Nienor 2,063 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Νομίζω πως τελείωσα με τους σχολιασμούς (οκ, νομίζω, γιατί καμιά φορά επανέρχομαι σε διαφορα πράγματα ). Πέρασα πολύ όμορφα διαβάζοντας τις ιστορίες που έβγαλε το υπέροχο αυτό θέμα, κύριε διοργανωτά, και σας ευχαριστω πολύ όλους για αυτό Τώρα τα δύσκολα, άντε να κάνεις κατάταξη... Μμμφφφφ.... Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, το μόνο καλό που προκύπτει από το ότι δεν κατάφερα να χωρέσω στο όριο των λέξεων για να συμμετάσχω με διήγημα, είναι ακριβώς το ότι δεν είμαι υποχρεωμένη και να ψηφίσω, χεχε. Τέλεια. Καλά... θα το κάνω όμως, απλά μου αρέσει καλύτερα να το θεωρώ επιλογή 2 Quote Link to post Share on other sites
wordsmith 1,967 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 He votado yo tambien... εεε...ψήφισα κι εγώ. Καλή επιτυχία! 1 Quote Link to post Share on other sites
mman 1,136 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Έι, τι νέκρα είν' αυτή; Σε τρεις μέρες τελειώνει ο διαγωνισμός και επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή; Ε, ρε, Χατζηγιώργης που μας χρειάζεται! Τέτοιες μέρες ο διαγωνιζόμενοι παραδοσιακά εκλιπαρούν για unspoiling hints σχετικά με τη βαθμολογία. Εγώ θα εκλιπαρήσω μόνο για τα σχόλια του κυρίου διοργανωτή, τα οποία δεν βλέπω και υποθέτω ότι θα πέσουν την τελευταία μέρα πριν τα αποτελέσματα, σωστά; Quote Link to post Share on other sites
DinMacXanthi 1,137 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Εγώ παλεύω να διαβάσω και τις υπόλοιπες ιστορίες για να προλάβω να σχολιάσω τους πάντες, αλλά έχουν πέσει απανωτές υπηρεσίες εδώ στα στρατά... ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο έπεσε κανονικό καβάλημα. Τέλος πάντων, ελπίζω να προλάβω. Quote Link to post Share on other sites
mman 1,136 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Να προλάβεις, στρατιώτη πεζικού Κέλλη. Γιατί, αν δεν σχολιάσεις ή δεν ψηφίσεις, να ξέρεις ότι ο διοικητής σου απέχει μόνο δύο κουμπιά (τον έχω στις ταχείες κλήσεις) και μου χρωστάει κάτι χάρες από τις αξέχαστες νύχτες της Πύλης του Ταννχόυζερ. 1 Quote Link to post Share on other sites
DinMacXanthi 1,137 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 O.T. Στρατιώτης πυροβολικού, και για την ακρίβεια υποδεκανέας-σκοπευτής-πυροβολητής-πυροβολικού-μάχης (τρομάρα μου και τους), σε παρακαλώ πολύ, ναυτάκι. (Που θα με πεις εμένα grunt πεζικάριο...) Αλλα 'ντάξει, θα τις διαβάσω και τις 4,5 που μου έμειναν και θα ψηφίσω. Quote Link to post Share on other sites
mman 1,136 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Καλά, ρε Terminator. You'll be back, δηλαδής. :-) 1 Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Με τα πολλά, ξέχασα να πω ότι κι εγώ έχω στείλει την ψήφο μου. Πάντως, καλά θα ήταν να μαθαίναμε και κανένα κουτσομπολιό απ' τα παρασκήνια... Καλή επιτυχία σε όλους! Quote Link to post Share on other sites
Tiessa 1,211 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Λοιπόν εγώ θέλω να μας κάνει την καμπύλη ψήφοι vs ημέρες ο διοργανωτής. Να δούμε πυκνώματα και αραιώματα. Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,270 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Μία ιστορία έχει μέχρι στιγμής ξεχωρήσει και δύο ακόμα ακολουθούν κατά πόδας. Quote Link to post Share on other sites
wordsmith 1,967 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Καταγγέλλω ότι ούτε ο μικρός και φαρμακερός συνδιοργανωτής έχει διαβάσει και ψηφίσει, μη σας πω δεν έχει καν ανοίξει το πμ με την ψήφο μου ακόμα. Απαιτούμε: -στατιστικά αν κάποιο διήγημα ξεχωρίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. -πόσοι συγγραφείς έχουν ψηφίσει και πόσοι εκτός. -αν ο διοργανωτής σκοπεύει να γράψει σχόλια και πότε. Αλλιώς θα σας περιλάβει η μασκότ μας Ε, ρε, Χατζηγιώργης που μας χρειάζεται! η οποία αφήνει πίσω της συντρίμμια: (όχι, θα τη γλιτώνατε) Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,270 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 (edited) Λοιπόν εγώ θέλω να μας κάνει την καμπύλη ψήφοι vs ημέρες ο διοργανωτής. Να δούμε πυκνώματα και αραιώματα. Ακούς Scanner; ΥΓ: Ο μικρός και φαρμακερός έχει διαβάσει τις ψήφους όλων σας στο email του μέσω κινητού. Τώρα ανανεώνε και το εξελόφυλλο στον υπολογιστή, κακοί άνθρωποι Edited October 14, 2013 by Nihilio Quote Link to post Share on other sites
