Ξαναλέω, αν μείνει στα δάχτυλα εγώ θα είμαι ικανοποιημένος! Αλλά δε θα μου κόψει τίποτα αμαχητί, να το ξέρει! Θα της κόψω κι εγώ μερικά πράγματα για την τιμή μου!! Edited November 1, 2011 by TheTregorian Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 update: Αύριο (πιθανότατα) η ιστορία μου θα έχει γραφτεί. Θα πάρω λίγες μέρες χρόνο για να τη διορθώσω και μέχρι τέλος της βδομάδας θα την εκθέσω στα νύχια του κοινού! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Εγώ πάλι βρίσκομαι σε συγγραφικό τέλμα, ελπίζω να προλάβω να ξεκολλήσω μέχρι τις 6 Νοεμβρίου Ο Adicto μας ακούει; Θα παίξεις ή όχι τελικά; Αν όχι, πρέπει ο Mindtwisted να κάνει κι ένα edit στον τίτλο Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Εγώ πάλι βρίσκομαι σε συγγραφικό τέλμα, ελπίζω να προλάβω να ξεκολλήσω μέχρι τις 6 Νοεμβρίου Ο Adicto μας ακούει; Θα παίξεις ή όχι τελικά; Αν όχι, πρέπει ο Mindtwisted να κάνει κι ένα edit στον τίτλο Ρε παιδιά δε θέλω νίκη με disqualifications, άντε παλουκωθείτε! Πέρα απ' την πλάκα, ελπίζω να δω ιστορίες κι απ' τη Σάντι κι απ' το Σταμάτη! Η εισαγωγή του Κωνσταντίνου αξίζει νομίζω τη συμμετοχή μας! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Εγώ πάλι βρίσκομαι σε συγγραφικό τέλμα, ελπίζω να προλάβω να ξεκολλήσω μέχρι τις 6 Νοεμβρίου Ο Adicto μας ακούει; Θα παίξεις ή όχι τελικά; Αν όχι, πρέπει ο Mindtwisted να κάνει κι ένα edit στον τίτλο Ρε παιδιά δε θέλω νίκη με disqualifications, άντε παλουκωθείτε! Πέρα απ' την πλάκα, ελπίζω να δω ιστορίες κι απ' τη Σάντι κι απ' το Σταμάτη! Η εισαγωγή του Κωνσταντίνου αξίζει νομίζω τη συμμετοχή μας! Εγώ δεν είπα τίποτα για την εισαγωγή του Mindtwisted, μια χαρά είναι. Και σιγά μη δε γράψω, δεν τα παρατάω εύκολα Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Αν όχι, πρέπει ο Mindtwisted να κάνει κι ένα edit στον τίτλο Ώχ, πώς γίνεται αυτό; Σταμάτη!!! Δώσε σημεία ζωής, σκιάζομαι. Quote Link to post Share on other sites
Adicto 328 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Παλεύω να γράψω παιδιά... Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Παλεύω να γράψω παιδιά... Θα τα καταφέρεις! Μην αγχώνεσαι, δεν έχουμε καθόλου χαμηλές προσδοκίες από 'σένα. Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Να γράψεις Σταμάτη... όχι τίποτα άλλο, για το φουκαρά τον mind, που δεν μπορεί να κάνει edit! Edited November 2, 2011 by TheTregorian Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Κι εγώ παλεύω να γράψω. Νομίζω τη βρήκα την άκρη τώρα Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 Μπράβο τα καλά μου τα παιδάκια! Το μεγάλο το παιδάκι τι κάνει; Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Μπράβο τα καλά μου τα παιδάκια! Αυτό το καλό παιδάκι τελείωσε! Θα διορθώσει και θ' ανεβάσει σύντομα, ίσως κι αύριο! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Εχμ... Μια μικρή παρατασούλα παίζει; Δυο μέρες ακόμα... Λέω εγώ τωρα Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 από μένα πρόβλημα δεν υπάρχει. ό,τι πουν οι μεγάλοι! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 από μένα πρόβλημα δεν υπάρχει. ό,τι πουν οι μεγάλοι! Ναι θα πούνε, αλλιώς σε βλέπω να παίζεις μόνος σου... Και με την παράταση πάντως, δεν εγγυώμαι ότι θα τα καταφέρω. Απλά θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες! Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Ωραία ωραία, παράταση δυο μέρες λοιπόν. Αλλά δεν νομίζω να δοθεί άλλη μετά, το έχουμε ξεχειλώσει!!! Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Γιατί όλοι φεύγουν, γιατί εμένα δε με παίζει κανείς στα σοβαρά; Σάντι ΑΠΑΙΤΩ να γράψεις! Δε με νοιάζει, ανέβασε μία πρόταση! Ένα write - off είπα να κάνω, δε θα μου το χαλάσετε, άντε! Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Γιατί όλοι φεύγουν, γιατί εμένα δε με παίζει κανείς στα σοβαρά; Σάντι ΑΠΑΙΤΩ να γράψεις! Δε με νοιάζει, ανέβασε μία πρόταση! Ένα write - off είπα να κάνω, δε θα μου το χαλάσετε, άντε! Μην ανησυχείς, μόλις τελείωσα την ιστορία μου, αλλά χρειάζεται να κάνω ένα καλό edit για το οποίο δεν έχω χρόνο σήμερα και αύριο λόγω διαγωνίσματος στα κείμενα ( ο καταραμένος "ο κρητικός" του Σολωμού φταίει για όλα ) Μη χαίρεσαι, δε θα σε αφήσω να νικήσεις αμαχητί Quote Link to post Share on other sites
Zaratoth 1,224 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Αν έγραφες φάνταζυ, ο Κρητικός όχι μόνο δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά θα ήταν και πηγή έμπνευσης. Σατανικό Σταγονίδιο. Quote Link to post Share on other sites
TheSea IsBurned 2 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Αν έγραφες φάνταζυ, ο Κρητικός όχι μόνο δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά θα ήταν και πηγή έμπνευσης. Σατανικό Σταγονίδιο. Δε γράφω για φεγγαροντυμένες κύριε σαδιστή συγγραφέα Quote Link to post Share on other sites
TheTregorian 28 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Γιατί όλοι φεύγουν, γιατί εμένα δε με παίζει κανείς στα σοβαρά; Σάντι ΑΠΑΙΤΩ να γράψεις! Δε με νοιάζει, ανέβασε μία πρόταση! Ένα write - off είπα να κάνω, δε θα μου το χαλάσετε, άντε! Μην ανησυχείς, μόλις τελείωσα την ιστορία μου, αλλά χρειάζεται να κάνω ένα καλό edit για το οποίο δεν έχω χρόνο σήμερα και αύριο λόγω διαγωνίσματος στα κείμενα ( ο καταραμένος "ο κρητικός" του Σολωμού φταίει για όλα ) Μη χαίρεσαι, δε θα σε αφήσω να νικήσεις αμαχητί Πάλι καλά! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts