Jump to content

Τα Δώρα των Μάγων


Paris60
 Share

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους :)

 

Εδώ θα σας παρουσιάσω(για πρώτη φορά δημοσίως) μια εικόνα από τον πρόλογο του εικονογραφημένου μυθιστορήματος που ετοιμάζω με ένα φιλαράκι, με τίτλο "Τα Δώρα των Μάγων". Πρόκειται για διασκευή μιας μικρής ομώνυμης ιστορίας ΕΦ του Γιώργου Μπαλάνου, που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή του ίδιου "Οι ονειρότοποι της Γης".

 

Είμαστε με τον φίλο μου στην ευχάριστη θέση να έχουμε πάρει το "οκ" από τον συγγραφέα για την υλοποίηση της διασκευής, και από τα λίγα που έχουμε κάνει θα θελα να δείξω αυτό....

 

post-2328-0-62394000-1349302214_thumb.jpg

 

 

 

Όλες οι εικόνες σχεδιάζονται στο χαρτί από τον φίλο και συνεργάτη μου και χρωματίζονται ψηφιακά από εμένα με γραφίδα. Επίσης γράφω το κείμενο του βιβλίου.

 

Κάθε σχόλιο και ερώτηση δεκτά :)

Edited by Paris60
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό! Δεν θυμάμαι τη συγκεκριμένη ιστορία από το βιβλίο του Μπαλάνου, αλλά είμαι βέβαιος πως η διασκευή που κάνετε θα είναι υπέροχη. Θα το πάτε για έκδοση κάπου;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Management

Πολύ καλό σχέδιο! Μπράβο!

 

Δώσε μας και άλλες πληροφορίες για το σύνολο του έργου...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

'Οντως το σχέδιο και τα χρώματα είναι πολύ ωραία. Περιμένουμε κι άλλες πληροφορίες.

 

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι οι πιο ακομπλεξάριστοι και ανοιχτόμυαλοι σε ιδέες άνθρωποι, καθώς και αυτοί που στηρίζουν νέους και άσημους δημιουργούς, είναι αυτοί που είναι οι πιο καταξιωμένοι, οι πιο ταλαντούχοι και οι πιο παλιοί. Ενώ οι νεότεροι και συνήθως πιο ατάλαντοι έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ τους και πάνω από το καλάμι τους αλλαξοκοιτούν δήθεν αδιάφοροι.

Edited by abuno
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για εμάς στα πρώτα μας αυτά βήματα.

 

Oberon, οι εκδόσεις Locus7 με τις οποίες συνεργάζεται στενά ο Γιώργος Μπαλάνος έχουν ενδιαφερθεί να το εκδώσουν, και είμαστε έτοιμοι να τους δείξουμε το υλικό που έχουμε δημιουργήσει έως τώρα για να λάβουμε την τελική απάντηση.

 

Robin-Hood, το έργο αποτελεί εμπλουτισμένη διασκευή της 8 σελίδων ομώνυμης ιστορίας του Μπαλάνου, η οποία αφορά το ταξίδι 10 αλλοεθνών αστροναυτών στα άστρα με σκοπό την εύρεση νέων πλανητών για αποικισμό της ανθρωπότητας, αλλά και νέων ειδών ζωής που θα τη βοηθήσουν να κάνει τα πρώτα της βήματα στο διάστημα και να επιβιώσει μακριά από την ετοιμοθάνατη Γη.

 

Επειδή η πρωτότυπη ιστορία είναι πολύ μικρή πήραμε την άδεια να προσθέσουμε αρκετό υλικό, που περιλαμβάνει εξωγήινες φυλές και τους κόσμους τους, ανάπτυξη των προσωπικοτήτων των πρωταγωνιστών και των μεταξύ τους σχέσεων, σκηνές δράσης, ανατροπές, ίντριγκες κλπ...Δεν αποκαλύπτω περισσότερα για την πλοκή επειδή πραγματικά δε θέλω να χαλάσω τη μαγεία των ανατροπών.

 

Το βιβλίο θα αποτελείται από πεζό κείμενο, και θα υπάρχουν ασπρόμαυρες εικόνες σε κάθε σελίδα, και έγρωμες μεγαλύτερες εικόνες σε επιλεγμένα, σημαντικά σημεία της ιστορίας μας. Τουλάχιστον, έτσι το σκεφτόμαστε μέχρι τώρα.

 

Δεκτή κάθε επιπλέον ερώτηση, και θα ήθελα, αν κάποιος συμφορουμίτης έχει στο μυαλό του κάτι παρόμοιο σε ΕΦ, ελληνικής ή ξένης παραγωγής, να το αναφέρει για να το κοιτάξουμε! :))

 

Ευχαριστώ και πάλι παιδια...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

To περιμένω ολοκληρωμένο λοιπόν με πολύ μεγάλη προσμονή και έχω πολύ καιρό να πω κάτι τέτοιο. Μπράβο σας!

 

@abuno: Σωστότατο σε βρίσκω.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδιά η πρώτη αφίσα(που είναι και σκηνή από το βιβλίο μας) είναι έτοιμη, ρίξτε μια ματιά :)

post-2328-0-04319800-1354292576_thumb.jpg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..