Jump to content

Αναζήτηση Διηγημάτων


Zaratoth
 Share

Recommended Posts

Ψάχνω δυο συγκεκριμένα διηγήματα που είχα διαβάσει μικρότερος και δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε τίτλο ούτε συγγραφέα, ώστε να τα βρω.

 

Το πρώτο είναι sci-fi και έχει να κάνει με έναν άντρα που δέχεται να γίνει πειραματόζωο και καταλήγει ψάρι (έχει βγάλει λέπια στο σώμα του, αναπνέει με βράγχια κλπ). Το είχα διαβάσει σε ένα τεύχος του 9 πριν πολλά χρόνια.

 

Το δεύτερο έχει να κάνει με αγγέλους. Λαμβάνει χώρα στην περίοδο της Πτώσης των Αγγέλων και έχει να κάνει με τον έρωτα μεταξύ ενός αγγέλου-τιμωρού και μιας μάγισσας. Το είχα διαβάσει και αυτό σε ένα ένθετο περιοδικό εφημερίδας και έχω την εντύπωση πως ήταν Έλληνα συγγραφέα.

 

Αν γνωρίζει κανείς πληροφορίες για αυτά τα δυο, παρακαλώ μοιραστείτε τις μαζί μου. Τα ψάχνω εδώ και καιρό για να τα ξαναδιαβάσω. Αν κάποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει το τόπικ για να αναζητήσει και αυτός διηγήματα που ψάχνει και δεν θυμάται στοιχεία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..