KELAINO 2,749 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Εγώ έπεσα θύμα του καιρού, ο οποίος είναι τέλειος, υπέροχος, απερίγραπτα θεσπέσιος και με κρατάει με το στανιό στον κήπο. 2 Quote Link to post Share on other sites
Nienor 2,063 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 (edited) Το έριξα κι εγώ, αμέ edit: φυσικά επειδή είμαι σίγουρη πως ο Μιχάλης είχε κλείσει το εξελόφυλλο, για να τον βάλω να το ξανανοίξει Edited October 14, 2013 by Nienor Quote Link to post Share on other sites
aScannerDarkly 532 Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Εγώ θα εκλιπαρήσω μόνο για τα σχόλια του κυρίου διοργανωτή, τα οποία δεν βλέπω και υποθέτω ότι θα πέσουν την τελευταία μέρα πριν τα αποτελέσματα, σωστά; Την τελευταία στιγμή! Μα πώς το κατάλαβες; Quote Link to post Share on other sites
mman 1,136 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Ίσως επειδή το λανσάρησα στον διαγωνισμό του σεξ. Για τους καινούργιους: Δεν ήταν διαγωνισμός σεξ. Ήταν λογοτεχνικός διαγωνισμός για το σεξ. Αλλά, σύμφωνα με κάποιες συζητήσιμες γνώμες, δεν είχε και πολύ διαφορά, τελικά. Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,270 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Το έριξα κι εγώ, αμέ edit: φυσικά επειδή είμαι σίγουρη πως ο Μιχάλης είχε κλείσει το εξελόφυλλο, για να τον βάλω να το ξανανοίξει Οχι, το ειχα ανοιχτο οταν χτυπησε το κινητο απο διπλα για να μου πει οτι τα ελαβα σε μεηλ Quote Link to post Share on other sites
Nantia 13 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Ψήφισα και εγώ… μάλλον δεν θα καταφέρω να σχολιάσω τα υπόλοιπα τέσσερα πριν την λήξη της ψηφοφορίας . Θα φροντίσω να τα σχολιάσω πάντως κάποια στιγμή μόλις μπορέσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Quote Link to post Share on other sites
Management RObiN-HoOD 968 Posted October 16, 2013 Management Share Posted October 16, 2013 Δίδεται παράταση έως και Κυριακή 20/10/2013. Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,516 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Μπράβο, ρε Στέφανε, κι είχα στριμωχτεί άγρια. Quote Link to post Share on other sites
wordsmith 1,967 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Δίδεται παράταση έως και Κυριακή 20/10/2013. Για ψηφοφορία, να υποθέσω, γιατί ο σχολιασμός δεν έχει προθεσμίες. Διευκρινίστε το. Quote Link to post Share on other sites
Management RObiN-HoOD 968 Posted October 16, 2013 Management Share Posted October 16, 2013 Τ' άκουσα κι αυτό χαχα Δίκιο έχεις όμως, να τα λέμε Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,516 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Ουφ! Πρόλαβα! Ψήφος, σχολιασμός (χωρίς να έχω διαβάσει κανένα σχόλιο των προηγουμένων) και σας χαιρετώ. Επιστροφή τη Δευτέρα. Τσάο! Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,270 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Η προθεσμία για ψήφο λήγει αύριο. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει αρκετές ψήφους, αλλά θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλες οι ψήφοι έχουν ληφθεί. Αρχίζω να στέλνω επιβεβαιωτικά PM σε όσους έχουν ψηφίσει. Αν για κάποιο λόγο δε δείτε απάντηση μέχρι και το βράδυ, στείλτε μου μία PM Quote Link to post Share on other sites
KELAINO 2,749 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Η ψηφοφορία γίνεται με αντίστροφη αξιολογική σειρά (1 η καλύτερη, 14 η χειρότερη). Συγνώμη, αλλά αυτή δεν είναι η κανονική αξιολογική σειρά; Από την καλύτερη στη χειρότερη; Η αντίστροφη δεν θα ήταν, well, το αντίστροφο...; Εμπάσει περιπτώσει, ψήφισα. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από όλους όσους δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Έχω πολύ καλή δικαιολογία, εγώ και η αιώνια σχέση μου αποφασίσαμε, μετά από είκοσι χρόνια γάμων, διαζυγίων, παιδιών, σκυλιών, γατιών και μεταναστεύσεων, να συζήσουμε. Μια ελπίδα που έτρεφα, ότι και καλά, ενώ τρέχω να ταχτοποιήσω τα διάφορα πρακτικά, γραφειοκρατικά και συναισθηματικά θέματα, θα περίσσευε εγκέφαλος για να κάνω σοφά και εμπεριστατωμένα σχόλια, απεδείχθη φρούδα. Παιδιά, πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό. Τουλάχιστον κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες να διαβάσω και να ψηφίσω μέ τη δέουσα φροντίδα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. 8 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts