Jump to content

Stranger Things (2016, 2017, 2019, 2022)


Blacksword
 Share

Recommended Posts

Μια νέα σειρά κυκλοφόρησε από το Netflix πριν λίγες μέρες και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στον Τρόμο με μια ωραία μίξη ΕΦ καθώς βλέπουμε πολλά παράξενα υπερφυσικά πράγματα στην εποχή του 80'. Η πρώτη σεζόν είναι μόλις 8 επεισόδια και φυσικά προτείνεται ανεπιφύλακτα!

 

Edited by Ghost
Αφαίρεση poll.
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ωραία σειρά ε.φ με σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά, αλλά με πολύ ωραία σκηνοθεσία, που μας θυμίζει το ένδοξο παρελθόν των 80's... Παρακολουθούμε τις περιπέτειες μιας παρέας μικρών αγοριών όταν ένας φίλος τους εξαφανίζεται. Ταυτόχρονα σχεδόν κάνει την εμφάνιση του ένα μικρό (αλλά και αινιγματικό ταυτόχρονα) κορίτσι που θα συνδεθεί με την παρέα των παιδιών. Η σειρά προσπαθεί να συνδιάσει διάφορα θέματα και ως ένα σημείο τα καταφέρνει. Περιμένω να δω και τον επόμενο κύκλο ώστε να έχω καλύτερη εικόνα. Βλέπετε όμως μονορούφι και πολύ ευχάριστα.

 

Μια σειρά που ξυπνά αναμνήσεις! Παρακολουθώντας κανείς την εξέλιξη, δεν μπορεί να μη δει διάφορα σκηνικά που θυμίζουν έντονα ταινία ε.φ που είχε κάνει πάταγο το 80'! Ειδικά προς τα τελευταία επεισόδια...αλλά γενικότερα η σειρά είναι ένας φόρος τιμής στα 80's... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να επισημάνω επίσης και την εξαιρετική ερμηνεία της μικρής πρωταγωνίστριας που βγάζει, κυριολεκτικά, τα γυαλιά σε άλλους ηθοποιούς που νομίζουν ότι έχουν ταλέντο. Απλά απίστευτη! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Να σημειώσω πως η σειρά ξεκινά με ένα κλασσικό horror κλισέ (αυτό με το διάδρομο και το ανσανσέρ ντε), και ακολουθεί RPG session!

Είμαι στο τρίτο επεισόδιο, το πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ την ευχαριστήθηκα αρκετά. Ωραίος ο συνδυασμός τρόμου και ΕΦ, όπως και η ατμόσφαιρα των 80's. Εκτίμησα ιδιαίτερα ότι, πέρα από μια-δυο σκηνές, δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου jump scares.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μιας αναφερθήκαμε σε jump scares να πω ότι βγάλανε πριν λίγες μέρες ένα interactive βίντεο εικονικής πραγματικότητας που χρησιμοποιήθηκε στο καστ και το αποτέλεσμα... δείτε παρακάτω.

 

Το αρχικό βίντεο σε 360 μορφή:

 

Και από την μεριά του καστ:

Link to comment
Share on other sites

Η σειρά είναι για μικρά παιδιά. Θυμίζει νερόβραστη ταινία του Σπήλμπεργκ από τα 80ς. Σενάριο τόσο απλό, τετριμμένο και προβλέψιμο που δεν κάνει ούτε για βιντεοπαιχνίδι. Τέρατα που δραπετεύουν από εγκαταστάσεις υψίστης ασφαλείας και απειλούν την τέλεια κοινωνία ενός αμερικάνικου χωριού, πιο κλισέ πεθαίνεις... Η Γουαϊνόνα Ράιντερ στο ρόλο της τζαζλεμένης, δόλιας μάνας το μόνο πράγμα που έχει κάποιο, ελάχιστο ενδιαφέρον. Μην χάνετε το χρόνο σας, ξαναδείτε την πρώτη σαιζόν του True Detective για να φχαριστηθείτε μια ωραία σειρά, με χαρακτήρες και δραματουργικό βάρος.

Edited by Γιώργος77
Link to comment
Share on other sites

Το ξεκινησα ισως να είναι η καλυτερη σειρά που εχω παρακολουθησει, εδω και πολλά χρόνια. Εντωμεταξυ όποιος ειναι και λιγο μεγαλυτερος θα του δημιουργησει σιγουρα νοσταλγια.

 

Είναι πορωση η σειρα, τρεχατε να την κατεβασετε παιδες

 

 

Δε με νοιαζει, αν εχει κλισε, δε με νοιαζει αν δεν περναει υπαρξιακά νοηματα ή αν δεν εχει μεγάλο βαθος (κ ποσο ειναι αυτο να το μετρησουμε με καμια μεζούρα;). Δεν μπορώ αλλες ψαγμενιες που δεν βγαζουν κανενα νοημα.. 

Edited by Anwrimos23
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω μαζί σου Ανώριμε. Δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα την σειρά αλλά ψήθηκα άσχημα. Γουστάρω πολύ τις ψαγμενιές, και η πρώτη σειρά του “True Detective”, που ανέφερε παραπάνω ο Γιώργος, είναι μία από τις αγαπημένες μου (την προτείνω σε όλους, «τρέξτε να την δείτε» φάση). Αλλά, δεν χρειάζεται πάντα να κρίνουμε μια ταινία-σειρά από το πόσο πρωτότυπη-ψαγμένη είναι. Όλα χρειάζονται και προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Μπορεί το σενάριο της να μην είναι κάτι το πρωτάκουστο, κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα της ταινίας-σειράς. Όπως η σκηνοθεσία, η μουσική και οι ερμηνείες. Το “The Revenant” για παράδειγμα, που είδα φέτος, δεν μπορώ να πω ότι είχε ένα πρωτοποριακό σενάριο. Τα οπτικά όμως, και γενικά η όλη σκηνοθεσία μαζί με τις ερμηνείες, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που μου άφησε μία αξέχαστη εμπειρία. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Εχοντας φτασει αισίως στο 6ο επεισόδιο της σειράς θα ήθελα να κανω καποιες παρατηρήσεις και με βάση το σχόλιο του Γιώργου77.

 

Μονο τελεια- όπως λεει ο φίλος παραπανω, δεν την περιγραφει την κοινωνία η σειρά και αν θες το συζηταμε και σου παραθετω 100 πραγματα αρνητικά για το Συστημα, κοινωνια του κοσμου όπου  εκτιλισσεται η σειρά. 

Επίσης εγώ πιστευω ότι παιζει σκοπιμα με τα κλισε, ενώ δεν παιρνει τοσο σοβαρα τον εαυτό της, αλλα αυτοσαρκάζεται σε αρκετά σημεια  και αυτο ειναι ενα επισης θετικό στοιχειο που μ αρεσε πολυ. Αποφεύγει ετσι τη σοβαροφανεια και τον κινδυνο να αγγιξει τη γραφικοτητα, μεσα από αυτη τη χιουμοριστικη διάθεση.

 

Θα σου αλλαξει τη ζωη; οχι αλλα θα περασεις ευχαριστα και θα διασκεδασεις 

Edited by Anwrimos23
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μην χάνετε το χρόνο σας, ξαναδείτε την πρώτη σαιζόν του True Detective για να φχαριστηθείτε μια ωραία σειρά, με χαρακτήρες και δραματουργικό βάρος.

 

Γτπ ήταν το True Detective. Το έκλεισα από το πρώτο επεισόδιο.

 

Και εγώ την τελείωσα, και το φχαριστήθηκα. Πολύ απλή ιστορία, αλλά δουλεύει τέλεια. Ο Γιώργος77 φαντάζομαι είναι από αυτούς που νόμισαν το Cabin In The Woods χαζοταινία γεμάτη κλισέ. Δεν με νοιάζει που είναι για παιδιά, γιατί τα παιδιά αυτά έχουν επιστημονικές γνώσεις, ψάχνονται και χρησιμοποιούν γκατζετάκια. Μακάρι να ήταν όλοι οι ήρωες έτσι. Ο φαφούτης είναι ΘΕΟΣ.

Αν θέλουμε να το ψάξουμε πολύ, σεναριακά το παιδί που χάνεται έχει δυο θέματα. Πρώτον, είναι ολόιδιο με το άλλο το μαυρομάλλικο, ειλικρινά για ένα ολόκληρο επεισόδιο νόμιζα ότι ήταν το ίδιο παιδί. Και ο Will εξαφανίζεται για πολύ καιρό, τον ξεχνάμε εντελώς. Αργεί πάρα πολύ να μας δείξει το τι περνάει το παιδί εκεί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Προσοχη αυτο το σχόλιο περιεχει spoilers

 

Σωστη παρατηρηση αυτη, μoιαζαν οντως αρκετά τα 2 παιδια.

Αυτό που δεν περιεγραφε πως τα περναει ο Will ισως το εκαναν για να παρατεινουν την αγωνία, πχ η κουκλα που βρηκαν στη λιμνη και την περασαν για το νεκρό παιδι, αν σου εδειχνε πως περναει θα μειωνοταν η αγωνία σου. 

Ακομα πιστευω ότι η σειρά ήθελε να "πατησει" περισσότερο στην Eleven και όχι τοσο στο Will, ηθελαν να περιστρεφεται ολο το σεναριο γυρω από αυτη, το παρελθον της, την προσωπικοτητα της και την αλληλεπιδραση της με το περιβαλλον

 

Το μονο αρνητικο που βρηκα στη σειρα ηταν οτι ειχε μονο 8 επεισοδια, θα ήθελα πιο πολλα :(

Edited by Anwrimos23
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Γτπ ήταν το True Detective. Το έκλεισα από το πρώτο επεισόδιο

http://www.imdb.com/title/tt2356777/   9,1 στο imdb

 

 

 

Ο Γιώργος77 φαντάζομαι είναι από αυτούς που νόμισαν το Cabin In The Woods χαζοταινία γεμάτη κλισέ

Λάθος. Τη θεωρώ μια έξυπνη μετα-ταινία, που σατιρίζει το είδος.

 

 

Δεν με νοιάζει που είναι για παιδιά, γιατί τα παιδιά αυτά έχουν επιστημονικές γνώσεις, ψάχνονται και χρησιμοποιούν γκατζετάκια

Εννοούσα ότι μπορεί  να απευθύνεται και σε παιδιά, όχι μόνο παιδιά βέβαια.  Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι είναι ένα πολύ ωραίο παραμύθι, αλλά τώρα στα γεράματα διαβάζω κανένα Κάφκα, κανένα Λιγκόττι, κανένα Laird Barron.

 

Κατα τα άλλα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eνταξει συζητηση κανουμε, δεν υπαρχει καποια αρνητικη διαθεση απο κανενα μας. Στην τελικη δεν παιρνουμε ποσοστα απο την παραγωγη :p, για να αποσκοπουμε καπου,

 

Και μενα δε μ αρεσε πχ το Game of thrones ή το Lost και οι φιλοι μου με κραζουν ακομα και βλεπω ενα καρο αμφιλεγομενα πραγματα, που θεωρητικα θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν και cult ή καρβουνο :)

 

Σιγουρα το γουστο παιζει μεγαλο ρολο, δεν υπαρχει καλο/ κακο ή γιατι δε σ' αρεσε σε αυτα τα θεματα

 

Και κατι τελευταιο αυτό που λες για τη βαθμολογια, εμενα δε μου λεει και κατι, απλα οτι αρεσει σε ενα μεσο ορο θεατων, στους οποιους αρεσει και η Οπρα, ο Λαρυ Κινγκ, ο Τζαστιν Μπιμπερ, τα starbucks, τα selfie sticks κλπκλπ

Οχι οτι εγω ειμαι κατι καλυτερο, αλλα οπως και να το κανουμε στο IMDB δεν αξιολογουν, ξερω γω και νομπελιστες ή ακαδημαικοι. Επισης, το True detective και γενικα τα αστυνομικα μυστηριου, με σκοτεινη ατμοσφαιρα, φονους φαση, παντα ήταν αβανταδορικα σε κριτικες σε σχεση με το sci-fi που απο πολλους θεωρειται, περιθωριακο ειδος, λιγοτερο ανθρωπινο, cult ή γραφικο. Αυτα, ελπιζω να μη κουρασα

Edited by Anwrimos23
Link to comment
Share on other sites

Εμένα από την άλλη μου άρεσε και το True Detective (Μιλάμε για την πρώτη σεζόν) και το Stranger Things (εκτός Wynonas που έκανε κάμποσο overacting) για διαφορετικούς αλλά και παρόμοιους λόγους. Ήταν καλές σειρές σε αυτό που προσπαθούσανε να κάνουνε, δεν είχανε πολλά επεισόδια για να πλατιάσουνε και να ξεχειλώσουν σαν λάστιχα, καλούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες με ένα κάποιο βάθος και πλοκή/δράση που σε κρατάει να το δεις μέχρι το τέλος αφού έχει τελειώσει το συμπουρμπουλο.

Link to comment
Share on other sites

Θα βγουμε Off topic, αλλα πιο δηθεν σειρα από το true detective δεν υπηρχε, τα εμπλεκε ολα μεσα σε εναν αχταρμα "ψαγμενιάς" και επιτηδευμενα σκοτεινης ατμοσφαιρας, με ταχα μυστικιστικα συμβολα και αναφορές και ψευτο-υπαρξιακες πατατες, με σκοπο το πλασαρισμα της, στο λεγομενο alternative κοινο. Ο δευτερος κυκλος προσωπικα μου φανηκε πολυ καλυτερος, πιο μετρημενος, ισορροπημενος και τιμιος

 

οχι πειτε μου εσεις που κολλαγε ο βασιλιας με τα κιτρινα γιατι γελαω (κ πολλες αλλες αναφορες που απλα δεν εβγαζαν κανενα νοημα)

 

 

Η ερμηνεια του Μακοναχι δηλ δε σου φανηκε overacting; Το ζούσε σαν πρεζακι στην Ομονοια, ενώ ηταν μπατσος ξερω γω, για να δειχνει ο σκοτεινος και με παρελθον "σκληρος" τυπος

Edited by Anwrimos23
Link to comment
Share on other sites

Θα βγουμε Off topic, αλλα πιο δηθεν σειρα από το true detective δεν υπηρχε, τα εμπλεκε ολα μεσα σε εναν αχταρμα "ψαγμενιάς" και επιτηδευμενα σκοτεινης ατμοσφαιρας, με ταχα μυστικιστικα συμβολα και αναφορές και ψευτο-υπαρξιακες πατατες, με σκοπο το πλασαρισμα της, στο λεγομενο alternative κοινο. Ο δευτερος κυκλος προσωπικα μου φανηκε πολυ καλυτερος, πιο μετρημενος, ισορροπημενος και τιμιος

 

Θα συμφωνήσω κυρίως με το δεύτερο σκέλος και θα επαυξήσω λέγοντας ότι ο δεύτερος κύκλος μάς πρόσφερε και μια από τις καλύτερες σκηνές μάχης που έχω δει ποτέ σε σινεμά ή τηλεόραση.

 

Και για να μη βγω εντελώς οφτόπικ να πω ότι εχτες το βράδυ ξεκίνησα το Stranger Things, αλλά κάπου στο εικοσάλεπτο γλάρωσα και πήγα για ύπνο (δεν έφταιγε το έργο, ήμουν ψόφιος). Όσο είδα, τη μεγαλύτερη εντύπωση μου την έδωσε η έιτις αισθητική - τι αισθητική δηλαδή, ήταν σαν να γυριζόταν η σειρά όντως στα έιτις και με έναν μαγικό τρόπο οι κάμερες αντικαταστάθηκαν με σημερινές δίχως να το πάρει κανείς χαμπάρι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά ανυπομονώ να δω την σειρά. Εκτός του ότι έχει κάνει τόσο καλή εντύπωση σε τόσους πολλούς ανθρώπους, είναι και η θεματολογία της σειράς που με ενδιαφέρει πολύ. Γενικά γουστάρω πολύ τις ταινίες και τις σειρές που διαδραματίζονται σε παλαιότερες δεκαετίες (αρκεί να είναι ποιοτικές), και αυτή φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Απλά τόσες βδομάδες την έχω να περιμένει στον σκληρό δίσκο, επειδή ήθελα να ολοκληρωθούν πρώτα οι σαιζόν κάποιων σειρών που παρακολουθούσα αυτό τον καιρό (Outcast 1, Wayward Pines 2, The Knick 2). Βλέπετε, δεν ήθελα να πάθω υπερφόρτωση. Τώρα που τελείωσαν, όμως, μπορώ επιτέλους να την απολαύσω!

Edited by BladeRunner
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλοδουλεμένη σειρά με υπέροχη 80s ατμόσφαιρα κι ένα feeling που είχα να νιώσω καιρό.

Δεν προσφέρει τπτ το εξωπραγματικό αλλά δεν στο πλασάρει και με τέτοιο τρόπο. Από το πρώτο επεισόδιο σου δείχνει περί τίνος πρόκειται και μένει πιστή σε αυτό.

 

Είναι μία καλοκαιρινή, fun horror σειρά με πολύ καλές ερμηνείες. Γιατί να πρέπει να σκέφτομαι 200 υπαρξιακά ζητήματα σε κάθε επεισόδιο δλδ δε κατάλαβα!

 

Δεν ξέρω αν πρέπει να ανανεωθεί βέβαια για να πω την αλήθεια μου. Η όλη φάση μου θύμισε horror rpg campaign όπου οι παίκτες φτάσανε στο τέλος και νικήσανε τον τελικό κακό. Μια χαρά. Γιατί να υπάρξει συνέχεια;

 

Επιφυλάσσομαι λίγο για το αν θα αξίζει να δούμε 2η σεζόν. Είδωμεν :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Την είδα. Απλώς καλή, Δεν κατουρήθηκα πάνω μου. Την είδα με ενδιαφέρον, αλλά ως εκεί.

Όσο για το eighties nostalgia, έλεος πια. Τα έζησα, τα χόρτασα τα έιτις, μην μου τα ξαναφτιάχνετε ακριβώς όπως ήταν. (Τώρα, βέβαια, αυτό το σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και καλό και κακό - διαλέξτε).

Πάντως σε συνέχεια αυτού που γράφω στο ποστ #18 συμπληρώνω λέγοντας ότι είναι μια σειρά της δεκαετίας του 1980 γυρισμένη με κάμερες, τεχνικά μέσα, και κυρίως ειδικά εφέ του 2016. Όλα τα άλλα, λες και μπήκα σε μηχανή του χρόνου. (Ξαναλέω, καλό ή κακό;)

Γουινόνα, παράτα τα, κορίτσι μου. Τελείωσες κάπου εκεί στον Σκαθαροζούμη...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε όποιον δεν άρεσε η σειρά θα του ρίξω cabbageballs. Και δε μετράει thac0, πετυχαίνει αυτόματα.

Link to comment
Share on other sites

Είδα, επιτέλους, και εγώ την σειρά, σε τρεις δόσεις. Πρώτη δόση με δυο επεισόδια, οι επόμενες δυο από τρία η καθεμία. Αν δεν δούλευα το πιθανότερο ήταν να έβλεπα και τα οκτώ επεισόδια σε μια μέρα. Πραγματικά γαμάτη σειρά. Με όλα τα καλά λόγια που είχα ακούσει και με βάση το σενάριο και την γενικότερη αισθητική από τις φωτογραφίες και τα τρέιλερ, ήμουν σίγουρος ότι θα με ξετρελάνει. Και με ξετρέλανε. Ειλικρινά είναι μια από τις πιο ψυχαγωγικές σειρές που έχω δει.

 

Όλα τα κλισέ και οι υπερβολές διαφόρων ταινιών θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και τρόμου της δεκαετίας του '80 είναι εδώ, συν η έντονη αίσθηση βιβλίων του Στίβεν Κινγκ. Η πλοκή είναι αυτή που είναι, ψυχαγωγική και απολαυστική μέσα στα κλισέ και τις υπερβολές της, στις ευκολίες και τα αναπάντητα ερωτήματα, όμως κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι γεμάτη δράση, ένταση, αγωνία και διάφορες τρομακτικές σκηνές. Οι ερμηνείες είναι, πραγματικά, εξαιρετικές. Όλοι οι ηθοποιοί μου φάνηκαν άψογοι στους ρόλους τους (καλούλα ήταν μωρέ και η Γουινόνα), και ειδικά οι πιτσιρικάδες έδωσαν ρέστα. Μορφές όλοι τους. Η 80's ατμόσφαιρα απίθανη, έντονα νοσταλγική. Η μουσική επένδυση εξαιρετική, επιπέδου The Guest.

 

Είναι η καλύτερη σειρά που έχει γυριστεί ποτέ; Σίγουρα όχι. Είναι διασκεδαστική, ψυχαγωγική, απολαυστική γι'αυτό που προσφέρει; Οπωσδήποτε ναι! Προσωπικά λάτρεψα την κάθε λεπτομέρεια, από τα σκηνικά, τα μέρη και τις σκηνές δράσης, μέχρι την όλη αισθητική, την απίθανη μουσική επένδυση, και φυσικά τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, με τους οποίους δέθηκα και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν. Ελπίζω μόνο όχι για πολύ. Θα υπάρξει και δεύτερη σαιζόν και δεν βλέπω την ώρα να την δω. Μέχρι τότε, υπομονή...

 

Υ.Γ. Ναι, ίσως και να μην είναι για όλα τα γούστα και με ατελείωτο ξεψείρισμα να βρεθούν ατέλειες. Όμως εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία. Ήθελα να περάσω καλά και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλύτερα από απλώς καλά.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Σε οσους δεν αρεσε η σειρά, μαλλον ειναι Θαυμαστες της σχολης Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.... "πολυ καλη σειγά θα σου βαλω 1 τγία για να μη με πουν κ καλο" 

Edited by Anwrimos23
Link to comment
Share on other sites

Τελικά αποφάσισα. Το γεγονός ότι η σειρά είναι τόσο "νοσταλγική", όσο λέει παραπάνω ο Μπλέηντ είναι και το πρόβλημά μου... Γμτ, στα έιτις πήγα Λύκειο, αποφοίτησα, πήγα πανεπιστήμιο και φαντάρος. Αυτό που με χαλάει δεν είναι ότι η σειρά παρουσιάζει τα έιτις, είναι ότι ΕΙΝΑΙ έιτις.

 

Και η ηθοποιία της Γουινόνας είναι επιεικώς άθλια.

 

Μας μένει ο Μάθιου ως απόλυτο έιτις άικον (τι σκατά, στη φορμόλη τον είχανε, κι απλώς του βάψαν άσπρα τα μαλλιά;)

 

[υ.γ. τα παραπάνω γράφονται μετά από οινοποσία]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Stranger Things (2016, 2017, 2019, 2022)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..