Jump to content
NZK

Η Νύμφη Της Φωτιάς

Recommended Posts

NZK
Συγγραφέας: Νίκος Ζ. Κράλμος
Πρώτη έκδοση: 4 Μαΐου 2017
 
finals21-302x400.png
 
[49.631 λέξεις / Κατάλληλο μόνο για ενήλικα άτομα]
 
Η Νύμφη Της Φωτιάς είναι το πρώτο βιβλίο στη σειρά Άρρηα Γη. Η ιστορία αφηγείται την πορεία μιας συντροφιάς στο αιματοβαμμένο λεκανοπέδιο της Άργας.
 
Η Ανιάνθη, μια δεκαεννιάχρονη αρχαιολόγα που έζησε από μικρή μέσα στην ασφάλεια της γειτονιάς της, αποφασίζει να ταξιδέψει για πρώτη φορά έξω από την πόλη της ώστε να εξερευνήσει μία από τις σπουδαίες αρένες της αρχαίας εποχής: τη Μαύρη Πυραμίδα που βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνιά της Άργας, στην επικίνδυνη περιοχή της Μικρής Ερήμου.
 
Στο ταξίδι της έχει προσλάβει ως προστάτιδες δύο Πρωταθλήτριες: τη λιγομίλητη Αρμίνα και την ευέξαπτη Σαράτι. Δίπλα στις δύο έμπειρες πολεμίστριες θα μάθει νέα στοιχεία για την ιστορία της φυλής και θα ανακαλύψει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί για τη δική της θέληση και δύναμη.
 
Διαθέσιμο δωρεάν σε pdf και epub

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ιρμάντα

Ευχαριστούμε φίλε Νίκο. Καλώς ήρθες στην κοινότητα.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
NZK

Δεν βρήκα κουμπί edit για να αλλάξω το παλιό μηνυμα, οπότε θα βάλω τα νέα links εδώ. Πλέον μπορείτε να κατεβάσετε τη Νύμφη Της Φωτιάς από τα νέα links: pdf και epub.

Προσοχή, επαναλαμβάνω από το παλιό μήνυμα, η ιστορία είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικα άτομα

Share this post


Link to post
Share on other sites
John Ernst

η ιστορία υπάρχει εδώ ένα χρόνο και δεν έχει γίνει σχόλιο από κανένα. Φίλε, Νίκο, δοκίμασες να ζητήσεις beta-readers;

θα σου σχολιάσω την ιστορία μετά από μια ανάγνωση που της έκανα. για αρχή η γλώσσα σου είναι ικανοποιητική, ως καλή. υπάρχουν πολλές εκφράσεις που δε στέκουν και θέλουν διόρθωση. κυρίως αλλαγή της λέξης 'νέκρος', η οποία δεν υπάρχει στα λεξικά, με τη λέξη 'θάνατος'. 

η ίδια η ιστορία σε κρατάει σε κάποια αγωνία, προκαλείται ενδιαφέρον για το τι θα γίνει στη συνέχεια, οπότε ως περιπέτεια είναι επιτυχημένη. η κοσμοπλασία σου με μπέρδεψε λίγο, πολλές πληροφορίες για την ιστορία της Άργας που δε μένουν στο μυαλό(ίσως κάποια χαρακτηριστική ιστορία γύρω από το κάθε γεγονός να διόρθωνε το πράγμα), αλλά οι περιγραφές σου το διορθώνουν, καθώς είναι καλές και πραγματικά αναπαριστάται μέσα στο μυαλό του αναγνώστη ολόκληρος κόσμος. 

για κάποιες σκηνές: γενικά σαν άνθρωπος δε μου αρέσει η συνταγή 'βία και σεξ', θεωρώ ότι για να γραφτούν πρέπει να έχουν κάποια δικαιολογία. αλλιώς, όταν χρησιμοποιούνται αλόγιστα και για εντυπωσιασμό τσαλακώνουν την ποιότητα του έργου. προσωπική άποψη.

τέλος, έμεινα με την απορία, στον κόσμο σου δεν υπάρχει αρσενικό; όλα θηλυκά ή ουδέτερα είναι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..