Jump to content

Αγωνία έπρεπε να είναι το όνομά της- Γιώργος Αποστόλου


Mictantecutli
 Share

Recommended Posts

Λίγα χρόνια πριν το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, ο Φάνης αποφασίζει να το κάνει. Θα πάει κάπου, αλλά δεν ξέρει που, με δύο πρώην αγαπημένους ανθρώπους με μοναδικό σκοπό, ύστερα από αυτό το ταξίδι να μην τους ξαναδεί ποτέ. Τώρα, πρέπει να βρει τον τόπο και να τους πείσει να τον ακολουθήσουν. Τα πράγματα θα στραβώσουν κάπου ανάμεσα στο Σούνιο και στην Αρκαδία, ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον εφιάλτη, ανάμεσα σε αρχέγονα πλάσματα και σύγχρονα τέρατα που παραφυλάνε σε κάθε στάση του ταξιδιού του. Ό'τι ξεκίνησε ως μία προσπάθεια κάθαρσης, θα εξελιχθεί σε ένα λουτρό αίματος, στιγματισμένο από προδοσίες, παραισθήσεις και σεξ. Α... Και ο Φάνης με την υπεροψία του, θα προκαλέσει την αφύπνιση ενός πλάσματος πιο όμορφου και δολοφονικού και από τον ίδιο τον διάβολο.

 

 

Αυτά, από το οπισθόφυλλο. Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά, δεν υπάρχει στο Goodreads(το προσθέτω σε λίγο), αλλά η υπόθεση μου έκανε κλικ και το είχα αγοράσει από Ars Nocturna πριν κάτι μήνες. Το έχει διαβάσει κανείς από εδώ μέσα; Θα το ξεκινήσω σήμερα.

 

 

Edit: Το πρόσθεσα στο Goodreads, αλλά το ISBN χρησιμοποιούταν από άλλο βιβλίο. Οπότε το βρίσκετε μόνο από τον τίτλο ή με ένα κλικ εδώ: https://www.goodreads.com/book/show/28511351

 

Edited by Mictantecutli
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το τελείωσα χθες το βράδυ. Έχει μία ιδιαίτερη γραφή που σε σημεία μου έφερε κάτι από Μποζινάκη. Με την οποία δεν έχω και τις καλύτερες των σχέσεων. Ή θα μου αρέσει(απλά, χωρίς να κόβω φλέβα) ή θα βαριέμαι. Σε γενικές γραμμές καλά το πήγαινε, αλλά στο τέλος τα έκανε λίγο μαντάρα μου φάνηκε. Εκτός αν φταίει το ότι ήμουν ψιλοάρρωστος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ 100%. :( 
6,5-7/10(3 αστεράκια στο Goodreads) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..