Keuthonymos Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Ο πολυσυζητημένος συγγραφέας Dan Brown, μετά τα "The Da Vinci Code" και "Angels & Demons" (best seller) και τα 2, στις 14 Μαρτίου 2013 κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο "Inferno". Όποιος/α έχει ξετρυπώσει κάτι ας μπει στο κόπο να το ανεβάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Αν και προτιμώ να διαβάσω τη λίστα συστατικών του tide από το να ξαναπιάσω βιβλίο του Δον Καφέ στα χέρια μου, θα μπαίνω πότε - πότε στο topic για να απολαμβάνω το θάψιμο... Για να εξηγηθώ: Έχω διαβάσει κακά βιβλία, έχω διαβάσει αδιάφορα βιβλία. Νομίζω πως τα βιβλία του Brown είναι ότι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχει να κάνει μάλλον με το πόσο δημοφιλή έγιναν σε σχέση με πόσο άσχημα είναι. Όχι κακογραμμένα απαραίτητα (εξάλλου τα έχω διαβάσει σε μετάφραση, δεν έχω ιδέα αν ο συγγραφέας αξίζει στη μητρική του γλώσσα) αλλά άσχημα σε περιεχόμενο. * Η περιγραφή της 25χρονης δίμετρης ξανθιάς που "είχε το μυαλό πυρηνικού επιστήμονα και το σώμα πορνοστάρ" με στοιχιώνει όποτε ακούω για τον Brown. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Btw, o Dan Brown εδώ είχε και δικό του νήμα, απλά θάφτηκε στο αμπάρι του σουφουφού. Edited March 3, 2013 by heiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Εμένα πάντως μ' αρέσει, εκεί που οι ήρωές του έχουνε περίπου τρία δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να σώσουν το σύμπαν από την ολοκληρωτική καταστροφή ξερωγώ και ξαφνικά αρχίζει ο ένας ''ενθυμούμαι όταν ήμανε μικρός ο πατέρας συνήθιζε...'' Και ο άλλος, αντί να τον κράξει ''τι λε ρε βλήμα, σκάσε και αποκωδικοποίωνε να πούμε'', κάθεται και το συζητάει, χαλαρά-χαλαρά, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Βρε παιδιά, συγνώμη, αλλά ο Dan Brown δεν νομίζω ότι είναι φαντασίας. Συνομοσιολογικά είναι, πράγμα που μου φαίνεται βαρετό και σαν να μην μπορεί να αποφασίσει τι θα γράψει: δηλαδή, φαντασίας με θεότητες ή αληθοφανές με θεωρίες που να αναφέρονται όμως ως θεωρίες όχι ως γεγονότα, όπως κάνει ο συγγραφέας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts